kızlar iyi günler larem gözün aydın darısı bizlere
sağol canım darısı sana olsun inş... bende 1 sene önce böyle olacağını aklıma bile getirmiyordum ama nasip işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iyi günler larem gözün aydın darısı bizlere
canım benim gözün aydın allahım saglıkla kavuşmayı nasip etsin allahım ogluşuna...kızlar slm benim nasip olursa bir oğlum olacakmış haber vereyim dedim darısı sizlere olsun inş.
kızlar slm benim nasip olursa bir oğlum olacakmış haber vereyim dedim darısı sizlere olsun inş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.........
canım benim gözün aydın allahım saglıkla kavuşmayı nasip etsin allahım ogluşuna...
kızlar slm benim nasip olursa bir oğlum olacakmış haber vereyim dedim darısı sizlere olsun inş.
canım ınsaalah benımle bırlıkte hepımız sıfa buluruz.dermanımız neredeyse yuce mevlam bızı oraya yonlendırsın ınsaalah.bız henuz bulamadık baslamadık ılaca.sızın sorun neydı .anlayamadım genetık normalmı?
umudunukaybetme ben su an çok tedirginim
klomen'e baslamakla iyi mi yaptik kötü mü hiç bir fikrim yok
FSH degerine gorünce burdaki doktor pek olumlu konusmadi bizde klomeni kullandigimizi söylemedik simdi burda ters anlasilir diye fransizlar biraz tuhaf
kaan aydos'u her gün ariyoruz sabah öglen bir türlü cevap vermiyor mail yolladim onada cevap gelmedi
canım burdayım çok zor girebiliyorum kulube nedense sen nasılsın canım...Şenizmerhaba arkadaşlar neden kimsecikler yok yaa...belginim,zaman,harzem,kader nl,mavimenekşe ....nerelerdesiniz?