Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Transferden sonra elini karnına koyup her gün YA BEDİ yi 707 defa çek ve Rabbime havale et.Rabbim en iyisini bilir.transferin ne zaman olacak??

tamam cnm sabah bayan telf.da belki yarın yada perşembe günüde olabılır dedi bekliyorum.dedğin duayı yapıcam tesbihlimi yoksa dua şeklindemi bana yazsana

merhaba arkdaslar sabah merkezden aradılar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş 1-2 tane anormal döllenmiş cogunun morfolojısı bozukmuş :(( cok üzgünüm suan 15 tane toplanmıştı sadece 1 tane olmasına çok sasırdım.

hadi yaa neyse canım üzülme 1 tanesi döllenmiş ya
inşallah o bir tanecik embriyo sıkı sıkı tutunur :)

tamam cnm sabah bayan telf.da belki yarın yada perşembe günüde olabılır dedi bekliyorum.dedğin duayı yapıcam tesbihlimi yoksa dua şeklindemi bana yazsana

tesbih şeklinde olacak ama netten baktığıma göre tam sayısını bulamadım.sen yine günde 1000 tane falan çekmeye çalış

canım ben yasinini okudum
Allahım gönlündekini tez zamanda versin inşallah.

Canim ben sada arkadasimiz icin 3000 tane okudum..insalllah arkadasimiz sag saglim kavusur bebegine

Seda ve mercan kizlar insalllar ikinizde sag saglim kavusursunuz evlatlariniza dua edin benim dualarim sizle

Merhabalar,esımın spermiogram test sonuçları aşağıda olduğu gibidir, değerlendirmenizi ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
MIKTAR 1.8
RENGI DONUK BEYAZ
GORUNUMU OPELASANT
PH 7.8
LIKEIFIKASYON ZAMANI H 50
VIZKOZITE ARTMIS
MORFOLOJI NORMAL HUCRE 70
BAS AKROZOM ANOMALISI 10
KUYRUK ANOMALISI 5
DIGER (AMORF, IMMATUR, FORM ) 5
MOTILITE Lıneer progresyon gosteren motıl spermler (+3,+4) 50
non lıneer progresyon gosteren motıl spermler (+2) 5
non-progresıf motil spermler (+1) 15
non motıl spermler (0) 30
hucre sayısı 2 mılyon
absıtans suresı 4 gun

dırekt mıkroskobı : her sahada 15-20 round cells (lokosıt+spermatogenezis), 2-3 spermatozoa ve az lesitin krıstalı görüldü.

Merhabalar,esımın spermiogram test sonuçları aşağıda olduğu gibidir, değerlendirmenizi ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
MIKTAR 1.8
RENGI DONUK BEYAZ
GORUNUMU OPELASANT
PH 7.8
VIZKOZITE ARTMIS
BAS AKROZOM ANOMALISI 10
KUYRUK ANOMALISI 5
hucre sayısı 2 mılyon
absıtans suresı 4 gun

dırekt mıkroskobı : her sahada 15-20 round cells (lokosıt+spermatogenezis), 2-3 spermatozoa ve az lesitin krıstalı görüldü

MIKTAR 1.8
RENGI DONUK BEYAZ
GORUNUMU OPELASANT
PH 7.8
VIZKOZITE ARTMIS
BAS AKROZOM ANOMALISI 10
KUYRUK ANOMALISI 5
hucre sayısı 2 mılyon
absıtans suresı 4 gun

dırekt mıkroskobı : her sahada 15-20 round cells (lokosıt+spermatogenezis), 2-3 spermatozoa ve az lesitin krıstalı görüldü

CNM DURUMUNUZ BİZİMKİSİ KADAR VAHİM DEĞİL
SİZDE ANLADIĞIM KADARIDA 2 MİLYON SPERM VARMIŞ
DOĞAL YOLDAN GEBELİK İÇİN YETERSİZ GALİBA
AMA BİZLERDE HİÇ SPERM YOK SIFIR YANİ BUNLARI ARTIRMAK İÇİN PROXEED PLUS VE
BİTKİSEL KÜRLER DENEYEBİLİRSİNİZ
YADA İMKANINIZ VARSA TÜP BEBEĞEDE GİDEBİLİRSİNİZ
İÇİN RAHAT OLSUN SİZDE SPERM VAR BİZE GÖRE ŞANSLISINIZ YANİ...:34:

Seda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.

