- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
Seda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.
Bende çok kötüyüm bugün.Benim fındıklarım tek kese tek kordon kızlar.en baştan riskli demişlerdi.araştırmıştım ve topikte olumsuz şeyler okumuştum.yaşadığım yerde riskli gebelik uzmanı olmadığı için bir uzmana gidemiyorum .neyse doktorum bugün için beni bir prof a yönlendirdi. Ense kalınlığı vs. birde o kontrol edecekti. istemiyorum dememe rağmen kadın beni alttan muayene etti. kasıldım ve bebeklerim dakikalarca kıpırdamadı.mecburen karından baktı.sonra bebeklerimden birinin kalp atışı çok zayıftı.en çokta o hareketsizdi.dilimiz tutuldu sanki hiçbir şey sormadık.bebekler arasında bir hafta önce 3 gün olan gelişim farkı bugün 5 gün çıktı.ense kalınlıkları vs. normaldi ama kadın bütün olumsuz ihtimalleri saydı.üstüne bir de, en kötüsü hamile kalmakta bir şeydir dedi.bekleyip görücez dedi.
Bu sözün bizin için ne anlamlara geleceğini düşünemedi tabi.5.5 yıllık evliyim ilk kez eşimi ağlarken gördüm. birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık.
Canım arkadaşlarım, aradaki 5 günlük fark artarsa bende mucizelerimi kaybedebilirmişim. yavrumun kıpırdamadan yatışı gitmiyor gözümün önünden.haftaya tekrar kendi doktorumla randevum var.o zamana kadar nasıl dururum bilmiyorum.
Mercanım canım benimmmmmmmm kıyamam bitanecik arkadaşımmmmmmm..
şuan inan yazdıkların karşısında bende ağlıyorummmmmmmmmm
ne diyebilirimkiiiii.böyle durumlarda ne denirkiiiiiiii..sadece çokkkkk üzüldümmmmmmmmm inan.
hayırlısı neyse o olsun tatlımm.rabbim korusun onlarıııı bişey olmazsın inşallahhhhhh
o kadar emek veriliyoooo hayallerr heeycanlarrrrrrr ama işte hamile kalıncada yine sıkıntılar bitmiyooooo
ne kadar zormuş bizler için anne olmakkk.
ne kadar zor bi sınavmışşşş...
Mucizelerini inşallah kaybetmezsin cnm benimmmmmmmmm
canımmmm ağlama ne olur.
maalesef bizlerin imtihanıda bu.içim yanıyor hiç iyi değilim.
Allhım sizlere sıkıntısız hamileleikler nasip etsin.inşallah kaybetmem canım.
rabbim beterinden korusun.korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail etsin .
Seda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.
Bende çok kötüyüm bugün.Benim fındıklarım tek kese tek kordon kızlar.en baştan riskli demişlerdi.araştırmıştım ve topikte olumsuz şeyler okumuştum.yaşadığım yerde riskli gebelik uzmanı olmadığı için bir uzmana gidemiyorum .neyse doktorum bugün için beni bir prof a yönlendirdi. Ense kalınlığı vs. birde o kontrol edecekti. istemiyorum dememe rağmen kadın beni alttan muayene etti. kasıldım ve bebeklerim dakikalarca kıpırdamadı.mecburen karından baktı.sonra bebeklerimden birinin kalp atışı çok zayıftı.en çokta o hareketsizdi.dilimiz tutuldu sanki hiçbir şey sormadık.bebekler arasında bir hafta önce 3 gün olan gelişim farkı bugün 5 gün çıktı.ense kalınlıkları vs. normaldi ama kadın bütün olumsuz ihtimalleri saydı.üstüne bir de, en kötüsü hamile kalmakta bir şeydir dedi.bekleyip görücez dedi.
Bu sözün bizin için ne anlamlara geleceğini düşünemedi tabi.5.5 yıllık evliyim ilk kez eşimi ağlarken gördüm. birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık.
Canım arkadaşlarım, aradaki 5 günlük fark artarsa bende mucizelerimi kaybedebilirmişim. yavrumun kıpırdamadan yatışı gitmiyor gözümün önünden.haftaya tekrar kendi doktorumla randevum var.o zamana kadar nasıl dururum bilmiyorum.
