öyle canım yaa herşey allahtan...
bisürü arkadaşımız var herşey normal olmasına rağmen hamile kalamayan...
ama yumurtası yada spermi yok denecek kadar az olupta bi mucize yaşayanlarda var...
yeter ki rabbim ol desin...
inş bizede nasip olur bi tüp bebek denemesinden sonra
aynen bende arada deniyorum ne olur ne olmaz diye
ben halen adet günüm yaklaşınca acaba bekli diye düşünmüyo değilim yani genede içimden hep bekli geçiyo
evet cnm bildiğimizi söylemek güzel belli olmaz bakarsın o taktiklerden biri tutturur şu yaramaz spermide senin gelinin yada damatın gelir artık dünyayainş
canım sizin azoya etkisi oldu mu saraçoğlu kürlerinin?canım inş hepimizin dediği gibi normal yolla hamiş olursun canım saraçoğlu şöyle diyor çok sperm olması değil hareketli
sperm olması önemli onmilyon sperm oluyor ama hareketlisi hızlı olunca hamiş olanlar varmış
ve ben saraçoğlunun sitesinde ziyaretçi defterinde okumuştum
canım sen neden denemiyorsun saraçoğlunu kürleri sende bir ara sor daha öncede söylemiştim eşim azo iken eşimde dr
tüp bebek dışında hiç umut aramazken ve dr bitanesi artık gidin evinizde oturun tüp bebek dr insanı sömürüyor diğince hayallerimizi yıkmıştı ve annemin ısrarı üzerini saraçoğlunu aramıştım ve yaptığımız konuşmada allahın izniyle yüzde 35 ve yüzde 40 şansınız var demişti biz 2 ay lık kürü kullandık vemaddi sıkıntı yaşayınca bir daha kür kullanamdık ve eşim asker gitti sonra askerde eşimde 3 milyon sperm bulundu ve canım ileri hareketlisi yüzde 15 idi ama ozaman bizi yönlendiren olmadığı için donurtmadık eşimin işleri stresli odanmı oldu bilemem aylar sonra tekrar yaptığımız analizde tekrar eşim azo oldu ve şimdi tekrar kullanıyoruz saraçoğlunu kürleri canım istersen dene ara konuşmkatan zarar görmezssin
Bizde deniyoruz cnmmmmmmm napalımmmm iştee
Benimde cnm hiç çıkmıyoki her ay düşünüyorum acaba bişey olmuşmudurr..
geçikecekmii diye düşünüyodumm..
tutsunnnnnnnn artıkkkkkkkk gelsinlerrrrrrrrrrrrbıcırklarrrrrrrrrrr bebek sevelimmmmmmm birazzzzz..
ooooooo bahar doğruna kadarrrrrrrr bizde inş hamiş oluruzzzzzz.o bizden önce olucak çünküüüüüü
canım sizin azoya etkisi oldu mu saraçoğlu kürlerinin?
nasıl görüştünüz ki onla görüştürmediler bizi?
aynen ya adetim iki gün geçse acaba mı diyorum.
dün belim ağrıyor diyorum ki ne kadar belim ağrıdı hamileyken de çok ağrırmış keşke hamile olsammmmm
umut işte
tutsunnnnnnnn artıkkkkkkkk gelsinlerrrrrrrrrrrrbıcırklarrrrrrrrrrr bebek sevelimmmmmmm birazzzzz..
ooooooo bahar doğruna kadarrrrrrrr bizde inş hamiş oluruzzzzzz.o bizden önce olucak çünküüüüüü
bakarsın spermlerden biri inatçı çıkar hiç belli olmaz
siz çalışmalara devam edin
biz de spermiogram burda yaptırıcaz.
kaan hocaya güvenimiz kalmadı artık.
adam güvenimizi suistimal etti ama eğer gidersem hepsini söylicem ve hesabını sorucam gerekirse.
ne sanıyor insanları
haksız mıyım ama
umut dünyası işte evet bahar doğurana kadar çoğumuz hamiş oluruz iinş
evetttttttttttttttttt artık bebişlerimizle ilgilenelim emzirelim,uyutalım,yıkayalım,geceonların sesinden uykusuz kalalım
minnacık elbiseler gidip alalım,bu ellerimiz dolsun yarabbi hayırlısıylaaaaaaaaa:13:
canım en iyisini yaparsınız adam resmen salak sanıyor bizleri...
tamam boyamalıya çağırıyorda boyamalı sperm testi yapan yerler var biçok büyük ilde...
istanbul gibi biyerden ankaraya bunun için hasta çağrılır mı ??
adam sinan bey de sinan bey diye tutturuyor...
burdan bi arkadaşımız anlattı ismini vermeyeyim şimdi (öpüyorum buarada senin fıstık)...