Bende çok kötüyüm bugün.Benim fındıklarım tek kese tek kordon kızlar.en baştan riskli demişlerdi.araştırmıştım ve topikte olumsuz şeyler okumuştum.yaşadığım yerde riskli gebelik uzmanı olmadığı için bir uzmana gidemiyorum .neyse doktorum bugün için beni bir prof a yönlendirdi. Ense kalınlığı vs. birde o kontrol edecekti. istemiyorum dememe rağmen kadın beni alttan muayene etti. kasıldım ve bebeklerim dakikalarca kıpırdamadı.mecburen karından baktı.sonra bebeklerimden birinin kalp atışı çok zayıftı.en çokta o hareketsizdi.dilimiz tutuldu sanki hiçbir şey sormadık.bebekler arasında bir hafta önce 3 gün olan gelişim farkı bugün 5 gün çıktı.ense kalınlıkları vs. normaldi ama kadın bütün olumsuz ihtimalleri saydı.üstüne bir de, en kötüsü hamile kalmakta bir şeydir dedi.bekleyip görücez dedi.
Bu sözün bizin için ne anlamlara geleceğini düşünemedi tabi.5.5 yıllık evliyim ilk kez eşimi ağlarken gördüm. birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık.
Canım arkadaşlarım, aradaki 5 günlük fark artarsa bende mucizelerimi kaybedebilirmişim. yavrumun kıpırdamadan yatışı gitmiyor gözümün önünden.haftaya tekrar kendi doktorumla randevum var.o zamana kadar nasıl dururum bilmiyorum.

ahhhhhh mercanımmmmm yazdıkların içime oturdu çok kötü oldum :14::14::14:
bitanem inş o kötü ihtimaller gerçekleşmez...
geriden gelen bebişinle diğer bebişinin arasında gelişim farkı daha fazla artmaz inş...
rabbim mucizelerinizi size bağışlasın bitanem...
hiç ummadığın bi anda ikizlerin olacağını öğrendin...
allahın izniyle inş bu zor günlerde geride kalacak...
rabbim varlığından sonra yokluğunu yaşatmasın inş :5:
canım boğazıma bi yumru oturdu benim rabbim sizlere sabır versin...
nolur kendini koyverme içindeki melekler için güçlü ol...
dualarım seninle ve yiğenlerimle bitanem allah yardımcınız olsun...

canım Allah razı olsun ama senden bir ricam var.
tatlım bana şimdi okumayalım olur mu
ben lekelenmelerimden dolayı listeye katılamadım ve bu kadar kişinin hakkını ödeyemem.
sedacımın durumu çok daha farklı ve özel.şu an onun çok ihtiyacı var ve hazır lekelenmem yokken katkım olmasını istiyorum.
bütün dua listesi bitsin.yeni listede arkadaşlar isterse benden başlarız bende lekelenmem olmadıkça arkadaşlara okurum.özel durumda okunacak dua seçilirsede sürekli okurum ama şimdi olmasın bana olurmu canım.zaten liste bitmek üzeredir.uzayıp gitmesin.başka dualara geçeriz.

bir kaç mesaj önce dedim ya ben hep bu riskle devam edicem bunu kabullenmem ve güçlü olmam gerek.aklınıza geldiğinde rabbimden meleklerim için şifa dileyin yeter. Allah hepinizden razı olsun.ben şimdi sedacım için başlıyorum çekmeye.leke felan gelmeden biraz gayret edeyim.öpüyorum sizi.

yaa tatlım niye öyle söylüyorsun...
yani sen listede yoksun diye bu zor gününde okumayacak mıyız sana ??
hasretim ve nurdahta listede yoktu ama zor zamanlarında dualarımızla yanında olduk arkadaşlarımızın...
şimdide aynı şeyi senin için istiyoruz neden itiraz ediyorsun...
pıtırcıktan sonra senin için okuruz pıtırcık yayınlar listeyi...
bu dualar bitince allahın izniyle başka dualara geçicez ozaman sende katılırsın...
tekrar okunur senin için...
ama şimdiki duaya katılamadım diye bana şimdi okumayın diye itiraz etmene bi sebep yok...
okumak isteyen biziz buradaki herkes canı gönülden yapar duasını senin için rahat olsun...

pıtıcık canım lütfen sen bakma mercanın dediklerine...
senden sonra mercan için okuyalım eğer okunmazsa buradaki kimsenin içine sinmez bu...

