Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dua ederken bile ağlıyorum ben bu aralar eşim çıtımı duysun geliyor yanıma o da başlıyor garibim o üzülmesin diye de çok sessiz ağlıyorum ama hissediyor herhalde hemen geliyor yanıma.
İnşallah canm bozulmamıştır dokuları felan bi daha mikroteseye hemen böyle dalmayız ağzımız yandı bi kere

yok canım ya sen kilolu falan değilsin gördünmü beni asıl kilolu benim bu arada yanımdaki diğer kişi kim biliyormusun cemrem

maşallah size o zaman ne diyebilirim ki...
çok şey öğrendim bu siteden.mükemmel bir paylaşım var.kimseye söyleyemedigim şeyleri burda sorabiliyorum...valla ne diyim... yaşasın

iyi o zaman uykusuz gecelere ve kaynatmaya hoşgeldin

amin canım rabbim bizi iyilerle ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın

işte o fotolar benim kilo almış halim,var tabi bence 8 kilo fazlam var,neeee turşumu bayılırımmmmmmmmm.Yakın olsaydık kesin haftasonu sendeydim bak

maşallah topiğe baya hareketli ama ben katılamayacağım çünkü
sevgiliiiii kocişim yanımda :)))size güzel eğlenceler

canım benim üzüldümmm ama hayırlısı canım
inşallah bundan sonrası güzel olur
Allah yardımcın olsun arkadaşım hoşgeldin
inşallah sonucu güzel bir tedavi olur.
canım senin de Allah yardımcın olsun.
inşallah sorunsuz geçer operasyon ve transferin de güzel bir şekilde gerçekleşip bebişine kavuşursun.
pıtırcık cnm ben nursenin yasinlerini okudum rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün inş

kızzz maşallah hangi ara okudun Allah razı olsun
ben bile şaşırdım sıra bana mı geldi diye

canım biz dikkat edelimde rabbim nasip ederse olur belki...
öyle olur mu canım nerden biliyor ki zamanında ölü sperm bulunmamış mı belki yine bulunur...
aman canım senin işinde zor allah kolaylık versin...
ama bu işlerde herşeye dikkat etmeden olmuyor işte...
nş sonunda sizde nurdah, aaumut, bebek gibi ilk denemenizde kavuşursunuz bebişinize

yok canım ya sen kilolu falan değilsin gördünmü beni asıl kilolu benim bu arada yanımdaki diğer kişi kim biliyormusun cemrem

tahmin ettim,şu müthiş tatil anılarınızdan kilo aldım inan son 2 haftada 2 kilo almışım,stresmidir anlamadım ki arkadaş habire acıkıyorum

işte o fotolar benim kilo almış halim,var tabi bence 8 kilo fazlam var,neeee turşumu bayılırımmmmmmmmm.Yakın olsaydık kesin haftasonu sendeydim bak

canım doğru diyorsun dışardan hiç belli olmasada insan fazlalığını biliyor...
dediğim gibi gayet hoş görünüyorsun ama için öyle rahat ederse verirsin sen kiloları ne olacak...
canımmmmmmm keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu gelirdiniz hep beraber
turşunun yanına kısır da yapardım size tabi başka şeylerdeeeeeeee oooo yerdik afiyetle
kilolarımıza kyenilerini eklerdik böylece

canım inan öyle anlıyorumki seni,sürekli bir ağlama halleri,umutsuzluk.....Ama elimizden hiç birşey gelmiyor dua etmekten başka,inancımız olmazsa nasıl mutlu olabiliriz ki ? birgün muradımız olacak inşallah...Birde burdan konuşmak çok rahatlatıyor insanı,daha çok insan umutlanıyor,ihtiyacımız olan şey destek ve anlaşılmak sadece....

evet canım sperm bulunmuştu ama 6 sene önce biliyorsun genetikte yaş ilerleyince sperm bulma şansıda azalıyor
tren kaçmadan yakalayabiliriz umarım bebişlerimizi
amin canım allah razı olsun inşallah sizlerin duasıyla bebişime kavuşurum buna çok inanıyorum birgün bebişim olursa sizlerin duasıyla olucak
canım biliyorsun ben hem ailesine hem eşime çok fedakarlık ediyorum rabbim inşallah mükafatımı verir
olmazsa da boynum kıldan ince demekki kaderde yok derim elimden geleni yapayım da gerisi mevlama kalmış

8 kilo vermeliyim hamile kalmadan önce,bebişim için kilo alcam hatta bir hamiş kalayım hiçççç demem kiloluyum diye vallahi.. Keşke yakın olsaydın inan çok güzel olurdu,kısırada bayılırım,geçen hafta cansunidaya gittim bana kısır yaptı patlayana kadar yedimm afiyetle kısır bahane de işte insan derdini bilen biriyle saatlerce otursa,cümlede kurmasa,gözgöze geldiğinde bile biliyor içindekileri.... Neyse belki birgün buluşuruz biyerlerde belli mi olur

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum...çok fazla yazmayın okuyamıyorum
yarın yeni bir gün yeni bir umut...
pıtırcık bana yasin listesini özelden gönderirsen sevinirim.her akşam girmeye çalışıyorum ama olur da bi aksilik falan olursa die öle yazdım.hepinize tatlı rüyalar...

Canım biz niye yapmadık ya kısır siz bizdeykennnnnn tühhhhhhh

iyi uykular kızlarr,sabah iş var,birde ütü yapcam daha öpüldünüzz hepinizzzzzzzz yarın akşam görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…