amin amin amin canım Allah kabul etsin ziyaretlerini.
canım seni bekledim hakkını helal et.
niyetini kalbine kendin al istedim .
kendi duanı kendin yap istedim.
secdede bağışlarsın yasinlerini inş kabul olur tatlım.
vck de şimdi sıra .yarın akşam sana başlarız inş. canım.
slm.kızlar işlerden biraz sıyrılıp topiğe girdim.özeniyorum sizlee valla güzel güzel yazışıp dertleşiyonuz.ben bu işi ara ara yapabiliyorum.neyse sizinle eşimin artık beni üzmeden,söyletmeden ilaçlarını almaya başladığının haberini paylaşmak istedim.bilen arkadaşlarımız bilir benim eşim tedaviyi,mikrıteseyi,alternatif tıbbı kabul etmeyenlerden di.3 yıl boyunca hep yalvardım ,yakardım,ağladım.nihayet 4 4 temmuzdan buayana ilaçlara başladık çok şükür.incir, ısırgan çayı,macunda yiyor.hatta ben unutuyorum ilacını vermeyi kendi hatırlatıyor.bu benim için okadar büyük birşeyki paylaşmak istedim.ilaçların ve bitkisellerin hormon değerlerini olumlu yönde arttırdığı için kullanıyor olsa gerek.ah birde gözdennnn arkadaşımızın bahsettiği Dr. Celalettin Peruya muayaneye gitse.ama inanıyorum ki bu konuda da ikna edeceğim.zaman gerçekten bazı şeyler için şart.böyle işte paylaşmak istedim.
Birde kızlar içinizde 2. üniversite okuyacak orkadaşlarımız var mı?bu konuda beni çok kurcalıyo.karar veremedim.
pıtırcıkkkk canımmm mesaj yazamıyorumm 100 tane olmamış daha( burdan cevap yazmak zorunda kaldım...teşekkür ediyorum canım iyiyim sen iyisindir umarım.. bana hurma tohumu dal üzerinde geldi ..tohumlar gram olarak ne kadar geldi bilemiyorum ama tahmini 10 dal dı galiba.. dalın üstündeydi tohumlar arpa gibiydi.. tek tek kopardım.. tohumları havanda dövmemi 1 kg bala karıştırmamı söylediler ..bende öyle yaptım.. eşim hala kullanıyor. umarım şifa olur sizede.. arkadaşımın bir yakını umreye gidiyormuşş banada öyle geldi..
slm.kızlar işlerden biraz sıyrılıp topiğe girdim.özeniyorum sizlee valla güzel güzel yazışıp dertleşiyonuz.ben bu işi ara ara yapabiliyorum.neyse sizinle eşimin artık beni üzmeden,söyletmeden ilaçlarını almaya başladığının haberini paylaşmak istedim.bilen arkadaşlarımız bilir benim eşim tedaviyi,mikrıteseyi,alternatif tıbbı kabul etmeyenlerden di.3 yıl boyunca hep yalvardım ,yakardım,ağladım.nihayet 4 4 temmuzdan buayana ilaçlara başladık çok şükür.incir, ısırgan çayı,macunda yiyor.hatta ben unutuyorum ilacını vermeyi kendi hatırlatıyor.bu benim için okadar büyük birşeyki paylaşmak istedim.ilaçların ve bitkisellerin hormon değerlerini olumlu yönde arttırdığı için kullanıyor olsa gerek.ah birde gözdennnn arkadaşımızın bahsettiği Dr. Celalettin Peruya muayaneye gitse.ama inanıyorum ki bu konuda da ikna edeceğim.zaman gerçekten bazı şeyler için şart.böyle işte paylaşmak istedim.
Birde kızlar içinizde 2. üniversite okuyacak orkadaşlarımız var mı?bu konuda beni çok kurcalıyo.karar veremedim.
canım senin adına çooook sevindim.
herşeyin bir zamanı var.inş zamanı gelmiştir ve eşiyin yedikleri şifa olur eşine bebişine bir an önce kavuşursun canm benim.
benim eşim de ilk zaman yemiyordu .
canım erkeklerin kabullenmesi azoyu zaman alıyor., şükür şimdi benim eşimde yiyor karışımları ilaçları içiyor.
inş hepimizin yüzü güler.....canım inş dr.celalettin beye gitmeyi de ikna edersin.
inş şifamız o doktordadır.
bizde düşünüyoruz bakalım.hayırlısı inş.
ikinci ünv. derken 2.üniversite okumayımı düşünüyorsun.
canım ben 2 üniv.mezunuyum.
çocuk gelişimi ve eğitm öğrtm. okurken okulöncesi öğrtmliği okudum.
iki diplomam var şimdi.
ne sormak istiyordun cnm? seve seve cevaplayabilrim....
tatlım Allah razı olsun.iyiyim şükür
okul ev arası mekik dokuyorum işte:):):)
bir arkadaş hacca gitti getirebilirse bakalım bizde söyledk.
o yüzden sordum canım. inş şifa olur hepimize.
