slm.kızlar işlerden biraz sıyrılıp topiğe girdim.özeniyorum sizlee valla güzel güzel yazışıp dertleşiyonuz.ben bu işi ara ara yapabiliyorum.neyse sizinle eşimin artık beni üzmeden,söyletmeden ilaçlarını almaya başladığının haberini paylaşmak istedim.bilen arkadaşlarımız bilir benim eşim tedaviyi,mikrıteseyi,alternatif tıbbı kabul etmeyenlerden di.3 yıl boyunca hep yalvardım ,yakardım,ağladım.nihayet 4 4 temmuzdan buayana ilaçlara başladık çok şükür.incir, ısırgan çayı,macunda yiyor.hatta ben unutuyorum ilacını vermeyi kendi hatırlatıyor.bu benim için okadar büyük birşeyki paylaşmak istedim.ilaçların ve bitkisellerin hormon değerlerini olumlu yönde arttırdığı için kullanıyor olsa gerek.ah birde gözdennnn arkadaşımızın bahsettiği Dr. Celalettin Peruya muayaneye gitse.ama inanıyorum ki bu konuda da ikna edeceğim.zaman gerçekten bazı şeyler için şart.böyle işte paylaşmak istedim.
Birde kızlar içinizde 2. üniversite okuyacak orkadaşlarımız var mı?bu konuda beni çok kurcalıyo.karar veremedim.
iyiyim cnm çok şükür idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç alıyorum 5 dk da bir tuvalete gidiyorum ya biraz sıkıntım var bu ara onun dışında hersey aynı işte hafta içi dershanem var çar,perş,cuma bi yandan yavas yavas temizliğe başladım buharlı makinemlea.s canımmmmm hoşgeldinnnnnnn....
iyiyim çok şükürrrrr sen nasılsınnnnnnnn..
nasıl gidiyooooooooo hayatttttt
iyiyim cnm çok şükür idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç alıyorum 5 dk da bir tuvalete gidiyorum ya biraz sıkıntım var bu ara onun dışında hersey aynı işte hafta içi dershanem var çar,perş,cuma bi yandan yavas yavas temizliğe başladım buharlı makinemlesen neler yapıyosun bakalım
cnm mrb nasılsın tanışmadık senle ama burdan takip ediyorum arada ben de bi ara senin gibi acaba başka bi bölüm dahamı okusam bilmem ne diye bunalım yapmıştım bende öğretmenlik mezunu olduğum halde kpss de bi türlü olmadı ama sonra düşündüm işimi seviyorum tekrar dershaneye kaydoldum ve başladım çalışmayafilizim sen nasılsın hayatım.
şimdilerde daha iyisindir.toparlanmışsındır dahada inşallah.zaman zaman duygusal yazılarını görüyorum,bazende kendi moralini kendin veriyon.çok aşama katettin allhın izniyle.sana durmak asla yakışmaz.moralini hep yüksek tut.sana bu yakışır.
filizim sen nasılsın hayatım.
şimdilerde daha iyisindir.toparlanmışsındır dahada inşallah.zaman zaman duygusal yazılarını görüyorum,bazende kendi moralini kendin veriyon.çok aşama katettin allhın izniyle.sana durmak asla yakışmaz.moralini hep yüksek tut.sana bu yakışır.
Evt cnm bahsetmiştin sen idrar yolu enfeksiyonundan ...düzelmedin demek hala ...tek sıkıntımız idar yolu enfeksiyonu olsa keşkeeeeeeee
geçmiş olsun cnmm bi an önce düzelirsin inşallahhhh sık sık olurmuu bu rahatsızlık sende...
ohhhhh temizliğinide yapıyosunnnnnn ne güzel bende bugün camlarımı sildimm evimle ilgilendim biraz, birazdanda pazara gidicemmmmmm.
yarında kursum var benimdeeeeeeee...geçen sene gittiğim takı kursuma bu senede yazıldımm.ne yapayımm sıkıntıdann bide hocamda çok ısrar ettii..
öyle işte cnmm bende de evde vakit geçiriyorummmmmm
....
flzaskcım ne güzel vakit geçer işte.yap tak el emeği takılarını.
kızlar bahar ve vck ile denk gelemiyorum.herkes iyimi?
