Tatlım peki belli bi süresi olucakmı
bide salı günümü başlayacağızzzz
inşallah cnm inşallahhhhh
tatlımm belli bir süre yok.
ne kadar kısa zamanda bitirirsek seda ercin için o kadar iyi olur.
ben salı müsait olabileceğimmm
şimdi başlayabilirsin istersen.
10 -15 gün içinde bitirmeye çalışalım inş.
bitmezse sarkar.
tamam tatlım.
destek verdiğin için teşekkürler.....bitanem benimmmmm.
Tatlım peki belli bi süresi olucakmı
bide salı günümü başlayacağızzzz
inşallah cnm inşallahhhhh
tatlımm belli bir süre yok.
ne kadar kısa zamanda bitirirsek seda ercin için o kadar iyi olur.
ben salı müsait olabileceğimmm
şimdi başlayabilirsin istersen.
10 -15 gün içinde bitirmeye çalışalım inş.
bitmezse sarkar.
tamam tatlım.
destek verdiğin için teşekkürler.....bitanem benimmmmm.
Okuyalım canm okuyalım,amın amınnn Yarabbım... Ben yalnız bılmıyorum nasıl bır dua bu nerden bulabılırım.
tatlım salı günü inş okuyayım.o gün başlayabilirim.
Inş allah dualarımızı reddetmez.
ben okudum canım allah kabul etsin okumak isteyenler yine okuyabilirler rabbim arkadaşımızın bebişine şifa versin sağlıklı şeklide kucağına almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar
seda ecrin için bende dua okurum bana ne yapcağımı söyleyin ben hepsini yaparım
inş dualarımız kabul olur .
slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
tüp bebek tedavisine başlıcam bu çarşamba nasipse uzun protokol olucak ama bende öksürük ve grip var bu şekilde tedaviye başlanılırmı ayrıca anesteziye kadar hastalığım geçmezse öksürüğün sakıncası olurmu anestezide ???
olur tabiki çarşambaya kadar ilaç kullan tedavide ilaç kullanmanda yasak bende tedavideyim şu anda boğazım kötü ilaç kullanma dediler
e boğazım kötü diosun nasıl tedaviye devam edicen bu durumda ?narkoz aşamasına gelmedin sanırım...
yok daha o aşamaya gelmedim gonal f in 4 günündeyim yarın yumurta takibim var doktorun her tedavide verdiği rulit antibiyotiği kullanıyorum ıhlamur falan içiyorum iyileşiyorum ama
yok daha o aşamaya gelmedim gonal f in 4 günündeyim yarın yumurta takibim var doktorun her tedavide verdiği rulit antibiyotiği kullanıyorum ıhlamur falan içiyorum iyileşiyorum ama
oley oley oleyyyyy. Allah tamamına erdirsin canımmmmmmm.
Gözün aydın .
Ne güzel bir mutluluk......bebek2012......
Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbim.amin.
Kıyamam canım. üzülme olur mu. Aynı şeyleri zaman zaman hepimiz yaşadık eşlerimizle.
Erkekler içlerinde yaşıyor bir çok şeyi.
Biz en azından burada stres atıyoruz.paylaşıyoruz sıkıntılarımızı eşlerimiz için inan çok zor bu durum.
Paylaşamıyorlarda.zaman zaman ümitsizliğe kapılmaları normal ve doğal olarak ta yemek içmek istemiyorlar kürlerimizi.
Tedavi olmayı erteliyorlar.canım sakin olmaya çalış.
Doktorunuzu kaybetmişsini.bu da kötü elbette sizin için. Tekrardan rapordu tedaviydi.
Haklısın.inş işlerinizin kolay olacağı bir doktor çıkar karşınıza da eşinde destek bularak tekrardan düzenli kullanmaya başlar iğneyi ilaçları.
Eşine anlatmaya çalış bakalım başka doktora gidebilceğinizi.belki bundada bir hayır vardır.doktor değiştirmeniz gerekiyordu belki.
Böyle anlatsan bir de.
Inş faydası olur konuşmalarıyın da tedaviye başlarsınız tekrardan.
