ne kadar güzel bir haber buu
Allahın bir mucizesi
inş bizde yaşarız böyle bir mucizeeee
çokk sevindimm sağlıklı sıhatli dünyaya gelir hayırlı evlar olur inş..
amiinnnnn en kıza zamanda bizde mucizelerimize kavuşuruz
hep’e okuyoruz
28 eylül Cuma saat 19.00 dan 30 eylül Pazar saat 19.00 a kadar
aruna ………………………………………….….. 2
askbebek ……………………………………….….3
bahar85 …………………………………………….3
cemrem 29………………………………….…... 2 = okudu
denizbulutu ……………………..……………… 2
esma …………………………………………….….3
eşim oknk ……………………………………….. 2 = okudu
mera1987 …………………………………..… .. 3
flzask2003 ………………………
masal1981 …………………………………….…. 3
hep …………………………………………………. 2
lamyay …………………………………….…. …..2 = okudu
mavimenekşe ………………………….….… …3
nur.sen ……………………
pembe85 …………………
pıtırcık43 ………………………….…….….… ..2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. …3 = okudu
tülay20 ……………………………….……...…..3
umut99 …………………
vck …………………………
zambak06 ……………………….….……….....3
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
inşallah bizde kavuşacağız ben inanıyorum Allahım vakti saatini biliyo en hayırlı zamanda gelecek bebişlerimiz
canım öncelikle hoşgeldin rabbim bu dertten kurtulmanı ve bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah.gelelim sorularının cevaplarına canım şimdi hemen tüpbebek tedavisinemi başlayacaksın anlayamadım ama sakın herşeyi iyice araştırıp öğrenmeden tüpbebek yapmayın derim.malum azoseprm ve eşinde hiç sperm yoksa mikrotese olacak eşin .bence eşinin hormonlarını yaptırdıktan sonra biraz bitkisel ilaç falan kullansın belki normal çıkış olabilir.yada istanbuldaysan umuttüpbebkte emre bakırcıoğlu var ona gidin burdaki çok arkadaşımız bizde dahil olmak üzere emre beye gidiyoruz.inşallah sizdede güzel sonuçlar elde edilir soracak sorun varsa sorabilirsin
aranıza katıldığım bu ilk günde tecrübeleriyle yol gösteren ve umut veren herkese teşekkür ediyorum,Allah hepimizi en kısa sürede sağlıklı sıhatli bebeklerimize kavuştursun...Destekleriniz çin teşekkürler.Bu arada sanırım yasin okuyorsunuz,ben de elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim.hiç tanımadığı ancak kendi gibi umut arayan insanlar için dua etmek bana çok ama çok erdemli bi davranış gibi geldi.nasıl bi yöntem uygulayacağımızı yazarsanız ben de okurum. Allah hepimize şifa versin inşallah....
slm tatlım nasılsın
ya canım hiç uykum gelmiyor moralim çok bozuk duaya çokkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım var
kızlar bırçtan kutulmak için nasıl bir dua var bilen varmı
canım buradan çok şey öğrenirsin inş. ve inş şifa bulursunuz.
burada arkadaşlarla özveriyle karşılıksız birbirimize dua ediyoruz tatlım.
bahar sayesinde başladık biz bu dualara.şimdi elimden geldiğince arkadaşlarların yardımıyla yasin
ayarlayıp okuyoruz tatlım.yasini bitirip inş başka dualara geçeceğiz . baharım güzel dualar bulmuş.inş ayarlar ve okuruz duaları.
istersen seni ekleyeyim.
listeyi takip edersin hakkına kaç yasin düşerse gününde okursun tatlım.
okudum diye topiğe yazıp haberleşiyoruz.
okuyamadığında özelden telini ver yada bir şekilde ulaş bize biz yerine okuyoruz .
sistem böyle işliyor.diğer arkadaş için okuyacağımızda ekleyeyim seni.
kabul edersen.bu arada kütahyada mısın?nickte 43 var da :) eğer kütahyadaysan hangi doktora nereye gidiyorsunuz diye soracaktım
neden etmeyeyim,tabii kii ederim!Kime derman nerden gelir bilinmez.Dualarla 1 kişi bile kurtulsa bu dertten ne büyük mutluluk...ekleyin beni de,malum zamanlara denk gelmediği sürece okurum elbette.ama msjları kaçırırsamözelden de atarsanız garanti olur :) Allah hepimize şifa verir inşallah...
canım buradan çok şey öğrenirsin inş. ve inş şifa bulursunuz.
burada arkadaşlarla özveriyle karşılıksız birbirimize dua ediyoruz tatlım.
bahar sayesinde başladık biz bu dualara.şimdi elimden geldiğince arkadaşlarların yardımıyla yasin
ayarlayıp okuyoruz tatlım.yasini bitirip inş başka dualara geçeceğiz . baharım güzel dualar bulmuş.inş ayarlar ve okuruz duaları.
