Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm benim nasip olursa bir oğlum olacakmış haber vereyim dedim darısı sizlere olsun inş.
ben bıkac gun once kayıt olmustum yenı gırebıldım bızım sorunumuz sebebı bellı olmayan azospermı tıkanıklıkta yok ılk defe tedavı olacagız bayramdan sonra emre beyde tedavıye baslıyacagız insallah
Kızlar bİŞey sorucam bİz yenİ azosperm olduĞumuz ÖĞrendİk bİrde Çİft taraflı varİkosel varmıŞ hormonlar normal Çıktı doktor amelİyat yapalım dedİ varİkosel İÇİn. Amelİyat esnasında parÇa alıp patolojİye gÖnderelİm dedİ sperm varmı yokmu bakalım dedİ kafamız karıŞtı varİkosel amelİyatı olunca bİze faydası olur mu olmazmı sıfır sperm yÜkselİr mİ ya da boŞu boŞuna mı amelİyat olmuŞ olur eŞİm..
canım burdayım çok zor girebiliyorum kulube nedense sen nasılsın canım...Şeniz
selam bacılar nasılsınız ben çoook hastayım bugün dra gittim kalbimde çarpıntı varmış ekg falan drken psikolojik dedi dr neye bukadar üzülüyorsun dedi güldüm gectim bide üşütmüşün soguk algınlıgı var netse ilaçları aldımda azcık gözüm acıldı
merhaba kizlar
umudunukaybetme bizim tahlilerin hepsi temiz çikti.
Kaan aydos'a gittigimizde esimi muayene etti hersey iyi normal dedi tikaniklik olabilecegini söylemisti
o zaman esim bir ay klomen kullandi iyi dedi sonuç yükselmesi gayet normal dedi devam edin her ay FSH tahlili yaptirip sonuçlari bana yazin dedi
ikinci tahlili tekrar burda yaptirdik o zaman ürolog gördü FSH yüksek oldugunu o zaman pek emin olamadi tikaniklik olup olmadigina birde ultrasonda tikaniklik oldugun kesin degilmis pek belli degil iyi görünmüyormus
Dün kaan aydos'la görüstüm anlattim iyi dedi devam edin dedi o arada baglanti kesildi devam edemedik
subat ayinda esim biyopsi olacak testis biyopsisi yapilacak esim 3 haftadir klomeni birakti ne yapacagimizi bilmiyoruz
Fransa'da deneyelim diyorum allah büyük sonuçta sigortamiz burada karsiliyor sperm bulamasalar o zaman kesin kaan aydos'un tedavisini uygulariz
kızlar yeni fark ettim nereye gitti simitler caylar