• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selvacım sevgi bahsetti bende öyle öğrendim darısı hepimize

selvacım sevgi bahsetti bende öyle öğrendim darısı hepimize

amin canım inşaallah bebeklerimizin fotoğraflarını eklerken topiğe, gülerek hatırlarız bu günleri...ecrinim bi gelsin de....kızım olursa ecrin koycam adını..

selvacım canım benim ya bizim ne kadar çok ortak yönümüz var bizde ecrin diyoduk biliyomusun..

amin kızlar allahım hepimize nasip etsin....

Selam arkadaslar,

Topiği ara ara okuyorum ama yazamıyorum işlerin yoğunluğundan dolayı. Şu ara mevsimsel geçişleri olduğu için depresyona dikkat edin.
Sevgidolu umutsuzluga kapılma elinden geleni yap gerisini allaha bırak
Zamancım mevsimsel gecisden dolayı senin kırmızılar gecikti kafana takma unut gelir
Artvinliyi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin.
Belgincim Ecrinin gelsinde bizim oğlana alalım.
Selvacım bebeğinin resmini koydugun gunlerde gelecek merak etme.
Bazen cok fazla tırmalıyor herseyi kendimize gore planlamaya çalışıyoruz. ınsanlar plan yaparken tanrı yukardan bakıp gülermiş. Zaman bırakmak sorunların aşılmasında yardımcı oluyor umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,

Topiği ara ara okuyorum ama yazamıyorum işlerin yoğunluğundan dolayı. Şu ara mevsimsel geçişleri olduğu için depresyona dikkat edin.
Sevgidolu umutsuzluga kapılma elinden geleni yap gerisini allaha bırak
Zamancım mevsimsel gecisden dolayı senin kırmızılar gecikti kafana takma unut gelir
Artvinliyi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin.
Belgincim Ecrinin gelsinde bizim oğlana alalım.
Selvacım bebeğinin resmini koydugun gunlerde gelecek merak etme.
Bazen cok fazla tırmalıyor herseyi kendimize gore planlamaya çalışıyoruz. İnsanlar plan yaparken tanrı yukardan bakıp gülermiş. Zaman bırakmak sorunların aşılmasında yardımcı oluyor umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin.
sagol canım benim hayırlısı olsun napalım gelsinde adı konur elbette...

Belgin seni kovalamaktan anam ağladı kızım dur su topikte iki sohbet edelim diyorum hatun fıldır fıldır topik geziyor :)

burdayım canım hı hadi konuşalım nasılsınız öncelikle...

bak şimdide sen gitmişsin bide bana diyosun aşkolsun..

merhaba arkadaşlar 15 gün arayla 2 kez test verdi eşim ikiside sıfır sperm çıktı . bugün doktora gitti eşim kan testi yapmışlar haftaya da ultrasona girecek. kan testi sonuçlarını yazıyorum bilen varsa yorumlayabilir mi
OLMASI GEREKEN DEĞER ARALIĞI

FSH 5.22 1.5-12.4

LH 4.24 1.7-8.6

PROLAKTıN 4.08 4.04-15.03

TESTESTERON 5.7 2.08-8.0

Rakamlar yan yana oldu tekrar yazayım sonuÇları
fsh 5.22

lh 4.24

prolaktın 4.08

testesteron 5.7

emine1983 anladıgım kadarıyla normal görünüyor hormonlar sizde ki azo sebebi ney biliyormusun belki tıkanıklık olabilir

bugün geç kaltım temizlikti yemekti derken yeni fırsat buldum kızlar nasılsınız beni sorarsanız hala olmadım sıkıldım ama artık olsamda rahatlasam

merhabalar nasilsiniz

iyi akşamlar kızlar...........eşim evdeydi 2 günden beri bugün akşam üstü gitti işe o gittiğinden beride ev işleriyle uğraşıyorum anca bitirdim.........hemen pc başına oturdum tabi .......yarında anneme gideceğim.......sevgicim üzülme canım rabbim herşeyin hayırlısını bilir o ne derse olur biliyosun sen kötü şeyler düşünme karamsırlığada kapılma güzelim inşallah seninde hayırlı bir evladın olacak.............kız elnas en hayırlı sen çıktın haaa bu topikten hamile olupta ayrılan bidaha kolay kolay uğramıyo gel bi öpem seni canım Şeniz

iyidir canım senden ne haber pek uğramıyorsun topiğe artıkın

Back
X