Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Okuyalım canm okuyalım,amın amınnn Yarabbım... Ben yalnız bılmıyorum nasıl bır dua bu nerden bulabılırım.

canımmm çokk üzüldüm Rabbim mucizeni sana bağışlasın inş..
bebeğin seni bırakmadıkça sen bebeğini bırakma hakkında hayırlısı bebişin sapasağlam dünyaya gelir inş..
Allahım sana bağışlasın bebeğini

tatlım salı günü inş okuyayım.o gün başlayabilirim.
Inş allah dualarımızı reddetmez.

ben okudum canım allah kabul etsin okumak isteyenler yine okuyabilirler rabbim arkadaşımızın bebişine şifa versin sağlıklı şeklide kucağına almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar
seda ecrin için bende dua okurum bana ne yapcağımı söyleyin ben hepsini yaparım
inş dualarımız kabul olur .

ben okudum canım allah kabul etsin okumak isteyenler yine okuyabilirler rabbim arkadaşımızın bebişine şifa versin sağlıklı şeklide kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah kabul etsin canım.
iyiki varsınız. kalbi güzel insanların varlığı çok sevindiriyor beni.
canım seni çoookkkk seviyorummmm.

selam kızlar
seda ecrin için bende dua okurum bana ne yapcağımı söyleyin ben hepsini yaparım
inş dualarımız kabul olur .

tatlım YA BEDİ cc. tesbihi çekeceğiz.
okuduğun ya bedilerin sayısını bana bildir
birleştireceğiz 70 bine ulaşacağız.
inş RAbBİM duyar sesimizi ve şifa verir mucize bebeğimize.
ayrıca vck dua topiği açtı.
kün fe yekün duası var onu okumak isteyenler okusun diye yazdı vck seda ercin için.
vck nin topiğine girersen orada tekrar duayaba başlayacağız .
vck arkadaşımız sayesine....

cnm geçmiş olsun Allah doğru kararı vermende yardımcın olsun...benim ablamın bebeği içinde dr.lar kalbinde leke var böbreğinde büyüme var demişlerdi kısaca bu çocuk özürlü doğar diyen dr da oldu,demiyen dr da oldu ablamda çok ağladı sızladı yazık ne olursa olsun ben bu çocğu doğurcam ne olursa olsun bakcam demişti ve maşşallah bebeği sapasağlam doğdu hiçbişeyi yok sağlıklı ve çok tatlı... tabi bizim durumumuz farklı, azolu bir şekilde hamile kaldın ama bu bile mucize işte Allah yardımcın olsun bebğin doğacak olursa inş. sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirde 2. mucizemiz olur..of insan ne diceğini bilemiyor inanki (

tüp bebek tedavisine başlıcam bu çarşamba nasipse uzun protokol olucak ama bende öksürük ve grip var bu şekilde tedaviye başlanılırmı ayrıca anesteziye kadar hastalığım geçmezse öksürüğün sakıncası olurmu anestezide ???

arkadaşlar bende seda ecrin arkadaşımız için ya bedi tesbihıni çekmeye başlıyorum Allahım kabul etsin bebeğine şifa olur inşallah

olur tabiki çarşambaya kadar ilaç kullan tedavide ilaç kullanmanda yasak bende tedavideyim şu anda boğazım kötü ilaç kullanma dediler

olur tabiki çarşambaya kadar ilaç kullan tedavide ilaç kullanmanda yasak bende tedavideyim şu anda boğazım kötü ilaç kullanma dediler

e boğazım kötü diosun nasıl tedaviye devam edicen bu durumda ?narkoz aşamasına gelmedin sanırım...

e boğazım kötü diosun nasıl tedaviye devam edicen bu durumda ?narkoz aşamasına gelmedin sanırım...

yok daha o aşamaya gelmedim gonal f in 4 günündeyim yarın yumurta takibim var doktorun her tedavide verdiği rulit antibiyotiği kullanıyorum ıhlamur falan içiyorum iyileşiyorum ama

yok daha o aşamaya gelmedim gonal f in 4 günündeyim yarın yumurta takibim var doktorun her tedavide verdiği rulit antibiyotiği kullanıyorum ıhlamur falan içiyorum iyileşiyorum ama

bu rulit antibiyotiği ne kız zararı yokmuşmu antibiyotik ya, ıhlamuru vs yi bende içiyorum.. iyi hadi geçiomuş seninki ben 2 gündür hastayım benim grip geçerde öksürük geçmek bilmez yandım ben.... benim daha önceki tedavimde rahim kalındı diye dr antibiyotik falan kullandınmı diye sormuştu bende hayır demiştim bundan dolayı antibiyotik kullanma taraftarı değilim tedavim iptal olcaak olursa o zmn kullanırım inş. iptal olmaz...

canımm
sevinmez miyiz tabiki sevindik
inan ki benim gözlerim doldu hamileyim diye yazınca
bizlere de dua et olur mu
biz de yaşayalım bu mutluluğu

gözün aydın canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza

cnm hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşlh bende halayın en sonundan tutayım

çok güzel bir haber allah bebeğine kavuştuğun günleri de göstersin maşallah size :) darısı başımıza .....:)

güzel dilekleriniz için hepinize çoooooook teşekür ediyorummmmmm

rabbim sizlerede en kısa zamanda bu mutluğu yaşatmayı nasip etsin

Son düzenleme:
ben çıkıyorum arkadaşlar
yarın haberleşiriz inş.
hepinizi çok seviyorummmmmmmm.

PITIRCIK sen ne kadar iyi temiz kalpli birisin Allah yardımcın olsun bıtanem rabbim hepimizin senin yardımcısı olsun.eminim Allah bu güzel kalbin için sana bebeler nasip edecek Inşallah.yarın transferim olabilir olursa eşim izin vermez yasaklar ben mutlaka okurum buraya yazmaya çalışırım Allah seda ecrınin bebeğini koruyup hayırlı sifalar versin hayırlı geceler.

Allahım yardımcın olsun..Ne kadar kahrolduğunu tahmin edebiliyorum...Benim ilk hamileliiğim tüp bebekle oldu ve ne yazık ki kürtajla son buldu...İçimdeki 10 gün önce ölmüş bebeğimden vazgeçmek bile beni derinden yaraladı...Sonra tıpkı senin gibi asla normal yolla çocuğunuz olmaz diyenlere inat doğal yolla hamile kaldım...Hamilelik bana 9 ay değil 9 yıl gibi geçti...8. haftada bebeğimde çok ciddi bir sendrom olduğunu amniyosentez için çok geç olabileceği için 12, haftada CVS yaptırmam gerektiği söylendi...Bebeği kaybetme riskimin yüksek olduğu eklendi...O zaman çok düşündüm...Dünya ya böyle bir yavru getirmek onun için ne kadar da zor olurdu...Sonra kendime geldim...Hangi sağlıklı insanın garantisi var...1 dakika sonra neler olabileceğini kim bilebilir....Rabbime şükürler olsun ki bebeğim sağlıklı olarak doğdu....Ben ne CVS ne de amniyosentez yaptırdım...Doktorlar 12. haftada problemin düzeldiğini söylediler..Bu da rabbimin mucizesi heralde....Boşuna üzmşüm yavrumu...Sana bi fikir vermek çok zor...İçinden gelen sesi dinle demekten başka bişey gelmiyor aklmıa..

cnm bende eşimde okuruz sedacım bebişi Rabbimin izniyle sağlıklı hayırlı doğacak

cnm eşim okudu dualarımı Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…