çok özledim sizlerle kaynatmayı.
yok cnm ya daha önce hiç başıma gelmedi böyle bişey gecen gün doktor ilaç vermişti ama kullanınca midem çok bulanmaya başladı bıraktım o da geçmedi tabii bugun dok söyledim o da mide bulantısı ilaçlardan değil enfeksiyondan sen ilaçlarını ihmal etme dedi bende tekrar içmeye başladımgörümcemde gidiyor takı kursuna yeni başladı çok güzel şeyler yapıyorlar osmanlı kolyesine başladı en azından bi uğraş ne güzel sıkılmazsın hem benimde yarın pazara gitme günüm hiç sevmiyorum ama pazarı mecbur olduğumdan gidiyorum
Mercanımmmmmmmmmm bitanemmmm nasılsınnnnnnnnn
Bitanecim nasılsın biraz öncede yazdım ama çıkmıştınn..
yaparım ama hiçte takmam cnm yaaaaa çok takı takmayı sevmiyorummm zatenn
ama güzel şeyler çıkıyo ortaya baharım gördü takılarıııııııııııımııııııııı
bahar dün burdaydıı cnmm vck taa öylee ..benim bildiğim bi durum yok yanii.
senin çarşamba günüymüş kontrol hadi inşallah iyi haberler verirsin bizeeeeeeee:26:.
yok cnm ya daha önce hiç başıma gelmedi böyle bişey gecen gün doktor ilaç vermişti ama kullanınca midem çok bulanmaya başladı bıraktım o da geçmedi tabii bugun dok söyledim o da mide bulantısı ilaçlardan değil enfeksiyondan sen ilaçlarını ihmal etme dedi bende tekrar içmeye başladımgörümcemde gidiyor takı kursuna yeni başladı çok güzel şeyler yapıyorlar osmanlı kolyesine başladı en azından bi uğraş ne güzel sıkılmazsın hem benimde yarın pazara gitme günüm hiç sevmiyorum ama pazarı mecbur olduğumdan gidiyorum
filizim sen nasılsın hayatım.
Sevalimm cnm nasılsınnn....özledik seniiiiii gerçektennnnnn...bugün iyi oldu burdasın
ne güzel eşin artık seni üzmeden içiyormuşş ilaçlarını diğer şeyleriiiiiii ne mutlu sana.
senin eşinde benim eşim gibi biraz zor birisi bu konudaa bende eşime çok az bi zaman ilaç ve bitkisel kullandırabilmiştimm.
ama ilkte çok zorluk çektim ama sonra kendisi içmeye başlamıştı ama en fazla 3 ay sürdü sonra sıkıldı bırakmak istedi
bende zorlamadım açıkçası zaten senelerdir hep bişeylere ikna etmektennnnnnn çokkkkkkkk yoruldum inan...
ne ilaç içiyo ne bitkiseller nede ameliyat olurum diyeeeeee hiç bişey yapmak istemiyoooooo..ama neyse yinede öyle böyle bişeyler yaptık işteee..ameliyatlarla ama keşke böyle
olmasaydııııı diyorumm ..ne yapalım bunlarıda yaşayacakmışıszz...
inşallahhhhhhhhhh şifa olur kullandıkları cnm benimmmm.. bende inanıyorum biraz zaman sonra o doktorada gitmeey ikna edeceksin cnmmm...
Anladım cnmm .enfeksiyondan demek miden bulanıyooooo ama ilaç içmdende geçmiyo herhaldeee...ne yapcan ialçlar bitene kadar sıkcan dişini biraz..
ne güzell görümcend egidiyo demek ilk senesi dimi ben şimdi . sınıf oldummm ablasıııııı
bu sene daha güzel şeyler yapıcağızzzzzzz oleyyyyyyyyyy
bende şimdi gidiyorummmmmm cnm pazara komşum aradı gidelim diyooooooooo
görüşürüzzzzzzz yineeeeeee uğra aradaaaaaaaa cnmmmmmmmm
saol arkadaşım.
