Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
okuldan evden ve hayat koşturmacasından yazın ki kadar girip okuyamıyorum ama hep düşünüyorum sizleri bugün güzel bi haber alsam sayfadan diye açtım ve bi bebek haberi okudum maşAllah Allah hepimize nasip etsin inşAllah...hiçbir işle uğraşmak istemiyorum ne ev işi ne çalışmak... yemek yemek bile ama durup düşündüğüm de kendimi kaybediyorum bu yüzden hiç durmuyorum hep biyerlere bi şeylere koşturuyorum mola verilmeyen bi yolculuktayım durursam düşecekmişim gibi geliyor,eşimde bunun farkında ........
Allah metanetimizi artırsın........

arkadasım bana burdanda sorabılırsın özelden msj atamıyorum ben senden ne ısteyebılırımkı senı tanımam etmem bır kırıldım kelımesıne onca sey yazdın konu uzadı gıttı olay bu benım adıma kım msj atabılırkı sana burdan ben burda yenıyım oyle seyler oluyomu bılmıyorum bana soruyosun benım özelden msj atma hakkım bıle yok extra arkadaslara dua okumaktan neden rahatsız olayım onların acıl duaya ıhtıyacları vardı ve herkez gıbı gonulden okudum bende gordugum andan ıtıbaren hatta okudugumuz arkadaslada konustuk helal olsun arkadasım dedım bana neden demedın senıın adına bana ozelden msj gelıyor dıye bence bu sacmalıktan baska bır sey deıl neyse benı lısteye eklersen sevırım sen bana okumazsın bende sana olay bundan ıbaret bu konuda kapansın ben art nıyetlı olsam bu dua ısıne gırmezdım ben burda tedavıde olup olumsuz sonuc alan arkadasları okudukca agladım benım kalbım boyleyken neden arkadaslarıma dua okumaktan rahatsız olayım bence bıdaha boyle msjlar gelırse banada bı sor arkadasım Allah yolunu acık etsın tum içtenlıgımle soyluyorum

dediğin gibi olsun bu olay burada kapansın tatlım.
değilse kötü sonuçlara gidiyor.
diğer arkadaşların da canını sıkıyoruz.
eklerim zaten seni ben çıkarmadım sen çıktın şimdi de sen girdin.
benden de seni eklemesi kalır.
Allah seninde yolunu açık etsin bende içtenlikle söylüyorum inan bana.....

Son düzenleme:

bak boyle olsaydın keske basından yemın ederım su olumlu msjın okudum ya tum kırgınlıgım gectı bızım bırbırımızle bır alıp veremedıgımız olamazz kader arkadasım sen basından bıraz sert cıkıstın bır sey demedıgım halde bırde ben haklıyken neyse hakl haksız konusuna gırmeyımde gozden kacmıs arkadasım kusura bakma demenı beklerdım olabılır her msjı hıc bırımız takıp edemıyoruz bızler bırbırımızı gormeden sevdık dertlerımızı paylastık yerı gelıyo annene babana anlatamıyosun bunları benım acımdan lk ve sondu bu tartısma sızlerı sevyorum

arkadaşlar özelden msj atamıyorum,neymiş daha 100 msj atamamışım toplamda!kendimce bi yöntem buldum ben de :)))) umarım ben sayıyı tamamlamadan editlerin dikkatini çekmezzz:)))) bu arada beni de yazmışsınız yasinlere,sevindim.Allah dualarımızı kabul eder inşallah...daha kimin ne problemi var,kim ne zaman ne yaptırcak bilmiyorum,tanımıyorum sizi ama bundan sonra işim olmadığı zamanlarda okul çıkışlarında hep burda olacağım için bu durum fazla uzun sürmmeyecekkk :)))

bangi çok geçmiş olsun ben yeni okudum Allah bu acıları birdaha yaşatmasın inşAllah kardeşim..inşallah her şey daha iyi olur ...
hepsini okuyamadım ama enfal in testi de olumsuz olmuş Allah bir gün yüzünü güldürecek enfalcim Allah yardımcınız olsun ben ilk bu siteye girdiğimde hep yazdıklarını okurdum sizin spermler bulununca öyle çok sevinmiştimki koşa koşa gelip haber almak için pc yi açtığımı bilirim Allah yardımcımız olsun...

cnm msjına cvp veremiyorum,inşallah burdan görürsün...en kısa sürede mjını cevaplıycam...

