Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım benim burayı bulmam bir mucize gibi geliyor bana cünkü eşim hemen ögrenir ögrenmez ameliyat masasına yatacaktı ve bilmedigimiz bir merkezde ankalifede her sey hazırdı ama benim içime hiç sinmedi ve araştırmaya basladım sizin yazılarınız eşime tek tek okuttum şükürler olsun vaz gecti özelliklede senin yazılarını ve sedaecrinin yazılarını okuttum o zaman üye deildim bitkisel her seye karsı cıkıyordu simdi ise kendi yapıyor keci boynuzu kürünü yesil sebze hiç yemezdi simdi ben unutursam o koyuyor sofraya canım cok cabalıyor inan benden fazla. okadar degiştiki hepsi önce rabbimin sonra sizin sayenizde oldu ALLAH razı olsun sizden ben size hep diorum onlar benim görünmeyen meleklerim diorum eşime:) insallah canım benim de içimde bir ümit var sanki ameliyat olmadan normal cıkışı saglarız gibi insallah canım sizde normal cıkış saglarsın ve ve ve dogal yoldan hamile kalırsın canım

Canım biz hiç bilmeden yattı eşim o masaya işte ama şimdi olsammm hemen olmazdıkk herhaldee...
ve süper cnm eşinin kensinin istemesi mücadele etmesii ne güzell
ben eşimde hiç görmedimm bu istekleriiii hep benim zorlamalarımla çabalarımlaaaa yapıyodu herşeyiiiiii
Senden allah razı olsun cnmmmmmm ..inşallah çabalarınızın karşılığını verir RABBİM...
ayyyyyyy biz senin görünmeyen meleklerinmiyizzz bizim haberimiz yokkennnnnnn neler oluyomuşşşşş
üye olmadanda okuyodunnnnn demekkkkkkkk

kızzlarrrr mercan arkdaşımızdan haber yokmuu : meraktan çatlayyacağımmm sankimmm..

Yok cnmm maalesefffff bende bekliorumm:18::18::18::18::18::18:
yiğenlerimizdennnn güzel haberler getirir inşallahhhhhhh mercanımmmmmm

CNM GEÇMİŞ OLSUN İNŞLH KOKTUĞUN KADAR MÜHİM BİŞEY DEĞİLDİR
ALLAHIM BU DERTTEN KOLAYCA KURTARSIN İNŞLH
BUNUNLA İLGİLİ SARAÇOĞLUYLAMI GÖRÜŞTÜN CNM SEN PEKİ NASIL UYGULAYACAKSUN SOĞAN KÜRÜNÜ
BENDE YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL UYGULANDIĞINI BİLMİYORUM CNM...

CNM BENİMMMMMAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN 13 TANE BEBİŞİN VAR DESENE
İNŞLH HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ OLURLAR VE 2 Sİ GÖBÜŞÜNDE CAN BULUR
ALLAHIM ZOR OLAN İŞLERİNİZİ KOLAYLAŞTIRSIN VE SENDE BİRAZN ÖNCE ANNE OLURSUN İNŞLH ÇOK SEVİNDİM DARISI HAMİLEYİM YAZMANA İNŞLH...

Ahhhhhhhhcnm ya bende çokkkkkkk üzüldüm kızcağızn halineeee
dün çok iyi bakamıştımmmmm,
yazık hemde babası yatalakmış ... ne zor şartlarda okuyodurrrrr... Rabbim yardımm etsinnnnnnn..
sende üzüldündün tabikiiiii dünnnnnnnn ...cnm yaa

Bende yasinlerimi okudum.rabbim bütün dualarımızı kabül etsin inşallah.

hepinize kocaman selamlar kader arkadaşlarım..aylardır uğramadım topiğe hiç.hepinizi tek tek çok özledim.kimilerinizin faceden güzel haberlerini aldım.çokmutlu olduklarım oldu,üzüldklerim oldu..

bahar85,flzak,vck neler yapıyosunuz bi gelişme varmı durumlarınızda.??

biz toparlanmaya çalışıyoruz hala (gerçi nekadar başarabiliyoruz muaamma).. hepinizi çok özledimmm..

merhaba canım.
Tülay arkadaşımızın yasinlerini okudum allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla bebekleri olsun inş.

merhaba canım.
Tülay arkadaşımızın yasinlerini okudum allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla bebekleri olsun inş.

