seda ecrin çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğin sağlıkla dünyaya gelir RABBİM yar ve yardımcınız olsun acil şifalar nasip etsin birde ben senin doğal yoldan hamile kaldığını bilmiyodum canım biraz bahsedersen çok sevinirim nasıl oldu neyse tekrar çoookkk geçmiş olsun ALLAH acil şifalar nasip etsin
canım benim öncelikle Rabbim sabır versin çok üzüldüm ben doktorların yanılacağına inanmak istiyorum sende öylesine inan canım bence vazgeçme evladından o senin minik mucizen..daha önce evlatsızlıkla imtihan edildiğini şimdide bu şekilde imtihan edildiğini düşün canım nasılki mucize sonucu hamile kaldın inşallah bunuda atlatacaksınız.... Rabbim yar ve yardmcın olsun miniğini sana bağışlasın...
Evet canm, bende kesınlıkle kıyamam bebegıme Allah ım ona nefes verdıgı surece yasayacak ınsallah. Ama psıkolojım cok kotu mesela bugun pek hareket hıssedemedım karnımda ve cok gergınım o kadar alısmısım kı gunun bellı saatlerınde kıpırtı ve tekmelerıne ne yıyesım var ne ıcesım ya hırcınım ya aglamaklı...Ne guzel seyler yazıyosunuz ınsallah cnm, Allah razı olsun hepınızden.canım nasıl başlasam bilemiyorum
Allahım sabrını artırsın ve yavrunuzu sağsalim size bağışlasın hayırlısıyla
gerçekten diğer arkadaşların da dediği gibi ve benim de çevremden duyduklarıma göre
sakat olacak şöyle böyle denilen bebeklerin Allahın izniyle hiçbir noksanlığının olmadığı
sağsalim dünyaya geldiğini duyuyoruz
Allaha sığın canım hakkınızda hayırlı olanı iste Allahtan
ama sakın bebeğini aldırma derim
anne rahmine düştüğü andan itibaren o bir canlı
bizim yapmamız gereken elimizden geldiğince yaşaması için mücadele etmek
biz karar veremeyiz onun hayatını sonlandırmaya
bu günaha girme canım
inşallah yanılıyolardır ve bebeğin sağlıklıdır
Allah yardımcınız olsun kardeşim
yavruna şifalar versin
tez zamanda feraha ulaştırsın Rabbim.
Canım arkadaşım hepimiz birer imtihan dünyasındayız.güzel allahım seni birkez daha imtihanların en büyüğü ile karşı karşıya getirmiş.arkadaşlarımızın çok doğru tesbitleri olmuş bencede.nacizane benim fikrim de arkadaşlarımız gibi.bana görede bebeğe birebir müdahale etme derim.eğer hayatına son verilecekse rabbim son versin.sonra acabalarla yer bitirirsin kendini.hem o bir mucize bebek.rabbim sağlığı açısından da bir mucize gönderebilir.
Allah sana ve eşine gani gani yardım etsin inş.haberlerin engüzeliyle sevindirsin inş.
slm ben ayşen forumda gezinirken ilk kez gördüm bu başlığı..benim eşimde de azo spermi var.biz dokuz yıllık evliyiz.ve tam iki kez tüp bebek denemesi yaptık olumsuz sonuç aldık.şimdi 3 defa denedik ve transferim yapıldı.kısmetse çarşambaya sonuç alacamm...Allahımmmm tüm isteyenlerinnn gönlüne göre versinn.........