çıkmam gerekiyor canlar.
erken yayınladım o yüzden listeyi
pembenin dualarını yarın eklerim okuduklarınızı.
hayırlı akşamlar.
öpüyorum hepinizi.
PEMBE YARIN BAĞIŞLAYACAĞINDA YAZARIM SANA TATLIM.
çıkmam gerekiyor canlar.
hayırlı akşamlar.
öpüyorum hepinizi.
çıkmam gerekiyor canlar.
hayırlı akşamlar.
öpüyorum hepinizi.
canımmmm Allahım bebişlerini sana bağışlasın
ne gelirse mevladan elimizden dua etmekten başka bişey gelmez inş bebişlerinin gelişimi normal olur
dünyaya gelecekse herşekilde gelir canım sen içini ferah tut..
daha öncede yazmıştın biz aklına kötü düşünceler getirme demiştik ama zaman ilerledikçe sorunlar daha da büyüyor
bebişlerin birdi iki oldu Rabbim böyle diledi onlara can verecekte sana bağışlayacakta Rabbim en hayırlısını iyisini bilir..
sen onları hisset korkma gelecekten şimdi onlar seninle anı yaşa ve her anda şükret çokkk zor geçecek belki hamileliğin ama onlar seninleeee
onlar sana güç verecek biz pek bilmeyiz ama doktorun ihtimallerden bahsetmiş olacak diye bişey yokkk ki
cnm bnim çok üzüldüm allah(c.c) yavrularınızı size bağışlasın
inşlh aradaki fark artmaz allahım zor olan bu süreçleri
güzelce sabırla atlatmayı nasip etsin inşlh
sağlıkla kucağına alırsın inan ne diyeceğimi bilmiyorum
sabret allahım yar ve yardımcınız olsun yavrularınızı size bağışlasın inşlh amin...
Canım ben bile bu kadar etkilendiysem siz nasılsınız düşünemiyorumm...
o kelimeleri duymakkkkk ne kadar zorrrrrrrdurr yazık eşin bile ağlamışşşşşşşşş...
bilmiyorum içim doluydu bide senin yazdıklarını okuyunca döküldümmmmmm.
zaten heran ağlamaklıyızzzzz
tamam tatlımm .yinede iyi şeyler düşününelimm sende toparlamaya çalış cnm bebeişlerde üzülmesinnn...
dua edicek teyzeleri onlaraaaaaaaaaaa inşallah bişeycik olmayacakkkkkkkk..:26:
Mercanım canım benimmmmmmmm kıyamam bitanecik arkadaşımmmmmmm..
şuan inan yazdıkların karşısında bende ağlıyorummmmmmmmmm
ne diyebilirimkiiiii.böyle durumlarda ne denirkiiiiiiii..sadece çokkkkk üzüldümmmmmmmmm inan.
hayırlısı neyse o olsun tatlımm.rabbim korusun onlarıııı bişey olmazsın inşallahhhhhh
o kadar emek veriliyoooo hayallerr heeycanlarrrrrrr ama işte hamile kalıncada yine sıkıntılar bitmiyooooo
ne kadar zormuş bizler için anne olmakkk.
ne kadar zor bi sınavmışşşş...
Mucizelerini inşallah kaybetmezsin cnm benimmmmmmmmm
Canım guclu dur ne olur, bende zaman zaman salıyorum kendımı ama bebegımı dusununce toparlanıorum bızler bebeklerımız ıcın guclu olmalıyız Allah ın ıznı ve burdakı kardeslerımız dualarıyla hersey cok guzel olacak ınan buna.Seda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.
canım mercanım bitanem dualarım seninle hep beraber yüce mevlama dua edeceğizSeda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.
PITIRCIK_43’E OKUYORUZ
8 EKİM PAZARTESİ SAAT 23.00 ‘TEN 10 EKİM ÇARŞAMBA SAAT 23.00 E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ………………………………………..2
esma ………………………………………………. 2
oknk ……………………………………………….. 1
mera1987 ………………………………………….2
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………
mavimenekşe ……………
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..…. .…2
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ………………………………………….2
tülay20 ……………………………….…….……..2
umut99 ……………………………………..……..2
vck ………………………… ……………………...2
zambak06 …………………………………….....2
lamyay ………………
hpk ……………………
kader60 ………………………………………….2
naz034…………………………………………… 2
birumut99 ………………………………….……2
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?