Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende bu ayki adetimdee tedaviye başlayacağımm kısmet olursa.. hangi hastanede tedavi oluyorsun canım.

merhaba kızlarr desteğinize ihtiyacım varr ..ağlaaa ağlaaa helakk oldumm bugunn.. pskolojik olarak yıkıldım resmennn ..bu kelimeleri yazarken bilee göz yaşlarıma engel olamıyorum..
bugun ulun beylee randevum vardı.histereskopi oldumm.. sonuç hiç iç açıcı değil maleseff..rahim üst duvarında çökme varmış vede rahmin sağında vede solunda yapışıklık vamışş..yapışıklığa mudahele ettim dedi.. ama çökmeeye hiç birşey yapamadım daha da zarar vermek istemedim dedi.daha önce yaptırdığım tüpbebek tedavilerinde yanlış bir mudahale yapılmış olabilir rahimm solukk dedi.kürtajj olup olmadığımı sorduuu .hayır dedimmm bende..öncekii demelerindee enfeksiyonda kapmış olabilirmişim..rahimm sorunlu yaniii..

bunların üstünee birdee kandaa heterezigot taşıyıcı olduğumu öğrendimm..(pıhtılaşma sorunum var)birdee eşimm yinee mikrotese olacakkk.. çıkış var ama 1-2 tanee yetersizzz kullandığı ilaçlar çıkışı arttırmamışşş malesef...emre beyyy tese yapmayı önerdiii..bu ayki adetimde tedavi başlayacak amaaa sorun 1 kennn 3 olduuu.. (

Canım sagolasın, agzına yuregıne saglık. bende cabalıyorum bıtırmek ıcın ama cok agırlastım otururken bıle zorlanıyorum yatarken bıle bebegım dedıklerı gıbı erken gelcek artık emınım,ınsallah 7. ayıma gırmeyı basarırım, dualrınızı eksık etmeyın, amınnn.

cnm aynı sorunları bende yaşadım fazlasıyla, seni gayet iyi anlıyorum zmnla inş. herşey yoluna girer desemde zor valla bu işler..bende polip var dediler laparoskopi historoskopi oldum polip yerine miyom aldılar yapışıklık varmış onu açtılar ayrıca rahimde terslik varmış en önemliside rezev azlığı çekiyorum. bundan dolayıda tedavilerim hiç başarılı geçmiyor ayrıca kan pıhtılaşması sorunumda var yani yok yok bendede.... sorun 1 ken kaç oldu sayamıyorum artık...Allahıma şükür sperm çıktı diye seviniyorum ama elde sperm var yumurta yok yada sorun çok.... tesedende korkma benim eşiminde tesede bulundu inş. sizinde tesede çıkar sperminiz..

bu akşam eşim kafayı yicek sandım...
adam işten bi geldi sinir stres sahibi bi şekilde, gelir ayak yine çocuk varmı diye sormuşlar başı ağrımış hemen hergün çocuk varmı diye soruyorlarmış üzülüyor...oda yetmezmiş gibi az önce facesini açtı arkadaşının biri prensesim geldi baba oldum diye yazmış onu görür görmez faceden çıkmış iyce sinir oldu...ne olcak halimiz bilmem

cnm inş bi dahaki tedavide olumlu olur cnm ne desem bilemiyorum
inş elbet muradına ereceksin cnm
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim benim de eşim azosperm burdaki yazılanları biraz okudum ve kendimi yalnız hissetmedim çok zor bir durum ALLAH herkese en kısa zamanda evlat sahibi etsin inşaallah...
hoşgeldin cnm evet burda o duyguları yaşayan o kadar kişiyiz ki sorma en kısa zamanda sende bizlerde evlatlarımıza sahip oluruz inş:26:
slm kizlar nasilsnz normal sperm sayisi kac olmalii?
cnm biz azolular onu pek bilemeyiz yaaa
ama bilen varsa yazar sana arkadaşım
esimin 18milyon cikti..yeterli degilsanirim hamileeeeee kalmk istiyorummmm
oooooooooo ne güzel sperm var sende en kısa zamanda alırsın inş bebeğini kucağına
cnm haktan gelen ne diyelim vardır bunda da bi hayır inş olumlu olur sende ileşirsin eşindede bol bol çıkış olur cnm dualrım seninle

ah cnm yaaaa her zaman ki durum bende yeni arka arkaya hamile haberi almaktan bıktım
erkekler daha da sinir oluyo gene biz ağlıyoruz bağırıyoruz hafifletiyoruz içimizi
ya onlarrrrrr............
rabbim eşlerimize de bizlere de dayanma gücü versin:26:

amin cnm.. Allah yardımcımız olsun..kendi stresimiz ayrı eşimizinki ayrı ( bugün ben iyiyim o kötü rolleri değiştik galiba )
sen nasılsın cemrem ??

amin cnm.. Allah yardımcımız olsun..kendi stresimiz ayrı eşimizinki ayrı ( bugün ben iyiyim o kötü rolleri değiştik galiba )
sen nasılsın cemrem ??

