evet cnm yaa senin canını sıkmaya yetti
cnm ben sayfasına baktımda bütün dua listelerinde sırasının peşine düşmüş hesap soruyor bi sana yapmıyor yani..
bide sen işi baştan sıkı tutarsın ve kimsenin hakkını yemezsin keşke seni önce tanısaydı..
bugün senin şok günün galiba kayınvaliden geliyormş..
canım bizler burda ne mucizeler okuduk yaşadık sen hiç korkma...
allahın izniyle bu günleride atlatacaksınız...
şimdi yeni olduğunuz için olayın şokunu atlatamadınız daha...
ben şu yandaki reklamlar gitsin azosperm tablomuzu eklerim görürsün orada nekadar çok hamişimiz annemiz var...
ki benim yaptığım bu tablo sadece son 1 seneyi içeriyor geçmişte daha çok anne var...
ondan umudun hiç kırılmasın...
inş bizler daha sonra hamişler anneler ikiz anneleri gruplarına da katılıcaz
eşimde bende çok üzgünüz allaha sığınıyorum ne oldu bize kızlar herkes dua etsin borçtan kurtulmak için herkesten bize dua etmenizi istiyorum allah rızası için çünkü borç olduğu için bebkte yapamıyoruz ve yaşmda kaç oldu hayallerim bitti
artık bebği düşünecek halde değilim borçtan kutulalmımda hayırlısyla
bahar tatlım hayırdır sen neden uyumadın sen neyi kafana taktın
konuşur dertleşiriz bebekimmm
kadıncağıza süprizi öğrettim artık duramaz paso süpriz yapar kızz
bak kayınvaliden geldiğinde deki annecim habersiz gelme neolur neolmaz yol hali saat kaçta nerede olduğundan haberimiz olsun de.
oda der ne güzel beni düşünüyorlar haber verirde gelir artık
iyi iyi bebekim tek geliyor sana arkadaş olur doğru diyosun eve ses gelir valla.
inşallah günleriniz güzel geeçer anneciğinle
kızlar ben çıkıyorum çok geç oldu.
ALLAH rahatlık versin kendinize iyi bakın
inşallah gerçek olur düşlerimiz...haklısın,biz daha olayın şokundayız...bi de eşim işte diye okul çıkışında ben gittim test sonucunu almaya,hastane başıma yıkıldı sandım....2 gün 2 yıl gibi geldi ikimize de...bu arada 0 sperm olması bizi çok korkutuyor.0 sperm olup da sperm sayısı artan ve hamile kalan var mı ki başka?ben sabahatn beri 2 kişiye rastladım sadece...umut işte....inşallah en kısa sürede hepimiz değiştiririz topiğimizi,önce azolu hamişler,sonra azolu ikiz anneleriiiii :)))))) saolasın.
hep’e okuyoruz
28 eylül Cuma saat 19.00 dan 30 eylül Pazar saat 19.00 a kadar
aruna ………………………………………….….. 2
askbebek ……………………………………….….3
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 2
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 2
mera1987 …………………………………..… .. 3
flzask2003 ………………………
masal1981 …………………………………….…. 3
hep ………………..
lamyay …………………………………….….…..3
mavimenekşe ………………………….….… …3
nur.sen ……………………
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..3
seval0817 ………………………….……..…. …3
tülay20 ……………………………….……...…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….……….....3
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
inşallah gerçek olur düşlerimiz...haklısın,biz daha olayın şokundayız...bi de eşim işte diye okul çıkışında ben gittim test sonucunu almaya,hastane başıma yıkıldı sandım....2 gün 2 yıl gibi geldi ikimize de...bu arada 0 sperm olması bizi çok korkutuyor.0 sperm olup da sperm sayısı artan ve hamile kalan var mı ki başka?ben sabahatn beri 2 kişiye rastladım sadece...umut işte....inşallah en kısa sürede hepimiz değiştiririz topiğimizi,önce azolu hamişler,sonra azolu ikiz anneleriiiii :)))))) saolasın.
aranıza katıldığım bu ilk günde tecrübeleriyle yol gösteren ve umut veren herkese teşekkür ediyorum,Allah hepimizi en kısa sürede sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuştursun...Destekleriniz çin teşekkürler.Bu arada sanırım yasin okuyorsunuz,ben de elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim.hiç tanımadığı ancak kendi gibi umut arayan insanlar için dua etmek bana çok ama çok erdemli bi davranış gibi geldi.nasıl bi yöntem uygulayacağımızı yazarsanız ben de okurum. Allah hepimize şifa versin inşallah....
Biz hastalığımızı öğrendiğimizde azospermdik, en son 38 milyonu görmüştük. Ayrıca farklı konularda hasta olup azospermle başlayıp çocuk sahibi olan bir sürü insan tanıyoruz.
Şöyle bir sınıflandırma uygun olur azosperm bir sonuç;
*Buna tetis sonrası atılım kanallarında tıkanıklık neden oluyorsa ameliyat şart.
*Tıkanıklık haricinde ise,
+İnmemiş testis (Kriptorşidizm)
+Hipogonadizm
primer ve seconder olarak ikiye ayrılıyor hormonal sıkıntıları içeriyor.
