sağol tatlımm.
ama senin burayı bulman çok iyi biz hiç bişeyden habersiz girdik bu işlereeee....geldik buralaraaa ...evim kendimizin ailelerimizlede aynı yerdeyiz zatennn..çok şükürr
ama işteeee haayt zor be cnmm ..rabbim yardım etsinnnnnnn darda bırakmasın kimseyiiiiiii...
inşallah cnmmmmmmm bu sefer deneyebilirsemmmmmm kavuşurum bend e nişallah bebeğimeeeeeeee..
tabi cnm burayı okudukçaaaaa dahada değişecekkkkkk fikirlerinn burayı bulduğun için çok şanlısınn gerçektennnnnnnn
evt tatlım çok şükür bulunuyo ameliyatlaaaaaaa...ama bebeişimize ne zaman kavuşacağız bakalımmmmm..
inşallah cnm sizdede hiç ameliyatlara gerek kalmadan kavuşursun meleğineeeeeee..
evet canım benim burayı bulmam bir mucize gibi geliyor bana cünkü eşim hemen ögrenir ögrenmez ameliyat masasına yatacaktı ve bilmedigimiz bir merkezde ankalifede her sey hazırdı ama benim içime hiç sinmedi ve araştırmaya basladım sizin yazılarınız eşime tek tek okuttum şükürler olsun vaz gecti özelliklede senin yazılarını ve sedaecrinin yazılarını okuttum o zaman üye deildim bitkisel her seye karsı cıkıyordu simdi ise kendi yapıyor keci boynuzu kürünü yesil sebze hiç yemezdi simdi ben unutursam o koyuyor sofraya canım cok cabalıyor inan benden fazla. okadar degiştiki hepsi önce rabbimin sonra sizin sayenizde oldu ALLAH razı olsun sizden ben size hep diorum onlar benim görünmeyen meleklerim diorum eşime:) insallah canım benim de içimde bir ümit var sanki ameliyat olmadan normal cıkışı saglarız gibi insallah canım sizde normal cıkış saglarsın ve ve ve dogal yoldan hamile kalırsın canım
kızzlarrrr mercan arkdaşımızdan haber yokmuu: meraktan çatlayyacağımmm sankimmm..
CNM GEÇMİŞ OLSUN İNŞLH KOKTUĞUN KADAR MÜHİM BİŞEY DEĞİLDİRrabbim esirgesin inşallah sorunum geçer
saraçoğlu çok zorlanacaksın ama bana allah razı olsun diyeceksin dedi
bende hocam hep diyorum zaten dedim
inşallah dediği gibi atlatırım bu sorunuda sonrada her zaman dediğin gibi bende bebişime kavuşrum
arkadaşlar selam sizinle mutlu haberleri paylaşmayı seviyorum dün toplanan 15 yumurtamın bugün 13 tanesi döllenmiş durumlarıda gayet iyiymiş sıra geldi annelerine tutunmaya çok sevindim Allahım sizede en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah
bugün pek dinlnemedim canım yaa baya kötü oldum yine...
benim 3 stajerim var biri açık liseden 2 si çok programlı liseden...
çalıştığım köydenler üçüde...
bugün açık liseli stajerim köyden benimle geldi ilçeye...
kayıt yenileme haftası diye...
lisede tam evimin yanı...
neyse onu bıraktım eve çıktım tam bişeyler yerken aradı...
sesi ağlamaklı hocam sizinle acil bişey konuşucam diye...
eve gel dedi zaten apartmanın önündeymiş çıktı hemen...
kayıtlar ayın 12 sinde bitmiş buna arkadaşları yanlış vermiş tarihi...
son senesi kızcağız 3 gün staja geliyor 1 gün haftasonu liseye derse gidiyor kalan 3 günde fabrikaya çalışmaya gidiyor...
babası yatalak durumları kötü bu sene 3. senesi zar zor bu seneye kadar gelebilmiş...
duyunca öyle kötü oldum ki...
okulun müdürü tarihi kaçırdın ... numarayı ara derdini anlat belki bişey yapabilirler deyip savmış başından...
kızcağız hocam siz arasanızda konuşsanız demiş kabul etmemiş...
neyse kendi öyle kötüki konuşacak hali yok aradım bakanlığı konuştum anlattım durumu...
süre dolmuş yapılacak bişey yok diyor görevli süre sonradan uzayabilir siteden takip edin diyor...
yaa ünide bile kayıt zamanını kaçırınca telafi edilebiliyor burda nasıl olmaz...
neyse kızı m. eğitime gönderdim git bi danış diye...
sonra dayanamadık eşimle sofradan kalktık hazırlandık arkasından gittik m.eğitime...
balıkesire açık öğretim bürosuna götürüp danışalım diye...
m.eğitimdekiler yine aramış bakanlığı tekrar görüşmüşler...
bu dönemi yanmış 2. dönem yapıcakmış kayıt yenileme...
ondan sonra 1. dönemin sınavlarını verebilmesi için dilekçe vereceklermiş...
kabul edilirse 1. dönemin sınavlarını verecekmiş falan da falan...
sonra balıkesire gitmeye gerek yok dediler döndük biz...
yaa öyle üzüldüm ki kızın haline...
gelmiş 21 yaşına onca yokluğun içinde bişeylerle mücadele ediyor abuk subuk engeller çıkıyor önüne...
