ii akşamlar kızlar...
hb cnmbende çok üzüldüm inş. dediğin gibi gelişirlerde yüzüm güldürürler...seninde rapor işlerin oluyormuş hayırlısı olsun aman dikkat et kendine soğuk falan alma ben gibi içtiğim ıhlamurlarınmı ilaçlarınmı zararını gördüm bilmem....
anladım canım azfc delesyonundan muzdarip bir arkadaşım şu anda hamile ve sizde sperm bulunma şansı yüksek sadece silinme var azfc de silinme olunca sperm bulunuyor inşallah sizde de bulunur
canım benim eşimin sorunu daha farklı genetik ama sizden farklı bir genetik problem 47xxy sorunu var.yüksek fsh, küçük testis,sorunları mevcut bizim sperm çıkma şansı düşük inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür
ben yumurtamın sayısınıda geçtim cnm bu sefer gelişmesindede sorun yaşadım daha önce 5 günde gelişmişdi bu sefer büyümemişler, pek büyüceğinide sanmıyorum ama yinede devam edicem...rabbim yeterki ol desin...)
canım iyi akşamlar iyiyim allaha şükür sen nasılsın??
Sizdemi y delasyonlusunuz bilmiyordumm sorma körüm ben kaç aylardır görmemişim yeni farkettim..
Ama bebişlerede geçermiş çokk korktum inş öyle bişey olmaz
bitaraftan 10 kişiden sadece bir kişide sperm bulunuyorrmuş ve bizde sperm çıkmıştı içime su serpildi dediğin gibi biz şanslı olanlardanız azfa azfb lerde hiç sperm bulunmuyormuş azfc dede %50 şansımız varmış bu durumda epey iyi durumumuz
Cnm sizde çıkış vardı neler kullandınız bana yazarmısın neler yaptınızda çıkış olmuştu tabi sperm kalitesi düşük oluyormuş bide sizde bu sorunlar var mı?
ıkı katından fazla artması bı sorun degıl dımı onu bılmıyorum.
ah masalım bitanem çok üzüldüm gelince üstüste geliyor bu da insanı yıpratıyor patlamalar olması hatta bence boşanmayı düşünmek bile bizlerin durumunda imtihanları olan çiftler için doğal yeterki unutup omuz omuza yola devam edebilmek canım masalım
iyi olmaya çalışıyorum cnm bugünkü yaşadığım şokuda atlatmaya bakıyorum... gerçi benim bunlara alışık olmam lazım her zmn yaşadığım şeyler tedavi iptalleri sorunları yumurtasızlık inş. cnm foliküller gelişrde toplama ,transfer aşamasına gidebilrim..
ah masalım bitanem çok üzüldüm gelince üstüste geliyor bu da insanı yıpratıyor patlamalar olması hatta bence boşanmayı düşünmek bile bizlerin durumunda imtihanları olan çiftler için doğal yeterki unutup omuz omuza yola devam edebilmek canım masalım
hımm anladım cnm bizimki farklıymış evet zaten bizde mtesede bulunmuştu ama kalitesi düşüktü
cnm bizde de küçük testis ve hormon dengesizliği oluyormuş ama fazla değil
inşşşşşş sizdede sperm çıkacak cnm ve
ahh bende hmile kalabilsem keşke jklm mi ben onu biliyorum oda konyada galiba
BOL BOL DUA ET CANIM İNŞALLAH İNANIYORUM RABBİM SIKINTILARIMIZIN MÜKAFATINI ER GEÇ VERECEKTİR.
EVET CANIM RAPOR İŞİNİ HALLETMEK ÜZEREYİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ÇOK HEYECANLIYIM.İNŞALLAH BİZLERDE BİRGÜN BURDAN KAN DEĞERLERİMİZİ YAZIP MÜJDELİ HABERİ VERİRİZ SEVENLERİMİZEHAKLISIN ASLINDA BEN ÜŞÜTTÜM HERHALDE KASIKLARIMIN AĞRISINDAN DURAMIYORUM.:18::18::18::18::18:
İNŞALLAH SENDE ŞİFA BULACAKSIN CANIM SENİN AMH DEĞERİN KAÇ ÇIKMIŞTI
canım benim eşimde de genetik problem var biz genetik danışmalık aldık bizede sizinle aynı şeyi söylediler.fakat biz emre bakırcıoğluna sorduk kendisi şöyle dedi şimdiye kadar genetik sorunlu kişilerin dünyaya gelen bebeklerinden aldığımız kan testi sonucu hiç aynı sorunu taşıyan bebekle karşılaşmadık siz içinizi ferah tutun .sizin ailenizde sorunmu vardı ki sizde olması bir şanstı o yüzden şimdi önemli olan sadece sperm bulma dedi
EVET CANIM FARKLI GENETİK PROBLEM ŞÜKÜRLER OLSUN SPERM ÇIKMIŞ DARISI BAŞIMIZA SAĞLIKLI OLSUN ÖNEMLİ OLAN O
İNŞALLAH CANIM RABBİM NASİP ETSİN HEPİMİZE
EVET CANIM JKLM ARKADAŞIMIZDA 47XXYLİYDİLER ŞİMDİOĞLUŞU VAR DARISI BAŞIMIZA
inş. Cnm o kan değerlerini yazmak nasip olur en iyi şekilde....aman dikkat et kendine şakaya gelmiyor valla tamda tedaviye başlıcağın zmn bi sorunla karşılaşma sonra ben gibi canın çok sıkılmasın.. Amh 0.70 düşük cnm...
