Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar hepinize arkadaşlar benim eşimde azoospemi
cnm çok sevindim senin adına umarım herşey herzaman böyle güzel gider.kaan hoca kalabalık mıydı yine?kızlar pazartesi kaaan beyle randevümüz vardı ilaca cevap vermiş eşim 58 den 34 de düşmüş fsh güzel dedi ilacı 2 katına cıkarttı siz neler yaptınız ben yokken kızlar bugün hiç istemedigim şeyler yaşandı neyse bye iyi geceler
hayırlı bayralar kızlar nasılsınız ben rahatladım sonunda oldu süprizzzzz dün umut tüpbebekteydik muayene oldum ulun bey sonra kan testi istedi kan verdim sonuçlar 1.5 saat sonra çıkıyor beklerken kadının birisinin test günüymüş hamile oldugunu ögrendi nasıl titriyordu anlatamam Allah sizede göstersin diyor başka bişey demiyordu inşallah bizlerde nasip oldur dün ilk ignemi orda yaptılar bugün ben akşam 7de yapıcam
ulun beyle tekrardan ayın 1inde muayene olucam toplam 10 12 gün sürerdedi bakalım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer olur
iyi aksamlar kizlar hepinizin bayraminiz mubarek olsun insallah bebeksiz son bayramimiz olur bi gun bizde insallah bebislerimizle beraber gideriz bayram gezmelerine yoksa artik dayanamiyorum nereye gitsem herkez cocuklariyla gelmis bebeklerin gozune bakmaktan sessiz sessiz oturmaktan artik cokk bunaldim