Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canım allah razı olsun senden ALLAH sana bana burdaki herkese anne olmayı nasip etsin
inşallah canım o 1 2 sperm de kaybolmamıştır nebiliyim panik oldum işte üretim felan olmaz diyo nette
korktum ama çıkış oldu allaha şükür eşim başka hiç bi operasyon geçirmedi sağolsun çok ihmalkar kendisi
sadece tetkikler yapıldı hormonları felan normal öyle çok yüksek değil bide genetik test yapıldı oda temiz çıktı
sertoli cell sorunu olan başka arkadaş varmı burda ben herkesin sorununu tam bilmiyorum bahar arkadaşımız tablo düzenliyodu ama tam hatırlamıyorum
rapor almaya çalışıyorum süleymaniyeden onuda alamadım hâlâ

Sendende cnm Allah razı olsunn....
cnm belkide artmış olabilirr spermlerrrr ...bitkiseller kullnadınızmı cnmm bu zamandaa pekii
cnm aslında bi operasyon geçirmemesi daha iyi...keşke hiçbirimizin eşi o operasyonları geçirmeden çıkış olsaa
bak genetikler hormonlarda iyiymişş tatlımm..sertocell çıkan arkadaşlar var cnm ben sana listeyi paylaşıim ordanda bakk..
raporunuda alırsın inşallah bi an önceeeee

şeker tadında bayram geçirmenizi diliyorum.

bie dahaki bayrama çifter çifter evlatlarımzıla gireriz inşşş. amin.
canlar biz kayınvalidemlere geldik.
nete giremeyebilirim.
duaları bayram sonu ayarlar bağışlarız inş.
yasinlerin hürmetine neeee muradınız varsa versin YÜCE RABBİM.

herkese hayırlı bayramlar....hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmm.

HPK ‘ YE OKUYORUZ

20 EKİM CUMARTESİ den 21 EKİM PAZAR SAAT 23.00 E KADAR
aruna ……………………………………………... 3 =okudu
askbebek …………………
bahar85 …………………………………………….2 =okudu
cemrem 29………………………………….….... 2 =okudu
denizbulutu ……………………………………....3 =okudu
esma ……………………………………….…..…..2
oknk ……………………………………
mera1987 ………………
flzask2003 ………………
masal1981 ………………………………………..2 =okudu
hep…………………………………………………..2 =okudu
mavimenekşe …………………………………….3 =okudu
nur.sen …………………………
seval0817 ………………………….……..…. .…2 =okudu
pembe85 …………………. ……………….…….3 =okudu
pıtırcık43 …………………………
umut99 ……………………………
vck ………………………… ……………………....2 =okudu
tülay20 ……………………………………………..2 =okudu
zambak06 …………………………………….....2 =okudu
kader60 ……………………………………………2 =okudu
lamyay ……………………………………………..2 =okudu
hpk …………………………………………….…...3
naz034……………
birumut99 ………………………………….….…2 =okudu
snopy35 ………………
masal5758 …………………………………………….2 =okudu

yasini okunacak olan arkadaşımız :
33 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
33 defa Peygamber efendimize (sav) salavat
1 defa Fatiha
3 defa ihlas okusun
sonra da dilediğini Allah tan istesin .
yasine başlasın.

diğer okuyacak olan arkadaşlar da:
3 defa Estağfirullah el azim ve etübü ileyh
3 defa salavat
niyetimize arkadaşımızın nikini veya ismini aldıktan sonra yasine başlasın.

Allah dualarımızı geri çevirmez inş.amin.

Sizede iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

Günaydın cnmmmm
Allah razı olsun cnmm.......
sanada iyi bayramlarrrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnn canım arkadaşlarımmmmmmmm
burası çokkkkk sessizzzz ...
herkes biyerlerde şimdiiiiiii
inşallahhhhhhh mutlu güzel vakitler geçirirsinizzzzzzzzzz

hayırlı günlerrrrrrrr bu arefede edilen dualarda
herkesin gönlündeki muradı rabbim tez zamnda versinnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnn canım arkadaşlarımmmmmmmm
burası çokkkkk sessizzzz ...
herkes biyerlerde şimdiiiiiii
inşallahhhhhhh mutlu güzel vakitler geçirirsinizzzzzzzzzz

