Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm çokk sevindim inş keseyide kalp atışınıda duyarsınız darısı başımıza

Esma canım eşinin fsh değeri yüksekse sakın keçiboynuzu pekmezi ,tozu ve kendisini kullanmayın saraçoğlu bize öyle demişti

Esma canım eşinin fsh değeri yüksekse sakın keçiboynuzu pekmezi ,tozu ve kendisini kullanmayın saraçoğlu bize öyle demişti

cnm fsh çok yüksek değil uzun süredir hormon testi yaptırmadık körü körüne ilaç kullanıyoruz eşim yaptırcak ama ne zaman bilmiyorum

inş. şifa olsun emeklerin boşa gitmesin.canım.
ben kırmızı etin faydalı olduğunu düşünüyorum.fazla yağlarını alıyorum.
şahsi kanaatim. kemik suyu filan iyidir.önümüz kurban zaten yemezsek olmaz.(inş)
fsh yüksekse keçiboynuzu kullanmayın.
sigara konusunda üstüne gitme .
biz ne dersek inat yapıyorlar.bu azoluların özelliği

cnm kaan aydos önermiyor bizede yemeyin demişti doktorlar
ama fazla tüketmiyoruz genelde sebze tüketiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ne duyarsam onu yapıyorum
fsh yüksek değildi ama uzun süredir test yaptırmadık...
önceden keçiboynuzu kürünü kullanmıştı şimdide pekmezini içiyor...
evet nedersem tersini yapar
kötülüğüne uğraşsam gam yemiyecem ama sigara olayında gayet ciddiyim bırakacak ben bu kadar çırpınırken niye hala içiyor aklım almıyor
bakalım neler olur ilerde bide maddi olarak hep ona harcıyoruz ilaçlar pahalı.. keyfine sigara içiyor ben çıldırıyorum tabi

benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu hatta 2. yi bile yapan var 2010 dan beri bu değişim çok değil mi ??? Allah ım sana sığınıyorum sadece sabır.............

nasılsınız bayanlar kesin uyuyorsunuzdur herkese güzel sabah uykuları olsun
kızlar biz bu akşam memelekete gidiyoruz gece 12 de çıkacağız dua edin sağlıkla hayırla gidip gelelim
benim ailem eşimin ailesi herkes orda bayramı gurbettte geçirenler bilirki ne zor
aslında ben gitmek istemiyordum amaaaaaaaaaaaa eşim her yıl böyle yapar muhakak gitmek ister
ben sonra sevinirim gittiğime ama ilk gidelim diyince baya sinirleniyoorum gitmek istemiyorum
ama sonunda yine eşimin isteği oluyor :))))))

destegin icin tsk ederim canim.. hic sperm yok, ama TESE sonucu bulunma ihtimali 60 % - 70 % dedi doktor.
bitkisel ilaclar nedir mesela? ben almanyada yasiyorum, burda pek bitkisel ilaclarin faydasi olmadigini düsünüyorlar galiba.
nohut kürünü deneyen var mi?

Hayırlı olsun canım..Allah tamamına erdirsin..İnan doğduktan sonra da rahat yok.Geç kavuştuk ondan mıdır nedir hep bi telaşe..Kakasını yapmadı,aman burnu mu tıkandı,üşdü mü?,terledi mi?? Eyvah hapşurdu:)) Şimdi de yürüme aşaması, düştü,kafasını vurdu::)) Rabbim herkese nasip etsin hepsi tatlı telaşlar..

tatllım sana mesaj gönderecektim .ama mesaj kutun dolu sanırım. gönderemedimmm..

Son düzenleme:

ohhh ne guzel bayram hazırlıkları baslamıs bayagı kısı yolcu, herkese ıyı yolculıklar kazasız belasız gıder gelırsınız ınsallahhh. bız butun sulale hem benım hem esımın tarafı aynı muhıtte oturuyoruz sadece sokak farkı var hıcc boyle yolculuk yapamadık,ımrendım sımdıı herkes ıyıdır ınsallahh...

hayırlı yolculuklar canım sağsalim gidip dönün inşallah
görüşemezsek şimdiden hayırlı bayramlar

hoşgeldin canım
evet bayram telaşı başladı
çoğu arkadaş aile ziyareti yapma telaşında
sen nasılsın canım bebişin nasıl
inşallah herşey yolundadır.

