- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
evet bugün topikteyim.masama biri yaklaşınca kapatıyorum.malum kimse bilmiyor durumumuzu.ailem dahil.
yavaş yavaş dediklerimi yapıyor eşim.dün sabah kahvaltısını hazırladım tam başlıyacağız kahvaltı sen ne unuttun dedi bana ne unuttum ki dedim.hani benim ilacım dedi.inan ağlayasım geldi.bir sevinişim var,bir öpüşüm var eşimi acırsın halime.okadar mutlu etti beni.şükürler olsun rabbim kendi hatırladı dedim.hiç de unutmam aslında ama unutmuşum.böyle böyle yola gelecek herhalde.aslında şuaralar tahlil yaptırması gerekiyor bayramdan sonra diyor.iyi diyom bende.
filizim ben şunun kanaatindeyim biz eşlerimizi hakikaten çok seviyoruz.sevmeyen bir kadın asla yapmaz,bunlara asla katlanmaz.bu hareketleri bana biri yapsa anında ne halinvarsa gör derim ama eşlerimiz için nelerle mücadele ediyoz.benim ailem bende problem var biliyor biliyomusun.daha doğrusu her iki aile öyle biliyor.sırf o rencide olmasın diye.birde ailem başta eşimi istemedi.aman ne bileyim işte allah sonumuzu hayretsin.
evlendikten sonra 1 yıl çalıştırmadı eşim beni.o bir yıl benden çok şeyler aldı.hergün ağlar mı insan ben hep ağladım.ne olacak bizim halimiz diye.çünkü evde yapacak birşey bulamıyordum hergün aynı şeyler çünkü evi toparla yemek yap eşini bekle.düşünüp kafayı yiyecek te zaman bol haliyle.imkanın varsa senden çalışsana.yada kurslara falan git.çünkü ben işyerinde kafamı dağıtabiliyorum.
gelgitler yaşaman öyle normal ki.kolay şeyler yaşamadın ki canım.bukadar çok yaklaşmışken uzaklaşman haliyle yıpratıyor seni.ama bu işler böyle böyle katedilecek şeyler.kimi evliliğinin farkına varmadan hamile kalır kimimizde böyle direne direne.allah bu çektiğimiz çilelerin mükafatını elbet hem bu dünyada hemde ahirette verecek.düşünsene bir çocuğumuz kolay yollardan olsaydı biz allaha bukadar çok dua edip yalvarakmıydık.bukadar kuran okuyacak mıydık?aslında allahın sevilen kullarındanız ama biz bunu farkedemiyoruz.Peygamber efendimizin hayatına bak,alimlerin hayatına bak çile çekmeden kolayca elde ettikleri birşey var mı ?bizim çocuklarımız dua çocukları olacak inş.
hoşgeldin canımcanlar hayırlı akşamalrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmm
hala kızları ve abimin eşi gittiler abim ,babam geldi aldılar bende arkalarundan ortalığı
topladım güzel geçti eğlendim çok güzel zamanlardı
bide sağ olsunlar bende boyun fıtığı var diye bayram temizliğimide yaptılar
bana sadece yemek yapmak düştü artık geldim inş sizlerleyim ama bugün yarın kayınvaldemnlerde geliyomuş:26:
hepinizi çokkkkkkk seviyorum kızlar
inşallah kaliteli yumoşların olur canımarkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar ben çıkıyorum dua edin bana güzel yumoşlarım olsun
hoşgeldin aramıza arkadaşımkızlar merhaba, ben de aranıza yeni katıldım..
cumartesi günü eşimde azospermi olduğunu öğrendik ve yıkıldım.
sadece 1-2 tane sperm görüldü.. tüp bebek merkezine gittik, spermiyogram testini kendileri yapacaklar ve görülen 1-2 tane sperm orda da gözükürse donduracaklar.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
slm.kızlar işlerden biraz sıyrılıp topiğe girdim.özeniyorum sizlee valla güzel güzel yazışıp dertleşiyonuz.ben bu işi ara ara yapabiliyorum.neyse sizinle eşimin artık beni üzmeden,söyletmeden ilaçlarını almaya başladığının haberini paylaşmak istedim.bilen arkadaşlarımız bilir benim eşim tedaviyi,mikrıteseyi,alternatif tıbbı kabul etmeyenlerden di.3 yıl boyunca hep yalvardım ,yakardım,ağladım.nihayet 4 4 temmuzdan buayana ilaçlara başladık çok şükür.incir, ısırgan çayı,macunda yiyor.hatta ben unutuyorum ilacını vermeyi kendi hatırlatıyor.bu benim için okadar büyük birşeyki paylaşmak istedim.ilaçların ve bitkisellerin hormon değerlerini olumlu yönde arttırdığı için kullanıyor olsa gerek.ah birde gözdennnn arkadaşımızın bahsettiği Dr. Celalettin Peruya muayaneye gitse.ama inanıyorum ki bu konuda da ikna edeceğim.zaman gerçekten bazı şeyler için şart.böyle işte paylaşmak istedim.
