Kalktı demek koçişin şimdide onu bekliycemmmm cnm aç kaldın sen bu saate kadarrrrrrrr
iyi geçti cnmm kayınvalidem görümcemm kayınpeder gelmişti.. görümcemin oğlunu okula bırakıp gelmişler .
fazlada durmadılarrrrrrr bişeyler yedik içtikk 4:30 da giddilerrrrr..
bizide çağırıyolar hemennnnnnnnn...cumadan gelin diyolarrrrrrrrrr
kısmet bakalım beklemekten başka yapacak bir şey yok. sen nasılsın neler yapıyorsun?
birazdan başlarız canım aman zaten az yesem iyi olacak...
kayınvalidem varken bazlama falan çok yaptı deli gibi yemişim 1 kilo aldım
1 kiloda tüp bebek tedavisinde almıştım 2 kilo fazlalık var
iyi canım güzel geçmiş günün
ama ne o öyle hemen onlar geldi diye sizde gelin diye tutturmak...
aman boşverin tatlım siz kafanızı dinlemeye devam edin sonra gidersiniz
hakkınızda hayırlısı olsun canım
bende iyiyim canım okul ev arasında gidip geliyorum işte...
yarıyıl tatilinde allah nasip ederse dondurulmuşlarımı alıcam...
ama ondan önce ulun hoca transferden 1-2 ay önce histeroskopi yapmak istiyor...
kasım yada aralıkta yapılır heralde...
öyle işte canım onun dışında bişey yok..
buarada yeni okulun nasıl memnun musun ??
Sen zaten az yiyosun tatlımmmmmmm...
1 kilocuktan ne olcakmışşşşşşşş yaaaa
benim 3 kilo aldımmmmmm bi ara diyete başladım hasta olunca bırakmak zorun kaldımm.67 leri gördüm ilk defaaaaaaaa
dünde yaptığım şeylerden yedimm akşamda yedimmmmmmmm..ben nasıl vericemm bu kilolarııııııı iyice şişiyorummmmm:84:
sen gayet iyisinnnnnn
cnm haftaya eşimin eniştesinin kuranı varrrr ..cumartesimi pazarmı onuda net söylemiyolarrr.
siz cumadan gelirsiniz diyo kayınvalidem sanki onların evde yapılacak camide olucakmış zaten yani bizlik bişey yokk ben cumadan niye gideyim anlamdım
biraz canım sıkıldıı bana gel dedikleri zaman deli oluyorum zatennnnnnnn...diyorumda ben biyere gitmek istemiyorum bu ara..bide eşimin yengesinin yiğenin
kına gecesi varmış görümcem ona gideriz diyo bende dedim ben gelmemgerçekten insanın başına gelmeden kimse anlamıyo seniiiiiii yaaaaaaaa
hem şimdi gidieğiz hemde haftaya bayrammmmmmm bide o zaman bayram sonrasıda bizimki izine ayrılıyoo
haftaaaaaaaa..bide o zaman tuturmazsa gidelim diyeeeeeeeeeeeeee ben yanmışımmmmmmmm fufffffffffffffffff
cnm valla yazmışımda yazmışımmmmmmm bi sordun bi ah işittinn bendennnnnnnnnnn
Sen zaten az yiyosun tatlımmmmmmm...
1 kilocuktan ne olcakmışşşşşşşş yaaaa
benim 3 kilo aldımmmmmm bi ara diyete başladım hasta olunca bırakmak zorun kaldımm.67 leri gördüm ilk defaaaaaaaa
dünde yaptığım şeylerden yedimm akşamda yedimmmmmmmm..ben nasıl vericemm bu kilolarııııııı iyice şişiyorummmmm:84:
sen gayet iyisinnnnnn
cnm haftaya eşimin eniştesinin kuranı varrrr ..cumartesimi pazarmı onuda net söylemiyolarrr.
siz cumadan gelirsiniz diyo kayınvalidem sanki onların evde yapılacak camide olucakmış zaten yani bizlik bişey yokk ben cumadan niye gideyim anlamdım
biraz canım sıkıldıı bana gel dedikleri zaman deli oluyorum zatennnnnnnn...diyorumda ben biyere gitmek istemiyorum bu ara..bide eşimin yengesinin yiğenin
kına gecesi varmış görümcem ona gideriz diyo bende dedim ben gelmemgerçekten insanın başına gelmeden kimse anlamıyo seniiiiiii yaaaaaaaa
hem şimdi gidieğiz hemde haftaya bayrammmmmmm bide o zaman bayram sonrasıda bizimki izine ayrılıyoo
haftaaaaaaaa..bide o zaman tuturmazsa gidelim diyeeeeeeeeeeeeee ben yanmışımmmmmmmm fufffffffffffffffff
cnm valla yazmışımda yazmışımmmmmmm bi sordun bi ah işittinn bendennnnnnnnnnn
tatlım sen listede varsın zaten.
