kopma noktasına geldik.
ben memlekete dönme kararı aldım.
ama sonra eşim hayatında ilk kez benden özür diledi.
keşke bu şekilde olmasaydı.
bu noktaya gelmeseydi.
ama bişey farkettim bahar
evet sen haklıymışsın
eşim azoyu çok takıntı yapmış içine atmış hep kompleks yapmış
bilmiyorum baya sıkıntılı günler geçirdik.
ben unutalım demiştim s.çıp sıvamıştı
sonra kendisi unutalım dedi.
ve ben unutmak istedim
yoruldum düşünmekten
hiç yaşanmamış gibi devam etmeyi tercih ettik.
ama boşanmamız an meselesiydi.
içim şişti arkadaşım
eşim bahçeciyi aramış onlar da zospermde boyamalı olmaz o şekil bozukluğunda yapılır demiş.bize de kaan bey( beyi de nezaketten söylüyorum aslında ş.... önde gideni)canım boyamalı ve yıkamalı ayrı işlemlermiş...
bizde ilk öyle düşünüyorduk azolulara yıkamalı sperm testi yapılabilir...
böylece görünmeyen spermer ortaya çıkıyor diye...
ama boyamalıda yapılıyormuş nasıl oluyor bilmiyorum ama öyleymiş...
gerçi bu boyamalı testide kaan hocadan başka birinden duyduğumuzu hatırlamıyorum ben
aynen canım.inan okadar zor ki bazen kaldıramıyorsun artık.canımm bütün aileler böyle yazılarını okdum biraz senden farkım yok inana benim tek şansım eşim anne ve babasına düşkün değil..
zamanında en büyk darbeyi kendileri vurmuşlar eşimin rahatsızlığını biliyorlar ben sırf bebek olsun mutlu olalım diye uğraşıyorum onların yanında bişey desem hemen bana bişey demeye kalkıyorlar canımı sıkıyorlar yani yüz versen astarınıda isterler bide bu arada eşim sigaraya devam ediyor bu gün evde kıyamet koptu ben ısrarla içmeyeceksin diyorum ama dinlemiyor..
dertler geldimi üst üste geliyor
slm cnnm
nasılsın? y delasyonu çıkmış galiba.
canım sperm çıkma olasılığı fazla aslında sizde.
önce farkedilmemişmiydi cnm?
eşim bahçeciyi aramış onlar da zospermde boyamalı olmaz o şekil bozukluğunda yapılır demiş.bize de kaan bey( beyi de nezaketten söylüyorum aslında ş.... önde gideni)
boyamalı yapalım demişti.
valla kafam da bi dünya oldu.üç kuruşluk aklım vardı o da gitti.
aynen canım.inan okadar zor ki bazen kaldıramıyorsun artık.
zaten şu azo yedi bitirdi bizi.
artık düşünmek istemiyorum
kafam şişti inan olsun
zaten 1 haftadan fazla zamandır boğazımda sorun var hastayım
hiç dermanım da yok.
okula yürümekten bacaklarım kas yaptı
kimse derdin nedir demediği gibi herkes dert ekler.
bu işler böyle
altta kalanın canı çıksın mantığı
evet kendi kızlarına davranılsın kıyameti koparırlar ama bizde ana kuzusuyuz. ben pek muhattap almıyorum alsam başım ağrıyacak zaten kocam bana çok düşkündür o yüzden bana vara yoğa bişey diyemezler..
ama azo yedi bitirdi bizi inş bebişlerimize kavuşalım ben başka bişey istemem
Bu tip rahatsızlıklarda sigara içme lüksü maalesef yok... Eşlerinizin buna dikkat etmelerini öneriyorum...Bir çok arkadaşımızın spermiogram sonucu azosperm çıkmasının sebebi testis kaynaklı...Testis sorunlarının başında ise damarla alakalı sıkıntılar var ve sigarayla doğrudan alakalı...
Boyamalı test,yıkamalı test bunlar normalde tüm androloji ve tüp bebek merkezlerinde yapılan işlemler rahatsızlığınızın belirlenmesinden sonra zaten bu şekilde yapılıyor sperm analizleri fakat size tahlilde ayrıca belirtilmiyor..
boyamalı spermiyogramda eşlerimizde çıkan yuvarlak hücrelerin sperm öncüsü olup olmadığnı kontrol ediyorlar çekirdekleri boyanıyor
hoşbulduk canımcımslm cnm hoş geldin yokluğun far edilmezmi hiç
son durumlar ne cnm raporu almana az kalmış
hayırlısı ile bi sorun çıkmadan alırsınız inşlh
sende miyom çıkmıştı ya cnm bununla ilgili
kullandığın birşeyler varmı
bak yıllar sonra hayallerine kavuşacaksın inşlh
allah yar ve yardımcınız olsun darısıda bizlere olur inşlh.... Amin..
