• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar kızlar..........bayadır evde yokum selvacım girmiyodum topiğe.......bir bakayım dedim alalacele fazla kalamayacağım bir sayfa okuyum selam vereyim dedim amma yine ama kimsecikler kalmamış karşılaşamadıkta neyse kendinize iyi bakın

selam bacılar nasılsınız ben çoook hastayım bugün dra gittim kalbimde çarpıntı varmış ekg falan drken psikolojik dedi dr neye bukadar üzülüyorsun dedi güldüm gectim bide üşütmüşün soguk algınlıgı var netse ilaçları aldımda azcık gözüm acıldı

zamancım gecmiş olsun bizler anne olursak birer hasta anne olacagız kalp hastası sinir mide artık napalım kaderimiz bu

kızlar yeni fark ettim nereye gitti simitler caylar

kızlar slm benim nasip olursa bir oğlum olacakmış haber vereyim dedim darısı sizlere olsun inş.

:nazar:allah kucağına almayı nasip etsin artık adını düşünmeye başlarsınız amin tüm dualarına opuyorumnanaktan

ben bıkac gun once kayıt olmustum yenı gırebıldım bızım sorunumuz sebebı bellı olmayan azospermı tıkanıklıkta yok ılk defe tedavı olacagız bayramdan sonra emre beyde tedavıye baslıyacagız insallah

hoşgeldin berennur a.s.

Kızlar bİŞey sorucam bİz yenİ azosperm olduĞumuz ÖĞrendİk bİrde Çİft taraflı varİkosel varmıŞ hormonlar normal Çıktı doktor amelİyat yapalım dedİ varİkosel İÇİn. Amelİyat esnasında parÇa alıp patolojİye gÖnderelİm dedİ sperm varmı yokmu bakalım dedİ kafamız karıŞtı varİkosel amelİyatı olunca bİze faydası olur mu olmazmı sıfır sperm yÜkselİr mİ ya da boŞu boŞuna mı amelİyat olmuŞ olur eŞİm..

hoşgeldin emine a.s. varikosel ameliyatından 3- 4 ay sonra sperm sayısı artabiliyor

iyi geceler ben çıkıyorum kaydirigubbakcemile

iyi aksamlar kizlar
zamancigim geçmis olsun
benimde kalbimin tarafinda agrilar oluyor bu son bir yil sürekli ben bebek sikintisina bagliyorum benimkide psikolojik
allah hepimizin yardimcisi olsun dertlerimize sifa

Dün kaan beyle telefonda konustuk FSH'in yükselmesi iyi dedi
Esim bugün tekrardan klomene basladi
Bugünde kaan aydos mail yolladi, bunu yazdi :

Daha önce de dediğim gibi, amacım FSH'yı yükselterek, sperm yapımını uyarmaktı. Klomen ile bunu başardık. Oradaki Doktorlar da haklı, çünkü sizdeki FSH yüksekliğini ilaçtan değil de, başlangıçtan beri var diye düşünüyorlar. Eğer Klomeni keserseniz, FSH da düşecektir. Hiç endişe etmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ederim;RABBİM bu mutluluğu hepinize yaşatsın inş;

selam bacılar nasılsınız ben çoook hastayım bugün dra gittim kalbimde çarpıntı varmış ekg falan drken psikolojik dedi dr neye bukadar üzülüyorsun dedi güldüm gectim bide üşütmüşün soguk algınlıgı var netse ilaçları aldımda azcık gözüm acıldı

zamancigim gecmis olsun canim allah iyilik versin,, benimde bazen sol tarfimda agrilar oluyo sirtima gogsume vuruyo cok korkuyorum, korkudan doktorada gitmiyorum kotu bir sey soyleyecek diye demek hepimizde ayni seyler oluyo rabbim bizlere saglik versin en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

merhaba kizlar
umudunukaybetme bizim tahlilerin hepsi temiz çikti.
Kaan aydos'a gittigimizde esimi muayene etti hersey iyi normal dedi tikaniklik olabilecegini söylemisti
o zaman esim bir ay klomen kullandi iyi dedi sonuç yükselmesi gayet normal dedi devam edin her ay FSH tahlili yaptirip sonuçlari bana yazin dedi
ikinci tahlili tekrar burda yaptirdik o zaman ürolog gördü FSH yüksek oldugunu o zaman pek emin olamadi tikaniklik olup olmadigina birde ultrasonda tikaniklik oldugun kesin degilmis pek belli degil iyi görünmüyormus
Dün kaan aydos'la görüstüm anlattim iyi dedi devam edin dedi o arada baglanti kesildi devam edemedik
subat ayinda esim biyopsi olacak testis biyopsisi yapilacak esim 3 haftadir klomeni birakti ne yapacagimizi bilmiyoruz
Fransa'da deneyelim diyorum allah büyük sonuçta sigortamiz burada karsiliyor sperm bulamasalar o zaman kesin kaan aydos'un tedavisini uygulariz

canim hakkina hayirlisi olsun

allah yuzumuze baksin
insallah kaan hocaya gerek kalmazda hemen hamilekalirsin

hayırlı cumalar kızlar !allah dualarınızı kabul etsın !KUCAKLARIMIZ TEZ ZAMANDA DOLAR INSAALAH.KADER, ZAMAN sıze cok cok gecmıs olsun, allah sıfa versın .LAREM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INSAALAH.HAYIRLI UGURLU OLSUN.

günaydın kızlar hayırlı cumalar zamancım geçmiş olsun...

kızlar bir haafta topiğe giremeyecegim şehirdışına çıkıyorum anneme gidecegim ama allah kısmet ederse bayramın 2. günü dönecegiz eşimin işi dolayısıyla.kayınvalidemde gelecekiş dua edinde gelmesin kızlar ben kocacıgımla başbaşa gitmek istiyorum yaaaasenağlama

akşam eger açabilirsem girerim kızlar şimdiden hepinizin KURBAN BAYRAMINI KUTLUYORUM....

hayırlı cumalar bacılar
Allah hepinizden razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürederim
kız belgin hadi anacıgının ellerinden bizim içinde öp canım benim seninde mübarek olsun kurban bayramımız inşallah bebişsiz geçirdiğimiz son kurban bayramı olur hayırlısıyla inşallah
kızlar ben hala çok hastayım bugün annem babamla çalışıyor pazar gününden beri annemde kalıyorum bide malum hasta oldum annem bana baktı bugünde dedim sabah kendimi ii hissediyordum halim varken yemek yapim dedim eeeee akşama koçişde geliyor çok yaptım yemekleri annemede çıkarıcam akşam işten gelince yemek olsun evde sevinirler şimdi ama gelgör sankidünyanın işini yaptım nasıl halsiz kaldım anlatamam yaptıgımda altı üstü yemek

Back
X