Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminn canımmm aminnn inşallah bu uğurda savaşan arkadaşlarımın hepsinin yüzü güler.. rabbim onlara hayırlı evlat vererek hasretlerinin dindirir.. evt teseyle sperm bulunuyor ama kalitesizz morfoloji sıfır oda ebriyoyu dölleyemiyor.2 kez tese olmuştu..

ama umut tüpbebek merkezinde yapılan son sperm testinde menide kalitesiz 3-4 sperm bulundu. eğer emre beyy son testte bunlar işe yarar derse eşim miktotese olmacak..aksi halde tese olacak..
ne yapayımm bunada şükür..

SANMAKİİ DERT SADECE SENDE VARR, SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANDA VAR .. bu söz her aklıma gelmesinde halimizee şükrederimm. herşerr dee vardır bir hayırr..

yok cnm değişmez ama güveniir iyi bir yerse gerek yok
bu genetik bozuklukta steroly cell hücresi çıkıyormuşta bende tam bilmiyorum ama iyiki sizde yok
yani bu hastalığın bir sürü sebebi varmış bende yeni öğreniyorum cnm

Ahh canım yaa kimseyi bu dertle imtihan etmesin rabbim inş
cnm bitkisellerle belki daha iyiy kaliteli sperm oluşur sen dene bişeyler
çıkış varya Allaha şükür inş kalitelidirler
bizimde spermler haraketsizdi embriyoyu döllemeye bilir demişti doktor ama dölledi tutmadı
zaten bizim embriyolara pgt yapılması lazımmış azfc delasyonunda düşük riski fazlaymız genetik olduğu için erkek çocuğada geçebilirmiş
yinede Allaha şükür sperm var inş tesedede tekrar çıkar bidaha ki sefere bebişime kavuşurum

rica ederim tatlım elimizden geldiğince birbirimize dualarla destek olucaz tabi...
rabbim kabul etsin dualarımızı
inş hayırlısıyla en kısa zamanda kurtulursunuz maddi sıkıntılardan
olsun canım sorun değil ben duanı yapmadan okuduğum sayıyı bildireyim diye aramıştım sonra konuşuruz

aminn .. canım zaten bitkiseller ve ilaçlar sayesinde normal çıkış olduu..yoksa önesindee menide sperm bulunmuyordu..

bizdede spermde baş ve kuyruk anomalisi çok fazlaa % 90 larda.. o nedenleee eşim tese olmasına rağmen bizdede kalitesiz embriyo oluyor.. ilk denemede 1 ikinci denemde 1 üçüncü denemde 5 emriyo oldu ama transfer gününe 1-yada 2 ebmriyo kalıyordu.. onlarda tutunamıyordu..

bugün iğnelerimin 5. günüydü ve 4 folikülden 2 tn kalmış onlarda ufacıkmış hiç gelişmemişler biri 5, diğeri 6,5 muş dr. ister devam et ister bırak dedi sen bilirsin dedi..bende devam etmek istiyorum dedim bakalım ilerleme olucakmı pazar günü tekrar kontrole gidicem gelişme olmazsa tedavim iptal yine ( cnm çok sıkıldı...kaderimde bebek yok heralde o kadarda umutlu gidiyorum hastaneye bazen neden böyle terslikler beni bulur anlamadım...geçen tedavimde iğnelerin 5. gününde yumurtalarım acayip büyümüştüde orgalutranı vurunmuştum 7. günde yumurta toplamam olmuştu bu seferki uzun protokol hiç yaraamadı bana anlaşılan...ben bu yumurtaları nasıl büyütcem önceden ne güzel gelişiodu dertlerim iyce arttı
bu tedavimde olmazsa bebeğe ara vercem ondan sonrada yumrtam kalmıcak offf off Allahım yardım et bana...

Canım benimm üzüldümm bendeeeee ..dur bakalım cnmm belki bi ilerleme olur .pazara kadarrrr ..
.vardır cnm herşeyin bi zamanıı..yinede umutsuz olmaaaaa

canım benim valla ne diyeyim inan bende çok üzüldüm şimdi :26:
hiç bişey bitmiş değil tabiki bakarsın ummadığınız bi gelişim gösterirler...
benim üzüldüğüm aylardır senin yaşadıkların...
sürekli bi aksilik çıkıyor bunlar seni etkiliyor daha çok geriliyorsun...
rabbim inş daha fazla çektirmez hayırlısıyla görürsünüz tedavinizin sonucunu

cnm yaaa çok üzüldüm inşlh o 2 folikül çok iyi gelişir belli olmaz bak doktor bile umudu varki bırakalım dememiş yinede sana sormuş inşlh düzelirler cnm yaaa sitres olma çok fazla akışına bırak aylardır çok yıprandın tabi yumuoşlar etkileniyor o 2 folikülden bebek çıkar inşlh allah yardımcın olsun...:26:

Selam kızlar nasılsınız ben hastanelerde geziyorum işte dün süleymaniyeye evraklarımı teslim ettim son olarak adetten 10gün önce tekrar kan vermem lazımmış bu ay geçti önümüzdeki ay kan tahlili vericem hayırlısıyla artık raporu almama az kaldı sayılırsizler nasılsınız yokluğumu fark etmediniz sanırım

Pıtırcık canım ben zambak ve kader arkadaşlarımın duasını okudum rabbim en yakın zamanda evlat versin arkadaşlarıma amin

slm cnm hoş geldin yokluğun far edilmezmi hiç
son durumlar ne cnm raporu almana az kalmış
hayırlısı ile bi sorun çıkmadan alırsınız inşlh
sende miyom çıkmıştı ya cnm bununla ilgili
kullandığın birşeyler varmı
bak yıllar sonra hayallerine kavuşacaksın inşlh
allah yar ve yardımcınız olsun darısıda bizlere olur inşlh.... Amin..