Bu arada umut tüp bebek merkezini bulmamda ve karar vermemde en büyük etkende burası arkadslar. yani sizler :)) Benim eşiminde 2 milyon spermi var.certix diye bi ilaç kullandı inşlh faydası olur biraz morfolojide bozuk. benim yumoşlar suan büyüyor bakalım hayırlısı.bayramda inşlh sonuç öğrenmiş olucaz hepimize bol bol dua ediyorum :)

merhaba ozlem; bizim doktorumuz da bu ilaci onerdi. fakat ben ilk defa duyuyorum ismini. fiyatı nedir? eczanelerde bulunabilen bir ilac mi yoksa siparis mi gerekiyor?
bayramda guzel haberlerini bekliyoruz :)

hoşgeldin cnm özledik valla seni çok ii yapmışsın ee kayınvalden de haklı çocuklara da bekar kız ne kadar bakabilir
yanii ii güzel günler geçirmişsin hep hayatın böle mutlu geçsin:16::54:

hoşbulduk bitanem bende sizi çok özledim :16:
canım görümcem 20 yaşında ama çocuklar doğruğundan beri ilgilendikleri için çok da güzel bakıyor çocuklara...
ama işte nede olsa 2 çocukla uğraşmak çok zor ancak 1 hafta bırakabildi annem...
saol tatlımmmmm aminnnnnnn hepimizin hayatı mutlu huzurlu geçer inş :16:

merhaba arkdaslar sabah merkezden aradılar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş 1-2 tane anormal döllenmiş cogunun morfolojısı bozukmuş :(( cok üzgünüm suan 15 tane toplanmıştı sadece 1 tane olmasına çok sasırdım.

merhaba canım sağlık olsun üzme kendini...
rabbim nasip ettiyse o 1 embriyo ile de hamiş olursun...
benim 23 yumoşum toplandı 14 embriyom döllendi 13 embriyom donduruldu (transferim ohss riski nedeniyle 1 ay sonraya ertelendiği için)...
transfer zamanı 5 embriyo çözüldü...
içlerinde en kaliteli olan 1 embriyom transfer edildi sonuç negatif...
temmuz topiğinde bi arkadaşımızın 2 yumoşu döllendi ve sonuna kadar 2 embriyo bölünmeye devam etti...
2 side yerleştirildi 2 side tuttu...
yani bu iş sayıya bakmıyor herşey nasip meselesi...
inş o 1 embriyo hayırlısıyla bölünmeye devam eder transferin gerçekleşir ve hayırlı haberi alırsın :16:

hoşbulduk bitanem bende sizi çok özledim :16:
canım görümcem 20 yaşında ama çocuklar doğruğundan beri ilgilendikleri için çok da güzel bakıyor çocuklara...
ama işte nede olsa 2 çocukla uğraşmak çok zor ancak 1 hafta bırakabildi annem...
saol tatlımmmmm aminnnnnnn hepimizin hayatı mutlu huzurlu geçer inş :16:

merhaba canım sağlık olsun üzme kendini...
rabbim nasip ettiyse o 1 embriyo ile de hamiş olursun...
benim 23 yumoşum toplandı 14 embriyom döllendi 13 embriyom donduruldu (transferim ohss riski nedeniyle 1 ay sonraya ertelendiği için)...
transfer zamanı 5 embriyo çözüldü...
içlerinde en kaliteli olan 1 embriyom transfer edildi sonuç negatif...
temmuz topiğinde bi arkadaşımızın 2 yumoşu döllendi ve sonuna kadar 2 embriyo bölünmeye devam etti...
2 side yerleştirildi 2 side tuttu...
yani bu iş sayıya bakmıyor herşey nasip meselesi...

