Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım şimdiye kadar çekilen tesbih sayıları:

Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000

okuyan varsa ekleyeyim arkadaşlar.
sayıya göre okuyalım kalanını ne eksik olsun ne fazla.
Allah kabul eder inş.
şifa olur mucizemize...amin
cnm ben 5000 tane okudum hada okuyabilirsem yazarım :34:

Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000
Cemrem 5 000

canlarım şimdiye kadar çekilen tesbih sayıları:

Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000

Allah kabul eder inş.
şifa olur mucizemize...amin

canım ben 5000 tane okudum.Allah şifa versin meleğimize.ama ben buradaki ismi ile okudum yanlışmı yaptım.kusura bakmayın düşünemedim valla.Allah biliyor ne de olsa niyetimizi değil mi?Allah eksiklerimizi tamamlasın (amin)

canım ben 5000 tane okudum.Allah şifa versin meleğimize.ama ben buradaki ismi ile okudum yanlışmı yaptım.kusura bakmayın düşünemedim valla.Allah biliyor ne de olsa niyetimizi değil mi?Allah eksiklerimizi tamamlasın (amin)

Allah kabul eder tatlım.
canım isme okunsa elbette iyi olur ama nickine okunsa da olur.takılma o kadar isme
ama arkadaşımızın ismi seda zaten.
Allah biliyor sonuçta kime okunduğunu.
niyet önemli canım.
Allah dualrımızın karşılığını kat kat versin inş.

Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000
Cemrem 5 000
Mercan 5 000

Allah kabul eder inş.
şifa olsun mucizemize...amin

PITIRCIK_43’E OKUYORUZ

8 EKİM PAZARTESİ SAAT 23.00 ‘TEN 10 EKİM ÇARŞAMBA SAAT 23.00 E KADAR

aruna …………………………………………….... 2 = okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 = okudu
denizbulutu ………………………………………..2
esma ………………………………………………. 2
oknk ……………………………………………….. 1 = okudu
mera1987 ………………………………………….2
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………
mavimenekşe ……………
nur.sen …………………………………………….2 = okudu
seval0817 ………………………….……..…. .…2 = okudu
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ………………………………………….2
tülay20 ……………………………….…….……..2 = okudu
umut99 ……………………………………..……..2
vck ………………………… ……………………...2
zambak06 …………………………………….....2
lamyay ………………
hpk ……………………
kader60 ………………………………………….2 =okudu
naz034…………………………………………… 2
birumut99 ………………………………….……2
snopy35 ………………

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

baharım,cemrem üzülmeyin ne olur.Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.rabbim bağışlasın onları bizlere.

kızlar ,Allahım okumaya niyet ettiğiniz duaları her iki dünyada da karşınıza çıkarsın.darda koymasın sizleri.

niyet edenden vesile olanlardan okuyandan isteyipde okuyamayan kim varsa Allahım ondan razı olsun.arkadaşlarım yüreğiniz öyle güzel ki diyecek söz bulamıyorum ama kendimi çok mahçup hissedicem bunu bilin.

kızlar tek tek cevap veremiyorum midem çok kötü.tansiyon 8/5 olmuş.

hepiniz Allaha emanet olun.:16::16:

baharım,cemrem üzülmeyin ne olur.Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.rabbim bağışlasın onları bizlere.

kızlar ,Allahım okumaya niyet ettiğiniz duaları her iki dünyada da karşınıza çıkarsın.darda koymasın sizleri.

niyet edenden vesile olanlardan okuyandan isteyipde okuyamayan kim varsa Allahım ondan razı olsun.arkadaşlarım yüreğiniz öyle güzel ki diyecek söz bulamıyorum ama kendimi çok mahçup hissedicem bunu bilin.

kızlar tek tek cevap veremiyorum midem çok kötü.tansiyon 8/5 olmuş.

hepiniz Allaha emanet olun.:16::16:

ne demek cnm biz derdimizin tek sırdaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz inş dualar ve allhın izniyle yeğenizin hiç bişeyi kalmıcak
dinlen cnm kendine dikkat et a.e.o :54:

Pıtırcık canım bende seda ecrin için 5000tane okuycam daha sonrada mercan için okuruz inşallah.allah razı olsun sebep olduğun için rabbim bebişine sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:34::34:

pıtırcık bende seda_ecrin için 5000 tane okuyacağım niyetlendim ama bi türlü başlayamadım...
canım lütfen sen beni ekle allahın izniyle yarın okur bitiririm inş :34:

Kızlar size bir sorum olucaktı Kaan Hocanın hastası olup Ankarada tüp bebek yaptıran varmı?İşlem kaç gün sürüyor ben birdahaki adetime gidiyorum da sizden cevap bekliyorum....

Masal1982 en son Kaan hocaya gideceklerdi sonuç ne oldu acaba çok merak ettim ?Hamile arkadaşlar var mı?

Kızlar size bir sorum olucaktı Kaan Hocanın hastası olup Ankarada tüp bebek yaptıran varmı?İşlem kaç gün sürüyor ben birdahaki adetime gidiyorum da sizden cevap bekliyorum....

Canim merhaba nasilsin? Varmi guzel haberler tadaviyemi basliyorsun hayirli olsun

Canim merhaba nasilsin? Varmi guzel haberler tadaviyemi basliyorsun hayirli olsun

çiçeğim sağol rakadaşım seni gördüm daha da iyi oldum canım birdahaki adetimle başlıycaz Kasım 5 şi olucak muhtemelen .....canım eşim ilaçlarına devam ediyor ilaçlarını düzenli kullandı 1 yıldan beri çok heycanlıyım inşallah bebeğimle dönerim Ankaradan.Sen neler yapıyorsun?

çiçeğim sağol rakadaşım seni gördüm daha da iyi oldum canım birdahaki adetimle başlıycaz Kasım 5 şi olucak muhtemelen .....canım eşim ilaçlarına devam ediyor ilaçlarını düzenli kullandı 1 yıldan beri çok heycanlıyım inşallah bebeğimle dönerim Ankaradan.Sen neler yapıyorsun?

Bende seni gorunce mutlu oldum canim..insalllah guzel haberlerle donersin canim bunu cani gonulden diyorum
Bitsin artik bu hasret...sperm cikisi falan oldumu canim tesemi olacak esin....bizim tedavi durdu gibi bisey canim bisey kullanmiyor esim simdik cok yoruldum leylak artik napacagimizi bilemiyorum.. Kaan hocaya kalirsa 3tese yi yapak istiyor bizde istemiyoruz

Son düzenleme:
Meral 5 000
flzask 10 000
Esma 10 000
Mavimenekşe 3 000
Tülay 500
Pıtırcık 5 000
Cicek00 3 000
Cemrem 5 000
Mercan 5 000

Allah kabul eder inş.
şifa olsun mucizemize...amin
canım ben de 5000 tane okudum.Rabbim şifa verir inşallah.

Bende seni gorunce mutlu oldum canim..insalllah guzel haberlerle donersin canim bunu cani gonulden diyorum
Bitsin artik bu hasret...sperm cikisi falan oldumu canim tesemi olacak esin....bizim tedavi durdu gibi bisey canim bisey kullanmiyor esim simdik cok yoruldum leylak artik napacagimizi bilemiyorum.. Kaan hocaya kalirsa 3tese yi yapak istiyor bizde istemiyoruz

canım bizim boyamalı sperm testinde spermin bir önceki hali çıkmıştı eşim 6 aydan beri sperm testi yaptırmıyor istemiyo .Eşim tese olucak canım çıkarsa onlarla deniycez çıkmazsa elengolarla işimiz Allaha kaldı anliycan

canım bizim boyamalı sperm testinde spermin bir önceki hali çıkmıştı eşim 6 aydan beri sperm testi yaptırmıyor istemiyo .Eşim tese olucak canım çıkarsa onlarla deniycez çıkmazsa elengolarla işimiz Allaha kaldı anliycan

Canim insalllah bu sefer cikar ve yuzun guler rabbim yardimcin olsun

Back
X