Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eşim aramış şu an kendisi yok demişler eşim de sinirlendi bi daha aramadı

bizimde hiç menide sperm yoktu şimdiye dek.saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü kullandı eşim 2 ay önce.son son yapılan testte menide canlı sperm bulundu.. faydasını gördükk tavsiye ederim.

herkese selam
ooo sohbet çok güzelmiş bilseydim katılırdım :44:
sizin sohbetten esinlenerek bebek olunca bende fotoğrafçı tuutmak istedim o heyecanla eşime söyledim aldığım cvp .."ben çekerim aşkım ne gerek var masraf yapmaya"..
hevesim kursağımda kaldı..
inş bebişlerimiz olur o günleri görürüz artık benimkinin fotosunu babası çekecek..

bizimde hiç menide sperm yoktu şimdiye dek.saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü kullandı eşim 2 ay önce.son son yapılan testte menide canlı sperm bulundu.. faydasını gördükk tavsiye ederim.

cnm eşin sadece keçiboynuzu kürümü kullandı??
maşallah

nekadara aldınız ve nekadardır kullanıyorsunuz canım.olmazsa biz de alalım yaaaaaaaa

amin canım inşallah bizde yaşarız evlat sevgisini dün arkadaşlarla beraberdim hepsinin çocukları var tek bendim içlerinde çocuğu olmayan eve geldim ağlamaktan gözlerim şişti bu yüzden evden dıışarı çıkıp bir topluma girmeyi canıim istyemor inşallah hepimizin evi çocuk sesleriyle bebek kokusuyla dolar..

üzülme arkadaşım ya...bizim de olacak bigün inşallah.
umudumuzu kaybetmemeliyiz

insallah bitanem kanamam durdu şükür şu an nadiren kahve rengi leke şeklinde geliyo salı günü doktor kontrolüm war bebegin iyi oldugunu görürsem rahatlıcam insallah

şükür tatlım. sevindim kanamayın kesildiğine.
inş bebişiyin sağlıklı olduğunu da duyarsın.telaş etme olur mu?

tamam tatlım 2 YASİN OKUYACAKSIN.
OLUR MU?
bitince de duasını yapar bağışlarsın.inş kalbindekiler gerçek olur canım.

ALLAH razı olsun senden canım.ama canım benden başka okuyamayanlar da varmış.o nedenle ben reglim bitince okuyamadıklarımın hepsini okurum.tabi eğer öyle oluyabiliyorsa tatlımmm.

canım özel günlerde kimse okuyamıyor.
özel durumun geçince bana haber ver tekrar sayıyı sana yazarım .
okumaya devam edersin. sorun olmuyor anlayacağın.1 eksik 1 fazla hiç farketmez canım helalleşiyoruz arkadaşlarala.
rahat ol.

hep’e okuyoruz

28 eylül Cuma saat 19.00 dan 30 eylül Pazar saat 19.00 a kadar

aruna ………………………………………….….. 2
askbebek ……………………………………….….3
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 2
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 2
mera1987 …………………………………..… .. 3
flzask2003 ………………………
masal1981 …………………………………….…. 3
hep …………………………………………………. 2
lamyay …………………………………….…. …..2 = okudu
mavimenekşe ………………………….….… …3
nur.sen ……………………
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2
seval0817 ………………………….……..…. …3
tülay20 ……………………………….……...…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….……….....3

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

Arkadaşlar merhaba kaan hoca telefon etti.olgunlaşmamış spermlerle emriyo bölünmeye başlamış.emriyoları takip eticez baklemeye devam dedi daha bitmedi dedi.Ne olur dua edin bize bizim artık umutlanmaya bile gücümüz kalmadı.inşallah allah bizede bir mucize nasip eder.

Allah yardımcınız olsun canım.İnşallah mucizen gelir sana bi an evvel

ayyy inşallah canım ya.Allah sevindirirverir de hamişler kervanına katılırsın inş.
dualarım seninle canım benim.

Ayy hadi cnm inşalllah rabbim mucizeni gönderir sana cnm heeycanlandım inan ..
inşallah bundan sonra güzel şeyler olurrrrrr sizin içinnnnnnn.
dualarım seninle inan yazarken ellerimm titriyooooooo..:18::18::18:

canım hep in yasinlerinden sonra yeni arkadaşa benide yazabilirsin tatlımm .adetim bitti..pazaretsiye tamamen temizlenmiş olurumm..okumaya devam ederimm.. öptümmmmm senin tatlımmmmmmm

ayyy inanamıyorummm yaaa maşallah maşallah
demek olgunlaşmamış spermlerle yumoşların döllendi embriyo oluştu ve şimdide bölünmeye devam ediyorlar
canım gözün aydın inş embriyolar devam ederler bölünmeye ve hayırlısıyla gerçekleşir transferin
dualarım seninle canm çok heyecanlandım valla allah yardımcınız olsun

Hep arkadaşımıza Yasinlerini okudum.allah kabul etsin inş.güzel rabbim sağlıklı sihatlı bebeklerini versin.(amin)

ayyy ne güzel bi haber buuuu
,hadi inş bölünme gerçekleşirde sende bizde buralarda halayları çekeriz cnm dua etmezmiyiz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…