saolun canlarım evet sabah böyle bir haber aldım çok üzülmüştüm ama şimdi iyiyim sizlerin desteği sayesinde dediklerinide düşününce şükrediyorum tabikide inşlh 1 tane olanda bana tutunur cnm :)

merhaba ozlem; bizim doktorumuz da bu ilaci onerdi. fakat ben ilk defa duyuyorum ismini. fiyatı nedir? eczanelerde bulunabilen bir ilac mi yoksa siparis mi gerekiyor?
bayramda guzel haberlerini bekliyoruz :)

merhaba cnm bizde ilk defa kullandık.fiyatı 125 tl.valla biraz maliyetli oluyo bu ilaç eşim 4 kutu kulllandı suana kadar artık bıraktı çunkü transferim olucak artık.her eczanede yok cnm ama yınede sorun yoksa bile depoları arayıp istesinler.kullanmadan 2-3 gun önce isteyınki hemen gelemiyo ilaç beklemenız gerekır oyuzden kullanmadan bıkac gun once sıparıs ettırın eczaneciler arıyorlar depoları varsa gönderirler... inşlh cnm vallaa bende sabırsızlanıyorum :) bayramda inşlh güzel haber vermek istiyorum..siz nerede tedavi oluyorsunuz.

cnm üzme kendine o mucize bi taneylede gelir çok okuyoruz tek olupta hamiş olan
sen stres yapma kendine yeter bayramda sana 2 bayram olur inş:52::49:

cnm üzme kendine o mucize bi taneylede gelir çok okuyoruz tek olupta hamiş olan
sen stres yapma kendine yeter bayramda sana 2 bayram olur inş:52::49:

evt cnm sabah telf söylenince bian üzüldm ama sımdı ıyıyım bol bol dua edıyorum inşlh o bır tanesi mucizem olur allhın izniyle bayramıma bayram katıcaktır :)

pıtırcık ben yasinleri okudum
rabbim kaabul etsin izzeti dergahımda inş sana hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin
:16:
:emir_bebek:

MIKTAR 1.8
RENGI DONUK BEYAZ
GORUNUMU OPELASANT
PH 7.8
VIZKOZITE ARTMIS
BAS AKROZOM ANOMALISI 10
KUYRUK ANOMALISI 5
hucre sayısı 2 mılyon
absıtans suresı 4 gun

canım hayırlı olsun sizde sperm var görünüyr iyi bir merkezde yaptırdınımı
eğer dr sperm var derlerse bunu hemen dondurtun bizim düştüğümüz hataya düşmeyin
bizdede bulunudu ama bizi yönlendiren olmadı ozaman gittiğimiz tüp bebek merkeide yoktu artık karar verdik amagittiğimizde
eşim tekrar azo oldu sana tavsiyem kür kullanın eşim kullanıyor saraçoğlunun kürlerini ve benim gittiğim tüp bebek merkezindede 5 yıllığına donduruyorlar siz
her halukarda dondurun yaşın kaç bilemiyorum ama isterseniz biraz tedavi olun benim eşimin gittiği üroloğ duyduğuma göre ialç veriyormuş sizin gibi olanlara
ilaç vs kullanır duruma göre sonra tüp yada aşılama yapabilirsiniz kim bilir belki tedavi sonrası normal yolla bile olabilir canım siz hangi merkezde tahlili yaptınız

Kizlar bilen biri yazarsa sevinirim seda ecrinin adini. Pitircik cikti galiba

tatlım kusura bakma çıkmıştım şimdi girince gördüm yazını.
arkadaşlar saolsunlar cevaplamışlar.

hoşgeldin cnm özledik valla seni çok ii yapmışsın ee kayınvalden de haklı çocuklara da bekar kız ne kadar bakabilir
yanii ii güzel günler geçirmişsin hep hayatın böle mutlu geçsin:16::54:

:14::14:cnm okurken senin yerine kendimi koydum inan ki çok zorr bende aldıramazdım kıyamaz insan o meleğe rabbimin bi hikmeti vardır
görelim mevlam neyler ,neylerse güzel eyler inan ki bu mevlana sözü çok doğru yaradan öle güzel bi mutluluk nasip edecek ki sna
bak bebeğinde sağlıklı, sapa sağlam doğacak annesi dualarımız seninle her daim cnm benim rabbim sana sabırlar versin :49:

ne güzel opu da oldun bitti şimdi sıra bebişlerin sana gelemsineeeeee
inş mutlu haberlerde veririsin inş:49:

