canlarım akşam okuldan canım arkadaşlarım süpriz yapıp bize geldiler.
çıkmak zorunda kaldım.
flzask ve bahar zannedersem sedanın tesbihlerini halletmişler.
Allah razı olsun flzask ve baharım.
zannedersem 70 bin tamamlanmış.
tekrardan yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun .iyki varsınız.
şimdi de mercana başlayalım.
katılım oldukça çok. hepinizden Allah razı olsun.
ben bir liste yaptım.akşama kadar bekleyeyim. katılmak isteyeni ekleyeyim.
70 bini paylaşalım.
mercanın tesbih listesi
meral
flzask
esma
mavimenekşe
tülay
pıtırcık
cicek00
cemrem
mercan
vck
bahar
pembe
askbebek
umut99
naz34
birumut
mercan
arkadaşlar katılmak isteyenler akşama kadar haber versin.
sayıyı paylaşalım.
daha düzenli olur hem.
sayı önemli en azından fazla okumamış oluruz...
şimdi okuldayım geçmişi fazla okuyamadım.
umarım hepiniz iyisinizdir akşamdan beri.
hepinizi öpüyorum......
çıkmak zorunda kaldım.
Flzask ve bahar zannedersem sedanın tesbihlerini halletmişler.
Zannedersem 70 bin tamamlanmış.
Tekrardan yardımlarınızdan dolayı allah razı olsun .iyki varsınız.
Katılım oldukça çok. Hepinizden allah razı olsun.
Ben bir liste yaptım.akşama kadar bekleyeyim. Katılmak isteyeni ekleyeyim.
70 bini paylaşalım.
Mercanın tesbih listesi
meral
flzask
esma
mavimenekşe
tülay
pıtırcık
cicek00
cemrem
mercan
vck
bahar
pembe
askbebek
umut99
naz34
birumut
mercan
Sayıyı paylaşalım.
Daha düzenli olur hem.
Sayı önemli en azından fazla okumamış oluruz...
Umarım hepiniz iyisinizdir akşamdan beri.
Hepinizi öpüyorum......
Biz henüz tedaviye başlamadık. Sadece eşim için doktor bu ilacı önerdi ve sonrasında olumlu konuştu. şu an için doğal yolla deniyoruz.
eşimin sperm sayısı iyi (64 milyon), hızı orta (%15 hareketli), fakat morfolojisi düşük (%1). Doktorumuz öncelikle doğal yolla denememizi önerdi.
Bakalım olmazsa aşılama deneyeceğiz.
Siz tüp bebek deniyorsunuz sanırım ve döllenme olmuş, çok sevindim. İnşallah bir an önce bebeğini karnında hissedersin, o güzel duyguyu tadarsın :)
Sizin değerleriniz nasıldı? Bu kararı verirken nasıl bir yol izlediniz? Ben biraz tecrübesiz olduğum için paylaşırsan sevinirim.
kızlarrrr bu sabah aradılar bugun 2 tanesi daha döllenmişşş yumoşların çok mutlu oldum.artık 3 tane oldular :))))) hepinizi seviyorum destekleriniz için teşkler
Süperrrrrrrrrrr bi haber tatlımm
bak üzüldüm ama senin yumuoşlar atağa geçtiiiiiiiii..
canım olduktan sonra bir taneciklede olurrrrr üzülmeeeeeeeeee o yüzdennn
ne zaman transfer olucak bellimi pekiiiiiii
evt cnm süperrr :)) aynen atağa geçtiler haklısın katılıyorum zaten 1 tane koyucaklar oda inşlh tutar.ya perşembe yada cumartesi olabılırmıs cnm. eger yarın olursa sabahtan beni arayıp bugün gelenız gerekıyor felanmı diyecekler cnm :)
Evt cnm eğer yarın olursa sabahtan arıyolarr gelin diye...genelde saat 1 veya 2 de oluyo transferler.benim 1 de olmuştu..
inşallah tutar cnmm inan rahat olmak lazım çok takılmamak lazımm transfer sonrasıda belirtilere filan .ama olmuyo bazen..
inşallah sen rahat bi 12 gün geçirirsin.ben inan bi daha deneme yapabilirsemm rahat olmaya çalışıcamm..
