Kizlar degerim 304 olmus 30 ekimde ultrasona cagirdilar kese icin bu surec boyle devam eder simdi de acaba kese var mi yok kalp atisi var mi tatli telasllar bugunleri de gordum ya buna da sukur diyorum bebek dogana kadar rahat yok sanirim insallah sizler de yasarsiniz bugunleri bu tatli stresleri....
Esma canım eşinin fsh değeri yüksekse sakın keçiboynuzu pekmezi ,tozu ve kendisini kullanmayın saraçoğlu bize öyle demişti
cnm bende beslenmeyi çok değiştirdim hep sebze meyve balık tüketiyoruz inş şifa olur
bide kırmızı et ve tavuk yedirmiyorum çok dikkat ediyorum herşey bebiş için
bakalım bizdede çıkış olsa keşke
biz saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz ayrıyeten zeytin yağında incir keçicoynuzu pekmezi çakşır çayı ısırgan çayı zencefil çok koyuyorum herşeye havuçu fazla tükediyoruz
brokoli kürünü yapıyorum çokk uğraşıyorum Allahım emeklerimi boşa çıkarmaz inş..
bizdede spermler kalitesizdi zaten 1 embriyomuz oluştu bende resmini saklıyorum
cnm sters olmamak mümkün değilki....... zaten benimki sigarayıda bırakmadı ben bırak dedikçe inat ediyor
hiç daha int açıpta ben ne hastasıyım diye bakmadı hep ben araştırıyorum hep onun ilacıdır bitkiselleridir kafayı yiyecem valla
inş. şifa olsun emeklerin boşa gitmesin.canım.
ben kırmızı etin faydalı olduğunu düşünüyorum.fazla yağlarını alıyorum.
şahsi kanaatim. kemik suyu filan iyidir.önümüz kurban zaten yemezsek olmaz.(inş)
fsh yüksekse keçiboynuzu kullanmayın.
sigara konusunda üstüne gitme .
biz ne dersek inat yapıyorlar.bu azoluların özelliği
nasılsınız bayanlar kesin uyuyorsunuzdur herkese güzel sabah uykuları olsun
kızlar biz bu akşam memelekete gidiyoruz gece 12 de çıkacağız dua edin sağlıkla hayırla gidip gelelim
benim ailem eşimin ailesi herkes orda bayramı gurbettte geçirenler bilirki ne zor
aslında ben gitmek istemiyordum amaaaaaaaaaaaa eşim her yıl böyle yapar muhakak gitmek ister
ben sonra sevinirim gittiğime ama ilk gidelim diyince baya sinirleniyoorum gitmek istemiyorum
ama sonunda yine eşimin isteği oluyor :))))))[/QUOTgünaydın arkadaşım.bende işler daha fazla birikmeden kızlar neler kaynatmışlar akşamdan diye topiğe gireyim dedim.bizde arife günü çıkıyoruz yola.çanakkaleye gidiyoruz.aynen bende hiç gitmek istemiyorum.neolur bu bayramda evde oturalım çok yorgunum dinlenmek istiyorum diyorum.dinlemez benimkide.ama aynen bende sen gibi gittikten sonra adapte oluyorum.allah herkese hayırlı yolculuklar nasip etsin.kazasız belasız inş.
kızlar biz bu akşam memelekete gidiyoruz gece 12 de çıkacağız dua edin sağlıkla hayırla gidip gelelim
benim ailem eşimin ailesi herkes orda bayramı gurbettte geçirenler bilirki ne zor
aslında ben gitmek istemiyordum amaaaaaaaaaaaa eşim her yıl böyle yapar muhakak gitmek ister
ben sonra sevinirim gittiğime ama ilk gidelim diyince baya sinirleniyoorum gitmek istemiyorum
ama sonunda yine eşimin isteği oluyor :))))))[/QUOTgünaydın arkadaşım.bende işler daha fazla birikmeden kızlar neler kaynatmışlar akşamdan diye topiğe gireyim dedim.bizde arife günü çıkıyoruz yola.çanakkaleye gidiyoruz.aynen bende hiç gitmek istemiyorum.neolur bu bayramda evde oturalım çok yorgunum dinlenmek istiyorum diyorum.dinlemez benimkide.ama aynen bende sen gibi gittikten sonra adapte oluyorum.allah herkese hayırlı yolculuklar nasip etsin.kazasız belasız inş.
canım sen nerde oturuyorsun
canım bizim yol çok uzun 18 saat sürüyor otobüsle ama biz eşimin arkadaşları
arabayla gideceğiz ozaman süre biraz daha kısalır
evet neden hep bayanlar gitmek istemeyiz galba eşlerimizle daha fazla zaman geçirmek için
ama demek eşlerimiz bizim gibi düşünmüyor((((((
merhaba canım..
rabbim şifa versin eşine
hiç mi sperm yok?
bazen az sayıda çıkabiliyor.
testlerinizi tekrarlayın.
TESE ye gelince çok acele etmeyin.
bitkiseller ilaçlar belkide fayda verir.
evet canım birçok kişide teseyle kavuşuyor bebeğine.
inşaallah sizde çok yorulmadan kavuşursun.
üzgün olmayanımız varmı?
dualarımız hepimiz için.
bizi anca biz anlarız.
Kizlar degerim 304 olmus 30 ekimde ultrasona cagirdilar kese icin bu surec boyle devam eder simdi de acaba kese var mi yok kalp atisi var mi tatli telasllar bugunleri de gordum ya buna da sukur diyorum bebek dogana kadar rahat yok sanirim insallah sizler de yasarsiniz bugunleri bu tatli stresleri....
canım sen nerde oturuyorsun
canım bizim yol çok uzun 18 saat sürüyor otobüsle ama biz eşimin arkadaşları
arabayla gideceğiz ozaman süre biraz daha kısalır
evet neden hep bayanlar gitmek istemeyiz galba eşlerimizle daha fazla zaman geçirmek için
ama demek eşlerimiz bizim gibi düşünmüyor((((((
ben Eskişehir de oturuyoeum canım.6 saatlik yola giceğiz.ama o yol bile gözümde büyüyor.ama Artvin'e gide bilme ŞANSIM OLSAYDI 22 SAAT VIZ GELİRDİ O BAŞKA.NE YAPACAN İŞTE KÖTÜ GELİN OLMAK BÖYLE BİŞEY. :))
EVİMDE OTURUP,UYUSAM,TEMİZLİK YAPSAM BANA EN BÜYÜK BAYRAM ASLINDA AMA NERDE.ASLINDA EŞLERİMİZ ÇOK HAKLI.AMA BİZE YARANAMAZLAR BAŞKA.:))
ama sonunda yine eşimin isteği oluyor :))))))
ohhh ne guzel bayram hazırlıkları baslamıs bayagı kısı yolcu, herkese ıyı yolculıklar kazasız belasız gıder gelırsınız ınsallahhh. bız butun sulale hem benım hem esımın tarafı aynı muhıtte oturuyoruz sadece sokak farkı var hıcc boyle yolculuk yapamadık,ımrendım sımdııherkes ıyıdır ınsallahh...
hoşgeldin canım
evet bayram telaşı başladı
çoğu arkadaş aile ziyareti yapma telaşında
sen nasılsın canım bebişin nasıl
inşallah herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?