- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
tabiki dert ortağıyız bitanem ama gece gece kasvet çöktürmeyeyim içinize dedim.
hiç iyi değilim canım çok sıkkın üst üste geliyor herşey.
bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum.
vede çok yorgun.
neyse açılmayayım çok.
amannn bebekim bak kocişin neler öğretti kadıncağıza
bundan sonra size bol bol süpriz yapar artık
ahh bebekim ALLAH tan haber vermişler.
yoksa bayaaa bi süpriz olurdu sana
buarada tekmi gelmiş bebekim?
hoşgeldin canım aramıza belki dileğin dua niyetine geçer bizlerde azoluların ikiz mucizeleri topiğini açar orda birleşiriz inşallahdimi ya,keşke ikiz annaleri topiğinde falan tanışsaydık,ne güzel olurdu :) inşallah o topiklerde yazıştığımız günler de gelir.....
slm tatlım nasılsın
ya canım hiç uykum gelmiyor moralim çok bozuk duaya çokkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım var
kızlar bırçtan kutulmak için nasıl bir dua var bilen varmı
canım benim üzme kendini yarın pazar eşinle güzel bir gün geçirirsin inşallah sıkıntılarında geçer
seni çok iyi anlyorum aslında bazen bende farklı hissediyorum kendimi. mutsuz, ağlamaklı hiç birşeyden zevk almayan biri oluyorum
sonra eşimle biraz zaman geçiriyorum bazen onunda canını sıkıyorum ama en azından derdimi paylaşıyorum
bizler senin sıkıntını paylaşmandan rahatsız olmuyoruz aksine seni bir nebze olsun rahatlatmak bizi mutlu ediyor.
içini dökebilirsin elimizden geldiğince senin sıkıntını hafifletmeye çalışırız.her ne kadar kelin ilacı olmasada başına sürecek
selam canım iyiyim şükür ama sen böyle yapınca çok üzülüyorum canım bol bol ya fettah ya rezzak esmasını çek birde sabah ezanında fetih suresini oku camlarını aç evin ve yuvan bereketlensin inşallah. lütfen üzülme sende aklım kalıyor sonra
canım benim yaa ara sıra oluyo böyle.
birkaç şey canımı sıktı toparlarım yarına.
kocişler napsın zaten tüm sıkıntılarımızı onlarla paylaşıyoruz.
sağol canım benimm bak duygulandırdın beni.
bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki.
iyiki varsınız
selam canım iyiyim şükür ama sen böyle yapınca çok üzülüyorum canım bol bol ya fettah ya rezzak esmasını çek birde sabah ezanında fetih suresini oku camlarını aç evin ve yuvan bereketlensin inşallah. lütfen üzülme sende aklım kalıyor sonra
hoşgeldin canım aramıza belki dileğin dua niyetine geçer bizlerde azoluların ikiz mucizeleri topiğini açar orda birleşiriz inşallah
tabiki dert ortağıyız bitanem ama gece gece kasvet çöktürmeyeyim içinize dedim.
hiç iyi değilim canım çok sıkkın üst üste geliyor herşey.
bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum.
vede çok yorgun.
neyse açılmayayım çok.
amannn bebekim bak kocişin neler öğretti kadıncağıza
bundan sonra size bol bol süpriz yapar artık
ahh bebekim ALLAH tan haber vermişler.
yoksa bayaaa bi süpriz olurdu sana
buarada tekmi gelmiş bebekim?
peki canım inşallah yarın geçer sıkıntın hayat işte bazen iyi bazen kötü sürprizler getiriyor bize
önemli olan her zaman daha kötüsü olmadığı için Rabbime şükretmek
haklısın canım eğer bu saatte burdaysak ve birbirimizle birşeyler paylaşıyorsak iyi veye kötü bizlerin artık bir aile olduğumuzun bir göstergesi oluyor bence bütün bunlar.iyiki sizlerde varsınız iyiki tanımışım sizi
eşimde bende çok üzgünüz allaha sığınıyorum ne oldu bize kızlar herkes dua etsin borçtan kurtulmak için herkesten bize dua etmenizi istiyorum allah rızası için çünkü borç olduğu için bebkte yapamıyoruz ve yaşmda kaç oldu hayallerim bitti
artık bebği düşünecek halde değilim borçtan kutulalmımda hayırlısyla
dimi ya,keşke ikiz annaleri topiğinde falan tanışsaydık,ne güzel olurdu :) inşallah o topiklerde yazıştığımız günler de gelir.....
“YA BASIT CELLE CELALÜHÜ”; Dilediğinin rızkını açan ve genişleten,Cenab-ı Allah bu simizi zikreden kullarının kimine çok rızık verir,kimine uzun ömür verir,kiminin de kalbini açarak hayra rağbetli kılar.
tamam canım sen şimdi daha da konuşup sıkma canını sonra dertleşiriz biz
valla sorma bebekim gitti annesine süpriz yaptı al kadıncağız imrenmiş bide ben deneyeyim demiş
aman allah korusun zırt pırt süpriz falan istemem ben daha tedaviler devam ediyor hiçbirinden haberi yok...
kocişe dedim allahtan biz istanbuldayken yada transfer sonrasındayken gelmedi diye
bundan sonra her adımımızda düşünürüz artık bi şokla karşılaşır mıyız diye
bide uzağız diye seviniyorduk...
tek gelmiş canım allahtan torunlarını alıp gelmemiş çocuklara küçük görümcem bakıyormuş şimdi...
zaten biri anasınıfına gidiyor...
yarın akşama burda olacak iyi olur bizede yaaa kafamız dağılır evimize ses gelir...
severim ben kayınvalidemi sadece torunlarla gelme düşüncesi vardı kızmıştım ozaman...
neyseki tek geliyor süprizden de yırttık sorun kalmadı
dimi ya,keşke ikiz annaleri topiğinde falan tanışsaydık,ne güzel olurdu :) inşallah o topiklerde yazıştığımız günler de gelir.....
aynen canım yoğun ve üzücü geçti sonu hayırlı olsun inşallah
haklısın canım zaten dün rahatsızlanınca eşim çok üzüldü seni uzaklaştırmak istiyorum aslında hem annemden hem ailemden diyor
bende ben ne çektim ki sadece onlara yardımcı oluyorum ama yinede herşey üst üste geldiği için kaldıramadım dedim
biliyorsun geçen gün doktor yumurta rezervi için olumsuz konuşunca daha çok kafaya taktım bakalım salı günü sonuç belli olacak inşallah senin de dediğin gibi sorun yoktur gerçi üzülüyorumda sanki eşimde sperm çıkmışta ben yumurta peşine düşmüşüm
canım sen hiç canını sıkma vermişsin cevabını zaten ama yinede insanın morali bozuluyor.
bence oda yaptığının yanlış olduğunu biliyor herhalde çok acelesi var
sanki biz duayı okur okumaz bebeği olacak
benim kızdığım birşey daha var seninle sanki kırk yıllık ahbapmış gibi konuşuyor insan hiç tanımadığı birine nasıl böyle ağır bir ithamda bulunuyor anlamadım.Allah akıl versin diyorum sadece
baharcığım kaynanan sürpriz mi yapıyor inşallah tek başına geliyordur yiğenleride getirmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?