şimdi kokumuzu alırlar merak etme
canım bugün gittim simir aldı doktor
birde dün gittiğim doktor miyom var dedi bugünkü doktorda çok inceledi miyom için ameliyat olman gerekebilir dedi
canım eşimin sperm testi yine aynı sıfır ama sizdede çıkmıştı ya sperm dışı hücre 1milyon çıktı
doktora sordum nedir diye sperm hücresi dir dedi sonra araya laf girdi tam olarak ne dediğini anlamadım
inşallah sperm hücresidir benim için umut olur
Kılzar dua sayfasında baharın enson paylaştığı okunacak olan listeyi göremedim arkadaşların paylaşımlarından 131 adet okuyacağımı gördüm ama kime okuyoruz yardımcı olabilirmisiniz ay valla baharın yokluğu hiç iyi değil liste sayfaların arasından kaybolup gidiyor
canım öncelikle hoşgeldintefiriciyeden bahsediyorsun yanılmıyorsam ynz06 arkadaşımıza okudum en son 131 tane
aynen canım baharın yokluğu çok belli oluyor
ben geldim dün kaan hocadaydık hoca iğne verdi bikaç ilaç bitkisel kurler ve dediki eşimin sağ testis içerde karın boşlugunda oldugundan dolayı normalde yaklaşık 1 yıl kullandırttığı bu iğneyi biz en fazla 4 ay kullanıcaz kanser riski var dedi çok düşük bir risk ama var dedi onun için en fazla 4 ay kullandırıcak arada boyalı spermiyoğram yaptırıcaz normalde gözükmeyen hücreler bu yöntemde gözükrmüş eger saperm yada elonge tarzı bişey çıkarsa bu 4 ayın sonunda mtese yapıcak eger çıkmazsa mtese yok denemediğimiz tek bu yöntem kalmıştı şimdide bunu denicez yılbaşınakadar belli olucak yani yılbaşında da artık yolumuz belli olucak ya bebişimiz olucak yada kuruma başvurucaz ikimizde bu sefer hırs yapmıyoruz olursa olur yoksa napalım kurumdan bekleriz diyoruz melegimizi hangisi olursa olsun hayırlısı olsun çok heyecanlıyım 4 ay var yılbaşına Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın
Vck ve baharı okudu kabul ediyorum arkadaşlar.
Vck ile az önce topikte görüştüm. Meral arkadaşımızın yasinini de okuyacak Allah razı olsun.
Bahar da izmirde malum kaynanacığıyla :):))
Haber verememiştir…..
Herkese merhaba dun saat 11 de transferim odu dinleniyorum ama surekli yatamiyorumdun moralim bozuktu bugun daha iyiyim ama bombosum hicbise hissetmiyorum kendimi kaptirmaya korkuyorum umudum solmasin istiyorum 18 ekimde belli olucak bakalim kaderimde ne varsa onu yasayacagim bu tedavi suresice hic bunalmadim her isim rast gitti buna bile sukrediyorum...
Merhaba canlarim ben geldim ama cok kötüyüm halen kanamam var bügün gene biraz fazlasiyla basladi yatakdan kalkmak yasak bitek lavaboya gidebiliyorum ne yapicagimi sasirdim allah korusun bebegime birsey olucak diye cok korkuyorum. Yarin ilk isim doktora gidicem burdaki dokorlarda diyorki buna cözüm bulamayiz öyle beklicez ne yapicagimi sasirdim carssizim of allahim kurban olurum yarabbim bi yol göstersin.
slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
tatlım Allah razı olsun.
YA BEDİ cc. tesbihi çekeceğiz.
çektiklerimizi birleştirip 70 bin adet ya bedi olacak.
sedacığımın bebişinin şifa bulması için.
çektiğin tesbih sayılarını bana bildir
birleştirelim.tamam....
Kıyamam ya korkarmışşş..
yok tatlım öyle dayanılmıycak bi ağrın olmaz bencee.olsada ağrı kesici verirlerr..
benim 3 kere yumurtalar toplandıya şimdi bana gayet kolay geliyo ama tatlım sen ilk olucaksın ve inş da son olurr..:26:
inan varya şuan tekrardan denesem de yumurtaların yine toplansaa.
bebeişlerimiz için dayanıcağızzzzz artıkkkkk
selam şekerim nasılsınnn :)) opum oldu bugün 15 tane yumoşum toplandı.suan halsiz ve bitkin gbyim dinleniyorum.merkezden artık telf. bekliyorum bakalım ne olucak inşlh herşey çok güzel olur.
selam şekerim nasılsınnn :)) opum oldu bugün 15 tane yumoşum toplandı.suan halsiz ve bitkin gbyim dinleniyorum.merkezden artık telf. bekliyorum bakalım ne olucak inşlh herşey çok güzel olur.
