Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bende merak ettim ne yaptınız diye ayın 17sinde gidicektinizya ne yaptınız diye merak ettimmm tatlımm.senden gelicek haberleri bekliyorum bende...
bakalım kolaylıkla yaptırabilicekmisinizz ona göre nereye gidiceğime karar vericem cnmm..ama gidememişsiniz sizdeeeeee..
olsun cnmm hayırlısı artıkk

perşembe hayırlı günün gecesi Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlı dualarımız kabul olsun inşAllah cabalarımız şifa yolunu bulsun arkadaşlar Allah yuvalarımız çocuk sesiyle doldursun ....cumanız mübarek olsun

Merhaba arkadaşlar, benim eşimdede azosperm sorunu var. Doktor kromozom ve genlerini kan tahliliyle incelettirdi. Hersey normalmiş. Hormonlar ve kan tahlilleride normal dedi. Fsh 5 cikti. Bizde iki ay sonra inşallah tese yaptıracağız.aynı durumda olupda sperm bulunan arkadaşlar var mı? Cok üzgünümz. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşlar, benim eşimdede azosperm sorunu var. Doktor kromozom ve genlerini kan tahliliyle incelettirdi. Hersey normalmiş. Hormonlar ve kan tahlilleride normal dedi. Fsh 5 cikti. Bizde iki ay sonra inşallah tese yaptıracağız.aynı durumda olupda sperm bulunan arkadaşlar var mı? Cok üzgünümz. Allah yardımcımız olsun.

Ankara GENART ta tedavı goren arkadaslarımız varmı merak edıyorum yada hakkında duydugunuz bır seyler?

merhaba canım..
rabbim şifa versin eşine
hiç mi sperm yok?
bazen az sayıda çıkabiliyor.
testlerinizi tekrarlayın.
TESE ye gelince çok acele etmeyin.
bitkiseller ilaçlar belkide fayda verir.
evet canım birçok kişide teseyle kavuşuyor bebeğine.
inşaallah sizde çok yorulmadan kavuşursun.
üzgün olmayanımız varmı?
dualarımız hepimiz için.
bizi anca biz anlarız.

Son düzenleme:
Ankara GENART ta tedavı goren arkadaslarımız varmı merak edıyorum yada hakkında duydugunuz bır seyler?

selam canım.
istiyorumbebeğimi arkadaşımız genartta tüpbebek yaptı.
şimdi ikizlerine hamile(maşaallah)
20 yıllık evliler.
gerçi ALLAH verince neresi olursa olsun farketmez.
rabbim sizede nasip etsin.

Canım zambak ve kader arkaşamızın yasinlerini okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. Hepimize sevimlimi sevimlimi bebişlerini nasip etsin en kısa zamanda. Bizi evlat hasretiyle sınamasın boynumuzu bükük koymasın. Aminnnnn

benim eşimde gitmeyi düşünüyor celalettin peruya azospermiye bakıp bakmadığı konusunda eşinle konuşunca buraya yazarsan sevinirim

selam canım.
istiyorumbebeğimi arkadaşımız genartta tüpbebek yaptı.
şimdi ikizlerine hamile(maşaallah)
20 yıllık evliler.
gerçi ALLAH verince neresi olursa olsun farketmez.
rabbim sizede nasip etsin.

cok saol canım ya bız kaan hocadayızda bıraz kafamda soru ısaretlerı var baska bır yere aha gorunmek ıstıyoruz orası oyle tabı rabbım nasıp ederse olur yınede zaaflarımzı kullandırmak ıstemıyoruz arkasın problemı neydı bı bılgın varmı?

bizz varızzzz .. bizim de sebebi belli değil..hormonlar normall..genetik zannediyorduk çünki eşimin 2 abisininde yok çocukları evlat edindiler.. yeni yapılan genetik testlerinde normal çıktı.. ama eşim küçükken çok ağır kabakulak ve çiçek hastalığı çeçirmiş.çok ateşlenmiş hastaneye bile götürmemişler.doktor sebebi bu olabilir diyor. ama tesede sperm bulunuyorr ama morfoloji çok kötüü embriyo sayımız denemelerde ilk denemede 1- ikinci denemede1-üçüncü denemede 5 di.. evliliğin ilk yıllarında menide sperm bulunuyorduu ama yıllar geçtikçee hiç bulunamadı .2 kez tese oldu.. şimdi isee 3-4 tane kalitesizde olsa sperm çıkışı var şükürler olsun.. kasımda gittiğimizde bulunan spermler dondurulacak.. eşime 2 aylık tedavi verdi emre bey..