Allah razı olsun canım kardeşim.Rabbim peygamberimizin (s.a.v) yüzü suyu hürmetine bu okunan duaların yüzü suyu hürmetine,buradaki dua kardeşliğimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin duasını kabül eder inşallah."ey cömert allahım duy sesimizi dualarımızı geri çevirme ne olur"(Amiinnn!!!!)

Hoşgeldin canımmmmmmm..
bizde cnmm en son negatifi aldımm şuan beklemedeyim işteee.
sen nasılsınn..dediğin gibi ne kadar toparlanabilirki insan böyle durumlardaaaaaaa
bende öyle işte kendimi toparlamaya çalışıyorumm bazen iyi bazen kötü geçiyo işte günlerrrrrrr

kızzlarrrr mercan arkdaşımızdan haber yokmuu : meraktan çatlayyacağımmm sankimmm..

Yok cnmm maalesefffff bende bekliorumm:18::18::18::18::18::18:
yiğenlerimizdennnn güzel haberler getirir inşallahhhhhhh mercanımmmmmm

Mercan canım inş mutlu haberle dönersin aramıza.
Allah yar ve yardımcın olsun.

canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.daha yeni geldim doktordan.hemen size koştum.doktorumuzla önce dertleştik.geçen günki doktoru çekiştirdik.bazıları önce olumsuzu söyler vs..diye beni sakinleştirdi.sonra muayene etti evet bebişlerden biri 5 gün geride ama olması gereken hafta içinde gelişim gösteriyor dedi.biri 96 gr.diğeri 91 gr.şimdilik gayet sağlıklılar ve inşallah güzel güzel büyüyecekler dedi.hamilelik zaten stresli birşeydir.birde bunları düşünüp iyice kendini bunaltma dedi.
geçen gün 36 haftalık ikizlerden birinin ölü doğduğunu diğerini kurtarabildiklerini anlattı.hocaların çoğunun tarzı bu. üzülme bir daha seni onuna görüştürmem ihtiyacımız olursa başka şehre gidersin dedi.
bende gerçekleri söylemek görevi olabilir ama fakültede ders anlatır gibi hasta ile konuşulmaz dedim.:19
bugünde doktorum aslında diğer doktordan farklı bişey demedi ama onca olumsuz şeyi beni rahatlatarak söylediği için şu an bebeklerim sağlıklı olduğu için mutlulukla ayrıldım doktordan.

kızlar daha önce paylaşmıştım sizinle. ben doktora hiç bir zaman keyifle gidemiycem elim yüreğimde gidicem.her şeye hazırlıklı olmak zorundaymışım bende güçlü olmaya çalışıcam .kuzularımda benim kadar inatçıysalar beni bırakmayacaklardır.
sizler gibi güzel yürekli insanların duaları var arkamda.Allahım bana korktuklarımı yaşatmaz inşallah.

Allah sizlere her anının tadını çıkarabileceğiniz mutlulukla hatırlayacağınız hamilelikler yaşatsın.

Canım benim senin yazını nasıl heyecanla açtımmmmm...seni bekliyodum sabahtan beriiiiii..16
çokkkkkkkk şükür gözün aydınnnnnnnnn bize güzel haberlerle geldinnnnnnnnnnn bitanemmmm
çokkkkkkkkk mutlu oldummmmmmmmm bendeeee maaşallahhhhhhh kuzuklarda iyiymişşşşşş...
teyzeleri onlara çok dua ettiiiiiiiiiiiiii..çokşükürki iyilerrrrrrr
bundan sonrasındada inşallahhhhhhhh güzelce geçirirsin cnmmm hamileliğini..
senin gibi güçlü bi anneleriiiiii varken ben inanıyorummmm onlardaaaaaaa güçlü olucaklarrrrrrr..
ve dünyaya geliceklerr Allahın izniyleeeeeeee....

Canım gözün aydın bebişlerin iyi olmasına cok sewindim rabbim onları sana bagışlasın insallah...saglıcakla kucagına alırsın inşallah..

Ay canım ya çok sevindim ya.rabbim yine yüzünü güldürmeyi devam etsin inşallah.Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alırsın.Moral çok önemli.sitrest yapma ne olur.hep dualarımızdasın ve olmaya devam edeceksin tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…