Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

BOL BOL DUA ET CANIM İNŞALLAH İNANIYORUM RABBİM SIKINTILARIMIZIN MÜKAFATINI ER GEÇ VERECEKTİR.
EVET CANIM RAPOR İŞİNİ HALLETMEK ÜZEREYİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ÇOK HEYECANLIYIM.İNŞALLAH BİZLERDE BİRGÜN BURDAN KAN DEĞERLERİMİZİ YAZIP MÜJDELİ HABERİ VERİRİZ SEVENLERİMİZEHAKLISIN ASLINDA BEN ÜŞÜTTÜM HERHALDE KASIKLARIMIN AĞRISINDAN DURAMIYORUM.:18::18::18::18::18:
İNŞALLAH SENDE ŞİFA BULACAKSIN CANIM SENİN AMH DEĞERİN KAÇ ÇIKMIŞTI

hımm anladım cnm bizimki farklıymış evet zaten bizde mtesede bulunmuştu ama kalitesi düşüktü
cnm bizde de küçük testis ve hormon dengesizliği oluyormuş ama fazla değil
inşşşşşş sizdede sperm çıkacak cnm ve
ahh bende hmile kalabilsem keşke jklm mi ben onu biliyorum oda konyada galiba

canım benim devam et bence vitaminlerine devam et cnm tüm dualarım seninle

canım benim eşimde de genetik problem var biz genetik danışmalık aldık bizede sizinle aynı şeyi söylediler.fakat biz emre bakırcıoğluna sorduk kendisi şöyle dedi şimdiye kadar genetik sorunlu kişilerin dünyaya gelen bebeklerinden aldığımız kan testi sonucu hiç aynı sorunu taşıyan bebekle karşılaşmadık siz içinizi ferah tutun .sizin ailenizde sorunmu vardı ki sizde olması bir şanstı o yüzden şimdi önemli olan sadece sperm bulma dedi

ıkı katından fazla artması bı sorun degıl dımı onu bılmıyorum.

kaç embriyo taransfer yapııldı bilmiyorum ama ikizz olabilir değerin çok iyi maşallah .. inşallah katlanarak artmaya devam eder..hakında hayırlısı olsun canım.

Son düzenleme:

bugün hastanede kızlarla dertleşdikde herkesin aklının bi köşesinde boşanma kelimesi var isteyerek değil ama bebeğimiz olmazsa eşime haksızlık yapmak istemiyorum kendimi suçlu hissediyorum onun baba olma hakkını elinden almaya hakkım yok gibi gerekirse boşanmayı teklif ederim dediler.hatta birisi evime bile alışamadım eksiklik hissediyorum diyordu... ben evime alıştım ama bebk olmazsa birgün ayrılık yaşarmıyız korkusu bendede var nedense Allah ayırmasın) bizim sorun çift taraflı olduğu için suçluluk duymuyoruz galiba ) paso sıgara içio benim midem bulanıo kokusundan bizde bir gün bundan dolayı kavga edicez galiba iğrenç kokuo

cnm bir yumurtayla hamile kalanlar var inş sende hamiş olcaksın inş
hergün yeni bişeyler çıkıyor Rabbim bu günlerimizi aratmasın

canım benim..
Allah kimseye yaşatmasın
bu durum bile çok kötü
inan aklımdan öyle çok şey geçti ki....

EVET CANIM FARKLI GENETİK PROBLEM ŞÜKÜRLER OLSUN SPERM ÇIKMIŞ DARISI BAŞIMIZA SAĞLIKLI OLSUN ÖNEMLİ OLAN O
İNŞALLAH CANIM RABBİM NASİP ETSİN HEPİMİZE
EVET CANIM JKLM ARKADAŞIMIZDA 47XXYLİYDİLER ŞİMDİ OĞLUŞU VAR DARISI BAŞIMIZA

inş. cnm o kan değerlerini yazmak nasip olur en iyi şekilde....aman dikkat et kendine şakaya gelmiyor valla tamda tedaviye başlıcağın zmn bi sorunla karşılaşma sonra ben gibi canın çok sıkılmasın.. amh 0.70 düşük cnm...

