Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rasûlullah (s.a.v.) buyurdular:
“Bir müslümanın, yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur.
Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe, yanında bulunan görevli bir melek ona,
‘duan kabul olsun, aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.”
~dualarımız kabul olsun arkadaşlar

sedaecrin geçmişi şimdi okudum ve çok üzüldüm. canım inşallah doktorlar yanılmıştır ve sapasağlam sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebğini. etrafımızda örnekleri çok. yok organları eksik, yok bilmem neli dediklerini ve bebeklerin sapasağlam dünyaya geldiğini yakın çevremizdede yaşadık.
inanıyorum senin durumunda aynı.
allahım bir mucize verdi ve tedavisiz hamile kaldın. inşallah sağlılada kucağına alacaksın.
allahım yar ve yardımcın olsun. evladınızı size bağışlasın.

CANIM benim beni de ekleyin eğer bir liste oluşturulacak olursa beni de yazın SEDA ECRİN arkaddaşımız için.ben de okurum YA BEDİ yi.okudukça bildiririm size canım.

hayırlı olsun tedavin canım. bol bol ıhlamur, bal, limon iç. doğal yollarla iyileşmeye çalış.
tedavi sırasında söylemişlerdi bana öksürmek, hapşırmak falan etkilemiyor. için rahat olsun. sadece vücut direncini artıracak şeyler yemeye çalış. bildiğim kadarı ile en yüksek c vitamini ananasta onu tüketebilirsin.

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]
(Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]

ARKADAŞLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH.HEPİMİZİN BİRBİRİMİZ İÇİN ETTİĞİMİZ TÜM DUALAR KAT BE KAT KABUL OLSUN.

çok geçmiş olsun cnm allahım acil şifa versin kayınvaldene inşlh...
Iyibe cnm ne olsun işte şuan tedavimizin 12.ayındayız hala ilaçlar iğneler kürlere devam geçen ay tahlilleri yaptırmadık bu ay yaptıracağız
19 aralıktada eşim ankarada boyamalı sperm tahlili yaptıracak bizden böyle işte hala şu spermlri göremedik tatlım hayırlısı bakalım bekliyoruz...:)

Cnm allahım yardımcın olsun inşlh
bebeğine yine umulmadık bir şekilde yine mucizelerinden göstersin acil şifalarını versin yaradan
inan çok üzüldüm inşlh allahım şifasını tez vakitte verir ve düze çıkarsınız.....

Canım cok sagol, ıyı dıleklerın ıcın sızlerın duası ve Rabbımın ıznıyle hersey duzelecek ınanıyorum.

canım benim öncelikle Rabbim sabır versin çok üzüldüm ben doktorların yanılacağına inanmak istiyorum sende öylesine inan canım bence vazgeçme evladından o senin minik mucizen..daha önce evlatsızlıkla imtihan edildiğini şimdide bu şekilde imtihan edildiğini düşün canım nasılki mucize sonucu hamile kaldın inşallah bunuda atlatacaksınız.... Rabbim yar ve yardmcın olsun miniğini sana bağışlasın...

canım nasıl başlasam bilemiyorum
Allahım sabrını artırsın ve yavrunuzu sağsalim size bağışlasın hayırlısıyla
gerçekten diğer arkadaşların da dediği gibi ve benim de çevremden duyduklarıma göre
sakat olacak şöyle böyle denilen bebeklerin Allahın izniyle hiçbir noksanlığının olmadığı
sağsalim dünyaya geldiğini duyuyoruz
Allaha sığın canım hakkınızda hayırlı olanı iste Allahtan
ama sakın bebeğini aldırma derim
anne rahmine düştüğü andan itibaren o bir canlı
bizim yapmamız gereken elimizden geldiğince yaşaması için mücadele etmek
biz karar veremeyiz onun hayatını sonlandırmaya
bu günaha girme canım
inşallah yanılıyolardır ve bebeğin sağlıklıdır
Allah yardımcınız olsun kardeşim
yavruna şifalar versin
tez zamanda feraha ulaştırsın Rabbim.

Pıtırcığım ben yasini okudum.allah arkadaşımızın okuduğumuz yasinlerin yüzüsuyu hürmetine duasını kabul etsin inş.

Canım arkadaşım hepimiz birer imtihan dünyasındayız.güzel allahım seni birkez daha imtihanların en büyüğü ile karşı karşıya getirmiş.arkadaşlarımızın çok doğru tesbitleri olmuş bencede.nacizane benim fikrim de arkadaşlarımız gibi.bana görede bebeğe birebir müdahale etme derim.eğer hayatına son verilecekse rabbim son versin.sonra acabalarla yer bitirirsin kendini.hem o bir mucize bebek.rabbim sağlığı açısından da bir mucize gönderebilir.
Allah sana ve eşine gani gani yardım etsin inş.haberlerin engüzeliyle sevindirsin inş.

selam canlar ben geldimmmmmm
çok özledim sizi 3 gündeee
size yazmışmıydım bilmiyorum kayınvalidem torunlarına bakıyor ablam çalıştığı için...
bekar kızıyla bakıyorlar kayınvalidem buraya gelince bekar görümcem tek başına bakmaya başladı...
aklı çocuklarda olduğu için ancak cumaya kadar tutabildik...
cuma günü okuldan sonra manisaya kuzene gittik gece izmire teyzeme geçtik...
haftasonunu orada geçirdik dün akşam annemi otobüsle gönderdik konyaya bizde gece 1 de eve gelebildik anca...
çok yorgun ve uykusuzum ama girmeden yapamadım
sizler nasılsınız canlarrrr umarım herşey yolundadır ve haftasonu fazla kaynatmamışsınızdır

hoşgeldin canımcım yerin çok göründü ama sanada değişiklik oldu
hem akrabalarınla zaman geçirdin hemde gezmiş oldun
dinlen gel canım biz hiç kaynatırmıyız
seni yormamak için çok az mesajlaştık

hoşbulduk canımmmm topiğe günde bi kez giremesem sıkıntı basıyor beni
orada da giremedim aklım hep sizde kaldı
yatıcam şimdi biraz çok uykusuzum çünkü...
yaa hiç kaynatmamışsınız 46 sayfa var okuyacağım...
bide kaynatsanız kimbilir kaç sayfa olurdu

aynen canım sana katılıyorum topiğe girmediğim zaman aklım burda kalıyor
uyu gel canım seninlede kaynatırız
46 sayfa sana vız gelir dinlende gel bekliyoruz

sedaecrin arkadaşımın bebeği için 5000 adet ya beki 1 adet de kün fe yekun okudum Allahım bebeğini sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin

esmacığım dua listesini yayınladım istersen topiğe göz atabilirsin.
pıtırcık ve diğer dua topiğine katılan arkadaşlar haber vereyim dedim listeyi oluşturdum haberiniz olsun

hoşgeldin canımmmm
gezdin geldin iyi oldu canım
yorulmuşsundur tabi yol yoruyo insanı
sen dinlen canım yarına dinamik bi şekilde gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…