Merhablaar Kızlar ;
eşimin sperm testini aldık fakat dışarıdan giidp yaptırdığımız için doktor bakmıyor . Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilirler mi acep

hoşgeldin canım
evet bayram telaşı başladı
çoğu arkadaş aile ziyareti yapma telaşında
sen nasılsın canım bebişin nasıl
inşallah herşey yolundadır.

hosbuldum,cnm ıyıyım cok sukur bebıdsımde kıpır kıpır ıyıdır dıye umuyorum. dun heyet sonucunu aldık gebelıgımın sonlanmasına karar vermısler,bız kabul etmedık ımza atıp geldık bu sonucun cıkacagını soylemıslerdı ama yınede duymak kotu hıssettırdı ben olumlu dusunmeye calısıyorum,ınternetten bı bayana ulastım onunda cocuklarıu aynı durumda dunyaya gelmısler durumumuz aynı tamamen, malesef 3.ayda dogduktan sonra kaybetmıs bırını dıgerı bır ay yasamıs bunları duyunca cok etkılendım olumlu bı ornek bulamıyorum. guclu olmaya calısıyoruz,Allah yardımcımız olsun ınsallahhh.

kızlar gazeteden okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum:

Son zamanlarda okuyucularımdan ve muhatap olduklarımdan aldığım istek:
-Hocam bana dua et.Çocuğum olmuyor,çocuk istiyorum,çocuğum olsun.
Bu zevata,peki diyorum ve sürekli dua ediyorum.
Şimdi çocuğu olmayan kardeşlerime tavsiyelerimi sıralıyorum.Bunlar yerine getirilirse Allah'ın izniyle beklenen yolcu gelecektir.Bekleyenlerin bu yolla yolcularına(bebeklerine)kavuştuklarına şahidim.Neler yapacağız? Yapacaklarımız:

- Takdir-i ilahi...Nasip...Amenna.
Fakat size düşen tedbirleri alacaksınız.

- Sürekli imanınızı tazeleyip Allah'a teslimiyetinizi yenileyeceksiniz.

- Günahlarınızdan dolayı bolca tövbe edeceksiniz.

- İmkanlarınız oranında mümkün olduğunca sadaka vereceksiniz.

- İbadet ve taatte gevşek olmayacaksınız.

- Çocuğa İslam'a hizmet arzusuyla talip olma niyetinde olacaksınız.

- İslam'ın istediği tesettüre uygun giyineceksiniz.

- Seçtiğiniz yaşam tarzının kısırlığa sebep olabileceğini asla unutmayacaksınız.Yaşadığınız çevrenin ve alışkanlıklarınızın küçümsenmeyecek unsurlar olduğunu dikkate alacaksınız.

- Alkol asla kullanmayacaksınız.Bu erkeklerde sperm oranını azaltır;kadını kısırlaştırır.

- Sigara içmeyeceksiniz.Bu,üreme organlarına menfi etki yapar.

- X ışınlarından korunacaksınız.Bu ışınlar kadın ve erkeklerde üreme sağlığını bozar.

- Mümkün mertebe ilaç kullanmamalısınız.Çünkü ilaçlar üreme sağlığını tehdit eder.

- Uyuşturucular ve uyuşturan ilaçlar yumurtalıkları menfi yönde etkiler.

- Cep telefonlarını hayatınızdan çıkarınız.

- Renkli televizyon kullanmayınız.

- Elektrikli battaniye üreme sağlığını bozar.

- Boyalar,tinerler ve incelticiler kısırlık sebebidir.Bunu hep dikkate almalısınız.

- Ev temizliğinde kullandığınız deterjanlar üreme sağlığınızı bozar,sizi kısırlaştırır.Bunu göz ardı etmeyiniz.

- Mikrodalga fırınlar kısırlık sebebidir.Hiç olmazsa çalışırken onlardan uzak durunuz.

- Kişisel bakım ürünleri kimyasal zararlılardır.Kısırlaşmaya sebep olurlar.

- Vücut geliştirici ilaçlar eşlerde kısırlık sebebidir.

- Hanımlar asla pantolon giymemeli,erkeklerin pantolonları geniş olmalıdır.

- Sık uçak yolculuğu yapılmamalı.Çünkü atmosfer radyasyonu erkek ve kadınlarda sıkıntı oluşturur.Kadınlar gebe kalamaz,erkeklerde sperm sayısı düşer.

Deneyin ve Allah'tan hayırlısını isteyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…