• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar kizlar
tina güzel dileklerin için tesekkür ederim insallah hepimize nasip olur bebek sahibi olmak
dedigin genetik testleri esim yapti birde karyotip temiz çikti
bizde bu persembe gûnü ürologla görüsücez insallah iyi geçer

genetik testin sonucu olumlu galiba bundan sonra izleyeceğiniz yoluda paylaşırsan sevinirim neler olup bittiğini yazarsan bilgilenmiş olurum bundan sonraki aşamalarnızda iyi dileklerim sizinle hersey gönlünüzce olsun

slm arkadaşlar bizim sorunumuz eşimde sperm yok acaba tüpbebekle olurmu bebegimiz böle durumda olan varsa lütfen cvp yazın bilginiz varmı napmalıyız.

bu tür bilgileri tam net dokktorlaredan alman gerek canım eşinin sperminin olmadığını bildiğine göre doktora gitmişsiniz yoksa sadece test mi yaptırdınız bimiyorum ama sağlam bir üroloğa danışmanı tavsiye edebilirim sana. bikaç yöntem var basta mikro tese yani yumurtalıktan canlı sperm arama ilaç tedavisi falan şimdilik benim bildiğim bu ha bide genetik test sper üretiminin olmaması genetik bozukluğa bağlımı diye bakıyolar. bol şans dilerim

genetik testin sonucu olumlu galiba bundan sonra izleyeceğiniz yoluda paylaşırsan sevinirim neler olup bittiğini yazarsan bilgilenmiş olurum bundan sonraki aşamalarnızda iyi dileklerim sizinle hersey gönlünüzce olsun

esim hormon tahlili yaptirdi normal çikti
ultrason çektirdi ondada bir sorun yok
muayen oldu testisi gayet normal boyutta hemde çok iyi dedi doktor
karyotip ve genetik testi temiz çikti yani 46 x,y
belki tikaniklik olabilir yada enfeksiyondan olabilir henüz kesin birsey yok
fakat sperm tahlilerin hepsi 0 çikiyor
persembe günü ürologla görûsecek esim ve o gün karar alinacak
insallah iyi geçer bizim için dua et
seni haberdar ederim

esim hormon tahlili yaptirdi normal çikti
ultrason çektirdi ondada bir sorun yok
muayen oldu testisi gayet normal boyutta hemde çok iyi dedi doktor
karyotip ve genetik testi temiz çikti yani 46 x,y
belki tikaniklik olabilir yada enfeksiyondan olabilir henüz kesin birsey yok
fakat sperm tahlilerin hepsi 0 çikiyor
persembe günü ürologla görûsecek esim ve o gün karar alinacak
insallah iyi geçer bizim için dua et
seni haberdar ederim

sizin anladığım kadarıyla tesede şansınız yüksek nazarlar değmesin hadi bakalım bol şans diliyorum dua edicem insallah olumlu sonuç alırsınız

:uhm::uhm::uhm::uhm:
kızlar bu aralar tedavide olan kim var.............benim bildigim yok herhalde ama..............varsa dua edelim ismine hep beraber...........
bide caneylomdan haber varmı.............özledik yahuuuuuu

nzmyhn iyiaksamlar
biz tedavide sayiliriz
persembe günÛ ürologla görüsüp karar alinacak muhtemelen esim testis biyopsisi yapilacak
bizim için dua ederseniz seviniriz insallah persembe günü iyi geçip iyi haber aliriz doktordan

belgincim genetik test hakında bilgi istemişsin.kan tahliliyle yapılıyorç.X ve Y kromozlarına bakılıyor.ama tina nın dediği gibi sperm olup olmadığı hakkında kesin bir bilgi vermiyor.çünkü bizim normal çıkmıştı ama üretim olmadığını öğrendik m teseden sonra.

benim demek istediğim yani yanlış bilmiyorsam y kromozomu silik yada onarılamaz dercese bozuksa( ki y kromozomu sayesinde erkek sperm üretiyor )tıbbın malesef bu durumda yapacağı bişiy yok eğer araştırdığın linki yazarsan yanlışlığımı düzeltirim öyleyse ama bayağa araştırdım malesef böyle sağlam tüp bebek merkezleri ilk önce genetik test istiyoki teseye gerek varmı yoksa yokmu bence herkes doktoruna bu meseleyi teseden önce mutlaka sorsun

