hosbuldum,cnm ıyıyım cok sukur bebıdsımde kıpır kıpır ıyıdır dıye umuyorum. dun heyet sonucunu aldık gebelıgımın sonlanmasına karar vermısler,bız kabul etmedık ımza atıp geldık bu sonucun cıkacagını soylemıslerdı ama yınede duymak kotu hıssettırdıben olumlu dusunmeye calısıyorum,ınternetten bı bayana ulastım onunda cocuklarıu aynı durumda dunyaya gelmısler durumumuz aynı tamamen, malesef 3.ayda dogduktan sonra kaybetmıs bırını dıgerı bır ay yasamıs bunları duyunca cok etkılendım olumlu bı ornek bulamıyorum. guclu olmaya calısıyoruz,Allah yardımcımız olsun ınsallahhh.
sizlerin bilgisi vardır arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse var mı acaba
Eki Görüntüle 536644 Eki Görüntüle 536645 Eki Görüntüle 536646 Eki Görüntüle 536644 Eki Görüntüle 536645 Eki Görüntüle 536646
canım benim anladığıma göre değerler çok güzel
yalnız morfolojideki baş anomalileri falan diyo
onlardan bir fikrim yok canım.
eşimin sperm sayısı toplamda 9 milyondu ve hareketli spermi de çok azdı morfolojimizde iyi değildi . bitkisel kür uyguladık o zaman faydası olmuş diyebilirim değil mi ?
sence bu şekilde bende problem yoksa hamile kalabilir miyim ki . Rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış . 12 senedir bekliyorum((
ohhh ne guzel bayram hazırlıkları baslamıs bayagı kısı yolcu, herkese ıyı yolculıklar kazasız belasız gıder gelırsınız ınsallahhh. bız butun sulale hem benım hem esımın tarafı aynı muhıtte oturuyoruz sadece sokak farkı var hıcc boyle yolculuk yapamadık,ımrendım sımdııherkes ıyıdır ınsallahh...
cnmmm 9 milyondan 60 milyona çıkmış spermleriniz inş hemenkalırsın
bitkiseller işe yaramış sonuç çok güzel
o zaman iyi değil mi esmaoff bir şey çıkacak diye öyle korkuyorum ki . sorma kocama zorla içiriyorum artık bıktı içmek istemiyor . ama sonucu görünce eminim oda işe yaradığını gördüğünde içmeye devam edecek . Allahım darısı isteyen herkesin başına . Rabbim evlat hasreti çeken herkesin kucağını doldursun inşl
maşallah canım değerin artmış inşallah keseyi görmek, kalp atışlarını duymak ve kucağına sağlıcakla almak nasip olur.Kizlar degerim 304 olmus 30 ekimde ultrasona cagirdilar kese icin bu surec boyle devam eder simdi de acaba kese var mi yok kalp atisi var mi tatli telasllar bugunleri de gordum ya buna da sukur diyorum bebek dogana kadar rahat yok sanirim insallah sizler de yasarsiniz bugunleri bu tatli stresleri....
eşimin sperm sayısı toplamda 9 milyondu ve hareketli spermi de çok azdı morfolojimizde iyi değildi . bitkisel kür uyguladık o zaman faydası olmuş diyebilirim değil mi ?
sence bu şekilde bende problem yoksa hamile kalabilir miyim ki . Rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış . 12 senedir bekliyorum((
LAMYAYA OKUYORUZ
19 EKİM CUMA DAN 20 EKİM CUMARTESİ SAAT 23.00 E KADAR
aruna ... 1
askbebek
bahar85 .2
cemrem 29 . .... 2
denizbulutu ....2
esma . .. ..2 = okudu
oknk . . 1
mera1987
flzask2003 ..2
masal1981 ..2
hep ..2
mavimenekşe .2
nur.sen .2
seval0817 . .. . . 2
pembe85 . . .2
pıtırcık43 . .1 =okudu
umut99 .. ..2
vck ....2
tülay20 ..2
zambak06 .....2
kader60 2=okudu
lamyay ..2
hpk . ...2
naz034
birumut99 . . 2
snopy35
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
canım flzaskın lekelenmeleri başlamış sonraki listelere onu yazmamanı rica ediyor haberin olsunnnnn
önemliii: Lamyay canım sen kendine 3 oku cnm.nursen 1 tane okumuş.
Malum sebepten okuyamıyacak.
Flzask ın yerine de 2 tane ben okuyayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?