Selam cnm bende seni bekliyodumm.
Maaşallah 15 tane yumoşş süperrrrrr
inşaallah güzelce döllenicek bir sürü embriyon olucak yani bebişinnnnn
nasıldı cnmm ağrın oldumu eve gelebildinmii rahatçaa
güzel olucak cnmm ben inanıyorumm..
hadi bakalımm bunuda atlattın gerisi transfere artıkkkkkkk..
Evet canm, bende kesınlıkle kıyamam bebegıme Allah ım ona nefes verdıgı surece yasayacak ınsallah. Ama psıkolojım cok kotu mesela bugun pek hareket hıssedemedım karnımda ve cok gergınım o kadar alısmısım kı gunun bellı saatlerınde kıpırtı ve tekmelerıne ne yıyesım var ne ıcesım ya hırcınım ya aglamaklı...Ne guzel seyler yazıyosunuz ınsallah cnm, Allah razı olsun hepınızden.
gözün aydın canım teslim etmişsın yumoşlarını merkeze
inş hepsi güzelce döllenir yarın hayırlı haberler alırsın
sonrada gelsin transferrrrrrrr ve test günüüüüüüüüüüü sonuç
CANIM benim beni de ekleyin eğer bir liste oluşturulacak olursa beni de yazın SEDA ECRİN arkaddaşımız için.ben de okurum YA BEDİ yi.okudukça bildiririm size canım.
çok geçmiş olsun cnm allahım acil şifa versin kayınvaldene inşlh...
Iyibe cnm ne olsun işte şuan tedavimizin 12.ayındayız hala ilaçlar iğneler kürlere devam geçen ay tahlilleri yaptırmadık bu ay yaptıracağız
19 aralıktada eşim ankarada boyamalı sperm tahlili yaptıracak bizden böyle işte hala şu spermlri göremedik tatlım hayırlısı bakalım bekliyoruz...:)
selam canlar ben geldimmmmmm
çok özledim sizi 3 gündeee
size yazmışmıydım bilmiyorum kayınvalidem torunlarına bakıyor ablam çalıştığı için...
bekar kızıyla bakıyorlar kayınvalidem buraya gelince bekar görümcem tek başına bakmaya başladı...
aklı çocuklarda olduğu için ancak cumaya kadar tutabildik...
cuma günü okuldan sonra manisaya kuzene gittik gece izmire teyzeme geçtik...
haftasonunu orada geçirdik dün akşam annemi otobüsle gönderdik konyaya bizde gece 1 de eve gelebildik anca...
çok yorgun ve uykusuzum ama girmeden yapamadım
sizler nasılsınız canlarrrr umarım herşey yolundadır ve haftasonu fazla kaynatmamışsınızdır
inşlh cnm ya.sorma çıktığımı hatırlamıyorum odaya geldm öyle açtım gözlerimi ama ağrıdan ağlıyordum(( çok ağrıdı ilk baştaa sonra sonra iyi oldum yolda narkozu attım sanırım istifar ettim.uyuyarak gelmişim gözümü açtığımda izmite girmiştik.jel felan verildi sonra yürüyüş yaptık felan derken dinleniyorum ama halsizlik ve bitkinlik var :) hadi hayırlısı içim mutlu ve huzurlu sanki herşey güzel olucak gibi.
Canım ne yapıyosunn
dinlenicektinn sen geçmişimi okudunnnn ..
uykusuzsuz tatlımm zatennnnn dinlenseydin
ama neyse akşam rahatça uyursunnnnn artıkkkkkk..
ya nasıl 46 sayfa olmuşşşşşşşşşşş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?