Birde kızlar içinizde 2. üniversite okuyacak orkadaşlarımız var mı?bu konuda beni çok kurcalıyo.karar veremedim.
selam arkadaşlar bugün opum oldu 15 tane yumurta topladılar durumlarıyla ilgili bilgi yarın arayıp söylecekler çarşamba tekrar gebelik aşısı yapılacak eşimede imsi tekniğini uyguluyolar bakalım bu sefer yüzüm gülecek mi Allahım yardımcımız olsun bu yola gönül koymuş arkadaşlarımızda en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah
selam canlarrrr ben hasta oldum :2:
okuldan geldim acayip bi ağırlık vardı üzerimde başımı kaldıramadım yemeğimi yiyip yattım...
bi saat önce kalktım boğazım şiş burnum akıyor başım çatlıyorrrrrrrr ne oldu birden böyle yaaaaaaa
saolsun kocacım ben uyurken bana süpriz yapmış yemekleri hazırlamış
inş ilerlemeden hemen atlatırım...
bugün topiğe girdim negüzel sohbet ediyordunuz katılmak istedim ama kötü olunca üzülerek çıktım
şimdide kimsecikler yok sonra sohbet ederiz artık...
hepinizi çok seviyorum güzel yürekli dostlarım benim
selam arkadaşlar bugün opum oldu 15 tane yumurta topladılar durumlarıyla ilgili bilgi yarın arayıp söylecekler çarşamba tekrar gebelik aşısı yapılacak eşimede imsi tekniğini uyguluyolar bakalım bu sefer yüzüm gülecek mi Allahım yardımcımız olsun bu yola gönül koymuş arkadaşlarımızda en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah
ben eşimin azosperm olduğunu evlenmeden önce biliyordum.bile bile evlendim.evlenmeden önce biz bunun üstesinden geleceğiz merak etme derdi.bende hep ona inandım.bide ozmanlar okadar da çok önemli mi gelmiyordu ne hiç kafama takmıyordum bile.ama evlendikten sonra hadi tedavi ol diye diye kafasının etini yiyordum ama hep erteliyordu yada yok bunun çaresi derdi.benim ençok kırıldığım nokta mücadele etmeden bırakmasıydı.ama çok şükür şimdi daha iyi.gerçi daha mikro tese ameliyatından bahsetmiyo ama olsun.dediğin gibi zaman gerekiyo.
ben işletme fakültesi mezunuyum. 7 yıldır genel muhasebede çalışıyorum.kpss den 72 puanın üstüne çıkamadım daha.(ama çalışsam çıkarım belki).şimdi devlet üniversite mezunlarına sınavsız 2. üniversite okuma hakkı vermiş.bu haftada kayıtları son.diyorum ki 2 yıllık sosyal hizmetler okusam,2 yılın sonunda da kpss ye önlisans olarak girsem.hem sınavı birazdaha kolay olur hemde ataması belki kolaydır diyorum.senin bölümün çok güzel ama okuma şansım yok maalesef.
canım gözün aydın maşallah yumoş sayın çok güzel
inş hepsinin içi doludur ve güzelce döllenirler
hadi bakalım canım sürecin büyük kısmını atlattın...
inş yarın ve sonrasında hep güzel haberler alır hayırlısıyla kavuşursun bebişine
ben eşimin azosperm olduğunu evlenmeden önce biliyordum.bile bile evlendim.evlenmeden önce biz bunun üstesinden geleceğiz merak etme derdi.bende hep ona inandım.bide ozmanlar okadar da çok önemli mi gelmiyordu ne hiç kafama takmıyordum bile.ama evlendikten sonra hadi tedavi ol diye diye kafasının etini yiyordum ama hep erteliyordu yada yok bunun çaresi derdi.benim ençok kırıldığım nokta mücadele etmeden bırakmasıydı.ama çok şükür şimdi daha iyi.gerçi daha mikro tese ameliyatından bahsetmiyo ama olsun.dediğin gibi zaman gerekiyo.