cnm içimi ferahlattın Allah razı olsun::
bizim durum yine iyimiş inş bebişede geçmez tek dileğim bu
jklm ya çok sevindim bak sperm bulunmuş ve oğlu var Allahım sanada yaşatacak bu günleri niş
bizede yaşatacak biliyorum ama yinede ya olmassa diye çok korkuyorum :18:

inşallah canım,canım senin yaşadığın sıkıntıyı bir ay önce bende yaşadım doktor yumurta sayın az değince dünyam başıma yıkılmıştı.ama ben ümidimi kesmiyorum inşallah birgün bizde yaşıycaz bu mutluluğu sen üzme kendini.bu arada saraçoğlunun kürlerini kullan ben çok samimi buluyorum kendisini.inşallah sanada şifa olacak kürleri vardır. Bu arada bana soğan suyunu önerdi isteseydi kendisi kür gönderir para kazanırdı ama bana dua et yeter dedi.bu zamanda paraya tamah etmeyen insan bulamazsın

Canim cok saol amin insallah kucagima da alirim insallah sizlere de nasip olur hep dualarimdasiniz..

hayalcim meralcim inşallah seninde sonuncun böyle olacak

Saol canimmeralin de insallah sonucu iyi olacak...

Canim ya cok uzuldum amainaniyorum ben o 2 tane buyucek ve biri senin bebisin olucak inan 1 tane kaliteli olsun yeter ki rabbim istesin hep dua edicem seninicin diger arkadaslarima insallahbundan sonra hayirli haberler getirirsin

allah hepimizden razı olsun bildiğimi söylüyorum doktorların felaket tellallığı yaptığını unutma sakın hep en kötüsünü söylerler
eşimde sperm testinde diğer hücreler çıkmış 1milyon bende doktora soruyorum onla işe yaramaz şeyler dedi biz ondan bile umutlanıyoruz halbuki
evet canım arkadaşımızın eşinde 6 tane çıkmşıtı birinci tedavilerinde kalp atışı oluşmamıştı.2 .tedavisinde oğluşuna kavuştu darısı başımıza inşallah

şükür iyiyim.
canım bizede önce TESE yaptılar.sonra bu testleri yaptırdık.
erkek bebeklere de geçme riski varmış.
bizimde kızımız olur inş.demi
(rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü olanı versiN)
benim eşimde 3 teste görüldü.dediler. 1 2tane
bir keresinde 10 kadar dı.
yaptıklarımıza gelince ballı karışımlar çok düzenli olmasada.
ceviz kuruyemiş. ama kavrulmuş olmıyacak.
doğal ve sağlıklı beslenecek.bol yeşillik.
kola ve hazır gıdalar yok. STRES de çok etkiliyormuş.
o stres olmasın diye uğraştım yıllarca şimdi ben stres oldum iyimi
ama takmıyorum artık.
şimdi aklıma gelenler bunlar.
azsayıda sperm zaten iyi olanları nasıl seçecekler.
biz tüpbebek yaptığımızda embriyoların çok kaliteli olmadığını söylemişlerdi
hatta resimlerini var.hala saklıyorum.

Kizlar degerim 304 olmus 30 ekimde ultrasona cagirdilar kese icin bu surec boyle devam eder simdi de acaba kese var mi yok kalp atisi var mi tatli telasllar bugunleri de gordum ya buna da sukur diyorum bebek dogana kadar rahat yok sanirim insallah sizler de yasarsiniz bugunleri bu tatli stresleri....

cnm inş kavuşacağız ne kadar çok şey yaşıyoruz hepimiz ayrı memleketteyiz ama maruz kaldığımız durumlar aynı ama yılmak yok herkese herşeye inat bebişlerimizi kucağımıza alacağız

canım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın darısı başımıza bu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin

cnm bende beslenmeyi çok değiştirdim hep sebze meyve balık tüketiyoruz inş şifa olur
bide kırmızı et ve tavuk yedirmiyorum çok dikkat ediyorum herşey bebiş için
bakalım bizdede çıkış olsa keşke
biz saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz ayrıyeten zeytin yağında incir keçicoynuzu pekmezi çakşır çayı ısırgan çayı zencefil çok koyuyorum herşeye havuçu fazla tükediyoruz
brokoli kürünü yapıyorum çokk uğraşıyorum Allahım emeklerimi boşa çıkarmaz inş..
bizdede spermler kalitesizdi zaten 1 embriyomuz oluştu bende resmini saklıyorum
cnm sters olmamak mümkün değilki....... zaten benimki sigarayıda bırakmadı ben bırak dedikçe inat ediyor
hiç daha int açıpta ben ne hastasıyım diye bakmadı hep ben araştırıyorum hep onun ilacıdır bitkiselleridir kafayı yiyecem valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…