4 200 adet okuyacaksın.4200 taneyi okudun mu?
belki okuduğunu görmemişimdir. bunun harici eksik olanı istiyorsan sayımız şimdilik tam..:)
tamammı tatlım Allah razı olsun
evet bebişimin bana hediyesi yeni okulum annesini merkeze getirtti ve gitti. eski okulda olsaydım sanırım daha kotu olurdum cunku yol beni cok yıpratıyordu. iyi bakalım hayırlısıyla o gunler gelsin umarım her sey yolunda gider.
tatlım bazen fazla kaçırıyorum işte kayınvalidemde varken öyle oldu işte
canım kilo olarak fazla gözükmüyor belki ama hemen göbeğim çıkıyor rahatsız oluyorum
bide bana bişey oldu birden kullandığım ilaçların hepsini bıraktım...
aslında bırakmak değilde bi bıkkınlık oldu hadi bugünde içmeyeyim yarında içmeyeyim derken 10 gün oldu...
sadece bebiş için olan vitaminler ilaçlar değil tiroid ilacımıda içmedim
sanırım onun için birden öyle kilo aldım...
tekrar başladım dün off yaaa sıkılır oldum herşeyden
neyse acil vermem lazım bu 2 kiloyu ama nasıl :44:
tatlım sende dikkat etsen verirsin işte...
sen hep diyorsun ya benim canım sıkkın olunca çok yerim diye...
şuan o aşamadasın ama geçicek görürsün...
biraz dikkat etsen verirsin fazlalıklarını ama sakın abartma
canım içinden nasıl geçiyorsa öyle yap kimsenin zoruyla biyere gitme...
bayramda gidersiniz zaten ama eşinin izninde bari kendinize ayırın zamanınızı...
yaz tabi tatlım bak bende yazdım bi sürü
Aynen cnm bende herşeyden sıkılır oldummmmmmmmmmmm
sıkıldıkçada yiyorum işteeeeeee..
bakalımm en kısa zamandaa istedğimizzzzzz kiloya gelirizzzzzzzzzz yaparızdaaaaaaaa..inanıyorum ben daha öncede vermiştim yine dikkat ederim veririm
sende öyleeeee
neyse tatlım ben çıkayım yavaş yavaş hazırlanayımm koçişte erken kalkmışken bu günü değerlendirelimm
çarşıya gezmeye gidiceğizzzzzzzzz..ne zamandır bi yere gitmiyorum koçişleeeeee..
öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiii en kocamanındannnnnnnnn
sen çok seviyorummmmmmmmm bunu unutmaaaaaaaaaaa
nedense içimde söylemek geldiiiiiiiiiiiiiii
Umut99 a OKUYORUZ
12 EKİM CUMA SAAT 22.00 DEN 14 EKİM PAZAR SAAT 23 E KADAR
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ………………………………………..2
esma ………………………………………………..2
oknk ……………………………………………….. 2
mera1987 ………………………………………….2
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….2
nur.sen …………………………………………….1
seval0817 ………………………….……..…. .…2
pembe85 …………………. ……………….…….1
pıtırcık43 ……………………………………….….1
umut99 ……………………………………..……..2
tülay20 ………………………
vck ………………………… ……………………...2
zambak06 …………………………………….....2
lamyay ………………
hpk …………………………………………….…..2
kader60 ………..
naz034………………………………………….… 2
birumut99 ………………………………….….…2
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
başlamışsınız canım uzun protokoleiyi olmana sevindimbende hastaydım cnm öksürüğe yakalandım tam tedaviye başlıcağım zmn buldu beni sorun Allahtan ilaçlar etkisini göstermeye başladıda öksürüğüm azaldı sayılır iyiim yani şimdilik...tedaviye uzun protokolle başladık bakalım adetimde belli olur tedavinin devam edip etmiceği bende merakla bekliyorum....inş. bu sefer olur yoksa baya bi ara vercem belkide bidaha tedavi görmem bende eşimde sıkıldık artık hastaneden tedavi kelimesinden...hayırlısı neyse o olsun hepimiz için....
güle güle canım hayırlı yolculuklarcnm izmire gidiyorum kardeşime nişan yapacağız Rabbimin izniyle cnm pztsiye kadar giremiyebilirim valizim içine koydum Yasin kitabımı yarın okurum okudu yazabilirsin cnm
canım nasılsın bu aralar herkes yoğun galibagünaydın canlarrrrrrrrr
güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyleeee
benim buaralar biraz yorucu geçti günlerim...
sınıfımı yenileme çalışmalarıyla uğraşıyordum hala da tamamlanmış değil ama şimdiden çok güzel oldu
onun dışında herşey aynı...
hepinizi öpüyorum canlarrrrrrrrrr görüşmek üzeree
merhaba kızlarr herkesee günaydınnnn :)) hava güzell herkese bu gününün güzel geçmesini dilerim.transferimin 2.günündeyim geri sayım yapıyorum :)))) dinleniyorum suan ara ara karında sızılarım oluyor hareket ederken felan ama iyim cok şükür hep dua edıyorumm bebşim inşlh bana tutunmuştur diye...
hamileliğimin 5.5 ayında kemerde tatil yaptık.ilk defa içimde herkesin çocuğuna bakarak geçirmediğim seneye bizde havuzda çocuğumuzlayız diye hayal kurarak geçirdiğim bir tatildi.rabbim hepimize herkese çocuklu bir ömür nasip etsin
canım slm nasıllar
amin insallah canm şu an kaç aylık oldun dogum nezaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?