Sanada günaydın canım tablo için sağol arkadaşım baktım 3 arkadaşın durumu öyle ALLAH tez zamanda onların da yüzünü güldürsün sizin azo sebebi neden belli değil araştırma yapılmadı mı üzüldüm 2 negatifin olmuş

Önemli değil cnmmm..
inşallah cnmm rabbim hepimiizn yüzünü güldürsün.
bilmiyorum cnm araştırma derken sadece genetikler yapıldı temiz çıktı hormonlarda öyle yüksek değildii..iyidi yanii.
küçükken geçirdiği bi operasyonda yok yani bilmiyorum neden yok
teselerde bulunuyo ama dışarı çıkış olmuyoo hiç bi doktor şudan kaynaklı demedi cnm...
evt cnm en son negatifimi de 19 eyülde aldımmm daha çok yeniiiii
2 tanede iptal olan tedavim varrrrr..rabbim yardım etsin hepimizeeeeeeee

Selam kizlar, umarim iyisinizdir.
Size harika haberler getirdim.esim sali gunu sperm vermisti bugun sonucu aldik. 43 tane hareketsiz sperm bulunmus.hareketlendirmeye calismislar ama hareketlenmemisler.böyle bir habere gercekten coooook ihtiyacim vardi.hic umudum yoktu, sonuc yine sifirdir deyip durmustum ama rabbim bu defa güldürdü bizi. Esim tam ne demek oldugunu algilayamadi simdi sonuc iyimi deyip durdu .bende tabiki iyi hatta mucize dedim. Ameliyatta bulunmayan dogal yoldan cikti daha ne olsun. Insallah hareketlenirlerde en kisa zamanda.
Kizlara sonucu yazayim demistim test verdiginden beri ama olumlu seyler yazmayi nasip etti rabbbim sükürler olsun.

Herkesin, kurban bayaramı mubarek olsun arkadaslar belkı yarın gıremem sımdıden kutlamak ıstedım, hepınızı cokk opuyorummm

cnmmmm gözün aydın .64:
oleyyy bak spermler çıkmış dışarı nazlı şeyler tesede bile bulunmamış bide
cnm hiç korkma haraketsiz demek ölü anlamına gelmiyor biz mtese de haraketsiz sperm çıktı ve 1 embriyom döllenmişti bizde genetik problem olduğu için çok farklı neden lerden tutunmadı galiba ama
cnmm neler yaptınız bu arada yazarsan sevivirim

Allah razi olsun canim.ben ölüsünü bile hayal edememisken hareketsizi nasip etti rabbim, cok sükür.

Canim biz saracoglunun kürlerini kullaniyoruz 3 aydir.ilk ay hayit tohumu vardi. Evicap, bal polen karisimi. Ikinci ay atkili otu keciboynuzu suyu ve larginin kullniyor, dahada kullanacaklari var.saracoglunun kürü disinda birsey kullanmadik. Düzenli kullanmaya gayret göstrdik.

Hasretcigim senin adina cok ama cok sevimdim canim raabim devaminida getirir insalllahh

cnm maşallah üretim başlamış
bizde kullanıyoruz saraçoğlunun kürlerini hala hayıt suyunu tüketiyor bal arısütü propoliside kullanıyor eşim
at kuyruğuna başlamadık daha
evicapda kullanıyor inş bizdede çıkış olur
larginin ne cnm ilaçmı?

Larginin de evicap gibi ilac canim. Yemek arasinda gunde birkez aliyor esim.

Bizim icin bu 43 hareketsiz sperm gercekten mucize cünkü esim 4kez ameliyat oldu. Sadece 3. de elonge bulundu onunla tek embriyomuz olustu ve tutunma olmadi. Simdi dogal yoldan sperm bulunmasi hareketsiz olsada havalara ucurttu beni.türkiyede olsak eminim testimiz daha ayrintili ve umut verici olurdu.buda cok sükür. Dilerim daha da cogalir ve hareket kazanirlar.

Hasretcigim senin adina cok ama cok sevimdim canim raabim devaminida getirir insalllahh
Cok tesekkür ederim cicekcigim. Umutlarimin, direncimin kirilmaya yüz tutdugu bir anda geldi bu haber, bana yeniden savasma gücü katti sükrediyorum allahima bu günleri gösterdigi icin .

Topikteki her olumsuz beni daha da yikti girip cevap yazma , acilarini paylasma gücünü bile bulamamistim kendimde . Insallah bu haberle sizlerede umut olur durumumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…