istersen seni ekleyeyim.
listeyi takip edersin hakkına kaç yasin düşerse gününde okursun tatlım.
okudum diye topiğe yazıp haberleşiyoruz.
okuyamadığında özelden telini ver yada bir şekilde ulaş bize biz yerine okuyoruz .
sistem böyle işliyor.diğer arkadaş için okuyacağımızda ekleyeyim seni.
kabul edersen.bu arada kütahyada mısın?nickte 43 var da :) eğer kütahyadaysan hangi doktora nereye gidiyorsunuz diye soracaktım
neden etmeyeyim,tabii kii ederim!Kime derman nerden gelir bilinmez.Dualarla 1 kişi bile kurtulsa bu dertten ne büyük mutluluk...ekleyin beni de,malum zamanlara denk gelmediği sürece okurum elbette.ama msjları kaçırırsamözelden de atarsanız garanti olur :) Allah hepimize şifa verir inşallah...
bu arada nickte 43ü görünce sormak istedim,kütahyada mısınız?biz de ordayız.eğer kütahyadaysanız nereye kime gidiyorsunuz öğrenebilir miyim??biz çıkamadık işin içinden
kızlarrrrrrrrrrrrrr bu ne gece muhabbeti yavvvvvvv
bende yetişememişimii kaynatmışsınız cnm ooo kimler gelmiş
vck cnm hoşgeldin kız allha şükür yanı kaynananın tadilatı bitti herhalde
bahar cnm hayırlı olsun kayınvalden geliyomuş aman olsun tek ya çoluk cocukla gelse daha zor işin
bu arada nickte 43ü görünce sormak istedim,kütahyada mısınız?biz de ordayız.eğer kütahyadaysanız nereye kime gidiyorsunuz öğrenebilir miyim??biz çıkamadık işin içinden
canım pıtırcıklar karamandalar
canım biz karamandayız.
kütahyanın bizde ayrı bir yeri var.
kütahyalı değiliz anlıcan.
tatlım sakin olmaya çalışın. acele etmeyin .biz çok acele ettik
tese olduk.hata ettik.
araştıralım canım hep birlikte .
arkadaşlar var izmirde
sorayım istersen.
bu arada eklerim seni listeye.
Canım hep duasını okumuşşşşşşşşşşş..
Allah kabul etsin. inşAllah:26:
Allah kabul etsin cnm.
hep kararlı mı duadan çıkmaktan?
son kararı mı?
diğer listeyi ona göre hazırlıcam.
cnm allh mutluluklarını daim etsin kuzenıninarkadaşlar kuzenim3 yıllık evliyken çocukları olmadığı için dr gitmeye karar verdiler kuzenimde sorun çıkmadı eşinde ise ilk sperm testinde sayım yapılamadı ne ölü ne canlı hiç bir şekilde sperm çıkısı yoktu dr kesinle çocuğun olmaz mucize normal olması tüp bebek yaptırcaksın dedi maddi gücleri yoktu tüp yaptırmak için umudunu kesti eşine bitkisel kürler uyguladı kuzenim hep dua etti yalvardı çok istedi tüp için para biriktirmeye başlamıştıki günü 10 gün geçiyo bende ısrarla test yapalım diyorum ama kendisi kesinle yaptırmak istemiyo karnım ağrıyo olurum die erteliyo umudu yok çünkü bende hast çalışıyorum hergün hadi gel yazayım sana test die ısrar ediyorum bu ısrarım sonucunda kanını verip gezmeye gidiyo sonucunu bile merak etmiyo yok dio zorla kanda verdirmişim bende bi heyecan var nedense testini beklerken ve testine bakınca bhcg yüksek ve şaşırıyorum hemen arıyorum böyle böyle die inanmıyo bana bende ısrarla evet diyorum ağlamaya başlıyo ve birazcık kendiden geçiyo kuzenim işte mucizesine kavuştu Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez hiç ummadığımız bir anda bebeklerimize kavuşabiliriz Allahım en kısa zamanda mucizelerimize kavuşmayı nasip eder inşallah
toplama işlemin kolay geçer inş sonundamerhaba ilaç kullandık ikimizde arısütü kullandık bitkisel kapsül. bakalım yarın toplama işelmim var inşallah sıkıntısız geçer. transfer aşamasında sıkıntı olmaz inşallah. zor ve yıpratıcı bi süreçmiş.
evet cnm keşke bende olsaydım gece olsunyaaa biz gece kuşları dün gece toplandık baya sohbet ettik
keşke sende olsaydın bitanemmmm
evet canım bize süpriz yapmış kayınvalidem
allahtan tek gelmiş çünkü küçücük çocukları annesi babası yokken 12 saatlik yola getirmesini istemiyorduk...
bugün gelicekti ama teyzemlerle ekmek yapıyorlarmış yarın gelicekmiş...
ben okuldan dönene kadar gelmiş olur heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?