Ayy kıyamam yaa beraber ağlıyomusunuz..
tabiki cnm ya öyle bişey var sonuçta hassaa bi yer dokular zedeleniyoooo..her seferinde
bizim ilk tesede 11 spermimiz çıkmıştı ,ama sonuçnegatif olunca ne yaptılar 6 ay sonrası tekrar tese oldu eşim bu sefer hiçç bulunamadı
ah ya bende bilmiyorumkii giddik pisi pisine 2.yde oldukk..
zaten eşimin testis dokusu iyi değilmişş..o kadar kızmıştımki o zaman doktora be adam ilk sefer görüyosun adamın zaten dokular iyi değil
neden hemen 2.ye çağırıyosunn..
o yüzden bu 3. tedaviye başlamak bu sene nasip oldu yanii ..5 sene ara verdikkkkkk.ama çok şükür bulunduu.
eşime ben bişey kullandıramıyorumkii bide o sorunn varrr kullansaydık bizde bişeyler belki normalden de çıkış olabilirdi ama napalım artıkk..çok şükür eşim düzeldi
bu sefer korkuyodu çünküüüü..
bide bebiş gelse artıkkkkkkkkkk
o yüzden siz bundan sonra olabildiğinceeee teseye en son çare olarak bakın cnmmmmmm.
biizm gibi hhatalar yapmayınnn...
üşengecim benimohhh kayınvaliden iyi bakıyor sana desene,annelerin gözünde hep bir deri bir kemiksindir benin annemde ikiside(kayınvalidemle) ben diyete başlıyorum diyorum çok iyisin sakın yapma derler 8 kilo fazlam var nasıl iyisem
maşallah size o zaman ne diyebilirim ki...
çok şey öğrendim bu siteden.mükemmel bir paylaşım var.kimseye söyleyemedigim şeyleri burda sorabiliyorum...valla ne diyim... yaşasın
amin canım rabbim bizi iyilerle ve hayırlı insanlarla karşılaştırsınallah karamsarlığa kötürenlerden uzak tutsun bizi. Hepsi aynı . Bi şey söylerken hiç düşünmüyorlar karşısındakileri. Hep başarılarıyla övünürler ama bilmezler ki allah istemezse hiç bişey olmaz. Rabbim hepimizi bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın
napıyım canım yaa zaten yokum 2 gündür bisürü şey birikmiş...
bende en önemlilerini yazdım gerisi kaldı napıyım
öyle canım insan evde biri olunca daha çok yiyor...
bide bisürü turşu kurmuş ye ye patlıycam nerdeyse
canım dediğin gibi büyükler hep öyle neyin var iyisin iyisin derler hep...
tatlım senin okadar fazlan var mı ya fotolarda hiç belli değil...
canım benim üzüldümmm ama hayırlısı canımarkadaşlar merhaba.malesef emriyo oluşmadı.Ama kaan hoca tedaviye devam edelim ben inanıyorum sizde normal yolla çıkış oluccak dedi.ama biz bi daha tese olmucağımızı söyledik.artık hayırlısı bitkisellere devam edip 3 ay arayla eşim spermiyogram yaptırıcak.
pıtıcık ben duaları okudum allah kabul ettsin
Allah yardımcın olsun arkadaşım hoşgeldinherkese iyi akşamlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çok uzun yollardan geçmiş arkadaşlarım benimde eşim azospermi çok iyi biliyorum o ilk öğrenildigi ani Allah hiç kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor ama şükürler olsun umudumuz var ve bu yolda çabalıyoruz.22 yaşındayım 3 yıllık evliyim sağlık olarak hiç bir problemim yok sadece eşim onunda sperm var ama doğuştan bir damar olmadığı için tüp bebekten başka şansımız yok.2 kez ankarada tedavi olduk 2 side büyük bir hayal kırıklığı ile negatif sonuçlandı.şimdi tüm umutlarımızla bahçeci fulya merkezine geldik doktorum mustafa bey bütün tedavi ile o ilgilendi perşembe günu yumurta toplama işlemi olacak eşim bugün mesa oldu emre bey o tarihte burada olmayacağı için'ne olur dua edin burada herkes çok iyi inanın okudukça herkese 1 yıldır dua ediyorum hiç tanımadan sizlerin de dualarınizi eksik etmeyeceğini biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda hiç kimsenin emeğini boşa götürmesin Inşallah.iyi akşamlar..
canım senin de Allah yardımcın olsun.Herkese merhaba kizlar yarin buyuk gun opum olacak ama benkorkuyorum bjr yanimda yarin bebelerim olacagi icin cok mutlu ve heyecanli ....yarini bir atlatsam bugunlere geldigime bile inanamiyorum ya herseyin hayirlisi, biraz gecmisi okudum yeni katilan arkadaslar olmus, onlar icin de duaciyim kimse caresiz kalmasin umut etmek bile guzel cunku umutlar hic solmasin....bu surecte evde islerimi yaptim is cikislari, bugune kadar calistim sure nasil geciti anlamadim hic oturmadim dinlenmedim diyebilirim kosturmak iyi geldi insallah guzel haberlerle gelicem yarindan sonra......
pıtırcık cnm ben nursenin yasinlerini okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün inş
canım siz işinize bakın birgün inşallah tutturursunuz
aman canım eşimde zaten umursamıyor nede olsa çıkmayacak ne gereği var kurallara uymaya diyor
bende sinir oldum artık sıkmıyorum neyi nasıl istersen öyle yap benim derdim bana yeter dedim
yokiçme yok şunu ye yok o kür bu kür derken birde üstüne kapris çekmek beni bunalttı
kendi biraz çaba göstersin herşeyi ona ben öğretecek değilim ya
ailesiyle ayrı uğraşıyorum onunla ayrı uğraşıyorum olan bana oluyor
yok canım ya sen kilolu falan değilsin gördünmü beni asıl kilolu benim bu arada yanımdaki diğer kişi kim biliyormusun cemrem
işte o fotolar benim kilo almış halim,var tabi bence 8 kilo fazlam var,neeee turşumubayılırımmmmmmmmm.Yakın olsaydık kesin haftasonu sendeydim bak
Dua ederken bile ağlıyorum ben bu aralar eşim çıtımı duysun geliyor yanıma o da başlıyor garibimo üzülmesin diye de çok sessiz ağlıyorum ama hissediyor herhalde hemen geliyor yanıma.
İnşallah canm bozulmamıştır dokuları felanbi daha mikroteseye hemen böyle dalmayız ağzımız yandı bi kere
Canımmmm geçmişi okumayı bitirebilirsen katılırsın sohbeteeeeeee
biz habire kaynatıyoruzzzzzzzz
canım biz dikkat edelimde rabbim nasip ederse olur belki...
öyle olur mu canım nerden biliyor ki zamanında ölü sperm bulunmamış mı belki yine bulunur...
Aman canım senin işinde zor allah kolaylık versin...
Ama bu işlerde herşeye dikkat etmeden olmuyor işte...
Nş sonunda sizde nurdah, aaumut, bebek gibi ilk denemenizde kavuşursunuz bebişinize
canım doğru diyorsun dışardan hiç belli olmasada insan fazlalığını biliyor...
dediğim gibi gayet hoş görünüyorsun ama için öyle rahat ederse verirsin sen kiloları ne olacak...
canımmmmmmm keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu gelirdiniz hep beraber
turşunun yanına kısır da yapardım size tabi başka şeylerdeeeeeeee oooo yerdik afiyetle
kilolarımıza kyenilerini eklerdik böylece
valla ben okuyorum sayfayı diğerine geçicem
bi bakıyorum sayfa bi tane daha ilerlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?