boyamalı için gün almak adına arıyorlar sinan bey izindeymiş kaan hoca illa o izinden dönsün öyle yaptırın diyor...
koskoca üniversitede sinan bey izindeyken yerine çaycıyı koymuyorlardır heralde...
yine kendisi gibi biri bakıyordur...
ama yok illa sinan bey olacak buda bence biçok şeyi açıklıyor...
aynı m-sure olayı gibi...
hindistandaki firma biz türkiyeye ürün göndermiyoruz oradaki ilaçlar sahte diyor...
türkiyede tel satıcı firma var kendi cervan arkadaşımızla telde konuşurken ilacın sahte olduğunu açıklıyor...
cervan telde kaan hocanın adından bahsetmemesine rağmen adam bi anda "ben kaan aydosu falan tanımam" diyor
tüm hastalarına kaan hoca m-sure vermeye devam ediyor bizim tüm bunları tek tek kendisine anlatmamıza rağmen...
bilenler kurtuldu bilmeyenlere devam etti ilaçları vermeye...
cervanlar şikayetçi olunca satıcı firmadan, siteden m-sure kaldırılmıştı bianda...
bi süre vermedi kaan hoca ilacı sonra duyduk ki tekrar hastalarına veriyor...
bi baktık aynı satıcı firmada geri m-sure ilanı gelmiş
şaka gibi yaa bi prof hastalarına bile bile sahte bi ilacı nasıl önerir...
bu siteyle hiç bi bağlantısı yoksa m-sure satışının yapılı yapılmadığı zamanları nasıl bukadar iyi biliyor...
herşey okadar ortadaki sadece insanların umutlarıyla oynadığı için herkes gözünü kapatmak istiyor...
diğer drlar onun kadar umutlu konuşmadığı için bi umut gidiyorlar işte...
bunlar bu senenin başından itibaren okadar yazılı çizildiki ocak itibariyle okusa herkes görür yaşanılanları...
canım adama hesap sormaya çalışsan yine kendini savunmak için binbir türlü şey söyleyecek...
allah onu ıslah etsin söylenecek başka bişey yok...
Evt cnm ya yeter senelerdirrrrr yatıyoruz birazda bebişlerimiz için uykusuz kalalımm
sabahlara kadar onu seyretmek isterdim ona bakmak,insanın inanası gelmez ya bu benim mi acaba
ay hele o bebek giysilerine deli oluyorumm yaaaaa...bi olsa ben neler alıcam bilmiyorum artık bazende diyorum
hayırlısyla olsundaa ne olcakk alınır hevesleniyo insan cnm ya dün bebek şekerlerine bakıyorumm. doğum günü için bile artık şekerler var magnetler varr ne güzell baktım baktımm ..hayal kurdumm ..
uff yine kötü oldumm biraz önce yine transferin ilk gecesi gördüğüm rüya geldi gözümün önünee ne güzeldi ve gerçektii..
keşke olsaydı ama napalımm nasip değilmişş
kaderrrrrr önüne geçilmiyo istiyoruz hemde deli gibi yani olunca dediğin gibi inanamayız yaaa
ahh neler yapıyolar kız kardeşim yaptı oğluna bayıldım ne güzel şeyler var
benim hayallerimdekileri hep birileri yapıyo ben hep hayalimle kalıyorum
bekliyorum o günleri gelirse.............. inanamıcak kimse dün eşimle konuşuyoruz bana diyo ki
hele bi hamile ol doğuma yakın şekerler magnetler yaptırıcam bend ededim ki bend edoğum fotoğrafcısı tutcam
ilk defa tamm kız tut dedi o bile artık hayallerini bana anlatıyo bu zamana dek hiç anlatmamıştı
inş olacak biz herkesten daha güzel yapıcaz istediklerimizi bebilerimize .................:26:
kaderrrrrr önüne geçilmiyo istiyoruz hemde deli gibi yani olunca dediğin gibi inanamayız yaaa
ahh neler yapıyolar kız kardeşim yaptı oğluna bayıldım ne güzel şeyler var
benim hayallerimdekileri hep birileri yapıyo ben hep hayalimle kalıyorum
bekliyorum o günleri gelirse.............. inanamıcak kimse dün eşimle konuşuyoruz bana diyo ki
hele bi hamile ol doğuma yakın şekerler magnetler yaptırıcam bend ededim ki bend edoğum fotoğrafcısı tutcam
ilk defa tamm kız tut dedi o bile artık hayallerini bana anlatıyo bu zamana dek hiç anlatmamıştı
inş olacak biz herkesten daha güzel yapıcaz istediklerimizi bebilerimize .................:26:
canım inş hepimizin dediği gibi normal yolla hamiş olursun canım saraçoğlu şöyle diyor çok sperm olması değil hareketli
sperm olması önemli onmilyon sperm oluyor ama hareketlisi hızlı olunca hamiş olanlar varmış
ve ben saraçoğlunun sitesinde ziyaretçi defterinde okumuştum
canım sen neden denemiyorsun saraçoğlunu kürleri sende bir ara sor daha öncede söylemiştim eşim azo iken eşimde dr
tüp bebek dışında hiç umut aramazken ve dr bitanesi artık gidin evinizde oturun tüp bebek dr insanı sömürüyor diğince hayallerimizi yıkmıştı ve annemin ısrarı üzerini saraçoğlunu aramıştım ve yaptığımız konuşmada allahın izniyle yüzde 35 ve yüzde 40 şansınız var demişti biz 2 ay lık kürü kullandık vemaddi sıkıntı yaşayınca bir daha kür kullanamdık ve eşim asker gitti sonra askerde eşimde 3 milyon sperm bulundu ve canım ileri hareketlisi yüzde 15 idi ama ozaman bizi yönlendiren olmadığı için donurtmadık eşimin işleri stresli odanmı oldu bilemem aylar sonra tekrar yaptığımız analizde tekrar eşim azo oldu ve şimdi tekrar kullanıyoruz saraçoğlunu kürleri canım istersen dene ara konuşmkatan zarar görmezssin
umut dünyası işte evet bahar doğurana kadar çoğumuz hamiş oluruz iinş
evetttttttttttttttttt artık bebişlerimizle ilgilenelim emzirelim,uyutalım,yıkayalım,geceonların sesinden uykusuz kalalım
minnacık elbiseler gidip alalım,bu ellerimiz dolsun yarabbi hayırlısıylaaaaaaaaa:13:
benimkide pek içindekileri söylemez ama ne olduysa söyleyi verdi i,nş hepimiz o mutluluğu tadarızİnşallah cnm inşallahhhh..
insan gördükçe hevesleniyooooooo birgün hayallerimiz gerçek olur bizlerde gerçekten bebekelerimiz içinn
hazırlarızzzzzzz o güzel şeyleriiiiiii
ne güzel cnm eşininde varmışş bak hayalleri onlar bizim gibi değillerki hep içinde yaşıyolar yani biizmki öylee..
söylemez kolay kolay içindekini..
aynen ya..
geçen gün arkadaşım doğum yaptı ona gittik.
kuyumcuda çeyrek alırken gözüme bi kolye ilişti.bi anne bebek arabasını itiyor mutlu mutlu..
ayy dedim.eşim noldu dedi.şu kolye dedim.eşim hemen tarttırdı fiyatını sordu.bebeiğimiz olsun alıcam onu dedi.
akşam gittik bebeği seviyoruz falan.bebek bayıldı eşime omzunda uyudu hatta.nasıl yakıştı kocama.nasıl seviyo var ya.
doğum fotoğrafçısı tutmuşlar nasıl güzeldi o fotoğraflar.eşime dedim ki ben de istiyorum
tamam dedi.hele bi olsun bebeğimiz hepsini yaparım dedi..
çok özendim ya.
benimkide pek içindekileri söylemez ama ne olduysa söyleyi verdi i,nş hepimiz o mutluluğu tadarız
ayy ne tatlıdır şimdi o süt kokar
inş o kolyeyi en kısa zamanda alırsın cnm benim
kızlar size doyum olmaz ben artık çıkıyorum biraz evi toplıayayım
daha yemek yapıcam yasinler ve tefriciye var onları okuyayım
uzun bi aradan sonra bu muhabbet çok güzel oldu benim için sizlerle yazışmayı özlemişim ben
gene görüşmek üzere
canım sizin azoya etkisi oldu mu saraçoğlu kürlerinin?
nasıl görüştünüz ki onla görüştürmediler bizi?
aynen ya adetim iki gün geçse acaba mı diyorum.
dün belim ağrıyor diyorum ki ne kadar belim ağrıdı hamileyken de çok ağrırmış keşke hamile olsammmmm
umut işte
evine hoşgelmiş kızın cnm allh evlatlarınla sana sağlıklı uzun ömür versin
darısı bizlere olsun inş değiyordur uykusuzluğa
inş cnm seninledir sakin olmaya çalış rabbim sevindirsin seni de bizlerideinş
demek civan perçemi bu kadar yararlı :44:
4 ekimden sonra hayatın hep güzel şeylerle değişsininş
cnm inan ki çok üzüldüm bilirim o an ki duyguyu hissi iinan ki bu günler geçip gidecek
inan sonunda güleceksininş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?