Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallahhh canımm 1 olur senin olur ..umarımm tadavinde hayırlı güzel sonuç alırsın.

saolassın cnm benim allah razı olsun
inşlh cnm hepimizin bebeksiz geçireceği son bayram olur
sizlerde allaha emanet olun sende kendine dikkat et bende
Iyi bayramlar cnmmmm

Canım Naz034 , Snoopy35 ve Masal5758 arkadaşlarımızın yasinlerini okudum. rabbim dualarımızı geri çevirmesin. bebeksiz geçirdiğiiz son bayramımız olsun hepimizin inş . kucaklarımız çifter çifter dolsun yüzümüz hep gülsün inşşşşş. aminnn

Güzel arkadaşım benimmmmmm
sanada iyi yolculuklarrrrrrrrr hayırlısıyla gidip gelin inşallah bütün kızlar bi yere gidiyoyo zatennnnnnn
sizleri özliyceğizzzzzzzz bizim herkez burda olduğu için biz her zamanki gibi burdayızzzz
Allah razı olsun cnm benimmm rabbim kabul etsin....

cnm üzüldüm inan ki bişey deyemiyorum olsun spermleriniz var gene denersin
ne yapalım zamanı gelmemiş inş o günlerde gelecek sana sabır dilerim umarım bi an önce atlatırsın........

cnm inş rabbim o tek yumurtaya can verecektir
takdir ilahi sende böle sıannıyosun sonu ferahlık olsun cnm
bu yolda sende gül inş yumurtalarının inceliği ve kalınlığı düzelir cnm benim

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben bayağıdır girmiyorum belki hatırlarsınız beni bazılarınız yaa dün bişey buldum yıllardır kayıptı keşke bulmasaydım biyopsi raporu vee rapor hiç iç açıcı değildi germ hücresi yoktur sertoli hücresi mevcut yazıyodu bende araştırdım netten sertoli cell only sendromuymuş ama nasıl olur daha geçen sene menide 1-2 canlı 1-2 cansız sperm hücresi görülmüştür diye yazıyodu acaba düzelmemi göstermiş biyopsi 2000 senesinde yapılmıştı ben 12 senelik evliyim o kadar karışık o kadar ihmalkarlıklarla dolu hiç sonuçlanamamış çok pis bi tedavi sürecim oldu tedavide denilemez sadece sorunumuzu öğrenebildik bu topikte durumu böyle olupta düzelme gösteren yada hamile kalan arkadaşlar varmı acaba eşim emre beye gitti oda tüm sonuçları topla getir demiş artık sıkı tutmak istiyorum bu işi çok canım sıkıldı karamsar oldum birdenbire nolur kızlar bana destek olun yazımı görmezden gelmeyin sizin desteğinize ihtiyacım var malum bu durum kimselerle paylaşılmıyo şimdiden teşekkürler..

Ben bir umut kardeşimizin yasinlerini okudum.rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

canımm üzüntünü paylaşıyorum
Eyyüp as.mın sabrını versin RABBİM.

İNŞ daha hayırlı bir zamanda verir sonsuz merhamet sahibi...amiin.

canımm üzüntünü paylaşıyorum
Eyyüp as.mın sabrını versin RABBİM.

İNŞ daha hayırlı bir zamanda verir sonsuz merhamet sahibi...amiin.

amınnn cnm amınnnnnnnn ınşlh allah razı olsun saol cnm bnm allh olmayan herkese sabırlar versın cok uzucu bı sonuc

bekle cnm benim durumumu
kendimi üzmemeye çalışıyorum zaten ama bazende insanın elinde olmıyabiliyor işte...şuan iyiyim ama ....
ben şu transfer aşamasına bi gideyimde ondan sonrasını düşünemiyorum inan şuan benim için transfer işlemi bile zor gözüküyorken...
inş. hayırlı haberler alırız bendende bayrama...

iyi yolculuklar cnm ...
seninde bayramın mübarek olsun...
inş. bidahaki bayramı çocuklarımızla geçiriirz...

iyi yolculuklar cnm Allaha emanet ol...bayram dönüşü inş. güzel haberler vermek nasip olur bizdende
bayramın mübarek olsun...( şu gelinlik işini anlamadım sen gelinlikcimisin)

takdir ilahi sende böle sıannıyosun sonu ferahlık olsun cnm
bu yolda sende gül inş yumurtalarının inceliği ve kalınlığı düzelir cnm benim

sağol cnm evt ya hepimiz bi şekilde sınanıyoruz bende böyle düşe kalka gidiom bu yolda hayırlısı olsun sonu güzel olsun inş..

İyi akşamlar cnmm ..
cnm niye üzülüyosun sonuçta o biyopsi 12 sene önce yapılmışş o zamanki tekniklerle şimdikiler aynı değildirkii
.sen takılma ona ...bak geçen sene 1-2 canlı çıkmış sonuçta
demekki üretimm var cnmmmm hemen kapılma ümitsizliğee biz hiç göremedik
o 1-2 canlı spermi testlerde haa teselerde gördük ama tesetlerde hiçç..
ve burdaki çoğu arkadaşta görmedi cnmm...
emre beye gdin bakalımm tüm sonuçlarınızlaa o size doğru yolu ne yapılması gerektiğini açık açık söyliyecektir cnmm
biyopsiden başka eşin bi operasyon geçiridimi cnm 12 senenin içindee
inşallah cnmmmmm emre beyden güzel şeylerle duyarsınızzz..en kısa zmanda başlarsınız tedavinize emin ellerdeee
tabiki destek oluruz cnmm şimdi topik sessiz herkes biyerlere giddi cnm ondan kimse yazmamıştırrrr..
sen yaz buraya

beni okudu yaz ben okurum yarına inşallah

ben yarın bayram için gidiyorum 29 ekimde gelirim ancak internete giremeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…