Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım nekadar üzgün oldugumu anlatamam rabbim insallah yavrularınıza şifa versin onları size bağışlasın insallah dualarım sizinle ........
Seda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.
Bende çok kötüyüm bugün.Benim fındıklarım tek kese tek kordon kızlar.en baştan riskli demişlerdi.araştırmıştım ve topikte olumsuz şeyler okumuştum.yaşadığım yerde riskli gebelik uzmanı olmadığı için bir uzmana gidemiyorum .neyse doktorum bugün için beni bir prof a yönlendirdi. Ense kalınlığı vs. birde o kontrol edecekti. istemiyorum dememe rağmen kadın beni alttan muayene etti. kasıldım ve bebeklerim dakikalarca kıpırdamadı.mecburen karından baktı.sonra bebeklerimden birinin kalp atışı çok zayıftı.en çokta o hareketsizdi.dilimiz tutuldu sanki hiçbir şey sormadık.bebekler arasında bir hafta önce 3 gün olan gelişim farkı bugün 5 gün çıktı.ense kalınlıkları vs. normaldi ama kadın bütün olumsuz ihtimalleri saydı.üstüne bir de, en kötüsü hamile kalmakta bir şeydir dedi.bekleyip görücez dedi.
Bu sözün bizin için ne anlamlara geleceğini düşünemedi tabi.5.5 yıllık evliyim ilk kez eşimi ağlarken gördüm. birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık.
Canım arkadaşlarım, aradaki 5 günlük fark artarsa bende mucizelerimi kaybedebilirmişim. yavrumun kıpırdamadan yatışı gitmiyor gözümün önünden.haftaya tekrar kendi doktorumla randevum var.o zamana kadar nasıl dururum bilmiyorum.
pıtırcık yasinlerini okudum.allah kabul etsin inş.inşallah tez zamanda rabbim ikiz ikiz bebekler nasip etsin.sağlıklı sihatlı.biri kız diğeri erkek olsun inşallah.:))
canım sedaya yapılacak dua için bilgi verirmisin dün akşam bir göz gördüm ama ne yapılacağını anlamadım sayıyı kendimizmi belirliyoruz.onun için abdest aldım şimdi başlayacağım ama yanlış yapmak istemiyorum
tatlım benim YA BEDİ cc. çekiyoruz
3 bin 5 bin olur.
sonra sayıları birleştireceğiz.inş.
canım sedanın dualarını bitirelim sana başlatacağım inş.
canım herşey duayla.
yırtınsak hırpalasak kendimizi ALLAH IN takdirinden öte yol gitmez.
ama duayla inan değişir belki birşeyler
imtihan dünyasındayız çünkü.
Allah yar ve yardımcın olsun.
canım ne denir bilmiyorum.
şimdi okuldan geldim ve şok oldum.
herşey Allah tan.bebişlerinin yüzene bakar RABBİM .
şifasını verir inş.inş doktorlar yanılıyordur. sapasağlam bebişlerini kucağına alırsın inş.
elimizden bişey gelmez ancak dua gelir bu aşamada tatlım.inan dularım seninle
daha önce duysaydım benim yasinlerimi başlatmaz sana yasin okurduk.
tatlım yarın akşam benim yasinlerim bitiyor
arkadaşlar eminim kabul eder
yasinleri sana okuruz.
inş yasinlerin hürmetine yapılan dualar hürmetine meleklerini sana sapasağlam bağışlar RABBİM
kendini fazla üzmemeye çalış.inş aksi olur inş yanılmış olurlar doktorlar inş mucize olur
mutlu haberi verirsin bize.
bebişlerim sağlıklı ve kucağımda dersin tatlım.
kızzzz ağzından bal damlıyor.
dualarrının karşılığını kat kat alırsın inş.
canım Allah razı olsun ama senden bir ricam var.
tatlım bana şimdi okumayalım olur mu
ben lekelenmelerimden dolayı listeye katılamadım ve bu kadar kişinin hakkını ödeyemem.
sedacımın durumu çok daha farklı ve özel.şu an onun çok ihtiyacı var ve hazır lekelenmem yokken katkım olmasını istiyorum.
bütün dua listesi bitsin.yeni listede arkadaşlar isterse benden başlarız bende lekelenmem olmadıkça arkadaşlara okurum.özel durumda okunacak dua seçilirsede sürekli okurum ama şimdi olmasın bana olurmu canım.zaten liste bitmek üzeredir.uzayıp gitmesin.başka dualara geçeriz.
bir kaç mesaj önce dedim ya ben hep bu riskle devam edicem bunu kabullenmem ve güçlü olmam gerek.aklınıza geldiğinde rabbimden meleklerim için şifa dileyin yeter. Allah hepinizden razı olsun.ben şimdi sedacım için başlıyorum çekmeye.leke felan gelmeden biraz gayret edeyim.öpüyorum sizi.
hoşgeldin cnm özledik valla seni çok ii yapmışsın ee kayınvalden de haklı çocuklara da bekar kız ne kadar bakabilirselam canlar ben geldimmmmmm
çok özledim sizi 3 gündeee
size yazmışmıydım bilmiyorum kayınvalidem torunlarına bakıyor ablam çalıştığı için...
bekar kızıyla bakıyorlar kayınvalidem buraya gelince bekar görümcem tek başına bakmaya başladı...
aklı çocuklarda olduğu için ancak cumaya kadar tutabildik...
cuma günü okuldan sonra manisaya kuzene gittik gece izmire teyzeme geçtik...
haftasonunu orada geçirdik dün akşam annemi otobüsle gönderdik konyaya bizde gece 1 de eve gelebildik anca...