:uhm::uhm::uhm::uhm:
kızlar bu aralar tedavide olan kim var.............benim bildigim yok herhalde ama..............varsa dua edelim ismine hep beraber...........
bide caneylomdan haber varmı.............özledik yahuuuuuu

yani eşim yıl başı ve kurban bayramı ortalarında genetik test olacak hersey o testte bağlı iyi dileklernize ihtiyacım var tabi bende herkese dua ediyorum şimdiden teşekkür ederim

benim demek istediğim yani yanlış bilmiyorsam y kromozomu silik yada onarılamaz dercese bozuksa( ki y kromozomu sayesinde erkek sperm üretiyor )tıbbın malesef bu durumda yapacağı bişiy yok eğer araştırdığın linki yazarsan yanlışlığımı düzeltirim öyleyse ama bayağa araştırdım malesef böyle sağlam tüp bebek merkezleri ilk önce genetik test istiyoki teseye gerek varmı yoksa yokmu bence herkes doktoruna bu meseleyi teseden önce mutlaka sorsun

sitede galiba link paylasmak yasak y kromozomu ile ilgili bişiler paylaşacaktım ama olmuyor an iyisi ( y-kromozomu delesyon analizinin klinik önemi ) parantez içini kopyala yapıştır usulü arama yaptırın benim dediğim sayfa acılır oradan bilgi edinebilirsiniz

oh akşam kaynatmışsınız bensiz.nasılsınız kızlar zaman sevgi nasıl oldunuz kızlar üzülmeyin....

benm dedmek istediğimde şu tinacım, genetik testte dediğin gibi kötü bi sonuç çıkarsa tamam m tese yapmazlar bile belki ama sonuçlar iyi çıkarsa da bu üretim olduğunu kanıtlamıyo.garantisi yk yani.bizim test sonucu ii çıkmasına rağmen üretim yok

kızlar nasılsınız görüşemiyoruz.zamancım regl günün geçtimi yine?

slm kızlarr kimse yok mu?gamze buralardaydı ama....arkadaşlar kafam biraz karışık ne yapsam bilmiyorum kaan hoca bize ilaç vermişti ya 2 ay kullanın diye endol ve trental,biz kullanalı 1 ay oldu,eşim spermiogram yaptıralım diyor ama benim cesaretim yok ya bi işe yaramadıysa,şimdi en azından bi umudum var...kızlar ne yapmalıyım?sperm testi için perhiz 3 günmüydü?

selva canım benim evet pehriz günü üç gün.yaptırma konusuna gelincede ben olsam bende merak ederdimm canım bilmiyorum siz bilirsiniz...

benm dedmek istediğimde şu tinacım, genetik testte dediğin gibi kötü bi sonuç çıkarsa tamam m tese yapmazlar bile belki ama sonuçlar iyi çıkarsa da bu üretim olduğunu kanıtlamıyo.garantisi yk yani.bizim test sonucu ii çıkmasına rağmen üretim yok

aynı şeyden bahsediyoruz bende aksini sçlemedim sizin durum demekki tıkanıklığa bağlı ki sperm görünmüyo yani tesede şansınız var değilmi doktorunuz bundan sonra ne yapacağınızı söyledi merak ettim cevaplarsan sevinirim herşey gönlünce olsun

espoir_fr canım nasılsın konuşamıyoruz..

slm kızlarr kimse yok mu?gamze buralardaydı ama....arkadaşlar kafam biraz karışık ne yapsam bilmiyorum kaan hoca bize ilaç vermişti ya 2 ay kullanın diye endol ve trental,biz kullanalı 1 ay oldu,eşim spermiogram yaptıralım diyor ama benim cesaretim yok ya bi işe yaramadıysa,şimdi en azından bi umudum var...kızlar ne yapmalıyım?sperm testi için perhiz 3 günmüydü?

yaptırmadan ne yapacağını bilemezsin ki.gerçi doktor söylememiş ama.bekleyebilirsiniz tabi doktor yaptırın diyene kadar
iyi şanslar

merhaba kizlar
genetik testen bahsettik normal ise üretim olup olmadigina yardimci olmuyormus
peki hangi tahlil üretim olup olmadigini söyler bize ?
Benim kafam karismaya basladi çünki simdiye kadar esimin tahlileri iyi çikti sadece spermiogramda halen sifir

selvacım bence 1 ay daha bekleyin.zaten bu tür ilaçları 2 ay kullan diyo doktorlar.çünkü üretim ancak 2 ayda tamamlanıyo.acele etmeyin derim ben

aynı şeyden bahsediyoruz bende aksini sçlemedim sizin durum demekki tıkanıklığa bağlı ki sperm görünmüyo yani tesede şansınız var değilmi doktorunuz bundan sonra ne yapacağınızı söyledi merak ettim cevaplarsan sevinirim herşey gönlünce olsun

canım sanırım cümleler karıştı iice :))) bizde tıkanıklık falan yok.üretim yok eşimde.hücre yok yani.zaten her tahlil normal çıktığı için emre bey m tese yapalım demişti ve yaptık ama yine çıkmadı.şimdi kaan hocayla tedaviye başladık.ilaçla testisleri uyararak sperm üretimi olabilir umuduyla bekliyoruz.

Back
X