aminnn bu günleri yaradan evlatlarımızla sağlıklı yaşayarak unuttursun
nasıl olayım cnm eh işte eşimin akrabası 2 kişi evlenmişti birinin haberini alıp hazmedene kadar
öbürününhaberini aldım ya ne kısmet ya
biri evleneli 4 ay oluyo diğeri 2 buçuk ay veeeeeeeeee lerrrrrrrrrrrr
rabbim bizleride acaba ne zaman güldürecek:26:
böle cnm kendimi avutmaya çalışıyorum ...........

bizede karşıdan bakıp tebrik etmek düşüyor ne hikmetse ( bende geçen gün arkadaşımla bayramlaşmak için aramıştım arkadaşımı hamilemisin diye soramadım bile kıza, korkdum alacağım cvptan yazık oda söylemedi hamile olduğunu üzülcem diye... biliyor durumumu çünki ( annemle konuşduğumda annemden öğrendim arkadaşımın hamile olduğunu...
seninkide zor durum birine kendine alıştırmaya çalışırken diğer hamike haberinide duyuyorsun (
sabredicez cnm napalım sabredemediğimiz yerde çatlıcaz galiba

günaydınnnnnnnnnnnn
herkes güzel bi gün geçirsin
cumanız mübarek olsun
şu cumalar yüzüsu hürmetine bizlerinde kucakları dolsun
evimizde hep şenlik olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş​

canım benım ya uzuldum ben d erezerv azlıgı yasıyordum ama ılacların faydasını gormustum senın de gormenı tememnnı edıyordum ama bır yandan da boyle gucunu toplayıp devam etmene de cok sevındım hayırlısı ıle olacaktır ınsallah dualarımdasın bır gun buraya yzacaksın ınsallah oldu dıye son yumurtaya kadar umudu kaybetmemek gerekıyor uzulmemek elde degıl mutlaka uzuluyor canı yanıyor ınsanın ama umudunu hıc kaybetme nolur merakla yenı tedavını beklıyorum hayırlı haberlerını de...

canım Alah yardımcın olsun bazen boyle olumsuzluklarla baslıyor hersey ama bılemıyoruz belkı sonu guzel olacaktır ınsallah da oyle olur sen elınden gelenı yap gerısını Allaha havale et bu kadar zorlukların arasında bır bebek gelsın en kıymetlı bebek o olur herhalde....pıhtlasma ıcın ıgne verıyolar tese de ınsallah rahat gecer, onemlı olan sensın su an sen moralını bozma sakın olacagı varsa zaten hıcbısey engel olamaz, hayırlı haberlerını beklıyorum tedavın guzelce sonuclanır ınsallah...

yok canım web sitesi yok ama hakkında çıkan gazete haberleri ve video var.

Bitki dünyası, en zengin eczane

Dr Cevat Dalgin - YouTube

kızlar eylul topıgındekı arkadaslar fethıyede bır aktardan soz ettıler ustte alıntıları koydum bu lınkte telefonu da var sanırım belkı faydası olur bılmıyorum dogru mu paylasmak ıstedım yıne de...arkadaslardan bırı denemıs dıgerı de satın almıs yenı deneyecek sız yıne de arastırın...

cumamız mübarek olsun canlarım Allahım bu mübarek gün ve saatlerde açılan ellerimizi geri çevirmesin inşallah
bugün dr.a gittim kızlar tedavi öncesi muayene etmek istedi dr.
çok şükür bir problem yok ve 1 tane yumurtam olgunlaşmış
dr. çatlatma iğnesi yaptı içerde çatlamayıp kalabilir dedi
o yüzden çatlatalım dedi
normal şekilde ilişkiye devam edin dedi belki Rabbim bir mucize yaratır
ve normal yoldan olur bebişimiz
hayırlısı Allahtan
olmazsa eğer adetin ilk günü gel dedi
değişik ilaç uygulucakmış
nasipse görelim bakalım ne olacak.

bende bu ayki adetimdee tedaviye başlayacağımm kısmet olursa.. hangi hastanede tedavi oluyorsun canım.
hayırlı olsun senin de canım
ben bursadayım canım özel bi hastanede oluyorum.

geçmiş olsun canım ya
inşallah bebişinin tutunmasına engel olacak bir sorun olmaz.

herr olumsuzluğa rağmenn derdi veren rabbim dermanınıda verir umarım..senindee durumunn ben gibi zorr ve zahmetli bir süreçç .sende rezerv azlığıı ,bizdede çıkan 2-3 spermm yetmiyorrr..eşim son 3. teseyi olacak.. tek temennimm dışarıya çıkan canlı 2-3 gibi içerdedee dahafazlaa spermlerin olmasııı.. emre bey kesinn kaliteli buluruzz dedi..son şansızmızz birdaa eşimm tese olamazzz zatennn.. son denemee ve son şanssss..

hamile kalsak bileee sürekli düşük tehlikesii iğne ilaçç kullanmak zorunda kalacağızz..hamile kalmakk yetmiyorr 9 ay boyuncaaa sitreslii bir dönem bizi bekliyorr ..offff kafamm dünden buyanaa çok karışıkkkk bir an önce olsun bitsinnn istiyorum ne olacaksa olsun artık..

hadi inş normal yoldan kavuşursun bebeğine cnm benim
inş çatlar yumurtan hakkına hayırlarr dilerim cnm
merhabalar..eşim sperm testini yeniledi.morfoloji yine sıfır

cnm morfolojiniz inş düzelir ne desem bilemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…