cnm sertoli cell only y kromozom delasyonuyla alakalı bişeymi sizdede genetik problem var mı ?
azfa azfb azfc gibi doktorunuz hiç böyle birşey dedimi?
HAYIR CNM BİZİM Y DELASYONDA BİRŞEY ÇIKMAMIŞTI
YANİ GENETİK TESTLERİ NORMALDİ
AMA BİZ ONU Bİ 2006 YILINDA YAPTIRDIK BİRDE 2010 YILINDA YAPTIRMIŞTIK
ACABA YENİDEN BAKTIRSAKMI YANİ BU DURUM DEĞİŞEBİLİYORMU ACABA ...
cnmmm bende çok üzüldüm Rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın inş
çocuklarıda anne babasız bırakmasın insanın başına herşey geliyor Allahım yardımcımız olsun
biz bu konuda hassas olduğumuz için bize ağır geliyor yaşamayan bilemez anlayamaz onlara göre o çocuklar besleme
bende sıcak bakmıyorum kendi çocuğum olmazsada böyle yaşlanırım ne yapalım kaderimiz buymuş
inş sizde sperm var çocuğunuz olur cnm Rabbim sanada banada hepimize yaşatsın o duyguyu amin
HAYIR CNM BİZİM Y DELASYONDA BİRŞEY ÇIKMAMIŞTI
YANİ GENETİK TESTLERİ NORMALDİ
AMA BİZ ONU Bİ 2006 YILINDA YAPTIRDIK BİRDE 2010 YILINDA YAPTIRMIŞTIK
ACABA YENİDEN BAKTIRSAKMI YANİ BU DURUM DEĞİŞEBİLİYORMU ACABA ...
aminn canımmm aminnn inşallah bu uğurda savaşan arkadaşlarımın hepsinin yüzü güler.. rabbim onlara hayırlı evlat vererek hasretlerinin dindirir.. evt teseyle sperm bulunuyor ama kalitesizz morfoloji sıfır oda ebriyoyu dölleyemiyor.2 kez tese olmuştu..
ama umut tüpbebek merkezinde yapılan son sperm testinde menide kalitesiz 3-4 sperm bulundu. eğer emre beyy son testte bunlar işe yarar derse eşim miktotese olmacak..aksi halde tese olacak..
ne yapayımm bunada şükür..
SANMAKİİ DERT SADECE SENDE VARR, SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANDA VAR .. bu söz her aklıma gelmesinde halimizee şükrederimm. herşerr dee vardır bir hayırr..
tatlım hepinize çokk çkokkkk teşekkür ederim dualr için
unutmadınız okudunuz bana rabbimde sizi görsün ve hiç sıkıntınız olmasın bu topikteki hiççç
kimsenin olmasın
bahar canım beni aradığında teli duymadım sonrada msj çekmişsin ama sana dönemedim acil işim vardı çıkmama gerekti
şimdi ezan okunuyor ve ben duamı yapmaya gidiyorum
Ahh canım yaa kimseyi bu dertle imtihan etmesin rabbim inş
cnm bitkisellerle belki daha iyiy kaliteli sperm oluşur sen dene bişeyler
çıkış varya Allaha şükür inş kalitelidirler
bizimde spermler haraketsizdi embriyoyu döllemeye bilir demişti doktor ama dölledi tutmadı
zaten bizim embriyolara pgt yapılması lazımmış azfc delasyonunda düşük riski fazlaymız genetik olduğu için erkek çocuğada geçebilirmiş
yinede Allaha şükür sperm var inş tesedede tekrar çıkar bidaha ki sefere bebişime kavuşurum
bugün iğnelerimin 5. günüydü ve 4 folikülden 2 tn kalmış onlarda ufacıkmış hiç gelişmemişler biri 5, diğeri 6,5 muş dr. ister devam et ister bırak dedi sen bilirsin dedi..bende devam etmek istiyorum dedim bakalım ilerleme olucakmı pazar günü tekrar kontrole gidicem gelişme olmazsa tedavim iptal yine( cnm çok sıkıldı...kaderimde bebek yok heralde o kadarda umutlu gidiyorum hastaneye bazen neden böyle terslikler beni bulur anlamadım...geçen tedavimde iğnelerin 5. gününde yumurtalarım acayip büyümüştüde orgalutranı vurunmuştum 7. günde yumurta toplamam olmuştu bu seferki uzun protokol hiç yaraamadı bana anlaşılan...ben bu yumurtaları nasıl büyütcem önceden ne güzel gelişiodu dertlerim iyce arttı
bu tedavimde olmazsa bebeğe ara vercem ondan sonrada yumrtam kalmıcak offf off Allahım yardım et bana...