cnm eşinin abileridemi azosperm
sizde çıkış var inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine Allahım yardım etsin hepimize
ben bu gün y delasyonundan azo olduğumuzu ve her 10 kişiden mikro tesede sadece birinde sperm çıktığını öğrendim halime sevineyimim üzüleyimmi bilemedim
eşim ilaç kullanıyor inş faydalı olur ama umudumda kalmadı hiç çıkış olur demiyor bu hastalıkta

dersten 4 buçukta çıkıyorum sonra da altıda derse başlıyorum nasıl izin alıp yapacağım bilemiyorum kisttim içinde gidemedim canım sen ne yaptın fiyonkcum halletmişti sanırsam

canım eşimin abileri biri 50-diğeri 55 yaşlarında eşleride hemen hemen aynı yaşta.onlar yıllar önce tedavi olduk diyorlar ama sebebini de tam bilmiyorlar. biri yuvadan diğeri tanıdık yerden evlat edindi .. evr çıkış varr kötüde olsa.. hayırlısı artık.

bence öyle düşünme %25-%50 arasında şans veriliyor. bence bulunur umudunu kaybetme.. çıkış olmasa bile tese bulma olasılığı var. rabbim yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

hımm olmazsa evlat ediniriz demekte cesaret istiyor ben çocukları severim ama başkasının çocuğuna annelik yapmak bana zor gelir herhalde.. hep bizim çocuğumuz olmadığını hatırlatır
inş sizin çocuğunuz olcak cnm bu arada bitkisel kullanın belki artış olur..
biz tese olduk ama tutmadı bebk 1 embriyomuz oluşmuştu sperm kalitesi düşüktü..
inş bidaha tese oluncada çıkar..
bebektede aynı rahatsızlık olabiliyormuş pgt yaptırmak lazım embriyolara kafam dondu resmen çok zor yaa

canım tülay, zambak ve kaderin yasinlerini okudum.ALLAH KABUL ETSİN.KUCAKLARINI TEZ VAKİTTE ÇİFTER ÇİFTER DOLDURSUN İNŞALLAH.aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.

canımm vallahi bende şimdilik çok sıcak bakmıyorum..ama zaman ne gösterir bilemem.. ben evlat edinme konusunda sadece haramlık helallik yönünü düşünüyorum..kız olursa eşime erkek olursa bana haram .bluğ çağından sonraa sorun olacaktır.. artı eşim memurr 3-4 yılda bir tayin oluyoruzz. yuvadan aldığım çocuğun ileride ailesinden biriyle evlenme olasılığı var. bilmiyoruz ki nereden geldiğini nereli olduğunu. zorr yaniii. kayınım biri tanıdık yerden aldıı sonradan çok sorun yaşadı..mahkemeye verdiler üzerlerine almak için 1 yıl mahkeme sürdü .çoğun ailesi son mahkemede para istedi vermezlerse imza atmayıp çocuğu alacaklarını söylediler. bir sürü sorun yaşadılar. şimdi çocuk böbrek hastası malesef.. diğer kayınım isee yuvadan aldı ondada zekayla ilgili sorun var.. bu yıl okula almadılar..iştee öyleeee ..umarımm kendi bebeklerimiz olurr daa bunların hiçbirine gerek kalmaz. zatenn bu yaşadıklarımdan sonra tevekkül ettim eğer rabbim hayırlısı olacaksa bana evlat versin hayırlısı olamayacaksaa vermesin..

Dr.Celalettin Peru iç hastalıkları uzmanı çok iyi bir doktordur, teşhis konusunda üzerine doktor görmedik...Bu hastalıklara bakmam demiyor uğraş isteyen hastalıklar takip gerektiren hastalıklar bu yoğunluk içinde benim içinde zor oluyor diyor...Daha evvel yazmıştım bir grup gibi bir şey oluşturup aynı durumda olanlarla tek tek uğraşmak yerine aynı tedavileri uygularız diyor...Ben sizin yerinizde olsam ısrarcı olur peşini bırakmam bazen yoğunluktan sıkıntılı zamanları olabiliyor, ama allah dostu hayırsever bir insandır diğer doktorlara benzemez...

İnşallah iki ay sonra tese olmaktan vazgeçersiniz bu kadar acele etmeyin lütfen...Tese ameliyatı tıkanıklık haricinde enson düşünülmesi gereken tedavi yöntemidir...Zor bir ameliyattır,testislere zarar vermektedir, son kozunuz olmalıdır...Allah herkezin yar ve yardımcısı olsun... dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…