arkadaşlar biz de aynı dertten muzdaribiz.daha doğrusu çiçeği burnunda muzdaribizevliliğimizn 3. yılı bitmek üzere.9 aydır da korunmuyoruz.bende adet düzensizliği vardı.baştan doktora gidelim dedik,doktor sorun yok hamile kalabilirsin dedi ve düzenlemesi için duphaston verdi,ovulasyon dönemlerinde kullanmaya başladım.3 ay 5 ay derken gene yok..bi de eşin sperm testi yaptırsın dedi.2 gün önce devlet hastanesinde yaptırdık,sonuç 0.doktor hiç sperm yok,bir de hormonlara bakalım dedi.kan testi yaptırdık dün,onlar da normale yakın.bir tek prolaktin biraz yüksek.klomen verdi 3 ay kullanın sonra tekrar bakalım dedi.açıkçası bu yöntem hiç de tatmin edici gelmedi.koskoca 3 ay yaaa!burdan bayaa bi araştırdım.birkaç doktorun ismini gördüm.ama onlar da ya istanbulda ya da ankarada biz işimiz gereği kütahyadayız,izin alıp rapor alıp muayeneye gittik diyelim,tetkikler tedavi vs.. sürekli gidip gelemicez...offf,çok sıkıntılı bi süreçmiş..Allah hepimizin yardımcısı olsun.......
öncelikle geçmiş olsun Allah en yakın zamanda evladınıza kavuştursun.
yalnız devlette değil de özel bi hastanede yeniden yaptırın derim
durumunuzu da belirtin ona göre daha iyi bir araştırma yapılır
benim eşimde de prolaktin yüksekliği var bunun için haftada yarım tablet olarak dostinex kullanıyo
çok etkili bi ilaç bu
sperm testi yeniden yaptırmanızı öneririm
sonuç inşallah daha güzel olur.
Arkadaşlar merhaba kaan hoca telefon etti.olgunlaşmamış spermlerle emriyo bölünmeye başlamış.emriyoları takip eticez baklemeye devam dedi daha bitmedi dedi.Ne olur dua edin bize bizim artık umutlanmaya bile gücümüz kalmadı.inşallah allah bizede bir mucize nasip eder.
ayyy inanamıyorummm yaaa maşallah maşallah
demek olgunlaşmamış spermlerle yumoşların döllendi embriyo oluştu ve şimdide bölünmeye devam ediyorlar
canım gözün aydın inş embriyolar devam ederler bölünmeye ve hayırlısıyla gerçekleşir transferin
dualarım seninle canm çok heyecanlandım valla allah yardımcınız olsun
arkadaşlar biz de aynı dertten muzdaribiz.daha doğrusu çiçeği burnunda muzdaribizevliliğimizn 3. yılı bitmek üzere.9 aydır da korunmuyoruz.bende adet düzensizliği vardı.baştan doktora gidelim dedik,doktor sorun yok hamile kalabilirsin dedi ve düzenlemesi için duphaston verdi,ovulasyon dönemlerinde kullanmaya başladım.3 ay 5 ay derken gene yok..bi de eşin sperm testi yaptırsın dedi.2 gün önce devlet hastanesinde yaptırdık,sonuç 0.doktor hiç sperm yok,bir de hormonlara bakalım dedi.kan testi yaptırdık dün,onlar da normale yakın.bir tek prolaktin biraz yüksek.klomen verdi 3 ay kullanın sonra tekrar bakalım dedi.açıkçası bu yöntem hiç de tatmin edici gelmedi.koskoca 3 ay yaaa!burdan bayaa bi araştırdım.birkaç doktorun ismini gördüm.ama onlar da ya istanbulda ya da ankarada biz işimiz gereği kütahyadayız,izin alıp rapor alıp muayeneye gittik diyelim,tetkikler tedavi vs.. sürekli gidip gelemicez...offf,çok sıkıntılı bi süreçmiş..Allah hepimizin yardımcısı olsun.......
