Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim üzme kendini yarın pazar eşinle güzel bir gün geçirirsin inşallah sıkıntılarında geçer
seni çok iyi anlyorum aslında bazen bende farklı hissediyorum kendimi. mutsuz, ağlamaklı hiç birşeyden zevk almayan biri oluyorum
sonra eşimle biraz zaman geçiriyorum bazen onunda canını sıkıyorum ama en azından derdimi paylaşıyorum
bizler senin sıkıntını paylaşmandan rahatsız olmuyoruz aksine seni bir nebze olsun rahatlatmak bizi mutlu ediyor.
içini dökebilirsin elimizden geldiğince senin sıkıntını hafifletmeye çalışırız.her ne kadar kelin ilacı olmasada başına sürecek

slm tatlım nasılsın
ya canım hiç uykum gelmiyor moralim çok bozuk duaya çokkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım var
kızlar bırçtan kutulmak için nasıl bir dua var bilen varmı

dimi ya,keşke ikiz annaleri topiğinde falan tanışsaydık,ne güzel olurdu :) inşallah o topiklerde yazıştığımız günler de gelir.....
hoşgeldin canım aramıza belki dileğin dua niyetine geçer bizlerde azoluların ikiz mucizeleri topiğini açar orda birleşiriz inşallah

slm tatlım nasılsın
ya canım hiç uykum gelmiyor moralim çok bozuk duaya çokkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım var
kızlar bırçtan kutulmak için nasıl bir dua var bilen varmı

selam canım iyiyim şükür ama sen böyle yapınca çok üzülüyorum canım bol bol ya fettah ya rezzak esmasını çek birde sabah ezanında fetih suresini oku camlarını aç evin ve yuvan bereketlensin inşallah. lütfen üzülme sende aklım kalıyor sonra

canım benim yaa ara sıra oluyo böyle.
birkaç şey canımı sıktı toparlarım yarına.
kocişler napsın zaten tüm sıkıntılarımızı onlarla paylaşıyoruz.
sağol canım benimm bak duygulandırdın beni.
bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilirki.
iyiki varsınız

baharcığım kaynanan sürpriz mi yapıyor inşallah tek başına geliyordur yiğenleride getirmiyordur

eşimde bende çok üzgünüz allaha sığınıyorum ne oldu bize kızlar herkes dua etsin borçtan kurtulmak için herkesten bize dua etmenizi istiyorum allah rızası için çünkü borç olduğu için bebkte yapamıyoruz ve yaşmda kaç oldu hayallerim bitti
artık bebği düşünecek halde değilim borçtan kutulalmımda hayırlısyla

peki canım inşallah yarın geçer sıkıntın hayat işte bazen iyi bazen kötü sürprizler getiriyor bize
önemli olan her zaman daha kötüsü olmadığı için Rabbime şükretmek
haklısın canım eğer bu saatte burdaysak ve birbirimizle birşeyler paylaşıyorsak iyi veye kötü bizlerin artık bir aile olduğumuzun bir göstergesi oluyor bence bütün bunlar.iyiki sizlerde varsınız iyiki tanımışım sizi

düşünsene eşimin kürleri bitmek üzere sonrasında burokoli var ama böyle giderse bunuda alamaycağız yarım kalacak ya
bilmiyorum ne zaman hayal kursam ne zaman bebğim olsun diye ama her sferinde aksilik çıktı bende anlamadım ve hiç hayal kuramıyorum çok çaresiz kaldım çaresilerin çaresi rabbimdir biliyorum
YARBBİM BU GECENİN HURMETİNE PAYGAMBERİMİZİN HÜRMETİNE EHLİBYETİN HÜRMETİNE PEYGAMBERLERİN HÜRMETİNE RABBİM BU SIKINTIDAN BİZİ KURTAR BORÇTAN KURTAR BİZİ FERAHA KAVUÇTUR AMİN