En kısa zamanda da hamileyim yazarsın inş.....amin.
Allah razı olsun tatlım.ama dua listesinde isimlerin karşılarında kimin kaçar tane okuyacağı yazıyor.
Istersen okuduğun bu yasinleri diğer arkadaşa ekleyeyim. Bir karışıklık olmasın.
Bu arada listeye mi girmek istiyorsun?
Düzenli okuyabilirim özel durumlar hariç dersen istersen ekleyebilirim seni de listeye.
Diğer arkadaşta görürsün ismini.
Tekrardan okuduğun için allah razı olsun.....
canımm
sevinmez miyiz tabiki sevindik
inan ki benim gözlerim doldu hamileyim diye yazınca
bizlere de dua et olur mu
biz de yaşayalım bu mutluluğu
gözün aydın canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza
cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşlh bende halayın en sonundan tutayım
çok güzel bir haber allah bebeğine kavuştuğun günleri de göstersin maşallah size :) darısı başımıza .....:)
ben çıkıyorum arkadaşlar
yarın haberleşiriz inş.
hepinizi çok seviyorummmmmmmm.
slm hanımlar nasılsınız? benım keyıfler pek ıyı degıldetaylı ultrosona gırdım bebegımın, bacakları 7hafta gerıden gelıyormus kafasına gore butun ıskelet sıstemı kemıklerı kısaymıs bacaklarda egrılık saptantandı(yuruyemezmıs) ayrıca kemık kısalıgı nedenıyle,gogus kafesı gelısememıs cıgerlerı mınıgımın kucuk kalmıs doktorlar gebelıgımı sonlandırmak ıstıyo yasayacagına dahır ınancları yok. durumumuzu anlattım esım azospermdı dedım ve bebegımın dogal yoldan oldugunu soyledım ınanamadılar,bende o benım m ucızem dedım ve devam ettım bellkı sıze cahılce gelebılır ama sız hernekadar bebek yasamla ortusmuyor yasamaz desenızde ben yasayacagına ınanıyorum dedım. kızlar sımdı sız soyleyın bu kadar mucadeleden sonra dogal yoldan olmaz kesınlıkle denılırken bana tutunan bebegımı ben nasıl bırakırım, yapamamm. vazgecemem ondan sabah aksam tekmelerıyle benımle butunlesmısken yokk mumkun degıl sonlandıramam. sımdı sızden rıcam hepımız aynı durumdaydık, en ıyı yasayan anlar cunku yerımde olsaydınız ne yapardınız ınanın saglıklı dusunen sızler gıbı arkadaslarıma suan cok ıhtıyacım var
Allah kabul etsin canım.
iyiki varsınız. kalbi güzel insanların varlığı çok sevindiriyor beni.
canım seni çoookkkk seviyorummmm.
tatlım YA BEDİ cc. tesbihi çekeceğiz.
okuduğun ya bedilerin sayısını bana bildir
birleştireceğiz 70 bine ulaşacağız.
inş RAbBİM duyar sesimizi ve şifa verir mucize bebeğimize.
ayrıca vck dua topiği açtı.
kün fe yekün duası var onu okumak isteyenler okusun diye yazdı vck seda ercin için.
vck nin topiğine girersen orada tekrar duayaba başlayacağız .
vck arkadaşımız sayesine....
PEMBE85’E OKUYORUZ
6 EKİM CUMARTESİ SAAT 23 .00 DEN 8 EKİM PAZARTESİ SAAT 23.00 ‘E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ………………
esma ………………………………………………. 3
oknk ……………………………………………….. 2 = okudu
mera1987 ………………………
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………
mavimenekşe ……………
nur.sen …………………………………………….2 =okudu
seval0817 ………………………….……..… .…2
pembe85 …………………. …………………….3
pıtırcık43 …………………
tülay20 ……………………………….……..…..2
umut99 …………………………………….…….3
vck ………………………… ……………………..1
zambak06 ……………………………………....3
lamyay ………………
hpk ………………………………………….….…2 =okudu
kader60 ………………………………………….2 =okudu
naz034…………………………………………… 2
birumut99 ………………………………….……2
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?