a.s canımcımmms.a kızlar nasılsınız kaç gündür okuyorum yazamadan çıkıyorum neredeyse 3 -4 gündür hiç uyku uyuyamıyorum midem bulanıyor sabahları bi ağrıyla uyanıyorum midemde ne yesem cıkarıyorum hemde çok ağrı çekiyorum bu aralar salgın varmış sanırım siz kendinize dikkat edin hepinizi öpüyorum aeolun
canım yaa maşallah nasıl sevindimArkadaşlar merhaba kaan hoca telefon etti.olgunlaşmamış spermlerle emriyo bölünmeye başlamış.emriyoları takip eticez baklemeye devam dedi daha bitmedi dedi.Ne olur dua edin bize bizim artık umutlanmaya bile gücümüz kalmadı.inşallah allah bizede bir mucize nasip eder.
çok teşekkür ederim.eşimde bir problem olacağı aklımıza gelmediğinden alelade bi devlet hastanesinde yaptırıp geçmiştik..biz de daha işin başında olduğumuzdan sersemleştik biraz..hemen en iyi doktorda en iyi tedaviye başlamak istedik.aslında özel bi hastanede yeniden yaptırmamız mantıklı ama burda maaalesef güvenilir diyebileceğim hekimler yok...ama yine de daha iyi olacağı kesin gibi.bu arada sizin de mi 0 sperm sorunu var?artı bir de nerde tedavi görüyorsunuz?
eşim aramış şu an kendisi yok demişler eşim de sinirlendi bi daha aramadı
canım hep in yasinlerinden sonra yeni arkadaşa benide yazabilirsin tatlımm .adetim bitti..pazaretsiye tamamen temizlenmiş olurumm..okumaya devam ederimm.. öptümmmmm senin tatlımmmmmmm
canım benim hep in yasininden sonra benide yazabilir adetim bitti canım artık fazla fazla okuyabilirim:)
biz de aynı dertten yanıyoruz...herşey hemen olup bitiversin istiyoruz ama olmuoo..(( benim eşimde varis tespit edildi.azospermiyi etkileyen bişey mi emin değilim ama doktorumuz ameliyat etti aynı zamanda biyopsi de yaptı.Şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.sonra rapor için işlemlee başlaıcak ve işallah Aralık ayında ilk denememizi gerçekleştiricez.Biyopsi olumlu çıkarsa yani sperm bulunursa dondurulucak...Ağustostan beri uğraşıyoruz.biliyorum daha yolun başındayız ama beklemek,belirsizlik çok zor.Allah hepimize güç versin...[/QUOT
Amiiiinnnnn,nerde varsa Allah herkese şifa versin inşallah.....Alışmaya çalışıyoruz ama o kadar yeni ki...insan konduramıyor...ağlarken gülüyor,gülerken ağlıyoruz....inşallah ilk denemenizde tutar da daha emekleriniz,umutlarınız boşa gitmez...Biz daha neye nerden başlayacağımızı bile bilmiyoruz.hayatımız allak bullak oldu,Allah hepimizin yardımcısı olsun,kucaklarımız boş kalmaz inşallah......
tamam tatlım eklerim seni diğer arkadaşa.
nasılsın bu arada ?
ben de seni öpüyorum tatlım benimmmmm
İyiyimm cnm çok şükürr..
sağolllllll....sen nasılsınnnnnnnnn
cnm eşin sadece keçiboynuzu kürümü kullandı??
maşallah
nekadara aldınız ve nekadardır kullanıyorsunuz canım.olmazsa biz de alalım yaaaaaaaa
Arkadaşlar merhaba kaan hoca telefon etti.olgunlaşmamış spermlerle emriyo bölünmeye başlamış.emriyoları takip eticez baklemeye devam dedi daha bitmedi dedi.Ne olur dua edin bize bizim artık umutlanmaya bile gücümüz kalmadı.inşallah allah bizede bir mucize nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?