- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
canım arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.daha yeni geldim doktordan.hemen size koştum.doktorumuzla önce dertleştik.geçen günki doktoru çekiştirdik.bazıları önce olumsuzu söyler vs..diye beni sakinleştirdi.sonra muayene etti evet bebişlerden biri 5 gün geride ama olması gereken hafta içinde gelişim gösteriyor dedi.biri 96 gr.diğeri 91 gr.şimdilik gayet sağlıklılar ve inşallah güzel güzel büyüyecekler dedi.hamilelik zaten stresli birşeydir.birde bunları düşünüp iyice kendini bunaltma dedi.
geçen gün 36 haftalık ikizlerden birinin ölü doğduğunu diğerini kurtarabildiklerini anlattı.hocaların çoğunun tarzı bu. üzülme bir daha seni onuna görüştürmem ihtiyacımız olursa başka şehre gidersin dedi.
bende gerçekleri söylemek görevi olabilir ama fakültede ders anlatır gibi hasta ile konuşulmaz dedim.:19
bugünde doktorum aslında diğer doktordan farklı bişey demedi ama onca olumsuz şeyi beni rahatlatarak söylediği için şu an bebeklerim sağlıklı olduğu için mutlulukla ayrıldım doktordan.
kızlar daha önce paylaşmıştım sizinle. ben doktora hiç bir zaman keyifle gidemiycem elim yüreğimde gidicem.her şeye hazırlıklı olmak zorundaymışım bende güçlü olmaya çalışıcam .kuzularımda benim kadar inatçıysalar beni bırakmayacaklardır.
sizler gibi güzel yürekli insanların duaları var arkamda.Allahım bana korktuklarımı yaşatmaz inşallah.
Allah sizlere her anının tadını çıkarabileceğiniz mutlulukla hatırlayacağınız hamilelikler yaşatsın.
Kizlar bagira bagira agladim test kagidim elimde*** degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis*** allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin*** Sonra gelicem isten geldim***yemek ***yiyim kendime geleyim gorusuruz gelicem...Konuyu düzenle/Sil
Kizlar bagira bagira agladim test kagidim elimde*** degerim 179,7 inanamiyorum hala su an gebelik var dediler cuma testi tekrarliycakmisim deger artarsa tamammis*** allahima binlerce kez sukur yarabbim bu mucixe degil de ne buyuk allahin hepinize nasip etsin insallah o kadar icten dua ediyorum ki hepinize tesekkur ediyorum dualariniz icin*** Sonra gelicem isten geldim***yemek ***yiyim kendime geleyim gorusuruz gelicem...Konuyu düzenle/Sil
ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş epeydir halay çekememiştik geç kaldım ama olsun kendi kendime iki döneyim bari
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnn çok çok mutluyum şuannnnnnn
değerin çok güzel
canım hamişsin hamişsinnnnnnnnnn
rabbim sağlıcakla bebişine kavuşmanı nasip etsin
sen şoku atlat gel yanımıza
ohhhhhhhhhhh halayımızıda çekelimmmmmmmm
gözünaydın cnm
inş hayırlı sağlıklı bi hamilelik geçirirsin
Allahım bebeişini sana bağışlasın
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh 4
gözünaydın kızzz hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnn
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeee
cuma değerlerin katlansın inşşşşşşşşşşşşş
haydeeeeeeeeee halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:
canım ne kadar sevindiğimi bilemezsin sabahtan şimdiye kadar sabırsızlıkla seni bekliyordum inanki içim titredi çok mutlu oldum darısı hepimizin başına bana dua et ne olur cumartesi test günüm Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder Inşallah
maşallahh rabbim nazarlardan saklasın değerin çok güzell tatlımm.. çokkkkkkkk mutlu oldumm inan... inşallah hayırlısı ile kucağına almayı rabbim nasip eyler...
allahımmmm şu abdestliyimm vede yatsı ezanını bekliyorum kalptenn diliyorumm kii burada bütün arkadaşlara vede bana bu topikte hamileyimmm yazmayıı nasip eyleee... amin... çokk duygulandımmm... mucizenii bizede yaşat allahımmm...amin.
Canımmmmmmmmm gözün aydınnnnnnn
topiği bi açtım senin haberini gördümmmmmmmm oleyyyyyyyyyy listedede bi hamişimiz daha olduuuuuu
bende çokkkkkkkkkkkkk mutlu oldummmmmmmm:
rabbim tamamına erdirsinnnn değrinde gayet iyiiiiiiiiii cnmmm
Darısı başımızaaaa
güzel haber inşallah bebeklerinin ikisinide sağlıkla kucağına alırsın
hayırlı olsun bu habere halay çekilir ek:
değerin çok güzel
gözünaydın cnm
:
canım ne kadar sevindiğimi bilemezsin sabahtan şimdiye kadar sabırsızlıkla seni bekliyordum inanki içim titredi çok mutlu oldum darısı hepimizin başına bana dua et ne olur cumartesi test günüm Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder Inşallah
maşallahh rabbim nazarlardan saklasın değerin çok güzell tatlımm.. çokkkkkkkk mutlu oldumm inan... inşallah hayırlısı ile kucağına almayı rabbim nasip eyler...
allahımmmm şu abdestliyimm vede yatsı ezanını bekliyorum kalptenn diliyorumm kii burada bütün arkadaşlara vede bana bu topikte hamileyimmm yazmayıı nasip eyleee... amin... çokk duygulandımmm... mucizenii bizede yaşat allahımmm...amin.
topiği bi açtım senin haberini gördümmmmmmmm oleyyyyyyyyyy listedede bi hamişimiz daha olduuuuuu
Darısı başımızaaaa
değerin çok güzel
gözünaydın cnm
:
Darısı başımızaaaa
ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş epeydir halay çekememiştik geç kaldım ama olsun kendi kendime iki döneyim bari
Allah tamamına erdirsin hayal çok güzel bir haber bu.
Canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin insallah darısı tüm isteyenlerin başına insallah...
TÜLAY20 ’ YE OKUYORUZ
16 EKİM SALI SAAT 20.00 den 17 ekim ÇARŞAMBA saat 23. 00 e kadar
aruna …………………………………………….... 2 =okudu
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….1
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ……………………………………....1
esma ………………………………………………..2
oknk ……………………………………………….. 1 =okudu
mera1987 …………………………………..…….2
flzask2003 ………………………………………..2
masal1981 ………………………………………..1
hep…………………………………………………..1
mavimenekşe …………………………………….2 =okudu
nur.sen …………………………………………….1
seval0817 ………………………….……..…. .…2
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2 = okudu
umut99 ……………………………………..……..1
vck ………………………… ……………………....2
tülay20 ……………………………………………..2
zambak06 …………………………………….....2
lamyay …………………………………………….3 =okudu
hpk …………………………………………….…..2
kader60 ………..
naz034………………………………………….… 2
birumut99 ………………………………….….…1 =okudu
snopy35 ………………
kızlar dün eşimmkaan beye gitmek için randevu alacaktı eşimde raund spermatid(sperm öncü hücresi) çıkmıştı gelin ileri tedaviye bakalım demişti
ben bugün mesaj yazdım testisler yukarıdayken ileri tedavide hormon ilaçları kullanırsa tehikeli olup olmayacağını sordum
oda uygun olmayacağını beslenmeye dikkat etmesi gerektiğini yazmış
eşinizin testisleri yukarıda ise niye indirilmesi için uğraşılmıyor?
ayrıca pregnyl (hcg) tarzı ilaçlar testislerin olması gereken torbaya inmesini sağlıyor... hiç bu tip bir tedavi görmedinizmi?
eğer yanlış anlamadıysam ve testisler yukarıdaysa vücut ısısından etkilenerek bozulma riski çok yüksektir ve bir daha işe yaramayacak kadar hasar görebilir...
eşinizin testisleri yukarıda ise niye indirilmesi için uğraşılmıyor?
ayrıca pregnyl (hcg) tarzı ilaçlar testislerin olması gereken torbaya inmesini sağlıyor... hiç bu tip bir tedavi görmedinizmi?
eğer yanlış anlamadıysam ve testisler yukarıdaysa vücut ısısından etkilenerek bozulma riski çok yüksektir ve bir daha işe yaramayacak kadar hasar görebilir...
ohhhhhhhh beeee topikçe rahatladık valla
bitanem konuştuğumuz gibi maşallah bebişlerinin birinin gelişimi önden gidiyor diğeride olması gerektiği haftadaymış...
inş doğuma kadar böyle devam eder hayırlısıyla faceden ikizlerinin fotolarına baktığımız günlerde gelir
cnm olsun genede dr olumluda konuşmuş sen gönlünü ferah tuttttttttt
o minicik sıpaların,teyzelerinin duasını duyup rabbime sığınıp seni hiççççççççç bırakmıcaklar
cnm daha yazacaksın AYY BU SIPALAR BENİ ÖLDÜRÜYO BÜYÜDÜKÇE YARAMAZ OLUYOLAR DİYE BİZE DERT YANCAKSIN CNM
dualarımız hep seninle ii dilekelrin senide bizleride bulsun güzelim a.e.o
canımmm bebişlerinini durumu iyiymiş üzüldüğün gibi olmadı bak Rabbbim onları koruyor inş sana sağsağlim gelecekler
ikiz gebelikte bu risk hep var Allahım karusun bebişlerini
büyüyorlar onlar annesi
çok sevindim canım senin adına.. inşallah hamileliğin de bundan sonra sorun yaşamadann bebişlerinin kucağına alırsınn..amin.
biz bunları zaten yapıyoruz bir tek ısırgan kullanmıyoruz artık onuda içirecem
ZAMBAK06 ‘Ya OKUYORUZ
17 ekim ÇARŞAMBA SAAT 23.00 DEN 18 EKİM PERŞEMBE SAAT 23.00 E KADAR.
aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………………………….….2
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 1
denizbulutu ……………………………………....2
esma ………………………………………………..2
oknk ……………………………………………….. 2
mera1987 …………………………………..…….1
flzask2003 ………………………………………..1
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….1=okudu
nur.sen …………………………………………….2
seval0817 ………………………….……..…. .…1
pembe85 …………………. ……………….…….1
pıtırcık43 ……………………………………….….1
umut99 ……………………………………..……..2
vck ………………………… ……………………....1
tülay20 ……………………………………………..2
zambak06 …………………………………….....2
lamyay …………………………………………….2
hpk …………………………………………….…..1
kader60 ……………………………………………2
naz034………………………………………….… 2
birumut99 ………………………………….….…2
snopy35 ………………
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?