tesekkur ederım bahar hanım ben aslında laborandım ve 3 aylık evlıyım bende esımden numune aldım olmuyor dıye baktıgımda sok oldum azospermdı ama esıme kotu oldugumu bellı edemedım gızlı gızlı aglıyorummm
günaydın arkadaşlar pazartesi günü transferimin 11.günüydü bhcg 116 çıktı yarın tekrar yaptıracağım çok mutluyum arkadaşlar Allahım sizede nasip eder inşallah bir önceki 8 haftalıkken düştüğü için biraz tedirginim onu bi atabilsem üzerimden rahatlıyacağım bu yolda emek harcayan herkesin Allahım tez vakitte yüzlerini güldürsün hepinizden Allahım yardımcınız olsun bana dua ettiniz duanın açamayacağı kapı yok bende sizlere ediyorum. istemek başarmanın yarısıdır bunu anladım
inşallah canım inşallah...aylardır hep aynı hüsran...inan psikolojim bozuldu.31 yaşıma girmeme 6 ay kaldı.bütün arkadaşlarım 2. doğurdu.hergün başka bir hamile haberi alıyorum.Allah uzun ömür versin hepsine..ama bende istiyorum artık..evimde bebegimiz olsun.ona oyuncaklar alayım mamalar hazırlayım...Rabbimin bir bildigi vardır herhalde isyan etmiyorum etmek istemiyorum.Rabbim isyandan esirge beni...Rabbim duy sesimizi..Rabbim hayırlısını ver benim gibi bebek isteyen tüm arkadaşlarıma...
bugun kontrolumuz vardı, ultrsonunun cok ıyı oldugunu dusundugum bı hastaneye gıttım bebegımı ıyıce gorebılmek adına. doktor gebelıgı sonlandırmak ıcın son haftam oldugunu soyledı, ben aldırmayacagımı belırtınce bana delı gozuyle baktı, bana eger bebegın yasarsa ona ve kendıne ezıyet etmıs olcaksın yapma dedı ve bılıyomusunuz bana ılk kez bı doktor yasarsa dedı ben cumlenın sadce bu kısmına odaklandım,cunku tek ıstegım yavrumu kucagıma alıp opup koklayabılmek ona kavusabılmek.. bu tur rahatsızlıkta olup yasayanlar varmıs bana onu soyledı uctummm mutluluktan, tabı doktor sokta. onada hak verıyorum benı bılgılendırmeye calıstı ama tavrı ve tarzı cok uzucuydu. ılk kez aglamadan cıktım hastaneden cunku erkegımı cok net gordum ve aynı ben bılıyormusunuz tepeden tırnaga benn azcıkta esımden almıs cokk nettı ve bugun bunu gorunce dahada baglandım mınıgımee...benı anlıyormusunuz canlarım, herkese gore cahılce cocukca bılıncsızce davranıyorum,tamam 20 doktorda yanılamaz ama ben kabullenemıyorum ve vazgecemem bebegımden, cokk ıstedım ben onu cok yalvardım Allah a. tek sıgınagım tek umudum dualar nefes aldıgım surece vazgemem yavrumdan
canım nasılsın inşallah edavin hayırlısı ile sonuçlanmıştır ben de merak ettim seni, fazla gıremıyorum ısyerınde kacak gocek işte evde de eşim pek açmamı istemiyor bilgisayarı, zaten butun gun ıste onumde duruyor...fırsat buldukca gırıcem ve sonrakı acısımda ınsallah guzel haberını gorurum....
Amın canımmm,amınnnn. Kendı derdıme dustum senıde tebrık edemedım canım gozun aydın, Rabbım sonuna kadar gıtmenı ve sorunsuz bı sekılde yavruna kavusmanı nasıpp etsınnn ınsalllahhhhcanım benım cok sevındım ınsallah bu sefer hersey ıstedıgın gıbı olur cok sevınıyorum sızlerı de okudukca ınsallah 2013 sonuna kadar burdan cogumuzzzz hamıle olacak artık her aksam dua edıyorum ve dualarımda ozellıkle azo ıle mucadele eden arkadaslarım da var.....
