Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm bütün aileler böyle yazılarını okdum biraz senden farkım yok inana benim tek şansım eşim anne ve babasına düşkün değil..
zamanında en büyk darbeyi kendileri vurmuşlar eşimin rahatsızlığını biliyorlar ben sırf bebek olsun mutlu olalım diye uğraşıyorum onların yanında bişey desem hemen bana bişey demeye kalkıyorlar canımı sıkıyorlar yani yüz versen astarınıda isterler bide bu arada eşim sigaraya devam ediyor bu gün evde kıyamet koptu ben ısrarla içmeyeceksin diyorum ama dinlemiyor..
dertler geldimi üst üste geliyor

eşim bahçeciyi aramış onlar da zospermde boyamalı olmaz o şekil bozukluğunda yapılır demiş.bize de kaan bey( beyi de nezaketten söylüyorum aslında ş.... önde gideni)
boyamalı yapalım demişti.
valla kafam da bi dünya oldu.üç kuruşluk aklım vardı o da gitti.
aynen canım.inan okadar zor ki bazen kaldıramıyorsun artık.
zaten şu azo yedi bitirdi bizi.
artık düşünmek istemiyorum
kafam şişti inan olsun
zaten 1 haftadan fazla zamandır boğazımda sorun var hastayım
hiç dermanım da yok.
okula yürümekten bacaklarım kas yaptı
kimse derdin nedir demediği gibi herkes dert ekler.
bu işler böyle
altta kalanın canı çıksın mantığı

Bu tip rahatsızlıklarda sigara içme lüksü maalesef yok... Eşlerinizin buna dikkat etmelerini öneriyorum...Bir çok arkadaşımızın spermiogram sonucu azosperm çıkmasının sebebi testis kaynaklı...Testis sorunlarının başında ise damarla alakalı sıkıntılar var ve sigarayla doğrudan alakalı...

Boyamalı test,yıkamalı test bunlar normalde tüm androloji ve tüp bebek merkezlerinde yapılan işlemler rahatsızlığınızın belirlenmesinden sonra zaten bu şekilde yapılıyor sperm analizleri fakat size tahlilde ayrıca belirtilmiyor..

slm cnnm
nasılsın? y delasyonu çıkmış galiba.
canım sperm çıkma olasılığı fazla aslında sizde.
önce farkedilmemişmiydi cnm?

ah cnm sorma genetikte varmış bu biz tam anlayamamışız bize Ahmet şalvarlı doğuştan dedi bende zannediyorum ki testis tam oluşmamış
öyleymişte bu y kromozomunda azfc bölgesinde silikler varmış buda heralde testisi tam oluşturmadı okunamıyormuş yani
dün tesadüfen eşim ilaç reçetesi ararken farkettim ve şokk oldum
genetik y kromozomunda sorun ve 10 kişiden sadece birinde sperm bulunuyormuş neyseki üretim var ya olmasaydı
doğacak erkek bebeğe geçme olasılığıda varmış pgt yapılması lazım..
eşim sigarayı bırakmıyor ve ben çok etkileniyorum anlam veremiyorum neden böyle yapıyor..
ne dediysem çare etmedi çare aramaktan hasta olcam artık yaaa
niye herşey üst üste gelir anlamam dünden beri kafam kazan gibi

evet kendi kızlarına davranılsın kıyameti koparırlar ama bizde ana kuzusuyuz. ben pek muhattap almıyorum alsam başım ağrıyacak zaten kocam bana çok düşkündür o yüzden bana vara yoğa bişey diyemezler..
ama azo yedi bitirdi bizi inş bebişlerimize kavuşalım ben başka bişey istemem

sayın doktor
biliyor musun acaba biz sana bayıldığımız bikaç yüz bin için kaç ay k.çımızdan ter damlayana kadar çalışıyoruz
kaç kez patrondan azar işitip, kaç elemanla tartışıyoruz
kaç gün bağrmaktan sesimiz kısılıyor
kaç gün ağlayarak dönüyoruz eve
dolmuş paramız olmadığından kaç kez yürüyoruz kmlerce yolu
kaç öğlen simitle geçiştirip aç değilim diyoruz numaradan....
senin o açmaya üşendiği dudaklarından dökülen bikaç insanlık kırıntısı taşıyan söz bizim için umudun ta kendisi demek oluyorken,o lanet ağzını açıp s.çıp sıvayor, ya da tam açacakken ölümüne susuyorsun...
yanlış bilgi veren
tedavisiz ameliyat yapan
hatta bilgi bile vermeyip ölümüne merakta bırakan
telefonu geç,mailine bile tenezzül edip cvp vermeyen
ameliyattan çıkıp bi açıklama yapmaya erinen şahsiyet sana diyorum
o ayakların nasıl oluyor da para almak için koşar adım geliyor hasta odasına.
sana döktüğümüz paraları hadi bi kenara attım
bunca emek bunca umut onu nasıl atayım be adam.
sana adam demeye utanıyorum.
ne biçim şeysin lan sen
sen var ya ş.refsizin önde gidenisin hatta..................................
ben sövmeye devam ediyorum biri beni durdursun