tatlımm hiç üzülme senin ihityacın tek yumurta tem spermm..inşallah pazara kadar yumurtaların gelişir..

benimm arkadaşımında aynı problemi vardı tüpbebek tedavisinde tek yumurta toplandıı .tek yumurta tek embriyoyduu..eşinde de sorunu vardı.. bu olumsuzluklara rağmen şimdi 3 yaşında kızı..
hatta bunlar çocuk olmuyor diye hiç korunmamışlarr kızı 7-8 aylıkken 2 ciye normaal yollardan hamile kaldıı ... umarım rabbim snada mucizesini gösterir..

canım ben okudum rabbim insallah kabul eder arkadaşlarımız en yakın zamanda anneligi tadar
kader60(ben yani ben)2 tane
lamyay 2tane
hpk 2tane
snopy 1tane
naz34 1tane
birumut 1 tane canım sen de melek gibisin her sey için sgl arkadasım görünmeyen melek arkadasım:)

melekler benim için yasin okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun.okuyamayan arkaşlarımdan da Allah razı olsun dilerim rabbimden bu güzel gün hürmetine rabbim kucaklarımızı hayırlı, saglıklı,dinine imanına baglı evlatlarla doldurur insallah bu yolda rabbim imanımızı sabrımızı arttırır insallah tekrardan hepinizden ALLAH RAZI OLSUN hakkınızı helal edin arkadaşlar

canım inan çok üzüldüm.vardır bir hayır.zamanı vardır belki.
inan yazılarını hep okuyorum bir tersliktir gidiyor .ama sabırlı ol.inş hayırlı zamanını bekliyordur bebişin gelmek için.
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip etsin. inş mucize olurda en kısa zamanda normal gelir bebişin.

canım yalan gelecek ama diğer topiktede göremedim seni teli olsada arasam hayırdır diyordum kendi kendime.
inş işlerin kolay olur ve alıverirsin raporunu.
yokluğun hissedilmez olur mu tatlım....
topikten kim biraz uzaklaşsa aklımız gidiyor. nerde naptı acaba diye. bağımlı olduk birbirimize iyce...:):)

canım Allah razı olsun.senin melekliğin asıl. Allah kabul eder inş okuduğun yasinleri.
yasinler hürmetine Allah ne dileğin varsa gerçekleştirsin.hayırlı evlatlarına bir an önce kavuştursun canım benim..
hayırlı yolculuklar tatlım.güle güle git güle güle gel inş.

ZAMBAK06 ‘Ya OKUYORUZ
17 ekim ÇARŞAMBA SAAT 23.00 DEN 18 EKİM PERŞEMBE SAAT 23.00 E KADAR.

aruna …………………………………………….... 2 =okudu
askbebek ……………………
bahar85 …………………………………………….2 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 1 =okudu
denizbulutu ……………………………………....2 =okudu
esma ………………………………………………..2 =okudu
oknk ……………………………………………….. 2 =okudu
mera1987 …………………………………..…….1 =okudu
flzask2003 ………………………………………..1 =okudu
masal1981 ………………………………………..2 =okudu
hep…………………………………………………..2 =okudu
mavimenekşe …………………………………….1 =okudu
nur.sen …………………………………………….2 =okudu
seval0817 ………………………….……..…. .…1 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….1 =okudu
pıtırcık43 ……………………………………….….1 =okudu
umut99 ……………………………………..……..2 =okudu
vck ………………………… ……………………....1 =okudu
tülay20 ……………………………………………..4 =okudu
zambak06 …………………………………….....2
lamyay …………………………………………….2 =okudu
hpk …………………………………………….…..1 =okudu
kader60 ……………………………………………2 =okudu
naz034………………………………………….… 2 =okudu
birumut99 ………………………………….….…2 =okudu
snopy35 ………………

canımcım can kardeşimmmm yasinlerin bitti.Allah kabul etsin. tez zamanda eviniz çocuk sesleriyle şenlensin.
ikiz ikiz kucağın dolsun inşşşşş. amin....
derslerin yoğun biliyorum özledim aslında.
aramak istedim amaaaa çalışsın hımmmmm dedim hemen geçsin katılsın eğitim kadrosuna aramıza dedim.
Allah neeeee muradın varsa versin tatlımmmm.öptümmmm

KADER60 ‘a OKUYORUZ
18 EKİM PERŞEMBE DEN 19 EKİM CUMA SAAT 23.00 ‘E KADAR.

aruna …………………………………………….... 2
askbebek ……………………
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....1
esma ………………………………………………..2
oknk ……………………………………………….. 1 =okudu
mera1987 ………………………
flzask2003 ………………………………………..2 =okudu
masal1981 ………………………………………..2
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….2 =okudu
nur.sen …………………………………………….1 =okudu
seval0817 ………………………….……..…. .…2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….2 =okudu
pıtırcık43 ……………………………………….….2 =okudu + 2 okudu
umut99 ……………………………………..……..2
vck ………………………… ……………………....2 =okudu
tülay20 ……………………………………………..1 =okudu
zambak06 …………………………………….... .1 =okudu
kader60 ………………………………………… …2 =okudu
lamyay ………………………………………… ….2 = okudu
hpk …………………………………………….….. 2 =okudu
naz034……………………………
birumut99 ………………………………….….…2 =okudu
snopy35 ………………

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…