ya bu aralar cok duygusal takılıyorum senı ve seda ecrını okudum gozlerım doldu, ınan Allah cok buyuk bunu hep bılıyoruz ama kendı basıma da gelınce gece gunduz su an sukretmekle gecırıyorum, psikolojını de cok ıyı anlıyorum o duygulanmaları hele o mamalar oyuncaklar demıssın daldım gıttım ınan hepınız dualarımdasınız ve bu zorlu mucadelede sızlerın 1 sperm ıcın cabalarınızı gordukce hepınızın secılmıs ınsanlar oldugunuzu daha ıyı anlıyorum rabbım sızlerı bızlere sukretmemız ıcın gosterıyor ama ınanıyorum bunun mukafatı daha buyuk olacak sızın ıcın cunku bu durumda bıle ısyan etmeye korkuyorsunuz Allahım dıyorum kımseyı boyle caresız soluksuz bırakma benım de bıraz olsun rahatlamam ıcın sızlerın de hamıle oldugunuzu duymam gerekıyor halıme sukredıyorum kucagıma almak ıcın dualar edıyorum ama bır yandan da hep burdakı arkadaslarım ıcın dualar edıyorum cosamıyorum cunku bılıyorum kı burda daha nıcelerı var bekleyen ınsanın ıcı hep eksık kalıyor sevınırken....hepınız dualarımdasınız ınsallah bu duygusal dalgalanmalarda guc versın rabbım dıyorum....
canım ınan aglattın benı ne dıyecegımı bılmıyorum tuylerım dıken dıken oldu su an, Allahım sana sabır guc versın dılıyorum ınsallah doktorlar yanılıyordur ve senın bebegın de o yasayanlar arasında olur Allahımın gucunun yetmeyecegı sey yoktur...
tşk ederim cnm güzel dileğin için ama malesef benim tedavim yine bitti..pazar günü yumurta toplamam oldu 2 folikül toplandı ama ikiside boş çıktı...beni yarı yolda bırakdılar yine yumurtalarım ;( (kelimelerin bittiiği andı benim için o gün )
hayırlısıyla şimdi yeni tedavim için yol almaya bakıyorum) aklımda bi dr vardı onunla görüşüp tedaviye onda başlamak istiyorum inş. Bu sefer olur bi kaç hafta geçsin diye bekliyorum..
Sen nasılsın inş. Iyisindir kendine iyi bak cnm görüşürüz..
cnm yaa çok üzüldüm foliküllerin boş çıkmasına
ama inşlh bi dahaki sefere emeklerin yer bulacak
üzme kendini çok fazla sitres yapma henüz vakti değilmiş demekki
dualarım seninle allahım yardımcınız olsun....
slm kizlar nasilsnz normal sperm sayisi kac olmalii?
esimin 18milyon cikti..yeterli degilsanirim hamileeeeee kalmk istiyorummmm
bu çok iyi..
sanırım acelecisin.
inşaallah yakın zamanda nurtopu bir bebişin olur.
na kadar oldu evleneli
tahmin edeyim bir yıl olmamıştır.
rahat ol canım.
20 kasimda 1 sene olack tatlimm..
Arkadaşlar merhaba, size burdan güzel haberlerle dönmek isterdim ama malesef olmadı. sonuç : Bhcg 0,206
Sabahki heyecanlı 4 saatlik bekleyişin ardından bu haber çok kötü oldu. Şuan hiç birşey düşünemiyorum.(((((
nice senelere..
kendinde iyi bir kadındoğum dr la görüş bence.
eşinin sayısı iyi.başka bir sorun yoktur inş.
tşk ederim cnm güzel dileğin için ama malesef benim tedavim yine bitti..pazar günü yumurta toplamam oldu 2 folikül toplandı ama ikiside boş çıktı...beni yarı yolda bırakdılar yine yumurtalarım ;( (kelimelerin bittiiği andı benim için o gün )
hayırlısıyla şimdi yeni tedavim için yol almaya bakıyorum) aklımda bi dr vardı onunla görüşüp tedaviye onda başlamak istiyorum inş. bu sefer olur bi kaç hafta geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın inş. iyisindir kendine iyi bak cnm görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?