• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar
hepinize hayirli cumalar diliyorum allah dualarinizi kabul etsin

belgin inşallah kaynana gelmez hem kayınpederin ne yapsın yalnız başına degilmi ama umudunukaybetme biz proxed kullanmadık doktor söyledi bize sonra vaz gecti bu arada pazartesi kaan beyin yanındayız allah nasip ederse dualarınızı bekliyorum

belgin inşallah kaynana gelmez hem kayınpederin ne yapsın yalnız başına degilmi ama umudunukaybetme biz proxed kullanmadık doktor söyledi bize sonra vaz gecti bu arada pazartesi kaan beyin yanındayız allah nasip ederse dualarınızı bekliyorum

çok hastayım çok azıcık kendime baktım makyaj falan yaptım kocişi bekliyorum yüzüme renk gelsin dedim donmuş buzhane balıgı gibi gözlerim kaymış halde ayy birtürlü düzelemedim

naber umutolsun hadi hayırlı olsun gene ankara yolcusu olmuşsunuz hayır haberle dönün inşallah herne olursa olsun kötü düşünmek yok inşallah güzel haberle gelirsiniz

sagolun canlarım sanırım gelmiyor kaynanam bu haberi sizle paylaşmak istedim hadi bakalım kararı inşallah degişmez.hepinizi çok özlüyecegim zamancım ben gelene kadar inşallah tedaviye başlarsın eger ordada fırsatım olursa girerim hepinizi öpüyorum kendinize çook iyi bakın...allaha emanet olun...

herkese iyi akşamlar kızlar zun süredir giremedim geçmişi okudum belgincim güle güle git annelere canım laremcim seninde oğlun olcakmışş çok sevindim allah analı abaı büyütsün

merhaba kizlar
umutolsun pazartesi kaan aydos'u göreceksin insallah iyi geçer.
Iyi haberlerini bekliyoruz.

umutolsun
canim insallah hayirli haberle doneceksin
burda beraber sevinecegiz insallah allahin izniyle

slm arkadaslar eşi endol ve trental kullanıp faydasını gören varmı?

canim kaan hoca bizede vermsdi ama esim 1 ay kullandi hic bir faydasi olmadi kaan hocada birakin dedi ama kiside kiseye degisiyor galiba siz belki faydasini gorursunuz canim insallah

canim kaan hocabizede verdi.
once trental endol ve klomen kullaniyorduk
ikinci ay endolu ucuncu ayda trentali kesti
simdi yalnizca klomen ve proxeed plus kullaniyoruz
allah yardimcimiz olsun
insallah bir faydasini goruruz

slm arkadaşım benim eşim kullanıyo...iki ay kullanın dedi kaan hoca iki ay dolunca test yaptırcaz bakalım o zaman belli olacak faydasının olup lomadığı..iki ayda 8 aralıkta doluyo..

kızlar iyi dilekleriniz için cok sagolun umarım cok güzel sonuclarla döneriz sizlerle paylaşırım.

selam kızlar nasılsınız ben hala çok hastayım

merhaba hepinize
geçmis olsun zaman kendine dikkat et saglik çok önemli

zaman canım geçmiş olsun kendine dikkat et..umutolsun, güle güle git umut dolu haberlerle gel..

arkadaşlar herkese merhaba ,larem hanım sağlıklı şanslı bir bebek olsun allah analı babalı büyütsün .genetik test yaptıran varmı yaptırdıktan sonra normal cıkınca nasıl bir yol izleniyo.aynı durumda olan varsa yardımcı olun

arkadaşlar herkese merhaba ,larem hanım sağlıklı şanslı bir bebek olsun allah analı babalı büyütsün .genetik test yaptıran varmı yaptırdıktan sonra normal cıkınca nasıl bir yol izleniyo.aynı durumda olan varsa yardımcı olun

sağol canım darısı başınıza olsun inş...

Back
X