• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar
genetik testen bahsettik normal ise üretim olup olmadigina yardimci olmuyormus
peki hangi tahlil üretim olup olmadigini söyler bize ?
Benim kafam karismaya basladi çünki simdiye kadar esimin tahlileri iyi çikti sadece spermiogramda halen sifir

walla tıkanıklık veya morfolojik bozukluk testlerde veya kontrolde öğreniliyo.ama üretim olup olmadığı ancak m tesede ortaya çıkıyo.

canım benim nolur üzülme benimde bugün moralim bozulmuştu kaan hoca bize spermiogram yaptırmadan tüp bebek microtese dedi ilaçta vermedi allah yardımcımız olsun canım

sağol canım amin allah bizden yardımını esirgemez inşallah.:Saruboceq:
eşim geldi çok üzgündü doktora ilaç ver kanser olursam olayım demeyi düşünmüş sonra allahtan ümit kesilmez diye vazgeçmiş proxeed plus yazmış kaan bey başladık inşallah faydası olur.

Iyim belgin seni sormali
persembe günü esimin ürologla randevusu var o gün karar alinacak
insallah umutlu konusur doktor

QUOTE=HARZEM;10010117]günaydın bacılar................mavimenekşe sevgidolu canlar üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır rabbim hiç ummadığınız biranda inşallah sizlerinde yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder..........herşey nasip kismet allahın ol dediği olur ama sabır sabır sabır kim bilir daha önümüzde ne kadar uzun yol vardır neler görüp neler yaşayacağız hayatımızda ilk defa duyduğumuz bir hastalıkla uğraşıyoruz hiç aklımızın ucundan geçermiydi çocuğumuzun olamayacağı onun için çok uğraşacağımız...........mevlam herşeyin en iyisini bilir bizlere sağlık sıhhat huzur nasip ettikçe bizlerde bebek için uğraşmaya devam edeceğiz bıkmadan yorulmadan inşallahhhhhh[/QUOTE]

sağol canım
canım üzülme ne olur sizler böyle üzülürseniz inanın bende çok kötü oluyorum allahım büyük canım bizede verecektik yavrularımızı savaşmalıyızki kazanalım canım...

teşekkür ederim

arkadaşlar inşallah bizler bu sınavı geçip evlat sahibi oluruz :Saruboceq:

sagol mavimenekse
insallah hepimizin iyi haberler alip burda paylasiriz

slm kızlarr kimse yok mu?gamze buralardaydı ama....arkadaşlar kafam biraz karışık ne yapsam bilmiyorum kaan hoca bize ilaç vermişti ya 2 ay kullanın diye endol ve trental,biz kullanalı 1 ay oldu,eşim spermiogram yaptıralım diyor ama benim cesaretim yok ya bi işe yaramadıysa,şimdi en azından bi umudum var...kızlar ne yapmalıyım?sperm testi için perhiz 3 günmüydü?

sperm üretimi olup olmadıgı 74 gün sonra belli olur bence daha erken moraliniz bozulmasın

slm arkadaşlar bizim sorunumuz eşimde sperm yok acaba tüpbebekle olurmu bebegimiz böle durumda olan varsa lütfen cvp yazın bilginiz varmı napmalıyız.

merhaba elanur spermin niye olmdığını araştırıp sonra tüp bebek düşünün bu topikte geçmişi okuyarak bilgi sahibi olabilirsin

sperm üretimi olup olmadıgı 74 gün sonra belli olur bence daha erken moraliniz bozulmasın

bende ondan korkuyorum şimdi umutla bekliyoruz,test olumsuz olursa eşiminde morali altüst olacak..birkaç gün birbirimizin gözüne bakmamaya çalışacağız,moralimizin bozuk olmadığını göstermek için boş şeylere bile güleceğiz.....rabbim hepimize derman versin..

selam kızlar nasılsınız
gamzeciğim ya sorma gene geçti anam anlamıyorumki neden gecer bu ay inn ster bile yapmadım hala öyle işte benim bebek te amma nazlı çıktı gelmesi için 40 dereden su getirdi herifte arıyor günde kaç sefer varmı degişiklik diyor yok diyorum işte öyle beklşiyoruz

yaptırmadan ne yapacağını bilemezsin ki.gerçi doktor söylememiş ama.bekleyebilirsiniz tabi doktor yaptırın diyene kadar
iyi şanslar[/QU
doktor bi sıkıntı yok tıkanıklık olabilir demişti ama bu ilaçlar ne yaptı bilemiyorum,bide bişey sormak istiyorum o günkü testte bir kaç tanede olsa sperm çıktı yazarsa ne yapmalıyım yani ya bi daha çıkış olmazsa hemen onları dondurtmalımıyım her yer bunu yapabilir mi?yaa arkadaşlar bu gidişle biz hafta sonu test yaptırırız kafam allak bullak...

bende ondan korkuyorum şimdi umutla bekliyoruz,test olumsuz olursa eşiminde morali altüst olacak..birkaç gün birbirimizin gözüne bakmamaya çalışacağız,moralimizin bozuk olmadığını göstermek için boş şeylere bile güleceğiz.....rabbim hepimize derman versin..

hoşgeldin selva . bana sorarsan biraz daha bekleyin eşini ikna et gelecek ay yaptırın

selva bacım her yer dondurmuyor zaten güzel kliteli bir yerde yaptırın ve çıkarsa dondursunlar bizler için 3 -5 tane bile çok kıymetli

hoşgeldin selva . bana sorarsan biraz daha bekleyin eşini ikna et gelecek ay yaptırın

hoşbulduk canım,eşim hiç birşey demiyo geçen haftasonu yaptıralım demişti ya çıkış olmamışsa moralimiz bozulur diye istemedim şimdide hiç aklımdan çıkmıyo ya çıkış olduysa,zaten biz en erken gitsek hastaneye haftasonu gideriz iş var..

selva bacım her yer dondurmuyor zaten güzel kliteli bir yerde yaptırın ve çıkarsa dondursunlar bizler için 3 -5 tane bile çok kıymetli

zaman merhaba canım,evet bu dondurtma işide beni kasıyo çünkü buralarda biraz zor öyle kaliteli bir hastane bulmak..zaman sen geçen ayda aynı sıkıntıyı çekmiştin demi bir türlü regl olmamıştın..hayırlısı....senin regli geçen ay tüm topik beklemişti..gördü ilgiyi ilgisiz gelmiyo baksana...kaydirigubbakcemile3

selva dondurma işlemi yapacak yerde spermiyogram yaptırın yakalarlarsa dondururlar

Back
X