çok yorgun ve uykusuzum ama girmeden yapamadım
sizler nasılsınız canlarrrr umarım herşey yolundadır ve haftasonu fazla kaynatmamışsınızdır![]()
Amin, cnm sagolasın... Evet cnm esım azodu, cıft taraflı varıkoselı vardı spermygramlarımız hep sıfırdı amelıyat oncesı bır canlı bır cansız spermımız cıktı ve doktorlar amelıyatı yapmanın yersız oldugunu soyledıler , ama bız dınlemedık amelıyat sonrası bır kez 500 000 sonucunu gorduk ve ucarak doktora gıttık, doktorda artık tup bebek sansımızın oldugunu soyledı ama dogal yoldan olma ımkanı yok hayal alemınde yasamayın dedı ( bana sımdı dısarı cık, bı mıllı pıyango bıletı al demıstı buyuk ıkramıye sana cıkarsa o zaman bebegınız olur demıstı) esımde artık bız elımızden gelenı yaptık, ben cok yıprandım dedı ve konuyu kapatmak ıstedıgını soyledı ve kapattı ve artık mucadele etmeyı bıraktı malesef derken ben hamıle oldugumu ogrendım, doktorun tabırıyle buyuk ıkramıye bana cıkmıstı tabı doktorla saskın sadece bu bır mucıze dedıler o kadar. Allah ım mucızeme omur versın ınsallah...
ne güzel opu da oldun bitti şimdi sıra bebişlerin sana gelemsineeeeeeselam şekerim nasılsınnn :)) opum oldu bugün 15 tane yumoşum toplandı.suan halsiz ve bitkin gbyim dinleniyorum.merkezden artık telf. bekliyorum bakalım ne olucak inşlh herşey çok güzel olur.
Seda ecrin, canım bu akşam kendiside doktordan yeni gelmiş ve olumsuz ihtimaller yüzüne sıralanmış biri olarak yazdıklarını okuyunca bugün ikinci kez hıçkırıklara boğuldum. Rabbim şifa versin miniğine.dualarım sizinle.
Bende çok kötüyüm bugün.Benim fındıklarım tek kese tek kordon kızlar.en baştan riskli demişlerdi.araştırmıştım ve topikte olumsuz şeyler okumuştum.yaşadığım yerde riskli gebelik uzmanı olmadığı için bir uzmana gidemiyorum .neyse doktorum bugün için beni bir prof a yönlendirdi. Ense kalınlığı vs. birde o kontrol edecekti. istemiyorum dememe rağmen kadın beni alttan muayene etti. kasıldım ve bebeklerim dakikalarca kıpırdamadı.mecburen karından baktı.sonra bebeklerimden birinin kalp atışı çok zayıftı.en çokta o hareketsizdi.dilimiz tutuldu sanki hiçbir şey sormadık.bebekler arasında bir hafta önce 3 gün olan gelişim farkı bugün 5 gün çıktı.ense kalınlıkları vs. normaldi ama kadın bütün olumsuz ihtimalleri saydı.üstüne bir de, en kötüsü hamile kalmakta bir şeydir dedi.bekleyip görücez dedi.
Bu sözün bizin için ne anlamlara geleceğini düşünemedi tabi.5.5 yıllık evliyim ilk kez eşimi ağlarken gördüm. birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık.
Canım arkadaşlarım, aradaki 5 günlük fark artarsa bende mucizelerimi kaybedebilirmişim. yavrumun kıpırdamadan yatışı gitmiyor gözümün önünden.haftaya tekrar kendi doktorumla randevum var.o zamana kadar nasıl dururum bilmiyorum.
tatlım benim YA BEDİ cc. çekiyoruz
3 bin 5 bin olur.
sonra sayıları birleştireceğiz.inş.
canım sedanın dualarını bitirelim sana başlatacağım inş.
canım herşey duayla.
yırtınsak hırpalasak kendimizi ALLAH IN takdirinden öte yol gitmez.
ama duayla inan değişir belki birşeyler
imtihan dünyasındayız çünkü.
Allah yar ve yardımcın olsun.
merhaba arkdaslar sabah merkezden aradılar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş 1-2 tane anormal döllenmiş cogunun morfolojısı bozukmuş( cok üzgünüm suan 15 tane toplanmıştı sadece 1 tane olmasına çok sasırdım.
pitircik merhaba seda ecrinin gercek ismi nemi okuyorsunuz canim ben simdik basliyorum ama bilemedim napacagimi
Canım ya bunada şükür ne yapalım.Bu aşamalara gelemeyen de var.İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve ay seni hiç bırakmaz
merhaba arkdaslar sabah merkezden aradılar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş 1-2 tane anormal döllenmiş cogunun morfolojısı bozukmuş( cok üzgünüm suan 15 tane toplanmıştı sadece 1 tane olmasına çok sasırdım.
cnm üzme kendini bak bi çoğumuz hiç sperm görmedik bu aşamalar bile bizim için hayal tamam seni anlıyorum ama sonuçta 1 tane transfer edecekler
inşlh o tek emriyoya rabbim can versin bölünmeye devam etsin :26:göbüşünde yerbulurda hayırlısı ile kucağınada alırsın inşlh...
evet cnm bende öyle düşünüyorum ama işte insan yinede azda olsa üzüntü duyuyor dediğin gb zaten 1 tane koyuyorlar oda inşlh sımsıkı tutunur bana bayramda sevinç yaşatır allahım bana inşlh allh hepmız için herşeyin hayırlısını nasip etsin :)