ben işletme fakültesi mezunuyum. 7 yıldır genel muhasebede çalışıyorum.kpss den 72 puanın üstüne çıkamadım daha.(ama çalışsam çıkarım belki).şimdi devlet üniversite mezunlarına sınavsız 2. üniversite okuma hakkı vermiş.bu haftada kayıtları son.diyorum ki 2 yıllık sosyal hizmetler okusam,2 yılın sonunda da kpss ye önlisans olarak girsem.hem sınavı birazdaha kolay olur hemde ataması belki kolaydır diyorum.senin bölümün çok güzel ama okuma şansım yok maalesef.
Selam canımmm...
maaşallah yumoş sayın gayet güzellllll
inşallah hepsi olgundurrrrrr güzelce döllenip bir sürü embriyoların olurr...
bunuda atlattınnnnnnn sıra tarnsferindeeeeee inşallah
bu sefer rabbim yüzünü güldürür cnm inşallahhhhhhhhh:26::26::26:
kızlar merhaba, ben de aranıza yeni katıldım..
cumartesi günü eşimde azospermi olduğunu öğrendik ve yıkıldım.
sadece 1-2 tane sperm görüldü.. tüp bebek merkezine gittik, spermiyogram testini kendileri yapacaklar ve görülen 1-2 tane sperm orda da gözükürse donduracaklar.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar çok zor bir psikolojiymiş bu, ben 27 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ama 4 aydır bebiş düşünüyoruz. ve 4 aydır hep kendi stresimden olmadığını düşündüm. doktorum da öyle, her şey normal dedi. sonra eşine spermiyogram yaptıralım dedi ve iyi ki de zaman geçmeden yaptırmışız. istanbulda euro fertile gittik hemen ctesi günü, istanbulda olan arkadaşlar varsa fikir alışverişi yapalım. dualarımda sizde olacaksınız... öpüyyorum hepinizi
hadi geçmiş olsun canım maşallah yumoş sayın çok güzelselam arkadaşlar bugün opum oldu 15 tane yumurta topladılar durumlarıyla ilgili bilgi yarın arayıp söylecekler çarşamba tekrar gebelik aşısı yapılacak eşimede imsi tekniğini uyguluyolar bakalım bu sefer yüzüm gülecek mi Allahım yardımcımız olsun bu yola gönül koymuş arkadaşlarımızda en kısa zamanda bebeklerine kavuşur inşallah
selam canlarrrr ben hasta oldum :2:
okuldan geldim acayip bi ağırlık vardı üzerimde başımı kaldıramadım yemeğimi yiyip yattım...
bi saat önce kalktım boğazım şiş burnum akıyor başım çatlıyorrrrrrrr ne oldu birden böyle yaaaaaaa
saolsun kocacım ben uyurken bana süpriz yapmış yemekleri hazırlamış
inş ilerlemeden hemen atlatırım...
bugün topiğe girdim negüzel sohbet ediyordunuz katılmak istedim ama kötü olunca üzülerek çıktım
şimdide kimsecikler yok sonra sohbet ederiz artık...
hepinizi çok seviyorum güzel yürekli dostlarım benim
bıcırıklar çok şanslı senin gibi öğretmenleri olduğu içincanım dün çıkmıştım görmedim yazını...
yoruluyoruz ama değiyor canım sınıfımız daha da güzelleşiyor...
yeni dolaplar getirttim bu sene yeni bisürü oyuncak aldım kuzularımın yüzündeki o mutluluk değiyor herşeye
biliyorsun ben köyde çalışıyorum...
anasınıfı ben gelmeden 1,5 sene önce açılmış...
önce 2 öğretmen çalışmış ikiside usta öğreticiymiş...
benim bu sene 4. senem olacak...
geldiğimde çocukların doğru dürüst oyuncağı bile yoktu...
bizim sınıfımız eskiden öğretmen lojmanıymış...
2 oda bi salon, mutfak ve wc şeklinde...
odalardan birini düzenlememişler orası eski eşya odasıydı...
