canım nasıl görüştürmediler ben aramıştım kayıt yaptılar sonra ara dediler aradı v ebekledim baya sonra saraçoğlunun kendisiyle görüştüm senin nasıl oldu muhakak bir yanlışlık olmuştur
canım inş hepimizin dediği gibi normal yolla hamiş olursun canım saraçoğlu şöyle diyor çok sperm olması değil hareketli
sperm olması önemli onmilyon sperm oluyor ama hareketlisi hızlı olunca hamiş olanlar varmış
ve ben saraçoğlunun sitesinde ziyaretçi defterinde okumuştum
canım sen neden denemiyorsun saraçoğlunu kürleri sende bir ara sor daha öncede söylemiştim eşim azo iken eşimde dr
tüp bebek dışında hiç umut aramazken ve dr bitanesi artık gidin evinizde oturun tüp bebek dr insanı sömürüyor diğince hayallerimizi yıkmıştı ve annemin ısrarı üzerini saraçoğlunu aramıştım ve yaptığımız konuşmada allahın izniyle yüzde 35 ve yüzde 40 şansınız var demişti biz 2 ay lık kürü kullandık vemaddi sıkıntı yaşayınca bir daha kür kullanamdık ve eşim asker gitti sonra askerde eşimde 3 milyon sperm bulundu ve canım ileri hareketlisi yüzde 15 idi ama ozaman bizi yönlendiren olmadığı için donurtmadık eşimin işleri stresli odanmı oldu bilemem aylar sonra tekrar yaptığımız analizde tekrar eşim azo oldu ve şimdi tekrar kullanıyoruz saraçoğlunu kürleri canım istersen dene ara konuşmkatan zarar görmezssin
bizimde hiç menide sperm yoktu şimdiye dek.saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü kullandı eşim 2 ay önce.son son yapılan testte menide canlı sperm bulundu.. faydasını gördükk tavsiye ederim.
herkese selam
ooo sohbet çok güzelmiş bilseydim katılırdım :44:
sizin sohbetten esinlenerek bebek olunca bende fotoğrafçı tuutmak istedim o heyecanla eşime söyledim aldığım cvp .."ben çekerim aşkım ne gerek var masraf yapmaya"..
hevesim kursağımda kaldı..
inş bebişlerimiz olur o günleri görürüz artık benimkinin fotosunu babası çekecek..
bizimde hiç menide sperm yoktu şimdiye dek.saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü kullandı eşim 2 ay önce.son son yapılan testte menide canlı sperm bulundu.. faydasını gördükk tavsiye ederim.
amin canım.
bebek öyle bişey ki insan kucağına alınca herşeyi unutuyor.
o kokusu,elleri,o yumuşacık cildi.
minicik boncuk gözleri....
anlatılmaz bişey.
bigün biz de kendi evladımızı kucaklarız inşallah.
İnşallah cnm inşallahhhh..
insan gördükçe hevesleniyooooooo birgün hayallerimiz gerçek olur bizlerde gerçekten bebekelerimiz içinn
hazırlarızzzzzzz o güzel şeyleriiiiiii
ne güzel cnm eşininde varmışş bak hayalleri onlar bizim gibi değillerki hep içinde yaşıyolar yani biizmki öylee..
söylemez kolay kolay içindekini..
amin canım inşallah bizde yaşarız evlat sevgisini dün arkadaşlarla beraberdim hepsinin çocukları var tek bendim içlerinde çocuğu olmayan eve geldim ağlamaktan gözlerim şişti bu yüzden evden dıışarı çıkıp bir topluma girmeyi canıim istyemor inşallah hepimizin evi çocuk sesleriyle bebek kokusuyla dolar..
insallah bitanem kanamam durdu şükür şu an nadiren kahve rengi leke şeklinde geliyo salı günü doktor kontrolüm war bebegin iyi oldugunu görürsem rahatlıcam insallah
canim bana okunuyormus dua ben cok yogun oldugumdan dolayi cikmayi istemisdim cikartmamisin ve bana okunuyor dua Allah hepinizden razi olsun okudugunuz dullar katba kat size geri donsun ben eger girib size okudum yazamazsam beni okumus bilin iki elim kandada olsa okurum ben yada bahara yada flaska facebooktan yazarim ama kesin okumus bilin beni hepinize tesekkur ederim
ALLAH razı olsun senden canım.ama canım benden başka okuyamayanlar da varmış.o nedenle ben reglim bitince okuyamadıklarımın hepsini okurum.tabi eğer öyle oluyabiliyorsa tatlımmm.
Arkadaşlar merhaba kaan hoca telefon etti.olgunlaşmamış spermlerle emriyo bölünmeye başlamış.emriyoları takip eticez baklemeye devam dedi daha bitmedi dedi.Ne olur dua edin bize bizim artık umutlanmaya bile gücümüz kalmadı.inşallah allah bizede bir mucize nasip eder.
Arkadaşlar merhaba kaan hoca telefon etti.olgunlaşmamış spermlerle emriyo bölünmeye başlamış.emriyoları takip eticez baklemeye devam dedi daha bitmedi dedi.Ne olur dua edin bize bizim artık umutlanmaya bile gücümüz kalmadı.inşallah allah bizede bir mucize nasip eder.
hep’e okuyoruz
28 eylül Cuma saat 19.00 dan 30 eylül Pazar saat 19.00 a kadar
aruna ………………………………………….….. 2
askbebek ……………………………………….….3
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 2
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 2
mera1987 …………………………………..… .. 3
flzask2003 ………………………
masal1981 …………………………………….…. 3
hep …………………………………………………. 2
lamyay …………………………………….…. …..2 = okudu
mavimenekşe ………………………….….… …3
nur.sen ……………………
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2
seval0817 ………………………….……..…. …3 =okudu
tülay20 ……………………………….……...…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….……….....3
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
ya kızlarya ne güzel yazışıyonuz size çok özeniyorum ama çok yoğunum.yasinlerimi okudum diye yazamadım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?