canım inan öyle anlıyorumki seni,sürekli bir ağlama halleri,umutsuzluk.....Ama elimizden hiç birşey gelmiyor dua etmekten başka,inancımız olmazsa nasıl mutlu olabiliriz ki ? birgün muradımız olacak inşallah...Birde burdan konuşmak çok rahatlatıyor insanı,daha çok insan umutlanıyor,ihtiyacımız olan şey destek ve anlaşılmak sadece....
iyi uykular kızlarr,sabah iş var,birde ütü yapcam dahaöpüldünüzz hepinizzzzzzzz yarın akşam görüşürüzzzz
canlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorummmmmmmmmm öpüyorum sizi
En çok da üzüldüğüm şey hamile kalan herkezin e hadi sizde becerin de yapın artık demeleri . Suratlarının ortasına kürekle vurasım var İnan ki :) çevrem de de o kadar anlayışsız insanlar var ki . Beni gördüklerinde sürekli çocuklarından yada hamile kalanlardan bahsediyorlar bu da bi tesadüf değildir herhalde . Ben herkezin çocuğu olsun kucakları bebeklerle dolsun diye düşünürken onların böyle yapmaları beni deli ediyor
iyi geceler canım bu arada hoşgeldin .kızlar hepinize iyi geceler diliyorum...çok fazla yazmayın okuyamıyorum
yarın yeni bir gün yeni bir umut...
pıtırcık bana yasin listesini özelden gönderirsen sevinirim.her akşam girmeye çalışıyorum ama olur da bi aksilik falan olursa die öle yazdım.hepinize tatlı rüyalar...
sana da canım görüşmek üzere inş.iyi uykular kızlarr,sabah iş var,birde ütü yapcam dahaöpüldünüzz hepinizzzzzzzz yarın akşam görüşürüzzzz
canlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorummmmmmmmmm öpüyorum sizi
arkadaşlar Inşallah Allah hepimize ikiz ucuz bebeler nasip eder Allah herkesin yardımcısı olsun iyi geceler diliyorum optm.
bak yatarayak sinirlendim şimdi,böyle dengesiz insanlar her zaman etrafımızda olacaktır canım,sen umursamayacaksın,acıyorum ben öyle insanlara düşünsene bir vicdana sahip olamamak nasıl bir kayıp....Rabbim hakkıyla görendir.üzülme bitanem boşverr onları,Allah ıslah etsin onları ne diyelim.
En çok da üzüldüğüm şey hamile kalan herkezin e hadi sizde becerin de yapın artık demeleri . Suratlarının ortasına kürekle vurasım var İnan ki :) çevrem de de o kadar anlayışsız insanlar var ki . Beni gördüklerinde sürekli çocuklarından yada hamile kalanlardan bahsediyorlar bu da bi tesadüf değildir herhalde . Ben herkezin çocuğu olsun kucakları bebeklerle dolsun diye düşünürken onların böyle yapmaları beni deli ediyor
bu akşam burası niye bu kadar kalabalık buldum
hepiniz kocişlerinizin yemeğine uyku ilacı kattınız demiiiiiiiiiiii
canım yenısın topıkde heralde öncelıkle hosgeldın senı burdakı tum arkadaslarım gıbı bende cok ıyı anlıyorum insanlar tuhaf ve acımasız olmus nedensse benımde etrafımda çok boyle insanlar sıkma canını Rabbım goruyor yaran neredeyse oraya tuz basıyorlar bende sınır oluyordu ılk zamanlar eve gelınce agla agla canım çıkıyordu ama alıstım artık bebek gordugumde sevemıyorum garıp garıp suratını ızlerler acırmıs gıbı ama takmıyorum artık sende takma Rabbım hepımızın sıfasını versın
demi canım ya kimi zaman sinek avlarya kızlar dayanmıyorum topğe girip bakıp çıkıyorum kocişim geç geldiğinde kimse yok
yalnızlıktan bunalyorum bugnde hepiniz buradıbnız((
Ayy cnm ya çok tatlısınnn ne güldümmmmmm
benimki galatasaray maçını izliyo valla pc umrunda değillllll benimde işime geliyoooooo
Nihayet kociş geldi millet üçüncü rüyasını gördükızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere
Evet canım yeneyim ben daha dün katıldım aranıza. Hoşbulduk canımcım.
Bende bişey dediklerinde çok üzülüyordum ağlıyorum işyerinde wcye gidip gizlice.
Ama şimdi bende alıştım sanırım gene senin gibi bebekleri bende sevemiyorum görünce maalesef ama inanıyorum Allah bize de nasip edecek ve kendi bebeklerimizi seveceğiz doyasıya.
ya kızlar dayanmıyorum topğe girip bakıp çıkıyorum kocişim geç geldiğinde kimse yok
yalnızlıktan bunalyorum bugnde hepiniz buradıbnız((
Nihayet kociş geldi millet üçüncü rüyasını gördükızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?