önceki senelerde o odayı boşaltım düzenlemiştim...
bu senede yeni dolaplar getirttim çok güzel oldu sınıfımız...
hepsi kendi çabamla bu arada ne milli eğitimden fayda var ne muhtardan...
bu sene ısrarlarım sonucunda tuvaleti yaptırdı muhtarımız saolsun!!!
kaymakam geldi geçen hafta ondan da çocuklarımın için ayrı kişisel dolap istedim öğrenci sayıma yetecek kadar yoktu çünkü...
bide oyun parkı istedim
hepsini yazdırdı gönderelim diye bakalım gelecek mi...
canım inan ki hiç düşünmüyorum maddiyatı öyle yada böyle olacak bu tedavi bulup buluşturucaz başka çaresi yok...
eğer ki düşünsem bizim en az 4-5 sene tedaviye başlamamamız gerekir ben bekleyerek geçirmek istemiyorum daha fazla...
rabbim sağlık sıhat versin yeter ki çalışır öderiz kaç sene olursa olsun biter eninde sonunda borç...
ahh canım ağzından bal damlıyor
inş doğal yoldan gelir bebişim daha fazla borcun altına girmemiş oluruz...
hakkımızda hayırlısı artık...
canım sen üzme kendini bazı ailelerde oluyor bu durum...
belki kasıtlı yapılmıyor ama istemeden de olsa evlat ayrımı olabiliyor...
madem eşin bu durumdan rahatsız yanlarında bile mutlu olmuyor özel günler haricinde gidip gelmezsiniz...
elinizden geldiğince uzak kalırsınız...
önemli olan sizin içinizden geçtiği gibi davranmanız mutlu olmanız...
kimden rahatsız oluyorsanız uzak durun...
ayrıca sakın acaba ailesinden sevgi görseydi bu rahatsızlık olur muydu diye düşünme...
ailesinde her türlü sevgiyi saygıyı görenlerde niye oluyor ozaman bu durum ??
sen böyle kendini kurdukça daha çok üzülürsün...
herşey allahtan bitanem bizlerin de sınavı bu işte...
tatlım çocuğunuz yok diye eşinin ailesinin karşısında boynunun bükük olmasına gerek yok...
bu sizin elinizde olan bişey değil ki...
sebep her ne ise bu rabbimden gelen bişey...
konuş eşinle üzmesin kendini tabi ki sende...
allahın izniyle sizinde evladınız olacak en kısa zamanda
işte ozaman evladına olan yaklaşımı sevgisiyle baba olmak nasıl bişeymiş öğreticek kendi babasına...
Kıyamama hastamı oldun sennnnnn..
havalar tam hastalık havası tatlımm bizde yeni atlattık valla biliyosun yaa
çabucak atlatırsın cnm inşallahhhhhhhh..
bende seni bi ara gördüm sonra çıkmışsınn demek kötü oldunnn.. canım benimmm..
bizde seni çokkkkkkkkks eviyoruzzzzzzzzzzzz.
çok geçmiş olsun tatlımmmm....dikkat et allaha emanet ol
bıcırıklar çok şanslı senin gibi öğretmenleri olduğu için
iyi kalpli iyi niyetli arkadaşım herşey senin gönlünce olsun
inş bebeşinde gelecek yakında
evet haklısın canım inş bizimde evladımız olacak ve çok iyi bir babası olacak :)
benimle evleneli eskisi kadar değil ama geçmişte sorun var bende kendi kendime kuruyorum acabamı babasından fazla ilgi görmedi sonucuda bu oldu
benimde bir erkek kardeşim var ama biz üzerine titreriz..
dediğin gibi alakası yok ama kalbim daha rahat paylaşmasaydım içim içimi yiyecektii
kayınpederimin hakkını yiyemem bizimle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür
sadece eşimle uzaklar aslında huyları çok benzediği için çatışıyorlar..
canım benimmmmm geçmiş olsun
havalardan heralde
ben de seviniyodum hasta olmucam diye ama
bi kırgınlık var üzerimde etlerim ağrrıyo
biz de seni seviyoruz güzel kardeşim
canım bazen bu tarz şeyler ailelerde olabiliyor baba veya anne oldu diye
dört dörtlük olacak diye bişey yok zaten ahireette anne baba hakkı olduğu gibi evlat hakkıda var
ama bence sen bunlara takılma tatlım geçmiş geçmişte kalmış
sizde onlara az gidersiniz nasıl mutlu olacaksanız öyle içinizden geldiğini yapın
üzüme siz önününze bakın eşinle el ele verin tedavinizi olun
inş bebğiniz olacak sen daha çok gençsin inan bebiğiniz olur allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?