Arkadaslar hepinize cok coook tesekkur ederim etigimiz dualar evlatlarimizi getirisin bize insAllah

mavimenekşenin yasinlerini okudum alh duasını kabul etsin inş

ahh canım işte sizin pıtırcıkla tüm sorununuz birbirinize herşeyi tam anlatamamanız...
senin kırıldım diye topiğe yazdığın gün pıtırcığa özelden bi mesaj gelmiş...
kötü şeyler yazmışlar art niyetli şeyler bende bugün telde duydum...
sanırım nicki senin nickine benziyordu ki senin yazdığını düşünüyor...
özel mesajdan sonra oda sinirlenmiş ve sana cevap yazmış...
sende o yazıya sinirlendin derken büyüdü de büyüdü...
anlayacağın hepsi bi yanlış anlama...
ben şimdi senin mesaj sayına baktım mesaj sayın 78, 100 olmadan yazamazsın zaten...
inan pıtırcık onu üzecek bişey ona özelden yazılmamış olsa böyle tepki vermezdi...
nolur kırmayın artık birbirinizi ikinizde aynı dertten muzdaripsiniz...
bak pıtırcık bi adım attı senin yazına sende ona bundan sonra kapansın bu konu...
diyorum ya sen eğer ki katılmasaydın tekrar biz senden çok üzülecektik...
iyi oldu gereksiz bi tartışma kapanmış oldu böylece

Arkadaslar hepinize cok coook tesekkur ederim etigimiz dualar evlatlarimizi getirisin bize insAllah

aminnnnnnnnnn cnm inşşşşşşşşşş hepimiz gönlümüzdeki muratlara kavuşuruz

selam kızlar benim yine misafirim var malum eltim bende kalıyor evine gitti şimdi gelecek bir selam vereyim dedim
bu arada pıtırcık canım bundan sonra duaya tekrar katılabilirim cezam bitti

Son düzenleme:
selam kızlar benim yine misafirim var malum eltim bende kalıyor evine gitti şimdi gelecek bir selam vereyim dedim
bu arada pıtırcık canım bundan sonra duaya tekrar katılabilirim cezam bitti

ooo artık buralara talıkcan mı gızzzzz
nasılsın tahlil sonucun belli oldu mu :26:

Merhabalar
Biz 4 senedir evliyiz ve eşim azospermi. Bi kaç ay önce eşim mikrotese oldu ama maalesef hiç sperm bulunamadı. Hergün ağlıyorum dua ediyorum ama içim çok acıyor. Sıkıntılarımı kimseyle paylaşmıyorum kendi ailemle bile. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Buraya yazmak için çok düşündüm. Bugüne kısmetmiş. Eşinde mikrotesede sperm bulunamayıp da sonradan hamile kalan var mı aranızda ? Yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Anne olamamaktan çok korkuyorum

çok kötü bi durum ateş düştüğü yeri yakıyor.heleki mikro tesede sonuş negatifse daha da kötü ...
ama alışıyorsun eşin daha kötü olur bunu untma..
ikinci mikro tese de sperm çıkıp hamile kalan arkadaşlar var ..
rabbimden ümidini kesme o ol dediği zaman olur .
geçnişiniz nedir hangi doktor ve ilaç tedavisi gördünümüz mü...

cnm öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin..
bitkisel kürler kullanabilirsiniz
hepimiz aynı durumdayız
bebek sahibi olanlar var ama emek ve çaba gerekli
maddi manevi çok yıpranıyor insan
tabi bide ilk öğrendiğinde yaşadığın şok cabası
inş bebeişlerimizi kucağımıza alcaz hepimiz
azospermi tablomuz var orda herşey detaylı yazıyor..
sana bir faydamız olur burda herkes birbirine çok yardımcı oluyor..
nerelisiniz kendinden ne eşinin rahatsızlığından detaylı bahsedersen çok iyi olur..

Son düzenleme:

İçim hala yanıyor hiç sönmedi çok umuutlanmıştım oysa ki. Hergün dua ediyorum Allah ıma inşallah kabul edecek. Anne anne diye peşimden koşturacak çocuklarım olacak.
Eşim mikrotese olalı tam 3 ay oldu. Aynı anda beni de hazırlamışlardı tabi çıkmayınca iptal oldu. İğneleri bitirmiştim bende. Onun öncesinde eşim hiç ilaç tedavisi görmedi direkt mikroteseye aldılar. Bitkisel kür de kullanmadık. Eşimde inmemiş testis sorunu var. 13 yasında ameliyat olmuş. FSH değeri 44. Yani çok yüksek

Allah hepimize sabır versin canım.
Size çok ihtiyacım var. Niye ben diye düşünürken bu sitede yanlızlıktan kurtulabilirim diye düşündüm.
Şoku üzerimden hala atamadım ve işin kötüsü bunu aileme söyleyemedim
Eşimde inmemiş testis problemi var. FSH side 44. Yani doktor diliyle cocuğumuzun olması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…