canım ALLAH bebişlerini sana bağışlasın onlara şifa versin ne kadar zor bir durum Allah sabır versin
ama ben şu doktorların bu kadar gaddar ve acımasız olmalarına anlam veremiyorum
nasıl oluyorda bu kadar insafsız oluyorlar bilmiyorum
tamam vardır muhakkak bir gerçeklik payı ama bu denli insafsız olmamalılar
canım sen yinede canını sıkma inşallah Rabbim seni korktuklarından emin eylesin bebişlerini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin amin
ALLAH yardımcınız olsun.çok üzüldüm gerçekten.evlatlarınıza kavuşmak için çok uğraşmışsınız.ne güzel şeydir şimdi yavrularınızı içinizde hissetmek.üzülmeyin ben ve arkadaşlarımız hep dua edicez ve RABBİM dualarımızı kabul edicek.siz de missssss kokulu yavrularınızı kucağınıza alıcaksınız İNŞALLAH. mesela eşimin teyzesi genç bi bayan ve hep bi kız çocuğu olsun istiyodu.kızına hamileydi doktoru bebeğinin hiç gelişmediğini ve sağ doğmiycağını hatta anneyi de kaybedebileceğimizi söylemişti.doktor bebeğin bir kol ve iki bacağının olmadığını söylüyodu.kadını ameliyathaneye aldılar ama kadın hemen çıktı ordan.o benden vazgeçene kadar vazgeçmem dedi.Veee şimdi iki yaşın da çok tatlı bi kız.sadece ellerinde biraz problem var biraz büyüsün ameliyat edicekler.ayaklar da yürür ken biraz tuhaflık fark ediliyo ama o da zamanla düzelirmiş.biz onu penguen kız diye seviyoruz.çünkü penguen gibi yürüyo ama çoooook tatlı cimcime.RABBİM hakkınız da hayırlısını nasip etsin.
Canım guclu dur ne olur, bende zaman zaman salıyorum kendımı ama bebegımı dusununce toparlanıorum bızler bebeklerımız ıcın guclu olmalıyız Allah ın ıznı ve burdakı kardeslerımız dualarıyla hersey cok guzel olacak ınan buna.
canım mercanım bitanem dualarım seninle hep beraber yüce mevlama dua edeceğiz
hepinizden Allah razı olsun.tamam doktorlar anamız babamız değil bizi pışpışlamak zorunda hiç değiller ama dünki gördüğüm kadar olumsuz konuşanı ile karşılaşmadım hiç. evde ben ağlarken diyormuşumki eşit yiyin dedim beraber büyüyün dedim diye ağlamışım.eşim sabah diyorki beni senin yalvarmaların mahvetti.
bana bu mucizeyi veren rabbim elbette ondan gelene razıyım boynum kıldan ince.bebeklerimin hareketsizliği ve kalp atışını takmıycam artık.dün geceden beri ben ağladıkça kasılmalarım oldu.üzmiycem bebişlerimi.
seda ecrin,rabbim sana çok çok daha fazla metanet ve sabır versin.kendimi bugün toparlayayım senin için yapılan duaya katılıcam.