Ben eşime hep allah bize bir evlat vermeyecekse yapacak birşey yok ama birşeyler yapılabiliniyorsa yapalım gerisini allaha bırakalım derdim.çünkü diğer türlü acaba tedavi görsek olurmuydu acabalarla yıpratacaktım kendimi.
aman arkadaşım zor olan durumumuzu daha da zorlaştırmanın manası ne ? ama bizde olsaydı problem biz herşeyi yapardık eminim.
cnm mrb nasılsın tanışmadık senle ama burdan takip ediyorum arada ben de bi ara senin gibi acaba başka bi bölüm dahamı okusam bilmem ne diye bunalım yapmıştım bende öğretmenlik mezunu olduğum halde kpss de bi türlü olmadı ama sonra düşündüm işimi seviyorum tekrar dershaneye kaydoldum ve başladım çalışmayasana haddim olmayarak şunu söyleyebilirim 2 yıllık bi bölüm okumak yerine bi sene dişini sıkıp kpss çalışsan iyi bi memurluk yazsan rahat edersin okuyacagın bölüm için yine kpss şart değilmi sonuçta zaman kaybı olmazmı inş hersey gönlünce olur rabbim helal kazanç kapıları açsın herkese
Tatlım bende sana yazmıştım şimdiiii...
ne güzel bi yazı böyle ne güzel sözlerrr canım benimmmmmmm..
öyle cnm zaman zaman gel gitler yaşıyorum tatlım yaa bazen aklıma geliyo üzülüyorumm bazende mutlu oluyorumm hayal ediyorumm.iştee öyle
bi tuhafımm anlıycağınnnnn zaman geçiyoo hala çoçuksu olmak zorrrrrrr...bu kadar yaklaşmışken olmaması zorr...sabretiyorum cnm bekliyorumm.
inşallah bizlerde o mutluluğu yaşarız birgünnnnn
sen çalışıyosun cnmm ben evdeyim ya ister istemezzz kuruyorum kafamdaa....sonra birden unutmak istiyorum ama olmuyo cnm yaaaaaaaa
yeni tedavime inşallah başlayabilirsennnnnn kafam rahat bi şekilde başlamak istiyorummmmmmmm...
seval cnm senin adın asevindim inş eşinin bütün düşüşnceleri bebiş için olur sende ve eşinde bebişinize kavuşursun cnmslm.kızlar işlerden biraz sıyrılıp topiğe girdim.özeniyorum sizlee valla güzel güzel yazışıp dertleşiyonuz.ben bu işi ara ara yapabiliyorum.neyse sizinle eşimin artık beni üzmeden,söyletmeden ilaçlarını almaya başladığının haberini paylaşmak istedim.bilen arkadaşlarımız bilir benim eşim tedaviyi,mikrıteseyi,alternatif tıbbı kabul etmeyenlerden di.3 yıl boyunca hep yalvardım ,yakardım,ağladım.nihayet 4 4 temmuzdan buayana ilaçlara başladık çok şükür.incir, ısırgan çayı,macunda yiyor.hatta ben unutuyorum ilacını vermeyi kendi hatırlatıyor.bu benim için okadar büyük birşeyki paylaşmak istedim.ilaçların ve bitkisellerin hormon değerlerini olumlu yönde arttırdığı için kullanıyor olsa gerek.ah birde gözdennnn arkadaşımızın bahsettiği Dr. Celalettin Peruya muayaneye gitse.ama inanıyorum ki bu konuda da ikna edeceğim.zaman gerçekten bazı şeyler için şart.böyle işte paylaşmak istedim.
Birde kızlar içinizde 2. üniversite okuyacak orkadaşlarımız var mı?bu konuda beni çok kurcalıyo.karar veremedim.
cnm hoşgeldin nasılsın çarşamba güzel haberler bizleri bekler inşcanım arkadaşlarım hepinize merhaba,
rabbim evinize huzur versin ve bu azonun etkileri sonsuza dek sillinsin.
seval cnm senin adın asevindim inş eşinin bütün düşüşnceleri bebiş için olur sende ve eşinde bebişinize kavuşursun cnm
gider dr buraya kadar geldiyse oda olur inş
cnm hoşgeldin nasılsın çarşamba güzel haberler bizleri bekler inş
pıtırcık cnm bu gün biraz leke geldi adet günümde yaklaştığı için yasinleri
kızakrdeşim okudu cnm yani vck ve umutun yasinleri bitti
ne olur kusura bakma hakkını helal et bi daha olmaz güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?