canım çok sevindim gözün aydın ne güzel ilk denemede aldın güzel haberi
inşallah değerin daha da katlanır ve sorunsuz bir hamilelik geçirip
yavrunu kucağına da almak nasip olur
inşallah bizler de yaşarız o günleri fazla zaman geçmeden.
hayalcimmeralcim inşallah seninde sonuncun böyle olacak
bugün iğnelerimin 5. günüydü ve 4 folikülden 2 tn kalmış onlarda ufacıkmış hiç gelişmemişler biri 5, diğeri 6,5 muş dr. ister devam et ister bırak dedi sen bilirsin dedi..bende devam etmek istiyorum dedim bakalım ilerleme olucakmı pazar günü tekrar kontrole gidicem gelişme olmazsa tedavim iptal yine( cnm çok sıkıldı...kaderimde bebek yok heralde o kadarda umutlu gidiyorum hastaneye bazen neden böyle terslikler beni bulur anlamadım...geçen tedavimde iğnelerin 5. gününde yumurtalarım acayip büyümüştüde orgalutranı vurunmuştum 7. günde yumurta toplamam olmuştu bu seferki uzun protokol hiç yaraamadı bana anlaşılan...ben bu yumurtaları nasıl büyütcem önceden ne güzel gelişiodu dertlerim iyce arttı
bu tedavimde olmazsa bebeğe ara vercem ondan sonrada yumrtam kalmıcak offf off Allahım yardım et bana...
cnm içimi ferahlattın allah razı olsun::
Bizim durum yine iyimiş inş bebişede geçmez tek dileğim bu
jklm ya çok sevindim bak sperm bulunmuş ve oğlu var allahım sanada yaşatacak bu günleri niş
bizede yaşatacak biliyorum ama yinede ya olmassa diye çok korkuyorum :18:
canım iyi akşamlar iyiyim Allaha şükür sen nasılsın??
sizdemi y delasyonlusunuz bilmiyordumm sorma körüm ben kaç aylardır görmemişim yeni farkettim..
ama bebişlerede geçermiş çokk korktum inş öyle bişey olmaz
bitaraftan 10 kişiden sadece bir kişide sperm bulunuyorrmuş ve bizde sperm çıkmıştı içime su serpildi dediğin gibi biz şanslı olanlardanız azfa azfb lerde hiç sperm bulunmuyormuş azfc dede %50 şansımız varmış bu durumda epey iyi durumumuz
cnm sizde çıkış vardı neler kullandınız bana yazarmısın neler yaptınızda çıkış olmuştu tabi sperm kalitesi düşük oluyormuş bide sizde bu sorunlar var mı?
allah hepimizden razı olsun bildiğimi söylüyorum doktorların felaket tellallığı yaptığını unutma sakın hep en kötüsünü söylerler
eşimde sperm testinde diğer hücreler çıkmış 1milyon bende doktora soruyorum onla işe yaramaz şeyler dedi biz ondan bile umutlanıyoruz halbuki
evet canım arkadaşımızın eşinde 6 tane çıkmşıtı birinci tedavilerinde kalp atışı oluşmamıştı.2 .tedavisinde oğluşuna kavuştu darısı başımıza inşallah
kizlar degerim 304 olmus 30 ekimde ultrasona cagirdilar kese icin bu surec boyle devam eder simdi de acaba kese var mi yok kalp atisi var mi tatli telasllar bugunleri de gordum ya buna da sukur diyorum bebek dogana kadar rahat yok sanirim insallah sizler de yasarsiniz bugunleri bu tatli stresleri....
şükür iyiyim.
canım bizede önce TESE yaptılar.sonra bu testleri yaptırdık.
erkek bebeklere de geçme riski varmış.
bizimde kızımız olur inş.demi
(rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü olanı versiN)
benim eşimde 3 teste görüldü.dediler. 1 2tane
bir keresinde 10 kadar dı.
yaptıklarımıza gelince ballı karışımlar çok düzenli olmasada.
ceviz kuruyemiş. ama kavrulmuş olmıyacak.
doğal ve sağlıklı beslenecek.bol yeşillik.
kola ve hazır gıdalar yok. STRES de çok etkiliyormuş.
o stres olmasın diye uğraştım yıllarca şimdi ben stres oldum iyimi
ama takmıyorum artık.
şimdi aklıma gelenler bunlar.
azsayıda sperm zaten iyi olanları nasıl seçecekler.
biz tüpbebek yaptığımızda embriyoların çok kaliteli olmadığını söylemişlerdi
hatta resimlerini var.hala saklıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?