canım nasılsın bu aralar herkes yoğun galiba
ancak dualarımızı okuduğumuzu yazıp çıkıyoruz
şu an 5.5 ay bitti.doğum 15 şubatta bazende ultrasonda 19 şubat çıkıyor.ama hala çok korkuyorum.daha bebeğe bir çorap bile almadım.korktuğum için hala inanamıyorum.
kızlar ben adetin 21. günü lucrinle uzun protokole başladım yani çarşamba günü başladım ve bugün cumartesi ben adet oldum lucrin normalde adeti geciktirirmiş benimki hemen geldi yine kısa protokol olucak galiba daha önceki tedavimdede 4 günlük iğnede yumurtam büyüyüp yumurta yoplama işlemine geçilmişti baya bi kısa sürmüştü tedavim..yine kısa sürcek sanırım. yarın yada diğer gün kontrole gidicem bakalım neler olucak????:18:
Aaaa adetmi oldunn.nasıl geliyo kanaman çokmu lekelenme şeklindemii..
ben kullandığım zaman lucrini adetim 5 güm geçikmişti tedaviye başlayamamıştım sinir olmuştumm..
bakalım sana ne diyicek ama herhalde yine kısa tedavi görünüyoooooooo..sanaaaa
hayırlısı olsun canımmm
oldum cnm valla koyu kahve şeklinde geliyor bu sefer gündüz baya geldide şimdi durdu gibi bende anlamadım 2 günde bitmesinden korkuyorum yarınnmı gideyim kontrole diğer gün mü bende çözemedim bu gidişte 3. güne adetim kesilcek gibi gelio korkuyorumda.... inş. hayırlısı olur cnm sağol...
Anladım cnmmm.dokturunu bugün arayıp sorsaydın keşke öyle bi imkanın varmıı yanii..kanamam geldi diyee..
böyle durumlarda ne yapılıyoo kısa protokolmü oluyo acaba..:44:
hastane yakın ya yarın gideyim diyorum kontrole bakalım ne dicekler rahim kalın çıkcak diye korkuyorum açıkcası geçen ay kalındı..adetin. 3gününü beklemesem daha iyi olcak gibi... sen neler yapıosun görümcenle kayınvaldenmi vardı dün sende e hafta sonunu kendinize ayırmışsın iyi hadi)) bugün neler yaptın cnm?
Git canım bencede ..inşallahh çıkmaz canım yaa kötü düşünmee şimdiiiii...
ben napıyımm dün onlar vardııı..bugün de koçişle gezdikk çoktandır gitmiyodduk biyerlere iyi olduu..
öyle işteeeeeee cancağızım..
sen neler yaptın bakıyımmmmmmmm
iyi akşamlar cnm..iyi akşamlar canlar
nasılsınız.
CANSUNİDA tedavin hayırlı olsun canım.
bencede yarın doktorunla görüş.
inş.devam edersin mutlu sonaulaşırsın.
FLZASK ohh el ele gezdinmi kocanla.
GÖZDEMMM sen nasılsın canım. senin oğluşun vardı değilmi?
öp yerime
bende bugün evdeydim cnm komşumla bahçede çay keyfi yaptık güzel geçti...yarında eltim kahvaltıya çağırdı hastane işini halledip oraya geçerim artık
iyi akşamlar canlar
nasılsınız.
CANSUNİDA tedavin hayırlı olsun canım.
bencede yarın doktorunla görüş.
inş.devam edersin mutlu sonaulaşırsın.
FLZASK ohh el ele gezdinmi kocanla.
GÖZDEMMM sen nasılsın canım. senin oğluşun vardı değilmi?
öp yerime
iyi akşamlar cnm..
iyi diyelim iyi olalımsağol cnm inş. bi sorun çıkmaz da tedavimimin sonunu getiririm mutlu bi sonla dermişim
sen nasılsın cnm ????sen neler yaptın bugün ?
flaşk gezmişmi acaba el ele??? flzaşkcım foto çekilseydinizde face atsaydınız cnmel ele kola kola bakardık azcık )
Gezeriz tabii cadı niye gezmiyimmmmm....kolunada girerimmmmm elimidee tutarrrr..
ama biz resim çekilmeyi sevmiyoz koçişleeeee öyle aklımıza gelmez herşeyii çekmekkkkk
kız biz resim çekilmeyi çok sevioz ama çekdircek 3. cü şahsı bulamıyoruz hehehhe hep birrbirimizi çekiyoruz bu seferde tekli çıkıyoruz hahhahaaa yarın çekilelimde face atalım bari el ele kol kolaaaaaaaaaaa
gezin tatlım mutululuk içinde boğulun emi)))
iyi akşamlar cnm..
iyi diyelim iyi olalımsağol cnm inş. bi sorun çıkmaz da tedavimimin sonunu getiririm mutlu bi sonla dermişim
sen nasılsın cnm ????sen neler yaptın bugün ?
flaşk gezmişmi acaba el ele??? flzaşkcım foto çekilseydinizde face atsaydınız cnmel ele kola kola bakardık azcık )
sağol tatlım.
ben istanbulu çok beğendim.
tedavi için birkaç defa gelmiştik.
iyi yapmışsınız canım. eşin ne ısmarladı sana?
sağol tatlım.
ben istanbulu çok beğendim.
tedavi için birkaç defa gelmiştik.
iyi yapmışsınız canım. eşin ne ısmarladı sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?