çok sevindim canım senin adınaa..umarım doktor konusundada ikna edebilirsin.. seninle aynı dertten müzdarip bir arkadaşım var oda çok şikayetçii eşinden hatta onlarr konuşamıyorlar bile.. eşii azosperm tesede hücrede bulunamamışş.. konusunu açmamak üzere kapatmışlar.. sıkıntılarına ortak olup konuşmamak bile çok kırar insanı.. ama sen ne güzel kürler konusunda ikna etmişsin..
ben eşimin azosperm olduğunu evlenmeden önce biliyordum.bile bile evlendim.evlenmeden önce biz bunun üstesinden geleceğiz merak etme derdi.bende hep ona inandım.bide ozmanlar okadar da çok önemli mi gelmiyordu ne hiç kafama takmıyordum bile.ama evlendikten sonra hadi tedavi ol diye diye kafasının etini yiyordum ama hep erteliyordu yada yok bunun çaresi derdi.benim ençok kırıldığım nokta mücadele etmeden bırakmasıydı.ama çok şükür şimdi daha iyi.gerçi daha mikro tese ameliyatından bahsetmiyo ama olsun.dediğin gibi zaman gerekiyo.
ben işletme fakültesi mezunuyum. 7 yıldır genel muhasebede çalışıyorum.kpss den 72 puanın üstüne çıkamadım daha.(ama çalışsam çıkarım belki).şimdi devlet üniversite mezunlarına sınavsız 2. üniversite okuma hakkı vermiş.bu haftada kayıtları son.diyorum ki 2 yıllık sosyal hizmetler okusam,2 yılın sonunda da kpss ye önlisans olarak girsem.hem sınavı birazdaha kolay olur hemde ataması belki kolaydır diyorum.senin bölümün çok güzel ama okuma şansım yok maalesef.
ne güzel çalışıyorsun uğraşın var biz gibi akşama dek evde oturup kurmuyorsunn.:)) bu arada hurma tohumunu dövülmüş olanını istemeseydin..faydası olmadığını söylediler. dalın üstünde tohum halindeyken alırlar umarım..
merhaba enfalcım.eşlerin dertlerini konuşup paylaşamamaları çok kötü birşey.zaman zaman bende küstüm eşime.ama dayanamıyorum gerisin geri barışıyorum.ama bu zamanla nasıl olur bilemiyorum.
hiç pes etmemek lazım ama ya.
namazımı kılıp geliyorum.
bugün işler hafif patron da yok sizinle yazışmak dertleşmek istiyom.
canım işletme 4 yıllık mezunsun değilmi?
2 yıllığa geri dönemiyorsun diye biliyorum.
2 yıllıklar 4 yıla geçebiliyor .
yanılıyorda olabilirim.
canım sosyal hizmetin puanınada çok güvenme. mezun sayısı fazla
benim arkadaşım 83 puanla sosyal hizmetler mezunu açıkta... umudunu kırmış olmayayım ama.
eğer geçiş hakkın varsa 2 yıllığa denemekte fayda var.kaybedecek birşeyin yok sonuçta.şunu iyi araştır ama işletme diploman yanıyor o zaman değil mi?
ha eğer işletmeye geri dönmeyeceksen sosyal hizmetleri düşün. iki diplomanda geçerli ise kaybedecek birşeyin yok. bence oku sosyal hizmetleri
bu konudada yarın inş net bilgi vereyim.
araştırayım arkadaşlardan.
bu arada işletme mezunlarına ziraat bankası eleman arıyor şu anda.
istersen detayları yarın öğreneyim.
okulda arkadaşımın eşi sınav için başvuruda bulunduğunu falan söyledi ziraat bankası için.
epey ir alım olacakmış bankaya
puan 70 diyorlar.tam detayları bilmediğim için birşey diyemiyorum.,kesin bilgiyi öğreneyim inş haber veririm sana topikten.
şükür cnm memnunun işimden.Allah çalışmak isteyen herkese nasip etsin canım çalışmayı
o şekilde bilmiyordum.
inş toz getirmez.
huerma tohumu dedik sadece.
neyse hayırlısı artık..
canım malesef konuşamamk üzücü.. bende sen gibi eşimle evlenmeden önce çocuk sahibi olmamızın zor olacağını tahmin edebiliyordum. çünki eşiminn 2 abisinin de çocukları yok.2 side evlat edindi.. biz görücü usulu evlendik çevreden söylemişlerdi kardeşlerinin çocuğu yok sizinde olmayabililir diye.. ama ben aldırmadım allahtan gelen birşey diyip kabullendim.. nitekim hiç korunmadık. evlendikten 6 ay sonra 2004 yılında yapılan testte sadece tüpbebek yöntemiyle bebeğimizin olabileceği söylendi. eşime o zaman oligosperm teşhisi konuldu. ama şimdi eşim azospermm .. benim eşimde ilk başta tedaviye yanaşmıyordu.. hatta ayrılma kararı bile almıştı benim yüzümden sende anne olamayacksın demişti..zaman herşeyiin ilacıı merak etme .geçen onca senenin ardından 2 kez tese oldu 3 kez asla olmam derken şimdi herşeye rağzı .çok merak edip araştırmasada tedaviye benden istekli ve gönüllü .. senin tek yapman gereken ona destek olmann kadın bir şekilde kabulleniyor ama erkek öyle değil. namazını rabbim kabul eylesin.. burada daha okunmadı bende birazdan kalacağım kısmetse..
canım arkadaşlarım hepinize merhaba,
rabbim evinize huzur versin ve bu azonun etkileri sonsuza dek sillinsin.
s.a bacılar nasılsınız iyimisiniz flzask nasılsın cnm iyisin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?