Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seda ecrin çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğin sağlıkla dünyaya gelir RABBİM yar ve yardımcınız olsun acil şifalar nasip etsin birde ben senin doğal yoldan hamile kaldığını bilmiyodum canım biraz bahsedersen çok sevinirim nasıl oldu neyse tekrar çoookkk geçmiş olsun ALLAH acil şifalar nasip etsin

Amin, cnm sagolasın... Evet cnm esım azodu, cıft taraflı varıkoselı vardı spermygramlarımız hep sıfırdı amelıyat oncesı bır canlı bır cansız spermımız cıktı ve doktorlar amelıyatı yapmanın yersız oldugunu soyledıler , ama bız dınlemedık amelıyat sonrası bır kez 500 000 sonucunu gorduk ve ucarak doktora gıttık, doktorda artık tup bebek sansımızın oldugunu soyledı ama dogal yoldan olma ımkanı yok hayal alemınde yasamayın dedı ( bana sımdı dısarı cık, bı mıllı pıyango bıletı al demıstı buyuk ıkramıye sana cıkarsa o zaman bebegınız olur demıstı) esımde artık bız elımızden gelenı yaptık, ben cok yıprandım dedı ve konuyu kapatmak ıstedıgını soyledı ve kapattı ve artık mucadele etmeyı bıraktı malesef derken ben hamıle oldugumu ogrendım, doktorun tabırıyle buyuk ıkramıye bana cıkmıstı tabı doktorla saskın sadece bu bır mucıze dedıler o kadar. Allah ım mucızeme omur versın ınsallah...

Amın cnm benım,ınsallah...

Evet canm, bende kesınlıkle kıyamam bebegıme Allah ım ona nefes verdıgı surece yasayacak ınsallah. Ama psıkolojım cok kotu mesela bugun pek hareket hıssedemedım karnımda ve cok gergınım o kadar alısmısım kı gunun bellı saatlerınde kıpırtı ve tekmelerıne ne yıyesım var ne ıcesım ya hırcınım ya aglamaklı...Ne guzel seyler yazıyosunuz ınsallah cnm, Allah razı olsun hepınızden.

Ben, ne hıssettıgımı dahı anlatamam bı tuhafım.Cok baglanmısım yavruma onu hıssettıgım surece pozıtıf olmaya gayret edıyorum bana guc verıyo yıyıyorum ıcıyorum gulumsuyorum...Ama hıssetmedıgım gun su ıcmek dahı aklıma gelmıyo oturup saatlerce bos bos kalıyorum.Cok buyuk bı bosluk Allah ım hakkımda hayırlısını nasıp etsın, ınsallah canım ınsallah..

Canım bende okudumm pembe85 'in dualarını
Allah kabul etsin.

Sedanın bebişi içinde 10 bin YA BEDİ cc. çektim ..Rabbim kabul etsin..bebişimize şifa versinn inşallah
tatlım eğer eksik kalırsa yine okurumm..

canım transferin hayırlı olsun
inş bu defa hayırlısıyla hamiş haberini alırsınız
rabbim yüzünüzü güldürsün inş

canım geçmiş olsun miyom varmış galiba...
hiç sıkını etme canım biçok arkadaşta oluyor bunlar tedavi öncesi aldırıyorlar...
allahın izniyle tüm sıkıntılarından arınıp öyle başlayacaksın tedaviye ve sonu güzel olacak inş

aman da aman yokluğum belli mi olmuş hemen
tamam tatlım bidaha sizi bırakıp gitmem ben biyere

canım öncelikle hoşgeldintefiriciyeden bahsediyorsun yanılmıyorsam ynz06 arkadaşımıza okudum en son 131 tane
aynen canım baharın yokluğu çok belli oluyor

canımmmmm benimmmm sizden haber alamayınca inanın yokluğunuz benide etkiliyor aklım hep burda kalıyorrr

canım yeni tedavinize başlamışsınız hayırlı olsun
allahın izniyle 4 aya kalmaz kıpır kıpır spermcikleriniz görünür inş

canım kusura bakma haber vermeyi unutmuşum okudum ben
pembenin yasinlerinide okudum canım

canım transferin hayırlı olsun sonu olsun inş
canım aman sonu kötü mü olur kendimi kaptırmayayım falan diye düşünme...
12 gün de olsa meleğin seninle olacak o günleri doyasıya yaşa...
nasibinde varsa devamıda gelir...
ama sen sakın olumsuzu düşünme dualarım seninle tatlım

canım kıyamam ben sana yaa çok geçmiş olsun demek hala devam ediyor kanaman :26:
allah bebişinizi size bağışlasın tatlım...
sen dinlenmene bak inş geçecek kanamanda allahın izniyle...

canım benim haberini daha önce aldık çok üzüldük
rabbim bebişinizi size bağışlasın...
o tek sizin değil bizimde mucize bebişimizdi inş öyle olmayada devam edecek
rabbim bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş...
sen içinden nasıl geçiyorsa öyle davran canım kendinide bebişinide üzme daha fazla dualarım sizinle...

canım bende okumak istiyorum bugün girebildim topiğe anca yeni haberim oldu...
kaç tane okuyayım sınırı aşmayalım ??

selam şekerim nasılsınnn :)) opum oldu bugün 15 tane yumoşum toplandı.suan halsiz ve bitkin gbyim dinleniyorum.merkezden artık telf. bekliyorum bakalım ne olucak inşlh herşey çok güzel olur.

selam şekerim nasılsınnn :)) opum oldu bugün 15 tane yumoşum toplandı.suan halsiz ve bitkin gbyim dinleniyorum.merkezden artık telf. bekliyorum bakalım ne olucak inşlh herşey çok güzel olur.

