Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

En çok da üzüldüğüm şey hamile kalan herkezin e hadi sizde becerin de yapın artık demeleri . Suratlarının ortasına kürekle vurasım var İnan ki :) çevrem de de o kadar anlayışsız insanlar var ki . Beni gördüklerinde sürekli çocuklarından yada hamile kalanlardan bahsediyorlar bu da bi tesadüf değildir herhalde . Ben herkezin çocuğu olsun kucakları bebeklerle dolsun diye düşünürken onların böyle yapmaları beni deli ediyor

canlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorummmmmmmmmm öpüyorum sizi

Canım biz niye kısır yapmadık siz bizdeyken ya tühhhhhhhhhh
neyese bidahaki sefer inş.......

bak yatarayak sinirlendim şimdi,böyle dengesiz insanlar her zaman etrafımızda olacaktır canım,sen umursamayacaksın,acıyorum ben öyle insanlara düşünsene bir vicdana sahip olamamak nasıl bir kayıp....Rabbim hakkıyla görendir.üzülme bitanem boşverr onları,Allah ıslah etsin onları ne diyelim.

iyi geceler canım bu arada hoşgeldin .
iyi uykular kızlarr,sabah iş var,birde ütü yapcam daha öpüldünüzz hepinizzzzzzzz yarın akşam görüşürüzzzz
sana da canım görüşmek üzere inş.
canlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorummmmmmmmmm öpüyorum sizi

iyi geceler tatlış ben de seni öpüyorum.

arkadaşlar Inşallah Allah hepimize ikiz ucuz bebeler nasip eder Allah herkesin yardımcısı olsun iyi geceler diliyorum optm.

bu akşam burası niye bu kadar kalabalık buldum
hepiniz kocişlerinizin yemeğine uyku ilacı kattınız demiiiiiiiiiiii

Aynen canım Allah ıslah etsin. Sen sinirlenme hayatım ben de artık öyle yapıyorum . Boşverrrrr Allah herşeyi görür.

canım yenısın topıkde heralde öncelıkle hosgeldın senı burdakı tum arkadaslarım gıbı bende cok ıyı anlıyorum insanlar tuhaf ve acımasız olmus nedensse benımde etrafımda çok boyle insanlar sıkma canını Rabbım goruyor yaran neredeyse oraya tuz basıyorlar bende sınır oluyordu ılk zamanlar eve gelınce agla agla canım çıkıyordu ama alıstım artık bebek gordugumde sevemıyorum garıp garıp suratını ızlerler acırmıs gıbı ama takmıyorum artık sende takma Rabbım hepımızın sıfasını versın

ya kızlar dayanmıyorum topğe girip bakıp çıkıyorum kocişim geç geldiğinde kimse yok
yalnızlıktan bunalyorum bugnde hepiniz buradıbnız((

bu akşam burası niye bu kadar kalabalık buldum
hepiniz kocişlerinizin yemeğine uyku ilacı kattınız demiiiiiiiiiiii

Ayy cnm ya çok tatlısınnn ne güldümmmmmm
benimki galatasaray maçını izliyo valla pc umrunda değillllll benimde işime geliyoooooo

Evet canım yeneyim ben daha dün katıldım aranıza. Hoşbulduk canımcım.
Bende bişey dediklerinde çok üzülüyordum ağlıyorum işyerinde wcye gidip gizlice.
Ama şimdi bende alıştım sanırım gene senin gibi bebekleri bende sevemiyorum görünce maalesef ama inanıyorum Allah bize de nasip edecek ve kendi bebeklerimizi seveceğiz doyasıya.

Nihayet kociş geldi millet üçüncü rüyasını gördü kızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere

ya kızlar dayanmıyorum topğe girip bakıp çıkıyorum kocişim geç geldiğinde kimse yok
demi canım ya kimi zaman sinek avlar
bugün de maşallah dolup taşıyo.
Ayy cnm ya çok tatlısınnn ne güldümmmmmm
benimki galatasaray maçını izliyo valla pc umrunda değillllll benimde işime geliyoooooo

sen de öylesin canım benim
aynen benimki de gs maçını izliyo

amin tatlım inşlh sabrımızın mukafatını alcaz hepımız bu arada sızın problem neydı sakıncası yoksa topık bayagı kalabalıklastı yetısemıyorum okumaya

Ben artık hep burdayım hiç yalnız kalmasın canım :) yazdıkça moralim yerine geliyor bi neşe doluyor içim sanki :) 23 Nisan sloganı gibi oldu bu da yahu :)

Nihayet kociş geldi millet üçüncü rüyasını gördü kızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere

Görüşürüz cnmmmmmmm ....iyi gecelerrrr
aman bende kaçacamda topik hala kalabalık çıkasım gelimiyo yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…