bugün iğnelerimin 5. günüydü ve 4 folikülden 2 tn kalmış onlarda ufacıkmış hiç gelişmemişler biri 5, diğeri 6,5 muş dr. ister devam et ister bırak dedi sen bilirsin dedi..bende devam etmek istiyorum dedim bakalım ilerleme olucakmı pazar günü tekrar kontrole gidicem gelişme olmazsa tedavim iptal yine( cnm çok sıkıldı...kaderimde bebek yok heralde o kadarda umutlu gidiyorum hastaneye bazen neden böyle terslikler beni bulur anlamadım...geçen tedavimde iğnelerin 5. gününde yumurtalarım acayip büyümüştüde orgalutranı vurunmuştum 7. günde yumurta toplamam olmuştu bu seferki uzun protokol hiç yaraamadı bana anlaşılan...ben bu yumurtaları nasıl büyütcem önceden ne güzel gelişiodu dertlerim iyce arttı
bu tedavimde olmazsa bebeğe ara vercem ondan sonrada yumrtam kalmıcak offf off Allahım yardım et bana...
bugün iğnelerimin 5. Günüydü ve 4 folikülden 2 tn kalmış onlarda ufacıkmış hiç gelişmemişler biri 5, diğeri 6,5 muş dr. Ister devam et ister bırak dedi sen bilirsin dedi..bende devam etmek istiyorum dedim bakalım ilerleme olucakmı pazar günü tekrar kontrole gidicem gelişme olmazsa tedavim iptal yine( cnm çok sıkıldı...kaderimde bebek yok heralde o kadarda umutlu gidiyorum hastaneye bazen neden böyle terslikler beni bulur anlamadım...geçen tedavimde iğnelerin 5. Gününde yumurtalarım acayip büyümüştüde orgalutranı vurunmuştum 7. Günde yumurta toplamam olmuştu bu seferki uzun protokol hiç yaraamadı bana anlaşılan...ben bu yumurtaları nasıl büyütcem önceden ne güzel gelişiodu dertlerim iyce arttı
bu tedavimde olmazsa bebeğe ara vercem ondan sonrada yumrtam kalmıcak offf off allahım yardım et bana...
selam kızlar nasılsınız ben hastanelerde geziyorum işte dün süleymaniyeye evraklarımı teslim ettim son olarak adetten 10gün önce tekrar kan vermem lazımmış bu ay geçti önümüzdeki ay kan tahlili vericem hayırlısıyla artık raporu almama az kaldı sayılırsizler nasılsınız yokluğumu fark etmediniz sanırım
Selam kızlar nasılsınız ben hastanelerde geziyorum işte dün süleymaniyeye evraklarımı teslim ettim son olarak adetten 10gün önce tekrar kan vermem lazımmış bu ay geçti önümüzdeki ay kan tahlili vericem hayırlısıyla artık raporu almama az kaldı sayılırsizler nasılsınız yokluğumu fark etmediniz sanırım
canım ben okudum rabbim insallah kabul eder arkadaşlarımız en yakın zamanda anneligi tadar
kader60(ben yani ben)2 tane
lamyay 2tane
hpk 2tane
snopy 1tane
naz34 1tane
birumut 1 tane canım sen de melek gibisin her sey için sgl arkadasım görünmeyen melek arkadasım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?