Selam cnm bende seni bekliyodumm.
Maaşallah 15 tane yumoşş süperrrrrr
inşaallah güzelce döllenicek bir sürü embriyon olucak yani bebişinnnnn
nasıldı cnmm ağrın oldumu eve gelebildinmii rahatçaa
güzel olucak cnmm ben inanıyorumm..
hadi bakalımm bunuda atlattın gerisi transfere artıkkkkkkk..

gözün aydın canım teslim etmişsın yumoşlarını merkeze
inş hepsi güzelce döllenir yarın hayırlı haberler alırsın
sonrada gelsin transferrrrrrrr ve test günüüüüüüüüüüü sonuç

inşlh cnm ya.sorma çıktığımı hatırlamıyorum odaya geldm öyle açtım gözlerimi ama ağrıdan ağlıyordum (( çok ağrıdı ilk baştaa sonra sonra iyi oldum yolda narkozu attım sanırım istifar ettim.uyuyarak gelmişim gözümü açtığımda izmite girmiştik.jel felan verildi sonra yürüyüş yaptık felan derken dinleniyorum ama halsizlik ve bitkinlik var :) hadi hayırlısı içim mutlu ve huzurlu sanki herşey güzel olucak gibi.

Canım ne yapıyosunn
dinlenicektinn sen geçmişimi okudunnnn ..
uykusuzsuz tatlımm zatennnnn dinlenseydin
ama neyse akşam rahatça uyursunnnnn artıkkkkkk..
ya nasıl 46 sayfa olmuşşşşşşşşşşş:44:

senden de razı olsun canım
inşallah bu sıkıntıdan tez vakitte kurtulursun.

saol tatlım yaaa evet yumoşları verdik bakalım :))) inşl güzel bir haber alırım yarın bekliyorum yarını sabırsızlıkla :))

CANIM benim beni de ekleyin eğer bir liste oluşturulacak olursa beni de yazın SEDA ECRİN arkaddaşımız için.ben de okurum YA BEDİ yi.okudukça bildiririm size canım.

CANIM BELLİ BİR LİSTE YOK.
gönül işi.allah razı olsun.
ilk etapta 5 bin yada 3 bin oku istersen.
toplayalım eksik kalırsa okuruz yine.

saol tatlım. inş spermleriniz çıkar da yüzünüz güler.

hg tatlımmmmm.
nasılsın?
hava değişikliği olmuş sana .
kafan dağıldı en azından.
yorulmuşsun ama kıyamam sana ben.

tatlım belli bir sayı yok
ilk etapta 3 bin ile 5 bin arası okuyalım.
eksik kalırsa paylaşırız.
Allah razı olsun.inş dualarımızı Allah duyarda şifa olur mucize bebişe.....

canım işte bu yaaaaa:)
süperrrr 15 tane
inş hepsi döllenir ve göbüşünde yer bulurlar.
hamiş haberinle coşarız canımmmm.
dinlen şimdi kendine iyi bak..

Öyle oluyo zaten cnm yatağa gelince ayılıyosunn.
cnm ya demek çok ağrın vardıı.benim çok hafif olmuştu kasıklarımdaa.
işte kişiden kişiye değişiyoo.bu işlemm.seninde öyle oldu demek.
ayy bide istihfar etmişsin ben 3 kere aldım narkozu ama hiç birinde böyle olmadımm seni etkiledi demek
neyse tatlım geçmiş olsun atlattınn.
jel şimdiden veröiş bana transfer günü vermiştii ogün kullanmaya başladımm ama benim dondurulmuştuuu..:44:
ne güzel cnm böyle olmam inşallahda öyle olucak Allahın izniyleeeeeeeeee..
.

canımmmmm iyiyim napıyım uyumadım ama bi işte yapmadım uzandım dinlendim...
çok uyku vardı ama öğlen uyursam uyku düzenim bozulacak gece geç yatıcam sabah yine uykusuz olucam diye zorladım kendimi...
boş durmadım 46 sayfayıda okudum bitirdim
boş durmak olmaz dimi ama
eksiğimi tamamladım rahatım şimdi
sen nasılsın canım

slm arkadaşalr.
seda ercin arkadaşa YA BEDİ tesbihi çekçek isteyen ilk etapta 3 bin ile 5 bin arası çeksin.
toplayalım eksik kalırsa paylaşır okuruz.

şimdi:

meral 5 000
flzask 10 000

okudu.
toplam 15 000 oldu sayımız.
yarın ben namazını kılıp tesbihi çekmeye başlayacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…