:14::14::14:ne yaptın ya sen mercannnnnnnnnn
kız dağladın beni inanki ağlıyorum oyy
inş rabbim o miniğine sağlık ihsan eder, ve kardeşiyle birlikte size gelir zamanı gelince
yaa ne zor bi durum kurban olduğum yaradan o minik yeğenimize ömür versin
inan ki bi şey demek bile gelmiyo aklıma elbet sevineceksiniz allhtan umut kesilmez hiççç belli olmaz neler olmaz deniyoda rabbim ol diyo oluyo
in inş inş güzel haberler vereceksin burdan hep bize:43:

:46:cnm inan ki kalp kalbe karşı derler ya inan ki doğru bend emercanın yazısını okuyunca dedim seda dan sonra mercana da tesbih çekelim
diyecektim yeminle :25:allh senden razı olsun böle işlere ön ayak olduğun için sevabın katbe kat olsun inş
şuan acayip duyguluyum cnm ben sedaya tesbih çekicem tam net olunca sölerim tamm tatlım:54:

ayyyy canım benim. biliyorum burada hepimiz karşılıksız birbirimize dua etmek için adeta yarışıyoruz.
hepinizden Allah razı olsun.
herzaman söylediğim birşey var önemli olan duaların okunması .
o hazırlamış bu hazırlamış hiç önemli değil canım benim.bunu da hepimiz başarıyoruz tatlım benim.
hepimizin kalbi bir ki aynı topikte bir araya geldik.aynı kaderi paylaşıyoruz ve birgün hepimiz kurtulacağız ALLAH ın izniyle bu dertten.
canım kalbi temiz arkadaşım.....

canım Allah isterse 1 embriyodan iki tane can yaratır.
canını hiç sıkma
sağlıklı sıhhatli sana tutunur inş tek embriyon.hemideeee ikiz olsun içinde bölünsün inş......
dualarım seninle ......

ahhhhhh mercanımmmmm yazdıkların içime oturdu çok kötü oldum :14::14::14:
bitanem inş o kötü ihtimaller gerçekleşmez...
geriden gelen bebişinle diğer bebişinin arasında gelişim farkı daha fazla artmaz inş...
rabbim mucizelerinizi size bağışlasın bitanem...
hiç ummadığın bi anda ikizlerin olacağını öğrendin...
allahın izniyle inş bu zor günlerde geride kalacak...
rabbim varlığından sonra yokluğunu yaşatmasın inş :5:
canım boğazıma bi yumru oturdu benim rabbim sizlere sabır versin...
nolur kendini koyverme içindeki melekler için güçlü ol...
dualarım seninle ve yiğenlerimle bitanem allah yardımcınız olsun...

yaa tatlım niye öyle söylüyorsun...
yani sen listede yoksun diye bu zor gününde okumayacak mıyız sana ??
hasretim ve nurdahta listede yoktu ama zor zamanlarında dualarımızla yanında olduk arkadaşlarımızın...
şimdide aynı şeyi senin için istiyoruz neden itiraz ediyorsun...
pıtırcıktan sonra senin için okuruz pıtırcık yayınlar listeyi...
bu dualar bitince allahın izniyle başka dualara geçicez ozaman sende katılırsın...
tekrar okunur senin için...
ama şimdiki duaya katılamadım diye bana şimdi okumayın diye itiraz etmene bi sebep yok...
okumak isteyen biziz buradaki herkes canı gönülden yapar duasını senin için rahat olsun...

pıtıcık canım lütfen sen bakma mercanın dediklerine...
senden sonra mercan için okuyalım eğer okunmazsa buradaki kimsenin içine sinmez bu...

canım liste hazırdı bile...
ben süpriz yapacaktım .
kolayına pes edeceğimimi zannediyordu mercannnnn
onu üzmemek adına sonra okuruz dedim.çabalatıp ta bebişlere zarar olsun istemedim...
sonra okuma işini ne ben kabul ederim ne siz kabul edersiniz
bunu bildiğim için listesini hazırladım bile....
inan bana,başlanmasaysı ertelerdim benim yasinimi acelem yoktu içime oturdu aslında.
neyse geç olsun da güç olmasın artık
yarın listeyi yayınlayınca süpriz olacaktı......
ama neyse açıkladık artık
Allah razı olsun canım benim destek verdiğin için

canlarım şimdiye kadar çekilen tesbih sayıları:

Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000

okuyan varsa ekleyeyim arkadaşlar.
sayıya göre okuyalım kalanını ne eksik olsun ne fazla.
Allah kabul eder inş.
şifa olur mucizemize...amin

Back
X