• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlarr.yola çıkıcaz öğleden sonra.kayınvaldeme gidiyoruz.hepiminize İYİ BAYRAMLAR öpüyorum hepinizi

merhaba kizlar
umutolsun çok sevindim adiniza ilaçlarin faydasi oldu demek ki
esin hangi ilaçlari kullaniyor ?
Peki istemedigin olay neydi.

kızlar hepinizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hepinizin bayramı mübarek olsun.canım sonra anlatırım şimdi toparlayamadım.

kızlar pazartesi kaaan beyle randevümüz vardı ilaca cevap vermiş eşim 58 den 34 de düşmüş fsh güzel dedi ilacı 2 katına cıkarttı siz neler yaptınız ben yokken kızlar bugün hiç istemedigim şeyler yaşandı neyse bye iyi geceler
cnm çok sevindim senin adına umarım herşey herzaman böyle güzel gider.kaan hoca kalabalık mıydı yine?

herkese iyi bayramlar arkadaslar,hersey gonlunuzce olsun
insallah seneye bayrama tum arkaslar hepimiz bebeklerimizle kutlariz bayrami
dualarla...

hayırlı bayralar kızlar nasılsınız ben rahatladım sonunda oldu süprizzzzz dün umut tüpbebekteydik muayene oldum ulun bey sonra kan testi istedi kan verdim sonuçlar 1.5 saat sonra çıkıyor beklerken kadının birisinin test günüymüş hamile oldugunu ögrendi nasıl titriyordu anlatamam Allah sizede göstersin diyor başka bişey demiyordu inşallah bizlerde nasip oldur dün ilk ignemi orda yaptılar bugün ben akşam 7de yapıcam
ulun beyle tekrardan ayın 1inde muayene olucam toplam 10 12 gün sürerdedi bakalım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer olur

hayırlı bayramlar arkadaşlar,herkesin bayramı mübarek olsun allah hepimizin kucağını çocukla doldursun inşallah.zaman canım çok heycanlandım birden yaa,inşallah buraya oldu kızlar bu sefer oldu diye yazdığın günleride görürüz.sabırsızlıkla bekliyorum senden gelecek hayırlı haberleri,bizleri habersiz bırakma nolur

iyi akşamlar kızlar kurban bayramınız mübarek olsun tüm dualarınız dilekleriniz şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul olsun inşallah........zaman tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer çıkarda sperm hamile kalırsın

kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun rabbim hepimizi hayırlı evlatlarla sevindirisn allahım büyük bizim yüzümüzüde güldürür inşallah zamancım bana emre beyin cep numarası lazım nasıl ulaşabilirim kendisine

canlarım dün geldik istanbuldan malesef hiç istediğim gibi geçmedi hastalıktan annecime bile doyamadım kısa sürdü bu tatil gittimize degmedi bile ama en azından gördüm annecimi siz ne yaptınız zamancım hadi hayırlısı başlamış tedavin allahım yardımcın olsun...

arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun.Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin.hakkınızda hayırlı olanı dagönlünüzü razı eylesin.ınşallah son bayramımız olur çocuksuz geçireceğimiz.allah hepinizin kucağını doldursun mübarek kurban bayramı hürmetine .hepiniz dualarımdasınız.ıYı BAYRAMLAR

hayırlı bayralar kızlar nasılsınız ben rahatladım sonunda oldu süprizzzzz dün umut tüpbebekteydik muayene oldum ulun bey sonra kan testi istedi kan verdim sonuçlar 1.5 saat sonra çıkıyor beklerken kadının birisinin test günüymüş hamile oldugunu ögrendi nasıl titriyordu anlatamam Allah sizede göstersin diyor başka bişey demiyordu inşallah bizlerde nasip oldur dün ilk ignemi orda yaptılar bugün ben akşam 7de yapıcam
ulun beyle tekrardan ayın 1inde muayene olucam toplam 10 12 gün sürerdedi bakalım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer olur

İNŞALLAH ARKADAŞIM.sende inşallah bağırırsın hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm diye dualarımız seninle beraber.allah kurban bayramı yüzü suyu hürmetine yüzü nü güldürsün hayallerin gerçek olsun.kurban bayramın mübarek olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba arkadaslar
hepinizin kurban bayramini candan kutlarim
zamancigim seninde tedavin basladi hayirli ugurlu olsun insallah bu kez iyi haberlerle dönersin

hepinizin bayramı mübarek olsun kızlar
zamancım tedavin başlamış tatlım inşallah seninde iyi haberlerini o büyük müjdeni alcaz canım hadi hayırlısı bakalımaz kaldı inşallah canım başlamak bitirmenin yarısıdır kendine dikkat et ilk defa deniyomuş gibi düşün sıfırdan başla bundan önceki hiç bişeyi getirme aklına allah yardımcın olsun canım

iyi aksamlar kizlar hepinizin bayraminiz mubarek olsun insallah bebeksiz son bayramimiz olur bi gun bizde insallah bebislerimizle beraber gideriz bayram gezmelerine yoksa artik dayanamiyorum nereye gitsem herkez cocuklariyla gelmis bebeklerin gozune bakmaktan sessiz sessiz oturmaktan artik cokk bunaldim

iyi aksamlar kizlar hepinizin bayraminiz mubarek olsun insallah bebeksiz son bayramimiz olur bi gun bizde insallah bebislerimizle beraber gideriz bayram gezmelerine yoksa artik dayanamiyorum nereye gitsem herkez cocuklariyla gelmis bebeklerin gozune bakmaktan sessiz sessiz oturmaktan artik cokk bunaldim

canım bayramın mübarek olsun bozma moralini lütfen insan başındayken hiç geçmiycek ben hiç göremiycem o günleri diyo ama allahın izniyle geçiyo işte inşallah sırayla hepimiz bir gün anne olcaz umudumuzu kaybetmiycez ne kadar yıkılsakta bazen toparlanmasını bilcez geçen bayramda bana biri bi dahaki kurban bayramında 7 aylık hamile olcan deseydi güler geçerdim beni bulmaz derdim ama rabbim isteyince herşey çorap söküğü gibi geliyo geçiyo inşallah sizlerinde hepinizin bir gün göbişleri bebişlerle dolsun canım

iyi akşamlar kızlar herkesin bayramını kutluyorum allahım seneye hepimizin bebekli bir şekilde bayram geçirmek nasip etsin

Back
X