Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selam canım ben nevşehirde yaşıyorum bizdede aynı sorun var eşim azosperm biz erciyes üniversitesi tıp fakülsetinde üroloji prof.oğuz ekmekçioğluna gittik tüm tahlillerimiz yapıldı eşimde testis bozukluğunda kaynaklanan azospermi olduğunu söyledi ve hemen kayseri tüp bebek merkezine yönlendirip mikrotese yapmak istedi bizde hemen olmak istemedik başka doktorlarada gitmeyi düşündük ama henüz başka doktora gidemedik isterseniz sizde oğuz beye bi görünün nedenini öğrenmiş olursunuz daha sonra ona göre neyapcağınıza karar veririsiniz allah yardımcınız olsun.

günaydın kızlar halen toplayamadık galiba kendimizi
bugün hep güzel şeyler gelsin başımızaaaaaaaaa

canım benım cok sevındım ınsallah bu sefer hersey ıstedıgın gıbı olur cok sevınıyorum sızlerı de okudukca ınsallah 2013 sonuna kadar burdan cogumuzzzz hamıle olacak artık her aksam dua edıyorum ve dualarımda ozellıkle azo ıle mucadele eden arkadaslarım da var.....

ya bu aralar cok duygusal takılıyorum senı ve seda ecrını okudum gozlerım doldu, ınan Allah cok buyuk bunu hep bılıyoruz ama kendı basıma da gelınce gece gunduz su an sukretmekle gecırıyorum, psikolojını de cok ıyı anlıyorum o duygulanmaları hele o mamalar oyuncaklar demıssın daldım gıttım ınan hepınız dualarımdasınız ve bu zorlu mucadelede sızlerın 1 sperm ıcın cabalarınızı gordukce hepınızın secılmıs ınsanlar oldugunuzu daha ıyı anlıyorum rabbım sızlerı bızlere sukretmemız ıcın gosterıyor ama ınanıyorum bunun mukafatı daha buyuk olacak sızın ıcın cunku bu durumda bıle ısyan etmeye korkuyorsunuz Allahım dıyorum kımseyı boyle caresız soluksuz bırakma benım de bıraz olsun rahatlamam ıcın sızlerın de hamıle oldugunuzu duymam gerekıyor halıme sukredıyorum kucagıma almak ıcın dualar edıyorum ama bır yandan da hep burdakı arkadaslarım ıcın dualar edıyorum cosamıyorum cunku bılıyorum kı burda daha nıcelerı var bekleyen ınsanın ıcı hep eksık kalıyor sevınırken....hepınız dualarımdasınız ınsallah bu duygusal dalgalanmalarda guc versın rabbım dıyorum....

canım ınan aglattın benı ne dıyecegımı bılmıyorum tuylerım dıken dıken oldu su an, Allahım sana sabır guc versın dılıyorum ınsallah doktorlar yanılıyordur ve senın bebegın de o yasayanlar arasında olur Allahımın gucunun yetmeyecegı sey yoktur...

canım nasılsın inşallah edavin hayırlısı ile sonuçlanmıştır ben de merak ettim seni, fazla gıremıyorum ısyerınde kacak gocek işte evde de eşim pek açmamı istemiyor bilgisayarı, zaten butun gun ıste onumde duruyor...fırsat buldukca gırıcem ve sonrakı acısımda ınsallah guzel haberını gorurum....

tşk ederim cnm güzel dileğin için ama malesef benim tedavim yine bitti..pazar günü yumurta toplamam oldu 2 folikül toplandı ama ikiside boş çıktı...beni yarı yolda bırakdılar yine yumurtalarım ;( (kelimelerin bittiiği andı benim için o gün )

hayırlısıyla şimdi yeni tedavim için yol almaya bakıyorum ) aklımda bi dr vardı onunla görüşüp tedaviye onda başlamak istiyorum inş. bu sefer olur bi kaç hafta geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın inş. iyisindir kendine iyi bak cnm görüşürüz..

Amın canımmm,amınnnn. Kendı derdıme dustum senıde tebrık edemedım canım gozun aydın, Rabbım sonuna kadar gıtmenı ve sorunsuz bı sekılde yavruna kavusmanı nasıpp etsınnn ınsalllahhhh

cnm yaa çok üzüldüm foliküllerin boş çıkmasına
ama inşlh bi dahaki sefere emeklerin yer bulacak
üzme kendini çok fazla sitres yapma henüz vakti değilmiş demekki
dualarım seninle allahım yardımcınız olsun....

canım Allah sabır versin sana ve ailene.
Allah tan ümit kesilmez tatlım.inan dualarım seninle.

60 adet tefriciye daha okudum.
bu aralar okul yoğun müfettiş telaşı var.
ama aklım sendeydi.
Allah a sığın inş herşey yoluna girer bir mucize olurda.
Allah yar ve yardımcın olsun.amin.

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim benim de eşim azosperm burdaki yazılanları biraz okudum ve kendimi yalnız hissetmedim çok zor bir durum ALLAH herkese en kısa zamanda evlat sahibi etsin inşaallah...

sağol cnm üzülmüyorum o kadar, alıştım artık bu durumlara sadece ilk gün zor oldu benim için kendimi çabuk toparladım, yeniden tedavi olmak umuduyla birgün tedavi imkanım kalmazsa o zmn nasıl toparlanıcam bilemiyorum...
inş. bidahaki sefere emeklerimin karşılığını almak mümkün olur...
Allah hepimize hayırlısıya evlat nasip etsin inş. benimde dualarımdasınız cnm...

selam canlar.
DENİZBULUT canım nasılsın..
haftasonu müsait olursan görüşelim kız.
CANSUNİDA geçmiş olsun tatlım.
birdahaki tedavinde bebeğine kavuşman için duacınızım..
sağlık olsun geç olsada güç olmasın.Rabbim kuvvet ve çoook güzel yumoşlar versiin. amin.

Son düzenleme:
esimin 18milyon cikti..yeterli degilsanirim hamileeeeee kalmk istiyorummmm

esimin 18milyon cikti..yeterli degilsanirim hamileeeeee kalmk istiyorummmm

bu çok iyi..
sanırım acelecisin.
inşaallah yakın zamanda nurtopu bir bebişin olur.
na kadar oldu evleneli
tahmin edeyim bir yıl olmamıştır.
rahat ol canım.

Son düzenleme:

canım seni merak ediyodum mesajını da göremedim sonucun ne oldu diye şimdi okudum daha yazını baharın alıntısından gördüm onu da
üzüldüm canım ne denir ki bu durumda ama ilk denemendi
inşallah bir dahaki denemende olur hayırlısıyla
benim de olmadı ilk denemem kısmetse bir aksilik çıkmazsa
bu ayki adetimle 2. denememi yapıcam hakkımızda hayırlısı.

hakkında hayırlısı olsun canım.. senn elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahii . inşallah bidahakine güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…