- Emoji Skoru
- 197
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşim sormak istediğim sorular var eşin azospermi mi ve ne boyutta yani sperm analizi nasıldı sırırmı yoksa ölü hücre yada hareketsiz hücremi var.tam olarak anlayamadım doktorun yaklasımı biraz tuhaf tama hormonlar iyide yani bidaha test yaptırması gerekmezmi artı aynı şey bizim başımızdada var eşimde azosremi sperm analizinde tüm değerler sıfırdı hormonlar normala yakın diye bizde 2 hafta önce tese yaptık sonuç malesf hiç hücre bulgusu yok peki sizin gecen ki tese sonucu nasıldı.artı bizim doktorumuz teseden önce genetik test yaptırmamızı söyledi biz aceleci davrandık lütfen doktorunuza danışın eğer durum bizimki gibi ise en azından teseye belkide gerek kalmayacak bana sorularımın cevabını verirsen merakım dinecek doktorun beni şaşırttı açıkcası cevaplarsan sevinirim herşey gönlünce olsun
neden kimse yokki şuanki ruh halimi bir tek size anllattım eşim biel bu maili bilmiyo daha eve gelmedi o gelmeden bende bol bol ağladım arkadaşlar dertleşmeye okdar ihtiyacım varki anlatmama
canım öncelikle teşekkür ediyorum bizim genetik tets daha önce yapılmıştı herşey normaldi eşim microtese haziran ayında oldu gelişmemiş yani kuyruksuz spermin oluşum evresinin sondan bir önceki aşamaları bulundu bununla döllenme oldu iki embriyo tarnsfer oldu ama malsef böyle elengo hücrelerle hamilelik oluşması zaten yüzde bir şansda oluyodu bizdede olmadı bizd şimdi herşey normal ama doktor şimdi yan çizdi önceleri normal yoldan bile çıkış olabilir diyodu şimdi teseye biel az umut veriyo artık yeni doktor arıcam kaan hoca ile olan tedavi burada son oluyor allahım bize yardım edecek doktorlarla karşılaştırsın
canım sanırım cümleler karıştı iice :))) bizde tıkanıklık falan yok.üretim yok eşimde.hücre yok yani.zaten her tahlil normal çıktığı için emre bey m tese yapalım demişti ve yaptık ama yine çıkmadı.şimdi kaan hocayla tedaviye başladık.ilaçla testisleri uyararak sperm üretimi olabilir umuduyla bekliyoruz.