inşallah kavuşuruz canım Allah büyüktür

neler çekiyorum cnm yaa Allahım sonumuzu hayretsin parası olsa bide kuruş yok cebinde
ben 1 lira harcamıyorum 2 günde 2 paket almış ikiside çöpe gitti
başkası bana böyle davrancak yüzüne bakmam ama kocam işte ne yapayım

boyamalı spermiyogramda eşlerimizde çıkan yuvarlak hücrelerin sperm öncüsü olup olmadığnı kontrol ediyorlar çekirdekleri boyanıyor

hoşbulduk canımcım ALLAH razı olsun evet canım ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
hiç beklemiyordum bu kadar ilerliyeceğimi.Canım miyom çıktı ama şimdilk birşey demediler eşim kaynaklı tüpbebek yaptıracağım için
hatta üroloji doktoruna gönderdiler imza atması lazımmış kızım neden eşin gelmedi dedi
bende eşim 5 senedir gidip geliyor şimdi sırayı ben devraldım hocam eşimin sorunu belli azosperm ve genetik 47xxyli dedim
doktorda imza atmam çünkü bebeğiniz olursa sorunlu olabilir dedi
bende biliyorum hocam dedim herşeyin bilincindeyim ama artık tedavi olmak istiyorum
Rabbim hakkımda hayırlısını verdim siz imzalayın ben razıyım dedim gülümsedi ve imzasını attı
şimdi sıra jinekoloji doktorunda o da miyomu bahane etmez umarım
onun haricinde adete 10 gün kala kan tahlili vermem lazımmış sonra heyete girecek inşallah sonucu güzel olacak

boyamalı spermiyogramda eşlerimizde çıkan yuvarlak hücrelerin sperm öncüsü olup olmadığnı kontrol ediyorlar çekirdekleri boyanıyor

canımcım benim eşimde de yuvarlak hücre çıkıyor ve eşim çapada test verdiğinde boyamalı yaptır dedim
laborant sperm hücresi çıkanlara uyguluyoruz demiş eşime sadece yıkamalı yapmışlar.senin bildiğin kaan hocanın yaptırdığı yer hariç bir yer varsa beni de bilgilendirirmisin

cnmmm ben sana 1000 tane okudum diye yazmıştım görmedin galiba sayını önemi varmıydı ??

cnmmm ben sana 1000 tane okudum diye yazmıştım görmedin galiba sayını önemi varmıydı ??

sağol canım ben görmedim ama sayının önemi yok allah razı olsun belki ben karıştırdım çokkkkkkkkkk
sağol rabbim hiçkimseyi darda bırakmasın benide sizide canlarım benim böyle duyarlı arkadaşlarım olduğu için çokkk mıtluyum
tanımadan gerçek temiz kalplerle okuyoruz inanniyorumki dualarımız boşa çebrilmez çokk
sevindim canlarım bahar cemrem falshk bir görsen canım telden dahi arayıp haber verdier ne duygulandım

cnm inş en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulacaksın bitanem
cnm bende seni uzun süredir aramak istiyorum musait olurmusun bilemedim keşke bende haber verseydim
tertemiz yüreklerimizle birbirimize canı gönülden dua ediyoruz cnm inş dualarımız kabul olacak senden de Allah razı olsun iyiki tanımışız birbirimizi iyiki
ne yapıyorsun cnm ?

arkadaşlar bişey sorcam transferden sonra 8.gun degerım 13.7 10.gun degerım 57.78 sızce nasıl ıkı katından fazla artması sorun degıl dımı acıl cvp lutfen

sağol cnm..inş. o 2 folikül gelişir...dr.unda umudu olduğunu sanmıyorum ama bana bıraktı sonucu bende devam edicem dedim orda bi kız benimde gelişmiodu devam ettim ve sonradan gelişti bak şimdi toplamam olucak dedi herkes 1-2 yumurtanın peşnde bende devam edeyim olursa olur olmazsa ara vericem zaten...nasipden ötesine geçilmiyor... dengem bozuldu yine ara ara ağlamak ara ara gülmek geliyor içimden...sperm çıktı diye sevindik ama transfer aşamasını geç, yumurta gelişmesi bile sorun olmaya başladı
çok yumurtam varmış gibi gittim anestezi işinide hallettim yarında kan vericem anesteziden istediler sanki anestezi yemek nasip olcakmış gibi...elimden geleni yapıyorum daha halen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…