Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar tlfdan takip ediyorum daha doğrusu edemiyorum çok kalabalık çoook güzel bura Yaaa :)

Ayy kıyamam yaa beraber ağlıyomusunuz..
tabiki cnm ya öyle bişey var sonuçta hassaa bi yer dokular zedeleniyoooo..her seferinde
bizim ilk tesede 11 spermimiz çıkmıştı ,ama sonuçnegatif olunca ne yaptılar 6 ay sonrası tekrar tese oldu eşim bu sefer hiçç bulunamadı
ah ya bende bilmiyorumkii giddik pisi pisine 2.yde oldukk..
zaten eşimin testis dokusu iyi değilmişş..o kadar kızmıştımki o zaman doktora be adam ilk sefer görüyosun adamın zaten dokular iyi değil
neden hemen 2.ye çağırıyosunn..
o yüzden bu 3. tedaviye başlamak bu sene nasip oldu yanii ..5 sene ara verdikkkkkk.ama çok şükür bulunduu.
eşime ben bişey kullandıramıyorumkii bide o sorunn varrr kullansaydık bizde bişeyler belki normalden de çıkış olabilirdi ama napalım artıkk..çok şükür eşim düzeldi
bu sefer korkuyodu çünküüüü..
bide bebiş gelse artıkkkkkkkkkk
o yüzden siz bundan sonra olabildiğinceeee teseye en son çare olarak bakın cnmmmmmm.
biizm gibi hhatalar yapmayınnn...

hoşbulduk canım
yok canım yaa kadıncağız kendi kendine vakit geçiriyor bişey dediği yokta ben rahat edemiyorum...
inş tuttururuz tatlım yaaaa
canım kayınvalidem dün geldi zaten dün yaramazlık yoktu ama bugün var mecbur
napalım canım madem buna niyetlendik tam ovulasyon gününde ara vermek olmaz
gün aşırı çalışmalara devam
canım 1 günlük perhizle test yapılır mı hiç
kaç gün oldu ki

saol bitanemmmmmm farkettin ya önemli olan o canım benim
iyiyim canım okuldan gelip biraz dinlenip başlıyoruz annemle bişeyler hazırlamaya...
çok yer oldum 2 gündür
annemde çubuk gibi kalmışsın ye yee diye zorlayıp duruyor zaten
inş canım bi umut dikkat ediyoruz işte en azından yarıyıl tatiline kadar zamanı boşa geçirmeyelim dmi ama

canım hadi hayırlı olsun tedavin su gibi geçsin seni bebişlerine kavuştursun Rabbim, dualarımızdasın yolun ve şansın açık olsun

Allahrazi olsun canim iyi ki burasi var duarini icin cok saol bugune kadar hic bunalmadim buyuk allahim beni hic bunaltmadi hersey rast gitti sukrediyorum insallah sonu da oyle olur, hepimizicin her zaman burdaki arkadaslarim dilimde dualarimda iyi ki varsiniz....

Hosgeldin canim aramiza malesef bu sebeple geldin ama insallah sen de bunu yenenlerden olursun....allahrazi olsun dileklerin icin...

Canim benim yine beni sakinlestiriyorsun cok saol guzel dileklerin icin...
Bu arada bizde sperm cikisi var biliyorsun ama hemsire esimin de ac gelmesini soyledi belki esimi ameliyata alabilirlermis buyuk ihtimal gerekkalmazmis amasaglikli cikmazsa spermler alabilirlermis insallah gerekkalmaz bu 24 bin hareketli olan digerleri cansiz bu kadarhareketliden 10 tanecikar herhalde.. 10 tane yumurtam geliyo 10 tane sperm lazim enfazla...gerek kalmaz herhalde de hemsire icime kurt dusurdu son anda....

hayırlı olsun.RABBİM tamamına erdirsin.
Saolcanim insallah sonunu da gormek nasip olur....

