merhaba kızlarr herkesee günaydınnnn :)) hava güzell herkese bu gününün güzel geçmesini dilerim.transferimin 2.günündeyim geri sayım yapıyorum :)))) dinleniyorum suan ara ara karında sızılarım oluyor hareket ederken felan ama iyim cok şükür hep dua edıyorumm bebşim inşlh bana tutunmuştur diye...
merhaba kızlar hepinize günaydın.seda ve mercan arkadaşımızın yasinlerini okudum.üstüne her zaman yaptığım gibi ayetel kürsileri de okudum.Rabbim kabul etsin inş.
günaydın arkadaşlarrrrrrrrr bugün ve yarınlar bizim için hep güzel olur insallah
günaydın canım hoşgeldin...
inş tutunmuştur bebişin sana
10 gün su gibi geçsin ve güzel haberinlehalaylara başlarız inş
valla bilemiyorum neler oluyor içerde
inş iyi şeyler oluyordur...
yok canım şuan pek kalmadı yataktan kaldırdı ya amacına ulaştı kesildi şimdi ağrı
aynen öyle ben bile şaşırdım öğleden sonra bile zor kalkan adam bugün nasıl kalktı böyle
keyfin çıkarın bugün tatlım...
benimki daha uyuyor canım zaten kalkmış olsaydıda beklerdik yine dediğin gibi kalkar kalmaz yiyemiyorum napıyım...
günaydınnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrr
ayyyy inşlhhhhhhhh süpersin vallaa :))))))) aminnn akıp gitsin zaman.halay başını ben çekerimmmm :))))))))
günaydın......çok çok güzel bir gün olsun inş...
özlemcim benim yazdıgım diğer bir topikte dün bi arkadaşımızın sonucunu öğrendik.betahcg 599oda tüp bebek.inşalllah seninde sonucun aynen böle olur.çok yaklaştın.Rabbim hayırlsını versin
gerçekten miii ayyyyyy harika bir haberrr yaa inşlh bende size böyle güzel bir sonuç veririrmmm canlarımm.
cnm kan testinde sonuç kaçın üzerinde çıkması gerekiyorduu???
5 in üzerinde çıkınca hamiş oluyorsun.şimdiye kadar hiç görmedim ben ama öleymiş....inş olur bebişin seninledir....
günaydın arkadaşlar sizi gördüm ben de geldim.
İnşallah iyi şeylerrrrrrrr oluyodurrrrrrrrrrrr içerdeeeeeee
iyi cnmm geçmiş ama senide uykundan etmişşşşşş.
keyfini çıkarırız inşallahhhhhhhh bugünün bakalımmmmmmmmm
seninki kalkana kadar sende kendine gelirsin açıkırsın iyiceeeeeeeeeee...
sonrada güzel bi kahvaltı yaparsınızzzzzzzzzz
günaydın bitanemmmmmmm hoşgeldin
canım dün beni aramışsın dersteyken sonra farkettim ama dönemedim uygun değildim...
sonrada unutmuşum aramayı
bugün ararım biara konuşur hasret gideririz
bende seni hep aramak istiyordum ama biraz toparlanmanı bekliyordum...
nasılsın canım ??
kalktı canım sana mesajı yazdıktan sonra
acıktım valla ama şimdide azıcık kociş kendine gelsin sonra hazırlarım kahvaltıyı...
dün nasıl geçti günün kayınvaliden ve görümcenle
günaydın arkadaşlar sizi gördüm ben de geldim.
merhaba hoşbulduk evet bi arayayım dedim olsun canım ben de okuldayken açamıyorum telefonları. Ben toparlandım diyorum ama tekrar tekrar canım sıkılıyor sonra yine iyi oluyorum :) dengem yerinde değil aslına bakarsan :)
Hoşgeldin cnm nasılsınnnnnnnnnnn.
biraz öncede yazdım ama hata oluştuuuuuuuuuuu
canım kolay değil tabi yaşadıkların allah sabır versin eşinede sana da...
inş geride kalacak bu zor günler
hayırlısıyla yaza yeni bi başlangıç yapıp kavuşursun meleğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?