Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm ben okudum önceden okuyorum ki tatilde giremezsem diye yarın kısmetse yola çıkacağım bilgisayarı alacağım ama internet var mı Allah kabul etsin

masalımın duasını da yarın sabah okurum okudu diye yazabilirsin Allah kabul etsin

amin amin... canim Allah razi olsun butun arkadaslardan , ne guzel bir dua oyle o.. icim pir pir etti mutluluktan, ins rabbim hepimize nasip etsin o guzel bebekli gunleri

hpk 2 tane
naz034 2 tane
birumut 3 tane
snoppy 2 tane

yasinleri okudum canim .Rabbim arkadaslarimizin dualarini su guzel gunler hurmetine kabul etsin ins, ins seneye bayrama bebisli girerler hepsi...

hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrr
güle güle git güle güle gelallh kabul etsin kurbanınızı

günaydın kızlarrrrrrrrr bayram yaklaşıyor herkes ii güzel bayramlar yaşar inşş

ÖZLEM CNM İNŞ BUGÜN SENDEN HABERİNİ ALIRIZ
HALAYLARA BAŞLARIZZZZZZZZZZZZZ

Arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206

Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum. (((((

üzüldüm cnm ama umudunu kaybetme bi gün olucak buna inan biraz daha sabır demekkii( en kısa zmnda kendi toparlamaya bak cnm çıkmadık candan umut kesilmez...

cnm benim hayırlısı olsun demekki henüz vakti gelmmeiş
şanslısınız sperm var inşlh bidahaki sefere 49: olursun
zor olan bu yolda allahım herkese yardım etsin ....

amin....Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bugün kontrole gittim ince olan rahmim bu seferde 14 mm çıktı kötümü dedim yok dedi ama yinede kalın biliyorum daha önceki kontrollerimde inceydi diye 2 gündür nar suyuna dayanmıştım kalınlaşsın diye şimdide incelsin die uğraşcam ne olur ne olmaz (acaba rahim dahada kalınlaşırmı tedavi sonuna kadar )...tedaviye devam ediyorum 1-2 yumurtayla perşembe günü iğnelerimin son günü inş. bu sefer şans kapımı çalar ve rabbim o 1 yumurtaya can verir...

Canım Rabbim sana sabır versin . bu sonucu görmek çok kötü bilirim . Ama lütfen üzülme , her şeyin yerli yerinde vakti zamanı var .Demekki senin zamanın gelmemiş .
Dilerim en kısa zamanda Rabbim gönderir meleğini. ...

Canım benim nasıl heeycanla açtım topiği senden güzel haberler almak için evde değildim kurstaydım erken geldimmm.
canımmmmmmmm benim ya üzüldümm gerçektennnnn biliyorumm o yıkım nasıl bişeyyy 2 kere yaşadımmmm. tatlımmmm...
en azından sperm var olsun tatlım yine denersinn ...kendini topla sonra tekrardan denersinn.cnmm
herşey rabbimin takdiriiii

Tatlım ben snopy35 ve masal5758 nickli arkadaşlarımızın yasinlerini okudum
okunan yasinlerin hürmetine onun için rabbime açılan ellerimizi allahım boş çevirmesin inşlh
tez zamanda arkadaşlarımızın gönüllerinde muradları duaları niyazları dilekleri kabul olsun inşlh......amin......

cnm benim yaaa
inan senin durumunu merakla duayla bekliyorum
inşlh bu zorlu sürecin mükaafatını yavrunla alacaksın
üzme canını sitres yapma oluruna bırak yazılmışsa kaderinde
bu sınavların hepsini atlatırsın inşlh sende kazananlardan olursun....bayram sonu müjdeni alırız inşlh...iyi bayramlar tatlım...

Kızlar bugünden sonra topiğe giremiyeceğim
kısmetse akşama yola çıkıyoruz kütahyaya gidiyorum
bayramı annemlerle geçireceğiz ve eşimin köyünde kurban keseceğiz
hepinizi çok özleyeceğim hepinize şimdiden sağlıklı güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum
bir dahaki bayramda çocuklarımızla gideriz hepimiz inşlh...
Pıtırcık cnm borçlu kalmamak için dualarımın hepsini okudum
hepimizin ortak okuduğu onca yasinlerin yüzü suyu hürmetine
rabbimin bu mubarek günlerinin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları dilekleri kabul olsun inşlh
hepimiz mucizelerimize biran önce kavuşalım inşlh allahım ona açılan elleri boş çevirmesin hepimizin yüzünü güldürsün
hepinizi öpüyorum canlar Hepinizin bayramı mubarek olsun kestiğiniz kurbanlar kabul olsun
allahım hanemizden mutluluğu huzuru sevgiyi saygıyı eksik etmesin hepimizin evlerinin neşelerini versin inşlh amin.....

Hayırlı yolculuklarrrr canımmm..
hayırlısıyla gidin gelin güzel vakit geçirin inşallahhhhhhhhh ailenizleeeee
seninde bayramın kutlu olsun bebeksiz geçirdiğimiz son bayramımız olsunnnn...
Allaha emanet ol tatlımmmmmmm görüşmek üzereeeeeeee

Güzel arkadaşlarım merhaba,
Yarindan itibaren 30 Ekim'e kadar topiğe giremeyeceğim büyük ihtimalle.Çanakkaleye gidiyorum gelinlik yapmaya.Dönüşte güzel haberler okurum inşallah.allaha emanet olun.sizleri özleyeceğim.şimdiden iyi bayramlar.yarin arife ve yolda olacam aynı zamanda isim isim hepimize dua edecem.Bu bebeksiz son kurban bayramımız olsun inşallah.hatta seneye bebeklerimiz olsunda evimizde kıpırdıyamıyalım.:))
Pıtırcık Snopy35,Birumut ve Masal5758 ın Yasinlerini okudum şimdiden.allah kabul etsin inşlallah.

üzülme desemde olmayacak biliyorum tatlım 3 kezz negatif sonuç alan biri olarak..inşallah bidahakinee hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…