tamam canım sen şimdi daha da konuşup sıkma canını sonra dertleşiriz biz
valla sorma bebekim gitti annesine süpriz yaptı al kadıncağız imrenmiş bide ben deneyeyim demiş
aman allah korusun zırt pırt süpriz falan istemem ben daha tedaviler devam ediyor hiçbirinden haberi yok...
kocişe dedim allahtan biz istanbuldayken yada transfer sonrasındayken gelmedi diye
bundan sonra her adımımızda düşünürüz artık bi şokla karşılaşır mıyız diye
bide uzağız diye seviniyorduk...
tek gelmiş canım allahtan torunlarını alıp gelmemiş çocuklara küçük görümcem bakıyormuş şimdi...
zaten biri anasınıfına gidiyor...
yarın akşama burda olacak iyi olur bizede yaaa kafamız dağılır evimize ses gelir...
severim ben kayınvalidemi sadece torunlarla gelme düşüncesi vardı kızmıştım ozaman...
neyseki tek geliyor süprizden de yırttık sorun kalmadı

inşallah canım inşallah geçer.
ian herzaman şükrediyorum bugünümüze şükür sağlıklı sıhhatliyiz en büyük servetimiz bu.
canımsın canımmmmm

“YA BASIT CELLE CELALÜHܔ; Dilediğinin rızkını açan ve genişleten,Cenab-ı Allah bu simizi zikreden kullarının kimine çok rızık verir,kimine uzun ömür verir,kiminin de kalbini açarak hayra rağbetli kılar.

dimi ya,keşke ikiz annaleri topiğinde falan tanışsaydık,ne güzel olurdu :) inşallah o topiklerde yazıştığımız günler de gelir.....

canım bizler burda ne mucizeler okuduk yaşadık sen hiç korkma...
allahın izniyle bu günleride atlatacaksınız...
şimdi yeni olduğunuz için olayın şokunu atlatamadınız daha...
ben şu yandaki reklamlar gitsin azosperm tablomuzu eklerim görürsün orada nekadar çok hamişimiz annemiz var...
ki benim yaptığım bu tablo sadece son 1 seneyi içeriyor geçmişte daha çok anne var...
ondan umudun hiç kırılmasın...
inş bizler daha sonra hamişler anneler ikiz anneleri gruplarına da katılıcaz

okuyacağım tatlım sağol canım güzel arkadaşım

konuşur dertleşiriz bebekimmm
kadıncağıza süprizi öğrettiniz artık duramaz paso süpriz yapar kızz
bak kayınvaliden geldiğinde deki annecim habersiz gelme neolur neolmaz yol hali saat kaçta nerede olduğundan haberimiz olsun de.
oda der ne güzel beni düşünüyorlar haber verirde gelir artık
iyi iyi bebekim tek geliyor sana arkadaş olur doğru diyosun eve ses gelir valla.
inşallah günleriniz güzel geeçer anneciğinle

Son düzenleme:
kızlar ben şimdi kaçıyorum kociş koltukta uyudu 2 saattir boynu tutulmasın garibimin size doyum olmaz

eee kısmette böyle tanışmak varmış tatlım.
inşllah en yakın zaman da hepimiz hamiş oluruz hııı daha önemlisi nşallah azo diye bir dert kalmaz.

canım yorma kendini bak kızıcam sana da
dikkat et kendine biraz uzak kal tabiki yardıma ihtiyaçları olduğunda yanlarında olacaksın...
ama onun dışında kendine zaman ayırmasınıda bil...
bak heyecanla tedaviye başlayıp haberini almayı bekliyoruz burada
sen iyi olacaksın ki yiğenlerimizde seninle buluşunca rahat etsin
ahm sonucunda iyi çıkacak allahın izniyle kurma artık...
tatlım dengesiz insana ne desen boş...
duayı bile hesapla kitapla yapan insandan ne beklersin ki...
aynen öyle allah akıl fikir versin...

baharcığım kaynanan sürpriz mi yapıyor inşallah tek başına geliyordur yiğenleride getirmiyordur

evet canım ya hemde ne süpriz allahtan büyük şoktan kurtulduk
yok canım onlar gelmiyor görümceyle...
sadece annem geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…