canım yalan gelecek ama diğer topiktede göremedim seni teli olsada arasam hayırdır diyordum kendi kendime.
inş işlerin kolay olur ve alıverirsin raporunu.
yokluğun hissedilmez olur mu tatlım....
topikten kim biraz uzaklaşsa aklımız gidiyor. nerde naptı acaba diye. bağımlı olduk birbirimize iyce...:):)
evet canım dün hastaneden çıkınca oruçluydum annemlere gittim
hatta inşallah arkadaşlar yokluğumu fark edip topiği idare ederler dedim kendi kendime
çok sağol canım haklısın biz artık kardeş gibi olduk birbirimizi gözümüz arıyor hep
dün kardeşimin cebinden topiğe girmeye çalışıyordum sıkılmadın mı k.k.den diyor
yok insan sevdiklerinden sıkılırmı dedim haklısın bizden çok onlarla vakit geçirdiğine göre onları çok seviyorsun diyor.
hatta hsg çekmeye bile kardeşimi yada annemi götürmedim aşkbebekle birlikte gittim
beni ne annem nede kardeşim anlayamazlardı aşkbebek gibi
en azından aynı şeyleri yaşıyoruz
annem bile durup durup bizim doğumumuzu hamileliğini anlatıyor
dediğim gibi bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz annelerimiz bile
aman da amannnnnnnnnn benim arkadaşım hastane yollarında perişan mı olmuş kıyamam ben onaaaaaaa
tatlım bak negüzel sona doğru yaklaşıyorsunuz her adım bebişine biraz daha yaklaştırıyor seni
allahın izniyle herşey yolunda gidecek veeeeeee sen bebişine biz yiğenimize kavuşucazzzzzzzzzz
kendine dikkat et tatlım bizi habersiz bırakma görüşmek üzere
ay baharcığım sorma yorgunluğu bırak doktorlara diyorum ki ne olursunuz verin artık raporumu yoksa paramı alacaklar benden
evet canım su gibi geçiyor zaman yeterki bismillah deyip ayağa kalkıp birşeyler yapmak isteyelim Rabbim işlerimizi rast getiriyor
şükürler olsun hayal bile edemezdim tüpbebek yapmak için hastaneye gideceğimi
aslında doğruyu söylemek gerekirse doktorlar yüzüme acıyarak bakıyor
eşinde hiç sperm yok hele hele 47xxy li olduğunu duyduklarında havhav diyorlar içlerinden
ama ben Rabbimin benim yüzümü güldüreceğine ve bana da evlat vereceğine çok inanıyorum inşallah gerçek olur düşlerim
habersiz bırakırmıyım tatlım hele hele dualarımı okumadığımı düşünmenizden yada arkadaşlarımın hakkına girmekten çok korkuyorum
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizleri
boyamalı spermiyogramda eşlerimizde çıkan yuvarlak hücrelerin sperm öncüsü olup olmadığnı kontrol ediyorlar çekirdekleri boyanıyor
iyi akşamlar canım hoşgeldin yazını okudum çok üzüldüm inşallah bu mübarek günlerinin hatırına rabbim 2 tane yumoşunu sağlıklı kılar ve bebeğine kavuşursunii akşamlar kızlar...
cnmmm ben sana 1000 tane okudum diye yazmıştım görmedin galiba sayını önemi varmıydı ??
ii akşamlar kızlar...
sağol canım ben görmedim ama sayının önemi yok allah razı olsun belki ben karıştırdım çokkkkkkkkkk
sağol rabbim hiçkimseyi darda bırakmasın benide sizide canlarım benim böyle duyarlı arkadaşlarım olduğu için çokkk mıtluyum
tanımadan gerçek temiz kalplerle okuyoruz inanniyorumki dualarımız boşa çebrilmez çokk
sevindim canlarım bahar cemrem falshk bir görsen canım telden dahi arayıp haber verdier ne duygulandım
cnm yaaa çok üzüldüm inşlh o 2 folikül çok iyi gelişir belli olmaz bak doktor bile umudu varki bırakalım dememiş yinede sana sormuş inşlh düzelirler cnm yaaa sitres olma çok fazla akışına bırak aylardır çok yıprandın tabi yumuoşlar etkileniyor o 2 folikülden bebek çıkar inşlh allah yardımcın olsun...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?