ya canım işin kötüsüde tese oldugumuz üroloji vefat etmiş rapor vermişti geçersiz oldu igneleri parayla almak zorunda kalıyoruz rapor bile çıkartmaya gitmiyor canımı sıkıyo:2:
ya canım işin kötüsüde tese oldugumuz üroloji vefat etmiş rapor vermişti geçersin oldu igneleri parayla almak zorunda kalıyoruz rapor bile çıkartmaya gitmiyor canımı sıkıyo:2: en az 6 veya 1 sene kullanacaksın demişdi doktor
o zaman deki eşine bak dr bi gidelim sana zararı olurmu ne kadar kullanmalıyız bi öğrenelim
ondan sonra istersen bi daha ne zaman istersen gideriz de bakalım bide bu topiği biliyosa
topiktekiler bile dr sormadan eşlerine bişey yapmıyolar de cnm belki faydası olur
çok üzülme ne oluro da elbet anlıcak olayın mecbur dr gidilmesi gerektiğini
biraz zaman tanı ama o yazdığım şeyleri sık sık ama sinirli değil sakince söle bakalım
sonuç ne olacak allh yardımcın olsun cnm :26:
tatlım kaç sene oldu bu rada azoyu öğreneli
Güne güzel başlamak bu olsa gerek.çooook güzel bir haber bu.çok tebrik ediyorum.allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin arkadaşım.haftaya güzel başladık inşallah devamı da gani gani gelir.
Ben hep arkadaşımızın yasinlerini okumadım
ama bugün okurum kusura bakma nolursun girmek için fırsatım olmadı
bugün hepin yasinlerini okurum yarında
mavimenekşenin yasinlerini okurum arkadaşlar hakkınızı helal edin nolur yoğunluğumdan dolayı aksattım(