canım ben tabloda hala 19 eylülü bekliyorummmmmm
maşallllaaaah kalabalığa bak,bu kalabalıkla halay çekseim varçokkk güzel bir akşam oldu
Onun için daha da zor biliyorum. Sürekli kendini suçluyor beraber oturup ağlıyoruz. Aslında mikroteseden sonra herşey daha da kötü olmuştur diye çok korkuyorum. Ya daha da kötüleşmişseolurmu ki böyle bişi acaba ? Sonuçta oynandı orayla
hoşgeldin bebeğim
kayınvaliden seni bizden almasın sakın
aferim benim arkadaşıma tam gaz devam
tutturacaksınız inşallah
ay canım ya benim misafirim olunca yaramazlık yapamıyorum malum eltimler bendeydi
eşim yarın sperm testi verecek hastaneyi aradım test gününü ertelemek için
kadın nuh diyor peygamber demiyor ,bende hanımefendi eşim perhiz gününe uymadı test vermez dedim
kadın ısrarla hanımefendi değiştiremeyiz bu gece yapın işte o kadar mı zor demez mi
tabi yine eltimler vardı yapamadım iş eşime düştü
neyseki sizi kaynanatör etkilememiş
baharımmmmmmmmmmm cnm yazını anca farkettim:26:
nasılsın cnm kayınvaldenle olsun onunla ilgilen biz seni bekleriz tatlım ha gayret ovalusyon sonunda sana gülecek güzelim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş AMİMMNMNNNNN (ECMAİNNNNNNNNNNN)
canım hadi hayırlı olsun tedavin su gibi geçsin seni bebişlerine kavuştursun Rabbim, dualarımızdasın yolun ve şansın açık olsun
Canım ben yeni katıldım aranıza . Daha eskileri okuyamadığım için kimseyi fazla tanıma fırsatım olmadı ama herkez çok içten ve samimi burda. Çok kolay alıştım bu sebeple.
İnşallah yarın dilediğinden de güzel geçer ve herşey istediğin gibi olur. Hepinizin duacısıyım. Allah en kısa zamanda kavuştursun bebeklerimize bizi inşallah
merhaba tatlım inş yarın bisürü kaliteli yumoşun toplanır güzelce döllenir ve bisürü kaliteli embriyonuz oluşur
ve onlarda size bebiş olarak döner inş
canım hiç korkulacak bişey değil sakin ol...
bak negüzel bi adım daha yaklaşacaksın bebişine...
inş sonuda güzel olacak allahın izniyle
Saolcanim insallah sonunu da gormek nasip olur....
hayırlı olsun.RABBİM tamamına erdirsin.
arkadaşlar bugün mens oldum yarın doktoruma randevü aldım tüp bebek tedavime başlıyorum Allahın izniyle inşallah her şey yolunda gider
Allahım bu yolda emek harcayanların yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın
hey maşaallahhhhhh topiğimiz pek kalabalık
nasılsınız kızlar
ben bi öğleden bu yana yazılanları okuyup geleyim
çok iyi yapmışsın tatlım.
ben izne ayrıldım artık.:):):)
HERKESE İYİ GECELER.
SOHBETİNİZE DOYUMM OLMUYOR AMA
BENİMDE KOCİŞ AZDA BANA DÜŞSÜN PC DEYİP DURUYOR.....
maşallllaaaah kalabalığa bak,bu kalabalıkla halay çekseim varçokkk güzel bir akşam oldu
ne sinir bozucu kuzummyaramaz çocuk gibisin kızz
Canim benim yine beni sakinlestiriyorsun cok saol guzel dileklerin icin...
Bu arada bizde sperm cikisi var biliyorsun ama hemsire esimin de ac gelmesini soyledi belki esimi ameliyata alabilirlermis buyuk ihtimal gerekkalmazmis amasaglikli cikmazsa spermler alabilirlermis insallah gerekkalmaz bu 24 bin hareketli olan digerleri cansiz bu kadarhareketliden 10 tanecikar herhalde.. 10 tane yumurtam geliyo 10 tane sperm lazim enfazla...gerek kalmaz herhalde de hemsire icime kurt dusurdu son anda....
yaa tatlım napıyım bisürü şey yazdım hepsi gitti
sonrada üşendim tekrar yazamadım
üşengecim benimohhh kayınvaliden iyi bakıyor sana desene,annelerin gözünde hep bir deri bir kemiksindir benin annemde ikiside(kayınvalidemle) ben diyete başlıyorum diyorum çok iyisin sakın yapma derler 8 kilo fazlam var nasıl iyisem
ahhhhhhhhhhhhhhhh canım yarama tuz bastın zaten ben özellikle yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum ki umutsuzluğa kapılıp tedavilerinden vazgeçmesinler diye
keşke bende senler önce bu topiği bulsaydım belki şimdi bebeğim olmuştu.benim eşimde sperm çıktığı halde doktor dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz demiş eşime ve biz yıllardır tedavi olmadan umutsuz şeklide bekliyorduk
daha sonra u topiği buldum eşimle aynı sorunu yaşayıpta bebeği olanları okuyunca umudumuz yeşerdi ve tedaviye başlamaya karar verdik.canım sende inşallah kendinizi topladıktan sonra hayırlısıyla tekrar tedaviye başlar ve bebişine kavuşursun
hoşbulduk canım
yok canım yaa kadıncağız kendi kendine vakit geçiriyor bişey dediği yokta ben rahat edemiyorum...
inş tuttururuz tatlım yaaaa
canım kayınvalidem dün geldi zaten dün yaramazlık yoktu ama bugün var mecbur
napalım canım madem buna niyetlendik tam ovulasyon gününde ara vermek olmaz
gün aşırı çalışmalara devam
canım 1 günlük perhizle test yapılır mı hiç
kaç gün oldu ki
canım siz işinize bakın birgün inşallah tutturursunuz
aman canım eşimde zaten umursamıyor nede olsa çıkmayacak ne gereği var kurallara uymaya diyor
bende sinir oldum artık sıkmıyorum neyi nasıl istersen öyle yap benim derdim bana yeter dedim
yokiçme yok şunu ye yok o kür bu kür derken birde üstüne kapris çekmek beni bunalttı
kendi biraz çaba göstersin herşeyi ona ben öğretecek değilim ya
ailesiyle ayrı uğraşıyorum onunla ayrı uğraşıyorum olan bana oluyor
üşengecim benimohhh kayınvaliden iyi bakıyor sana desene,annelerin gözünde hep bir deri bir kemiksindir benin annemde ikiside(kayınvalidemle) ben diyete başlıyorum diyorum çok iyisin sakın yapma derler 8 kilo fazlam var nasıl iyisem
ahhhhhhhhhhhhhhhh canım yarama tuz bastın zaten ben özellikle yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum ki umutsuzluğa kapılıp tedavilerinden vazgeçmesinler diye
keşke bende senler önce bu topiği bulsaydım belki şimdi bebeğim olmuştu.benim eşimde sperm çıktığı halde doktor dönmelerin çocuğu olur sizin olmaz demiş eşime ve biz yıllardır tedavi olmadan umutsuz şeklide bekliyorduk
daha sonra u topiği buldum eşimle aynı sorunu yaşayıpta bebeği olanları okuyunca umudumuz yeşerdi ve tedaviye başlamaya karar verdik.canım sende inşallah kendinizi topladıktan sonra hayırlısıyla tekrar tedaviye başlar ve bebişine kavuşursun
kızlar burası her akşam böle mi oluyor?yetişemiyorum hızınıza....
maşallah size o zaman ne diyebilirim ki...eskiden sabahlıyorduk şimdi performansımız düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?