amin....Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bugün kontrole gittim ince olan rahmim bu seferde 14 mm çıktı kötümü dedim yok dedi ama yinede kalın biliyorum daha önceki kontrollerimde inceydi diye 2 gündür nar suyuna dayanmıştım kalınlaşsın diye şimdide incelsin die uğraşcam ne olur ne olmaz (acaba rahim dahada kalınlaşırmı tedavi sonuna kadar)...tedaviye devam ediyorum 1-2 yumurtayla perşembe günü iğnelerimin son günü inş. bu sefer şans kapımı çalar ve rabbim o 1 yumurtaya can verir...
hayırlı yolculuklarrrr canımmm..
Hayırlısıyla gidin gelin güzel vakit geçirin inşallahhhhhhhhh ailenizleeeee
Seninde bayramın kutlu olsun bebeksiz geçirdiğimiz son bayramımız olsunnnn...
Allaha emanet ol tatlımmmmmmm görüşmek üzereeeeeeee
Güzel arkadaşlarım merhaba,
Yarindan itibaren 30 Ekim'e kadar topiğe giremeyeceğim büyük ihtimalle.Çanakkaleye gidiyorum gelinlik yapmaya.Dönüşte güzel haberler okurum inşallah.allaha emanet olun.sizleri özleyeceğim.şimdiden iyi bayramlar.yarin arife ve yolda olacam aynı zamanda isim isim hepimize dua edecem.Bu bebeksiz son kurban bayramımız olsun inşallah.hatta seneye bebeklerimiz olsunda evimizde kıpırdıyamıyalım.:))
Pıtırcık Snopy35,Birumut ve Masal5758 ın Yasinlerini okudum şimdiden.allah kabul etsin inşlallah.
cnm üzüldüm inan ki bişey deyemiyorum olsun spermleriniz var gene denersinArkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206
Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
amin....Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bugün kontrole gittim ince olan rahmim bu seferde 14 mm çıktı kötümü dedim yok dedi ama yinede kalın biliyorum daha önceki kontrollerimde inceydi diye 2 gündür nar suyuna dayanmıştım kalınlaşsın diye şimdide incelsin die uğraşcam ne olur ne olmaz (acaba rahim dahada kalınlaşırmı tedavi sonuna kadar)...tedaviye devam ediyorum 1-2 yumurtayla perşembe günü iğnelerimin son günü inş. bu sefer şans kapımı çalar ve rabbim o 1 yumurtaya can verir...
Arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206
Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
canımm üzüntünü paylaşıyorum
Eyyüp as.mın sabrını versin RABBİM.
İNŞ daha hayırlı bir zamanda verir sonsuz merhamet sahibi...amiin.
cnm benim yaaa
inan senin durumunu merakla duayla bekliyorum
inşlh bu zorlu sürecin mükaafatını yavrunla alacaksın
üzme canını sitres yapma oluruna bırak yazılmışsa kaderinde
bu sınavların hepsini atlatırsın inşlh sende kazananlardan olursun....bayram sonu müjdeni alırız inşlh...iyi bayramlar tatlım...
Kızlar bugünden sonra topiğe giremiyeceğim
kısmetse akşama yola çıkıyoruz kütahyaya gidiyorum
bayramı annemlerle geçireceğiz ve eşimin köyünde kurban keseceğiz
hepinizi çok özleyeceğim hepinize şimdiden sağlıklı güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum
bir dahaki bayramda çocuklarımızla gideriz hepimiz inşlh...
Pıtırcık cnm borçlu kalmamak için dualarımın hepsini okudum
hepimizin ortak okuduğu onca yasinlerin yüzü suyu hürmetine
rabbimin bu mubarek günlerinin yüzü suyu hürmetine hepimizin duaları dilekleri kabul olsun inşlh
hepimiz mucizelerimize biran önce kavuşalım inşlh allahım ona açılan elleri boş çevirmesin hepimizin yüzünü güldürsün
hepinizi öpüyorum canlarHepinizin bayramı mubarek olsun kestiğiniz kurbanlar kabul olsun
allahım hanemizden mutluluğu huzuru sevgiyi saygıyı eksik etmesin hepimizin evlerinin neşelerini versin inşlh amin.....
Güzel arkadaşlarım merhaba,
Yarindan itibaren 30 Ekim'e kadar topiğe giremeyeceğim büyük ihtimalle.Çanakkaleye gidiyorum gelinlik yapmaya.Dönüşte güzel haberler okurum inşallah.allaha emanet olun.sizleri özleyeceğim.şimdiden iyi bayramlar.yarin arife ve yolda olacam aynı zamanda isim isim hepimize dua edecem.Bu bebeksiz son kurban bayramımız olsun inşallah.hatta seneye bebeklerimiz olsunda evimizde kıpırdıyamıyalım.:))
Pıtırcık Snopy35,Birumut ve Masal5758 ın Yasinlerini okudum şimdiden.allah kabul etsin inşlallah.
takdir ilahi sende böle sıannıyosun sonu ferahlık olsun cnm
bu yolda sende gül inş yumurtalarının inceliği ve kalınlığı düzelir cnm benim
cnm bayramda bende biyere gitmyorum başbaşa kalıcaz burda desene
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben bayağıdır girmiyorum belki hatırlarsınız beni bazılarınız yaa dün bişey buldum yıllardır kayıptı keşke bulmasaydımbiyopsi raporu vee rapor hiç iç açıcı değildi germ hücresi yoktur sertoli hücresi mevcut yazıyodu bende araştırdım netten sertoli cell only sendromuymuş ama nasıl olur daha geçen sene menide 1-2 canlı 1-2 cansız sperm hücresi görülmüştür diye yazıyodu acaba düzelmemi göstermiş biyopsi 2000 senesinde yapılmıştı ben 12 senelik evliyim o kadar karışık o kadar ihmalkarlıklarla dolu hiç sonuçlanamamış çok pis bi tedavi sürecim oldu tedavide denilemez sadece sorunumuzu öğrenebildik bu topikte durumu böyle olupta düzelme gösteren yada hamile kalan arkadaşlar varmı acaba eşim emre beye gitti oda tüm sonuçları topla getir demiş artık sıkı tutmak istiyorum bu işi çok canım sıkıldı karamsar oldum birdenbire nolur kızlar bana destek olun yazımı görmezden gelmeyin sizin desteğinize ihtiyacım var malum bu durum kimselerle paylaşılmıyo şimdiden teşekkürler..
Bende gitmiyorum
1. günü akşama gidicem kayınvalideme
MASAL5758’ E OKUYORUZ
24 EKİM ÇARŞAMBA DAN 25 EKİM PERŞEMBE SAAT 23.00 E KADAR
aruna ……………………………………………... 2
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2
cemrem 29………………………………….….... 2
denizbulutu ……………………………………....2
esma ……………………………………….…..…..3
oknk …………………………………………….…. 2
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..3
hep…………………………………………………..2
mavimenekşe …………………………………….2
nur.sen ………………………
seval0817 ………………………….……..…. …..2
pembe85 …………………. ……………….…….2
pıtırcık43 ……………………………………….….2
umut99 ………………………………
vck ………………………… ……………………....2
tülay20 ……………………………………………..2
zambak06 …………………………………….....2
kader60 ………………………
lamyay ……………………………………………..2
hpk …………………………………………….…...2
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…2
snopy35 ………………
masal5758 ……………………………………………..3
yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.
diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.
Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?