evet cnm dogru soyluyosun rahat olmaya calısıyorum cok takmıorum ama sadece ufak bı üzüntü yasadım sankı baska döllenmeyecekmiş gb.çok şükür bnmkiler arkadan geliyorlar :)) transfer sonrasında neler oluyomus soyle bakıyımmmm :)))
Canım transfer sonrası neler yapmamn gerektiğini hemşireler anlatyıo uzun uzun zaten..ama sen benim gibi bi kaç gün geçtikten sonra sürekli belirti arama
derimm..tuttumu tutmadımı diyeeee
çok kk da takılma ..başka şeylerle ilgilen......evde birisi olucakmı yanındaaa
yanımda derken kayınvalidemle altüst oturuyoruz yani hergün beraberiz.yok takılmam oyle düşüncelere ama içten insan merak eder. ilk günler cok dıkkat ederım zaten ama sona yaklastıkca insanın merakı artarr. :))
kızlarrrr bu sabah aradılar bugun 2 tanesi daha döllenmişşş yumoşların çok mutlu oldum.artık 3 tane oldular :))))) hepinizi seviyorum destekleriniz için teşkler
anlıyorum cnm evet sayınız ıyı ama onemlı olan kalitesi cnm hersey ona bağlı.oyuzden ilacı kullansın derim bıraz eşim o ilaçtan dolayı kilo aldı sanki çünkü gıda takviyesiymiş.zaten internete felan yazdıgında onunla ılgılı bısey cıkmıyor yanii :)) sizin aşılama tıtar inşlh.bizim tüp bebek cnm sperm sayımız cok düşüktü 2mılyondu ilacı kullandık 8 mılyon olmus ama morfolojısı bıraz bozuk oyuzden ınlhs döllenenler bana tutunurlar cnm valla bnm gıttıgım merkezı burda okuyup arastırdım acıkcası burdakı arkadslarında etkısı cok.cunku izmitte oturuyorum tedavi için istbula gidip gelıyoruz.merkezımden cok memnunum bu yuzden katlanıyorum bütün yollara. :)) bugün sabah aradılar dün 1 tane döllenmıstı bugün 2 tane daha döllenmiş cok sevındım vallaa :)) inşlh güzel olucak hersey cnm allh yardımcımız olsun... :))
Canım transfer sonrası neler yapmamn gerektiğini hemşireler anlatyıo uzun uzun zaten..ama sen benim gibi bi kaç gün geçtikten sonra sürekli belirti arama
derimm..tuttumu tutmadımı diyeeee
çok kk da takılma ..başka şeylerle ilgilen......evde birisi olucakmı yanındaaa
yanımda derken kayınvalidemle altüst oturuyoruz yani hergün beraberiz.yok takılmam oyle düşüncelere ama içten insan merak eder. ilk günler cok dıkkat ederım zaten ama sona yaklastıkca insanın merakı artarr. :))
özlem41
caım hayırlı olsum mevlam insallah bayrama bebek müjdesiyle girmeyi nasip eder insallah transferine kadar hepsi döllenir insallah:) rabbim saglıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eder insallah.
çıkmak zorunda kaldım.
flzask ve bahar zannedersem sedanın tesbihlerini halletmişler.
zannedersem 70 bin tamamlanmış.
tekrardan yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun .iyki varsınız.
katılım oldukça çok. hepinizden Allah razı olsun.
ben bir liste yaptım.akşama kadar bekleyeyim. katılmak isteyeni ekleyeyim.
70 bini paylaşalım.
mercanın tesbih listesi
meral
flzask
esma
mavimenekşe
tülay
pıtırcık
cicek00
cemrem
mercan
vck
bahar
pembe
askbebek
umut99
naz34
birumut
mercan
sayıyı paylaşalım.
daha düzenli olur hem.
sayı önemli en azından fazla okumamış oluruz...
umarım hepiniz iyisinizdir akşamdan beri.
hepinizi öpüyorum......
günaydın kızlar bugün uyuyakalmışım
bugün süper gün geçirelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pıtırcık bende katılıyorum mercanın duasınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel yaaaaaaaaa
bakkkkkkkk mucizen çoğalmaya başlamışşşş
hadi darısı transfere inşşşşşşşşşş
özlem41
caım hayırlı olsum mevlam insallah bayrama bebek müjdesiyle girmeyi nasip eder insallah transferine kadar hepsi döllenir insallah:) rabbim saglıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip eder insallah.
aminnnnnn kaderrcim inşlh cnm bayramım bayram olsun istiyorummm inşlh döllenirle arkadsım saglıklı sıhhatli olsun başka bişey istemem zaten önce sağlıkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?