Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürü sperm sayısı az olan ve hareketliliğinde sorun olan insanlar için değilmi? netten okuyorum hiç azoları içeren bir konuşma okumadım kullanan arkadaşlarım ne diyosunuz bu konuda

arkadaşlar biz de aynı dertten muzdaribiz.daha doğrusu çiçeği burnunda muzdaribiz evliliğimizn 3. yılı bitmek üzere.9 aydır da korunmuyoruz.bende adet düzensizliği vardı.baştan doktora gidelim dedik,doktor sorun yok hamile kalabilirsin dedi ve düzenlemesi için duphaston verdi,ovulasyon dönemlerinde kullanmaya başladım.3 ay 5 ay derken gene yok..bi de eşin sperm testi yaptırsın dedi.2 gün önce devlet hastanesinde yaptırdık,sonuç 0.doktor hiç sperm yok,bir de hormonlara bakalım dedi.kan testi yaptırdık dün,onlar da normale yakın.bir tek prolaktin biraz yüksek.klomen verdi 3 ay kullanın sonra tekrar bakalım dedi.açıkçası bu yöntem hiç de tatmin edici gelmedi.koskoca 3 ay yaaa!burdan bayaa bi araştırdım.birkaç doktorun ismini gördüm.ama onlar da ya istanbulda ya da ankarada biz işimiz gereği kütahyadayız,izin alıp rapor alıp muayeneye gittik diyelim,tetkikler tedavi vs.. sürekli gidip gelemicez...offf,çok sıkıntılı bi süreçmiş..Allah hepimizin yardımcısı olsun.......

öncelikle geçmiş olsun Allah en yakın zamanda evladınıza kavuştursun.
yalnız devlette değil de özel bi hastanede yeniden yaptırın derim
durumunuzu da belirtin ona göre daha iyi bir araştırma yapılır
benim eşimde de prolaktin yüksekliği var bunun için haftada yarım tablet olarak dostinex kullanıyo
çok etkili bi ilaç bu
sperm testi yeniden yaptırmanızı öneririm
sonuç inşallah daha güzel olur.

çok teşekkür ederim.eşimde bir problem olacağı aklımıza gelmediğinden alelade bi devlet hastanesinde yaptırıp geçmiştik..biz de daha işin başında olduğumuzdan sersemleştik biraz..hemen en iyi doktorda en iyi tedaviye başlamak istedik.aslında özel bi hastanede yeniden yaptırmamız mantıklı ama burda maaalesef güvenilir diyebileceğim hekimler yok...ama yine de daha iyi olacağı kesin gibi.bu arada sizin de mi 0 sperm sorunu var?artı bir de nerde tedavi görüyorsunuz?

pıtırcık cnm ben yasinlerimi okudum rabbim hepin dileklerini kabul etsin

Kız biz sana demedik mi sen o mucizeleri yaşayacaksın diye bak gördün mü.hele şimdi bi tutarsa ve de ikiz olursa hiç şaşmam.hadi bakalım yine o iyi haberlerini bekliyoruz

Ay baharım bende çok heyecanlandım ya.inşallah rabbim onunda yüzünü güldürür

biz de aynı dertten yanıyoruz...herşey hemen olup bitiversin istiyoruz ama olmuoo..(( benim eşimde varis tespit edildi.azospermiyi etkileyen bişey mi emin değilim ama doktorumuz ameliyat etti aynı zamanda biyopsi de yaptı.Şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.sonra rapor için işlemlee başlaıcak ve işallah Aralık ayında ilk denememizi gerçekleştiricez.Biyopsi olumlu çıkarsa yani sperm bulunursa dondurulucak...Ağustostan beri uğraşıyoruz.biliyorum daha yolun başındayız ama beklemek,belirsizlik çok zor.Allah hepimize güç versin...

a.s canımcımmm
geçmiş olsun hasta mı oldunn Allah şifalar versin.
halsizlik falan var mı canım?
canım yaa maşallah nasıl sevindim
inşallah bölünmeler güzel bir şekilde devam eder ve transferin gerçekleşir hayırlısıyla
sonucunda da inşallah olursun.

bizim de 0 dı sonucumuz ama artık 0 değil şükür en sonki testte 1 milyona yakındı
tüpbebek denedik ama tutmadı
inşallah sayımız daha da artmıştır.
biz bursadayız ayrıca.

Rabbimden okadar yürekten yanarak dua ediyorum ki çok sağlıklı bişekilde yumurtaların bölünsün Rabbim kucağınızı çifter çifter doldursun

canım hep in yasinlerinden sonra yeni arkadaşa benide yazabilirsin tatlımm .adetim bitti..pazaretsiye tamamen temizlenmiş olurumm..okumaya devam ederimm.. öptümmmmm senin tatlımmmmmmm

tamam tatlım eklerim seni diğer arkadaşa.
nasılsın bu arada ?
ben de seni öpüyorum tatlım benimmmmm

canım benim hep in yasininden sonra benide yazabilir adetim bitti canım artık fazla fazla okuyabilirim:)

zevkle eklerim canım.
öptümmmm.

hoşgeldin aramıza.inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulanlardan olursun.
canım iyice araştırın.kürleri falan kullanmaya çalışın.
eğer doktorlar tese derlerse hemen olmayın.
Allah yardımcınız olsun.
bu arada bizim test sonuçlarımızda sıfır. azosperm.
yalnız değilsin.ama temennim en kısa zamanda hepimizin evlatlarına kavuşması.

hep’e okuyoruz

28 eylül Cuma saat 19.00 dan 30 eylül Pazar saat 19.00 a kadar

aruna ………………………………………….….. 2
askbebek ……………………………………….….3
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 3
flzask2003 ………………………
masal1981 …………………………………….…. 3
hep …………………………………………………. 2
lamyay …………………………………….…. …..2 = okudu
mavimenekşe ………………………….….… …3
nur.sen ……………………
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …3 = okudu
tülay20 ……………………………….……...…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….……….....3

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

[hoşgeldin aramıza.inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulanlardan olursun.
canım iyice araştırın.kürleri falan kullanmaya çalışın.
eğer doktorlar tese derlerse hemen olmayın.
Allah yardımcınız olsun.
bu arada bizim test sonuçlarımızda sıfır. azosperm.
yalnız değilsin.ama temennim en kısa zamanda hepimizin evlatlarına kavuşması.[/QUOTE]

canım saolasın,valla allak bullak olduk,hele burdaki yazışmaları okuyunca insan daha bi depresyona bağlıyo,bir yandan da büyük destek oluyo..Allah yardımcımız olsun ne diyim...bu arada nickte 43 gördüm,kütahyada mısınız?

nekadara aldınız ve nekadardır kullanıyorsunuz canım.olmazsa biz de alalım yaaaaaaaa

ilk 2 kürüne 320 tl verdik. elargininve keçi botnuzu pekmezi hariç..kürün tanesine yani 160 tl ödemiştik.. şimdi sitesine girdiğimde fiyatının 100 tl olduğunu gördüm.. ister saraçoğlunun kendi sitesinden al, istersende bulunduğun şehirde anlaşmalı eczanelerden al. anlaşmalı eczane listesi saraçoğlu sitesinde mevcut.oradan bakabilirsin.. umarım sizdede işe yarar rabbim şifa versin...

rabbim hakkında hayırlsını nasib etsin tatlımm.. umarımm güzel haberler alırızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…