üzüntüden başıma bi ağrı saplandı hala devam ediyor...
canım biz uzun bi süre konyaya gelemeyiz ama gelince mutlaka görüşücem seninle
negüzl olur vallaaaaaaaa
Yok cnmm maalesefffff bende bekliorumm:18::18::18::18::18::18:
yiğenlerimizdennnn güzel haberler getirir inşallahhhhhhh mercanımmmmmm
tülay arkadaşımızın yasinlerini okudum allah hayırlı evlatlar nasip eylesin amin
merhaba canım.
Tülay arkadaşımızın yasinlerini okudum allah kabul etsin inşallah.hayırlısıyla bebekleri olsun inş.
canım nasıl oldun sen en son yatıyorm deiştin.toparlanabildinmi?
hepinize kocaman selamlar kader arkadaşlarım..aylardır uğramadım topiğe hiç.hepinizi tek tek çok özledim.kimilerinizin faceden güzel haberlerini aldım.çokmutlu olduklarım oldu,üzüldklerim oldu..
bahar85,flzak,vck neler yapıyosunuz bi gelişme varmı durumlarınızda.??
biz toparlanmaya çalışıyoruz hala (gerçi nekadar başarabiliyoruz muaamma).. hepinizi çok özledimmm..
kızzlarrrr mercan arkdaşımızdan haber yokmuu: meraktan çatlayyacağımmm sankimmm..
Yok cnmm maalesefffff bende bekliorumm:18::18::18::18::18::18:
yiğenlerimizdennnn güzel haberler getirir inşallahhhhhhh mercanımmmmmm
Mercan canım inş mutlu haberle dönersin aramıza.
Allah yar ve yardımcın olsun.
canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.daha yeni geldim doktordan.hemen size koştum.doktorumuzla önce dertleştik.geçen günki doktoru çekiştirdik.bazıları önce olumsuzu söyler vs..diye beni sakinleştirdi.sonra muayene etti evet bebişlerden biri 5 gün geride ama olması gereken hafta içinde gelişim gösteriyor dedi.biri 96 gr.diğeri 91 gr.şimdilik gayet sağlıklılar ve inşallah güzel güzel büyüyecekler dedi.hamilelik zaten stresli birşeydir.birde bunları düşünüp iyice kendini bunaltma dedi.
geçen gün 36 haftalık ikizlerden birinin ölü doğduğunu diğerini kurtarabildiklerini anlattı.hocaların çoğunun tarzı bu. üzülme bir daha seni onuna görüştürmem ihtiyacımız olursa başka şehre gidersin dedi.
bende gerçekleri söylemek görevi olabilir ama fakültede ders anlatır gibi hasta ile konuşulmaz dedim.:19
bugünde doktorum aslında diğer doktordan farklı bişey demedi ama onca olumsuz şeyi beni rahatlatarak söylediği için şu an bebeklerim sağlıklı olduğu için mutlulukla ayrıldım doktordan.
kızlar daha önce paylaşmıştım sizinle. ben doktora hiç bir zaman keyifle gidemiycem elim yüreğimde gidicem.her şeye hazırlıklı olmak zorundaymışım bende güçlü olmaya çalışıcam .kuzularımda benim kadar inatçıysalar beni bırakmayacaklardır.
sizler gibi güzel yürekli insanların duaları var arkamda.Allahım bana korktuklarımı yaşatmaz inşallah.
Allah sizlere her anının tadını çıkarabileceğiniz mutlulukla hatırlayacağınız hamilelikler yaşatsın.
canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.daha yeni geldim doktordan.hemen size koştum.doktorumuzla önce dertleştik.geçen günki doktoru çekiştirdik.bazıları önce olumsuzu söyler vs..diye beni sakinleştirdi.sonra muayene etti evet bebişlerden biri 5 gün geride ama olması gereken hafta içinde gelişim gösteriyor dedi.biri 96 gr.diğeri 91 gr.şimdilik gayet sağlıklılar ve inşallah güzel güzel büyüyecekler dedi.hamilelik zaten stresli birşeydir.birde bunları düşünüp iyice kendini bunaltma dedi.
geçen gün 36 haftalık ikizlerden birinin ölü doğduğunu diğerini kurtarabildiklerini anlattı.hocaların çoğunun tarzı bu. üzülme bir daha seni onuna görüştürmem ihtiyacımız olursa başka şehre gidersin dedi.
bende gerçekleri söylemek görevi olabilir ama fakültede ders anlatır gibi hasta ile konuşulmaz dedim.:19
bugünde doktorum aslında diğer doktordan farklı bişey demedi ama onca olumsuz şeyi beni rahatlatarak söylediği için şu an bebeklerim sağlıklı olduğu için mutlulukla ayrıldım doktordan.
kızlar daha önce paylaşmıştım sizinle. ben doktora hiç bir zaman keyifle gidemiycem elim yüreğimde gidicem.her şeye hazırlıklı olmak zorundaymışım bende güçlü olmaya çalışıcam .kuzularımda benim kadar inatçıysalar beni bırakmayacaklardır.
sizler gibi güzel yürekli insanların duaları var arkamda.Allahım bana korktuklarımı yaşatmaz inşallah.
Allah sizlere her anının tadını çıkarabileceğiniz mutlulukla hatırlayacağınız hamilelikler yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?