Merhaba canim hayirli olsun tedavin amin diyorum insallah hepimiz anne olucaz sen eylul topigindesin ayrica degil mi

hey maşaallahhhhhh topiğimiz pek kalabalık
nasılsınız kızlar
ben bi öğleden bu yana yazılanları okuyup geleyim

Canımmmm geçmişi okumayı bitirebilirsen katılırsın sohbeteeeeeee
biz habire kaynatıyoruzzzzzzzz

çok iyi yapmışsın tatlım.
ben izne ayrıldım artık.:):):)

HERKESE İYİ GECELER.
SOHBETİNİZE DOYUMM OLMUYOR AMA
BENİMDE KOCİŞ AZDA BANA DÜŞSÜN PC DEYİP DURUYOR.....

İyi geceler canım benimmm
tabiki eşinde bekler pcyi..
bizimki şimdi galatasarayın maçını izliyoda allahtan bende pc

Ne gülüyon kızzzzzzzzzzzzzzzzz

maşallllaaaah kalabalığa bak,bu kalabalıkla halay çekseim var çokkk güzel bir akşam oldu

Çekelim cnm halayımızıdaaaaaaaaa hayde tey teyyyyyyy

canım sen hiç merak etme sadece işi sağlama almak istiyorlar bi aksilik olur diye..
ama dediğin gibi okadar spermin içinde yumoşlara yetecek kadar kaliteli sperm bulurlar sen merak etme
sakinleş tabi canım inan ben okadar rahat geçirdim ki opudan sonra bi sıkıntım yoktu...
sadece 2-3 gün sonra yumoşlarım çok olduğu için şişkinlik ve ağrım oldu okadar...
korkulacak bi işlem değil yarın test edeceksin sende...

yaa tatlım napıyım bisürü şey yazdım hepsi gitti
sonrada üşendim tekrar yazamadım

üşengecim benim ohhh kayınvaliden iyi bakıyor sana desene,annelerin gözünde hep bir deri bir kemiksindir benin annemde ikiside(kayınvalidemle) ben diyete başlıyorum diyorum çok iyisin sakın yapma derler 8 kilo fazlam var nasıl iyisem

kızlar burası her akşam böle mi oluyor?yetişemiyorum hızınıza....

napıyım canım yaa zaten yokum 2 gündür bisürü şey birikmiş...
bende en önemlilerini yazdım gerisi kaldı napıyım
öyle canım insan evde biri olunca daha çok yiyor...
bide bisürü turşu kurmuş ye ye patlıycam nerdeyse
canım dediğin gibi büyükler hep öyle neyin var iyisin iyisin derler hep...
tatlım senin okadar fazlan var mı ya fotolarda hiç belli değil...

Allah karamsarlığa kötürenlerden uzak tutsun bizi. Hepsi aynı . Bi şey söylerken hiç düşünmüyorlar karşısındakileri. Hep başarılarıyla övünürler ama bilmezler ki Allah istemezse hiç bişey olmaz. Rabbim hepimizi bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın

napıyım canım yaa zaten yokum 2 gündür bisürü şey birikmiş...
bende en önemlilerini yazdım gerisi kaldı napıyım
öyle canım insan evde biri olunca daha çok yiyor...
bide bisürü turşu kurmuş ye ye patlıycam nerdeyse
canım dediğin gibi büyükler hep öyle neyin var iyisin iyisin derler hep...
tatlım senin okadar fazlan var mı ya fotolarda hiç belli değil...

Allah karamsarlığa kötürenlerden uzak tutsun bizi. Hepsi aynı . Bi şey söylerken hiç düşünmüyorlar karşısındakileri. Hep başarılarıyla övünürler ama bilmezler ki Allah istemezse hiç bişey olmaz. Rabbim hepimizi bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın

eskiden sabahlıyorduk şimdi performansımız düştü
maşallah size o zaman ne diyebilirim ki...
çok şey öğrendim bu siteden.mükemmel bir paylaşım var.kimseye söyleyemedigim şeyleri burda sorabiliyorum...valla ne diyim... yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…