• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben unuttum galiba bayramınız kutlu olsun hadi bayram bitti gelinde sohbet edelim

selam kızlar nasılsınız be igne ilaç devam ediyorum yarın umut tüpe gidiyorum kontrolum var bakalım nasıl olmuş inşallah iyidir
umutolsun emre beyin cep numarası bendeki kart vizitinden yazıyorum başkada bildiğim cep numarası yok 0533 364 18 78 hadi bakalım inşallah umdugun cevapları verir
kızlar moralim kaç gündür bozuk eşimlede aram kötü eger bu sefer olmazsa tam yıkım olur aklımdan atamıyorum yaptıklarını laflarını ve eşimin herşeye ragmen ailesini korumasını eger cocugumda olmazsa hepten yanlız kaıcam Rabbim neolur acı bana çok çaresizim kızlar çok dua edin benim için

canım benim olacak inşallah bu sefer kendini üzme bebegini düşün canım dualarımdasın hadi merakla seni ve bebegini bekliyoruz...

slm zaman.ben bugün katıldım aranıza.aralık ayında tüp bebek yaptırıcaz.zor bir süreç mi?bana biraz bahsedebilir misin.umarım senin de tutar.

iyi akşamlar kılzar zaman canım hiç düşünme tedavide olduğunu unut canım rahat ol bu sefer allahın izni ile olcak

iyiyim belginim sende hoşgelsdin canım hastaydın nasıl oldun bakem

kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar kayınvalidemlerden yeni geldik

zaman hayırlı olsun canım güzel haberler alırız inşallah

arkadaşlar allah inşallah birgün kucagımıza evladımızı almayı nasip eder ben umut ediyorum . benim eşimde de sperm bulunmadı . bizede tese dendi umut tüp bebekten çok bahsediyorsunuz acaba tanıdıklarınızdan varmı oradan memnun olan bizde ocak ayında başlıyacaz ben 24 eşim 34 yasında hormonları iyi herşey iyi tek sorun sperm bulunmadı bende de sorun yok 14 aylık evliyiz

kızlar nasılsınız bayramda bitti zamancım cok sagol yardımın için neyse sen kendini üzme rabbim sana destek bi evlat versin en kısa zamanda bende bazen birinden azar işitince cok zoruma gider bebegim olsaydı bu laflar vız gelir di diye cok düşünürüm.

herkese iyi bayramlar tedaviye baslayanlarada bol şanslar

merhaba arkadaslar nasilsiniz
ben cok giremiyorum topige yogunluktan
ama sayfalari takip etmeye calisiyorum,ins hersey yolundadir butun arkadaslarin

günaydın kızlar bayramda bitti nerdesiniz yahu konuşmaya ihtiyacım var...

belgin burdayım sen yoksun bayram bitti ama bizim yogunluk bitmedi kızlar bişey sorcam tese amaliyatı gecirdikten sonra cinsel ilişkisinde bi gerileme yaşayan oldumu?

topkte çok yavaş ya yazdıklarım geç gidiyo...nasılsınız bakalım anlatın laremcim ne var ne yok...

Back
X