+Ağır ilaç kullanımına bağlı testis yetmezliği
+Küçükken geçirilen ateşli hastalık sonucu testislerin iltihaptan zarar görmesi
+Travma veya ameliyata bağlı testis yetmezliği
+Genetik sebepler kromozal anomaliler (47xxy klinefelter sendromu)
gibi şu anda aklımıza geldiği kadarı ile bunlar azosperme yol açıyor.Daha başka nedenleri ve alt sınıfları da var.
Eşiniz iyi bir doktora fiziki muayene olmalı ayrıca tüm hormonlarına bakılmalı; özellikle lh,fsh,testosteron düzeyleri cinsiyet hormonları olması açısından fikir verici oluyor genelde....Bu durumda üreme endokrinolojisi ile ilgili bir doktorla başlamanızı öneririm...Hangi şehre gidicekseniz eşimin ve arkadaşlarının kurduğu hipogonadizm com sitesinden o şehirde tedavi gören varsa endokrin bölümü doktoru öğrenmeye çalışırız... Sonuç almak için önce Allahın izni sonra çaba gerekiyor...Bu çabada bilgiyle öğrenerek olmalı... Doktorların size yaklaşımı herhangi bir hastadan farklı olmayacak sizin için dünyanın en önemli olayı olsada onun için sıradan günlük rutin bir iş olacak... O yüzden çok dikkatli olun hareket etmeden iki kere düşünün...
slm tatlım nasılsın
ya canım hiç uykum gelmiyor moralim çok bozuk duaya çokkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım var
kızlar bırçtan kutulmak için nasıl bir dua var bilen varmı
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu ne gece muhabbeti yavvvvvvv
bende yetişememişimii kaynatmışsınız cnm ooo kimler gelmiş
vck cnm hoşgeldin kız allha şükür yanı kaynananın tadilatı bitti herhalde
bahar cnm hayırlı olsun kayınvalden geliyomuş aman olsun tek ya çoluk cocukla gelse daha zor işin
cnm aramıza hoşgelmişsin inş sende hamişler kervanına katılırsın
evet cnm bu topiği bulmak bile bizim için şans burda herkes birbirine elinden geldiğince yardım ederler
burda çokkk şey öğreneceksin cnm dualar çok ii oluyo sırayla yasin okuyoruz 2 gün içinde ama ayrıntılı bişekilde pıtırcık arkadaşımız anlatır sana cnm göreceksin buraya sende hamileyim diye yazacağın günler gelecek cnminş[/QUOT]
cnm hoşbulduk...daha sersemlik var bizde,tabi bir de acelecilik...can havliyle hemen herşeyi öğrenip yapmak istiyoruz.çok başındayız ya,umutsuzluk hakim genel olarak...güzel temennilerin için teşekkürler.Allah bıktırıp bezdirmeden hepimize anne-baba olma duygusunu yaşatır inşallah...
cnm hoşbulduk...daha sersemlik var bizde,tabi bir de acelecilik...can havliyle hemen herşeyi öğrenip yapmak istiyoruz.çok başındayız ya,umutsuzluk hakim genel olarak...güzel temennilerin için teşekkürler.Allah bıktırıp bezdirmeden hepimize anne-baba olma duygusunu yaşatır inşallah...
aynen cnm normal bizde ilk zamanlar herşey olsada yapsak hemen bebeğimizi kucağımıza alsak diyorduk amam şimdi öğrendik daha azimli,daha dayanıklı ve daha bilgili olduk zamanla alışıp herşey hallolur inş hepimiz için
arkadaşlar kuzenim3 yıllık evliyken çocukları olmadığı için dr gitmeye karar verdiler kuzenimde sorun çıkmadı eşinde ise ilk sperm testinde sayım yapılamadı ne ölü ne canlı hiç bir şekilde sperm çıkısı yoktu dr kesinle çocuğun olmaz mucize normal olması tüp bebek yaptırcaksın dedi maddi gücleri yoktu tüp yaptırmak için umudunu kesti eşine bitkisel kürler uyguladı kuzenim hep dua etti yalvardı çok istedi tüp için para biriktirmeye başlamıştıki günü 10 gün geçiyo bende ısrarla test yapalım diyorum ama kendisi kesinle yaptırmak istemiyo karnım ağrıyo olurum die erteliyo umudu yok çünkü bende hast çalışıyorum hergün hadi gel yazayım sana test die ısrar ediyorum bu ısrarım sonucunda kanını verip gezmeye gidiyo sonucunu bile merak etmiyo yok dio zorla kanda verdirmişim bende bi heyecan var nedense testini beklerken ve testine bakınca bhcg yüksek ve şaşırıyorum hemen arıyorum böyle böyle die inanmıyo bana bende ısrarla evet diyorum ağlamaya başlıyo ve birazcık kendiden geçiyo kuzenim işte mucizesine kavuştu Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez hiç ummadığımız bir anda bebeklerimize kavuşabiliriz Allahım en kısa zamanda mucizelerimize kavuşmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?