• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zamancım selva haklı galiba bu kadar ilgi görünce nazlanıyor senin regl kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kocaman öpüldünüz:opuyorumnanaktana.s.a.s.

iyi akşamlar ben çıkıyorum arkadaşlar opuyorumnanaktan

kızlar slm şuan kaan hocadan aldığım maille yıkıldım umduğum cevabı bulamadım aynen şöyle yazmış sizden menide sperm çıkmasını beklemiyorum bu zaten çok zor keşke bulsakta tesede bulsak bunun bile ihtimali ksin değil size önerim tese ve tüp bebeğe başlamanız belki ilkinde bulunmadı gibi bundada bulunmıcak demiş ve şuan hüngr hüngür ağlamaktayım allahım duysun artık sesimizi kızlar gittikçe karamsarlığa kapılmaya başladım

arkadaşim sormak istediğim sorular var eşin azospermi mi ve ne boyutta yani sperm analizi nasıldı sırırmı yoksa ölü hücre yada hareketsiz hücremi var.tam olarak anlayamadım doktorun yaklasımı biraz tuhaf tama hormonlar iyide yani bidaha test yaptırması gerekmezmi artı aynı şey bizim başımızdada var eşimde azosremi sperm analizinde tüm değerler sıfırdı hormonlar normala yakın diye bizde 2 hafta önce tese yaptık sonuç malesf hiç hücre bulgusu yok peki sizin gecen ki tese sonucu nasıldı.artı bizim doktorumuz teseden önce genetik test yaptırmamızı söyledi biz aceleci davrandık lütfen doktorunuza danışın eğer durum bizimki gibi ise en azından teseye belkide gerek kalmayacak bana sorularımın cevabını verirsen merakım dinecek doktorun beni şaşırttı açıkcası cevaplarsan sevinirim herşey gönlünce olsun

canım öncelikle teşekkür ediyorum bizim genetik tets daha önce yapılmıştı herşey normaldi eşim microtese haziran ayında oldu gelişmemiş yani kuyruksuz spermin oluşum evresinin sondan bir önceki aşamaları bulundu bununla döllenme oldu iki embriyo tarnsfer oldu ama malsef böyle elengo hücrelerle hamilelik oluşması zaten yüzde bir şansda oluyodu bizdede olmadı bizd şimdi herşey normal ama doktor şimdi yan çizdi önceleri normal yoldan bile çıkış olabilir diyodu şimdi teseye biel az umut veriyo artık yeni doktor arıcam kaan hoca ile olan tedavi burada son oluyor allahım bize yardım edecek doktorlarla karşılaştırsın

offfffffffffffffff arkadaşlar ya şuan ne yapacağımı bilmiyorum gene eski ıaramsar günlere dönmek istemiyorum allahım yardım et

neden kimse yokki şuanki ruh halimi bir tek size anllattım eşim biel bu maili bilmiyo daha eve gelmedi o gelmeden bende bol bol ağladım arkadaşlar dertleşmeye okdar ihtiyacım varki anlatmama

neden kimse yokki şuanki ruh halimi bir tek size anllattım eşim biel bu maili bilmiyo daha eve gelmedi o gelmeden bende bol bol ağladım arkadaşlar dertleşmeye okdar ihtiyacım varki anlatmama

canim bu kadar karamsar olma rabbim buyuk bi gun bizde insallah anne olucagiz her seyde bi hayir vardir canim rabbim mucizelerini bizlerede gosterir insallah

inşallah kaderciğim zaten yapacka bişey yok allahımın mucizesini bekliyorum hayırlıs olsun

artvinli senide tebrik ediyorum hamileymişsin allah tamamına erdirsin canım diğer topiğede yazmıştım

şimdi eşim için başka doktor bulmalıyım bukadar erken pesetmicem sonuna kadar savaşacağım bu azosperm illetinden kurtulcaz hepberaber inşallah

sevgidolu canim sakin üzülme kaan aydos öyle dediyse olmayacak diye birsey yok
baska bir doktorla görüs
umut kesilmez yeter ki sen birakma ucundan tut ne olur üzülme aglama mutlaka baska yerden güzel sonuç alirsin

espoir inşallah canım tek üzüldüğüm ne biliyomusun herşeyin normal olduğu söyleniyor madem öyle azopsemin sebebi ne anlamıyorum sebebini bilsek o yönden tedaviye devam edeceğiz hayırlısı

bende korkmaya basladim sevgidolu
simdilik esiminde tahlileri normal korkuyorum ki esimde sperm çikmaz
insallah bir çaresi bulunur birde emre bakircioglu'la görüs belki faydasi olur

evet espoir görüşcem en yakın zamanda emreb eyin yanına gitcez inşallah ordan iyi haberlerle döneriz

inşallah espoir canım allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin bugünde senden ve benden başka kimseler yok galiba neyse ben çıkıyorum iyi geceler herkese

canım öncelikle teşekkür ediyorum bizim genetik tets daha önce yapılmıştı herşey normaldi eşim microtese haziran ayında oldu gelişmemiş yani kuyruksuz spermin oluşum evresinin sondan bir önceki aşamaları bulundu bununla döllenme oldu iki embriyo tarnsfer oldu ama malsef böyle elengo hücrelerle hamilelik oluşması zaten yüzde bir şansda oluyodu bizdede olmadı bizd şimdi herşey normal ama doktor şimdi yan çizdi önceleri normal yoldan bile çıkış olabilir diyodu şimdi teseye biel az umut veriyo artık yeni doktor arıcam kaan hoca ile olan tedavi burada son oluyor allahım bize yardım edecek doktorlarla karşılaştırsın

madi mane vi acıdan yıpranmıyacaksanız baska doktorlarada gitmeniz iyi olur allahtan umut kesilmez insallah umduğunuzu bulursunuz canını sıkıp moralini düşürme en azından eşine caktırma onlarada yazık psikolojik baskı olmasın üstünde hiç birşey dünyanın sonu değil ölümden baska herseye çağre var tekrardan bollllllllllllll şans diliyorum

canım sanırım cümleler karıştı iice :))) bizde tıkanıklık falan yok.üretim yok eşimde.hücre yok yani.zaten her tahlil normal çıktığı için emre bey m tese yapalım demişti ve yaptık ama yine çıkmadı.şimdi kaan hocayla tedaviye başladık.ilaçla testisleri uyararak sperm üretimi olabilir umuduyla bekliyoruz.

desene ozaman bizim genetik test normal diyelim eeeee sora ne olacak sizin iş beni şaşırttı yaaa ilacla sperm üretimi oranları ne kadar acaba yanı doktor umutlumu konuştu bundan sonra yapılacak tekşey ilaç kullanıp sperm analizi arkadaşım ne zor ne karışık işler vallaha kafam çorba oldu neyse allah büyük insallah doğal yoldan üretim olurda anlamadan hop hamile kalırsın iyi şanslar size eğer gelişmelerden haberdar edersen sevinirim ilaç işe yarıyomu merak ediyorum bol şanssssss

anaaaaaa artvinli hamilemi hiç haberim olmadı
kızlar nerde tedavi oldu artvinli bilen hatırlıyan varmı
sevgidolu üzülme be gülüm Allah büyük
kız selva alemsin valla eeeeee öyle ilği görünce nazlanır tabi ah ah bu ay olsam baride başlasak

Back
X