Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mercanım canım benimmmmmmmm kıyamam bitanecik arkadaşımmmmmmm..
şuan inan yazdıkların karşısında bende ağlıyorummmmmmmmmm
ne diyebilirimkiiiii.böyle durumlarda ne denirkiiiiiiii..sadece çokkkkk üzüldümmmmmmmmm inan.
hayırlısı neyse o olsun tatlımm.rabbim korusun onlarıııı bişey olmazsın inşallahhhhhh
o kadar emek veriliyoooo hayallerr heeycanlarrrrrrr ama işte hamile kalıncada yine sıkıntılar bitmiyooooo
ne kadar zormuş bizler için anne olmakkk.
ne kadar zor bi sınavmışşşş...
Mucizelerini inşallah kaybetmezsin cnm benimmmmmmmmm

canımmmm ağlama ne olur.
maalesef bizlerin imtihanıda bu.içim yanıyor hiç iyi değilim.
Allhım sizlere sıkıntısız hamileleikler nasip etsin.inşallah kaybetmem canım.
rabbim beterinden korusun.korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail etsin .

Canım ben bile bu kadar etkilendiysem siz nasılsınız düşünemiyorumm...
o kelimeleri duymakkkkk ne kadar zorrrrrrrdurr yazık eşin bile ağlamışşşşşşşşş...
bilmiyorum içim doluydu bide senin yazdıklarını okuyunca döküldümmmmmm.
zaten heran ağlamaklıyızzzzz
tamam tatlımm .yinede iyi şeyler düşününelimm sende toparlamaya çalış cnm bebeişlerde üzülmesinnn...
dua edicek teyzeleri onlaraaaaaaaaaaa inşallah bişeycik olmayacakkkkkkkk..:26:

cnm bnim çok üzüldüm allah(c.c) yavrularınızı size bağışlasın
inşlh aradaki fark artmaz allahım zor olan bu süreçleri
güzelce sabırla atlatmayı nasip etsin inşlh
sağlıkla kucağına alırsın inan ne diyeceğimi bilmiyorum
sabret allahım yar ve yardımcınız olsun yavrularınızı size bağışlasın inşlh amin...

canımmmm Allahım bebişlerini sana bağışlasın
ne gelirse mevladan elimizden dua etmekten başka bişey gelmez inş bebişlerinin gelişimi normal olur
dünyaya gelecekse herşekilde gelir canım sen içini ferah tut..
daha öncede yazmıştın biz aklına kötü düşünceler getirme demiştik ama zaman ilerledikçe sorunlar daha da büyüyor
bebişlerin birdi iki oldu Rabbim böyle diledi onlara can verecekte sana bağışlayacakta Rabbim en hayırlısını iyisini bilir..
sen onları hisset korkma gelecekten şimdi onlar seninle anı yaşa ve her anda şükret çokkk zor geçecek belki hamileliğin ama onlar seninleeee
onlar sana güç verecek biz pek bilmeyiz ama doktorun ihtimallerden bahsetmiş olacak diye bişey yokkk ki

Rabbim herkesi hayalini kurduğu şeylere kavuştursunn .AMİN..

iyi geceler herkeseeee

kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.
doktor çok hareketsiz olduklarını üstüne basarak belirtti ve her şeye hazırlıklı olmamız konusunda uyardı.
bir tanesinin kalp atışı çok daha yavaştı ve gelişimi geriden gelen bebeğim oydu.
evet şu an durumları bu ve doktor çok olumsuzdu.bu aranın ileriki haftalarda açılmaması gerekir dedi.daha önce okuduklarımı söylediğimde bu durum her hafta daha riske dönüşebilir dedi.

canım ALLAH bebişlerini sana bağışlasın onlara şifa versin ne kadar zor bir durum Allah sabır versin
ama ben şu doktorların bu kadar gaddar ve acımasız olmalarına anlam veremiyorum
nasıl oluyorda bu kadar insafsız oluyorlar bilmiyorum
tamam vardır muhakkak bir gerçeklik payı ama bu denli insafsız olmamalılar
canım sen yinede canını sıkma inşallah Rabbim seni korktuklarından emin eylesin bebişlerini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin amin

yani ilerleyen haftalarda asıl sorunlar yaşanmaya başlar dedi.gelişimi sıkı takip edicez bu açığın her hafta artmaması gerekir dedi.

kızlar hoca o kadar şey söylediki inan kafamda uğulduyor ama bir araya getiremiyorum cümleleri.anlatamıyorum belkide.
migrenim de eşlik ediyor bana.ben çıkayım yarın görüşürüz.

ALLAH yardımcınız olsun.çok üzüldüm gerçekten.evlatlarınıza kavuşmak için çok uğraşmışsınız.ne güzel şeydir şimdi yavrularınızı içinizde hissetmek.üzülmeyin ben ve arkadaşlarımız hep dua edicez ve RABBİM dualarımızı kabul edicek.siz de missssss kokulu yavrularınızı kucağınıza alıcaksınız İNŞALLAH. mesela eşimin teyzesi genç bi bayan ve hep bi kız çocuğu olsun istiyodu.kızına hamileydi doktoru bebeğinin hiç gelişmediğini ve sağ doğmiycağını hatta anneyi de kaybedebileceğimizi söylemişti.doktor bebeğin bir kol ve iki bacağının olmadığını söylüyodu.kadını ameliyathaneye aldılar ama kadın hemen çıktı ordan.o benden vazgeçene kadar vazgeçmem dedi.Veee şimdi iki yaşın da çok tatlı bi kız.sadece ellerinde biraz problem var biraz büyüsün ameliyat edicekler.ayaklar da yürür ken biraz tuhaflık fark ediliyo ama o da zamanla düzelirmiş.biz onu penguen kız diye seviyoruz.çünkü penguen gibi yürüyo ama çoooook tatlı cimcime.RABBİM hakkınız da hayırlısını nasip etsin.

Canım guclu dur ne olur, bende zaman zaman salıyorum kendımı ama bebegımı dusununce toparlanıorum bızler bebeklerımız ıcın guclu olmalıyız Allah ın ıznı ve burdakı kardeslerımız dualarıyla hersey cok guzel olacak ınan buna.

seda ecrin...

çok üzüldüm canım.....Allahım inşallah yine mucizesini gösterir....şu an ezan okunuyor...duacınım...
sarıyorum seni....

canım mercanım bitanem dualarım seninle hep beraber yüce mevlama dua edeceğiz

pıtırcığım dualarımı okudum Rabbim hayırlısıyla muradını versin cnm

canlarım sabah 8 te çıkıyorum akşam 11 de eve giriyorum bu yüzden geçmişi okuyamadım hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…