Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bütün arkadaşlara iyi geceler ben sürekli giremiyorum nete umarım hatırlarsınız beni iyi haber veren arkadaşlarıma candan tebrik ederim tedavilerinin hayırlarla sonuçlanmasını dilerim ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ HAYIRLARLA GÜLDÜRSÜN bizim durumumuz ise son boyamadada durum aynı yuvarlak spermatıd görüldü oysa çok umutluydum çünkü prengnyl 5000 beş ay kullandık ama sonuç aynı birde bizi üzen fsh son iki teste çok yükseldi en son 49 oldu testesteronda 140 allah sonumuzu hayır getirsin

cnım biraz geç oldu ama anca girebildim mercan ve seda ecrin arkadasımızın yasinini okudum ya bedi(cc)de okudum allahım yardımcıları olsun

merhaba kızlar bugün il dışından geldim.ayağımın tozuyla bir de misafir ağırladım.mercan ve sedanın yasinlerini yarın bitirmiş olacagım.elimde olmayan bazı nedenler oluyor.çalıştığım için gündüz de okuma fırsatım olmuyo.ama hafta sonu umut99 arkadaşımızınki de dahil olmak üzere hepsini bitirecegim.

seni böyle umutlu ,mutlu görmek ne güzel inş. evli ,mutlu,çucuklu olursun cnm..Allah bebişlerine sağlık sığat verir inş. sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip etsin rabbim...

Amın canım ınsallah, Rabbım hepımıze nasıp etsın bu duyguyu,hepımıze ınsallahhh.

Amın canım amıııııın, ınsallah Allah razı olsun, bu guzel dıleklerın ıcın hepımız tadalım bu duyguyu canım benm.

cnm izmire gidiyorum kardeşime nişan yapacağız Rabbimin izniyle cnm pztsiye kadar giremiyebilirim valizim içine koydum Yasin kitabımı yarın okurum okudu yazabilirsin cnm

oh maşallah kuzucuğum sağlıcakla huzurlu giysin cicilerini

günaydın canlarrrrrrrrr
güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyleeee
benim buaralar biraz yorucu geçti günlerim...
sınıfımı yenileme çalışmalarıyla uğraşıyordum hala da tamamlanmış değil ama şimdiden çok güzel oldu
onun dışında herşey aynı...
hepinizi öpüyorum canlarrrrrrrrrr görüşmek üzeree

geçmiş olsun tatlım okumuştum hastalığını şükür biraz daha iyiymişsin
tedavin hayırlı olsun canım inş uzun protokolle öncekilerden daha iyi bi sonuç elde edersiniz
canım arkadaşım anlıyorum seni aylardır tedavi için uğraşıyorsunuz...
hiç kolay değil allah korusun bi olumsuzluk yaşarsanız bende biraz ara vermeniz taraftarıyım...
ama "belkide bidaha tedavi görmem" de ne demek
aylardır pes etmeden mücadelene devam ediyorsun şimdi niye pes edeceksin...
allaha şükür sperm bulundu geriside gelecektir...
sen tedavi sürecinde bunları hiç düşünme güzel olacak herşey...
ama sakın bidaha yenilgiyi kabullenme
kendine iyi bak tatlım allah yardımcınız olsun

flzaskkkkkkkkkk canım günaydın nasılsınnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnn canımmmmmmm iyiyim cnmm geziniyodum öyleee..
sen nasılsınnnnnnnn

bende iyiyim canım negüzel uyuyordum sağ kasığımda bi ağrı var dönerken bile acıyor
uyuyamadım kalktım bende
bari foruma gireyim dedim
kimsecikler yok bi sen bi ben

bende iyiyim canım negüzel uyuyordum sağ kasığımda bi ağrı var dönerken bile acıyor
uyuyamadım kalktım bende
bari foruma gireyim dedim
kimsecikler yok bi sen bi ben

Oyyyyyy kıyamam ne ağrısymış o öylee uyutmamış bile seniiiiiii.
bende 9 da kalktım o saatten beri burdayım kimseciklerde yok öyle diğer topiklerde dolaşıyodumm..
bende seni rüyamda görüyodum öyle uyandım uykudannnnnn.tatlımm..
ama şimdi nasıl gördün diye sorucaksınnnnnnnnn..
her zaman yaptığımız şeyi yapıyoduk cnm telde konuşuyodukkkkkkkkk
koçişinde kalkacağı tuttu heee başka zaman olsa uyur kaça kadar şimdide kalktıııııııı..
ben çayı koyayımm bariiiiiiiiiiii...
geliyorummmmmmm hemennnnnnnn

nebileyim canım garip garip bi batma var anlamadım bende
ooo sen baya erkencisin ben 10 da kalktım...
ama bi haftasonum var onda da doya doya uyuyamadım zaten geç yattık...
neyse artık yarın acısını çıkarırım
hayrolsun tatlım demek yine teldeydik
olsun tatlım negüzel kalkmış kocişin beraber güzel bi kahvaltı yapın

Neler oluyo acaba içerdeeeeeeeee :44: şimdi nasıl oldun cnm devam ediyomu ağrılarrrrrr
akşam erken yattım cnm ondan kalktım erkendennnnnnn..
evt tatlım yarın inşallah güzelce uyursunn..
aynen tatlımmmmmmm öyleydikkkkkkkk seninleeee. yineeee
kalktı bizimkiiii erkenden gözlerim yaşardıııııııııı vallaaa :2:
çayı koydum yavaş yavaşta hazırlarımmmmm biraz oda kendine gelsinnnnnnn...
siz yaptınızmı cnmm beklemedemisin...sende hemen yiyemiyosun ya kahvaltıyııııııı

merhaba kızlarr herkesee günaydınnnn :)) hava güzell herkese bu gününün güzel geçmesini dilerim.transferimin 2.günündeyim geri sayım yapıyorum :)))) dinleniyorum suan ara ara karında sızılarım oluyor hareket ederken felan ama iyim cok şükür hep dua edıyorumm bebşim inşlh bana tutunmuştur diye...

valla bilemiyorum neler oluyor içerde
inş iyi şeyler oluyordur...
yok canım şuan pek kalmadı yataktan kaldırdı ya amacına ulaştı kesildi şimdi ağrı
aynen öyle ben bile şaşırdım öğleden sonra bile zor kalkan adam bugün nasıl kalktı böyle
keyfin çıkarın bugün tatlım...
benimki daha uyuyor canım zaten kalkmış olsaydıda beklerdik yine dediğin gibi kalkar kalmaz yiyemiyorum napıyım...

merhaba kızlar hepinize günaydın.seda ve mercan arkadaşımızın yasinlerini okudum.üstüne her zaman yaptığım gibi ayetel kürsileri de okudum.Rabbim kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…