canım seni merak ediyodum mesajını da göremedim sonucun ne oldu diye şimdi okudum daha yazını baharın alıntısından gördüm onu da
üzüldüm canım ne denir ki bu durumda ama ilk denemendi
inşallah bir dahaki denemende olur hayırlısıyla
benim de olmadı ilk denemem kısmetse bir aksilik çıkmazsa
bu ayki adetimle 2. denememi yapıcam hakkımızda hayırlısı.
canım Allah sabır versin sana ve ailene.
Allah tan ümit kesilmez tatlım.inan dualarım seninle.
60 adet tefriciye daha okudum.
bu aralar okul yoğun müfettiş telaşı var.
ama aklım sendeydi.
Allah a sığın inş herşey yoluna girer bir mucize olurda.
Allah yar ve yardımcın olsun.amin.
merhaba kızlarr desteğinize ihtiyacım varr ..ağlaaa ağlaaa helakk oldumm bugunn.. pskolojik olarak yıkıldım resmennn ..bu kelimeleri yazarken bilee göz yaşlarıma engel olamıyorum..
bugun ulun beylee randevum vardı.histereskopi oldumm.. sonuç hiç iç açıcı değil maleseff..rahim üst duvarında çökme varmış vede rahmin sağında vede solunda yapışıklık vamışş..yapışıklığa mudahele ettim dedi.. ama çökmeeye hiç birşey yapamadım daha da zarar vermek istemedim dedi.daha önce yaptırdığım tüpbebek tedavilerinde yanlış bir mudahale yapılmış olabilir rahimm solukk dedi.kürtajj olup olmadığımı sorduuu .hayır dedimmm bende..öncekii demelerindee enfeksiyonda kapmış olabilirmişim..rahimm sorunlu yaniii..
bunların üstünee birdee kandaa heterezigot taşıyıcı olduğumu öğrendimm..(pıhtılaşma sorunum var)birdee eşimm yinee mikrotese olacakkk.. çıkış var ama 1-2 tanee yetersizzz kullandığı ilaçlar çıkışı arttırmamışşş malesef...emre beyyy tese yapmayı önerdiii..bu ayki adetimde tedavi başlayacak amaaa sorun 1 kennn 3 olduuu..(
cnm inş bi dahaki tedavide olumlu olur cnm ne desem bilemiyorumtşk ederim cnm güzel dileğin için ama malesef benim tedavim yine bitti..pazar günü yumurta toplamam oldu 2 folikül toplandı ama ikiside boş çıktı...beni yarı yolda bırakdılar yine yumurtalarım ;( (kelimelerin bittiiği andı benim için o gün )
hayırlısıyla şimdi yeni tedavim için yol almaya bakıyorum) aklımda bi dr vardı onunla görüşüp tedaviye onda başlamak istiyorum inş. bu sefer olur bi kaç hafta geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın inş. iyisindir kendine iyi bak cnm görüşürüz..
hoşgeldin cnm evet burda o duyguları yaşayan o kadar kişiyiz ki sorma en kısa zamanda sende bizlerde evlatlarımıza sahip oluruz inş:26:merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim benim de eşim azosperm burdaki yazılanları biraz okudum ve kendimi yalnız hissetmedim çok zor bir durum ALLAH herkese en kısa zamanda evlat sahibi etsin inşaallah...
cnm biz azolular onu pek bilemeyiz yaaaslm kizlar nasilsnz normal sperm sayisi kac olmalii?
oooooooooo ne güzel sperm var sende en kısa zamanda alırsın inş bebeğini kucağınaesimin 18milyon cikti..yeterli degilsanirim hamileeeeee kalmk istiyorummmm
cnm haktan gelen ne diyelim vardır bunda da bi hayır inş olumlu olur sende ileşirsin eşindede bol bol çıkış olur cnm dualrım seninlemerhaba kızlarr desteğinize ihtiyacım varr ..ağlaaa ağlaaa helakk oldumm bugunn.. pskolojik olarak yıkıldım resmennn ..bu kelimeleri yazarken bilee göz yaşlarıma engel olamıyorum..
bugun ulun beylee randevum vardı.histereskopi oldumm.. sonuç hiç iç açıcı değil maleseff..rahim üst duvarında çökme varmış vede rahmin sağında vede solunda yapışıklık vamışş..yapışıklığa mudahele ettim dedi.. ama çökmeeye hiç birşey yapamadım daha da zarar vermek istemedim dedi.daha önce yaptırdığım tüpbebek tedavilerinde yanlış bir mudahale yapılmış olabilir rahimm solukk dedi.kürtajj olup olmadığımı sorduuu .hayır dedimmm bende..öncekii demelerindee enfeksiyonda kapmış olabilirmişim..rahimm sorunlu yaniii..
bunların üstünee birdee kandaa heterezigot taşıyıcı olduğumu öğrendimm..(pıhtılaşma sorunum var)birdee eşimm yinee mikrotese olacakkk.. çıkış var ama 1-2 tanee yetersizzz kullandığı ilaçlar çıkışı arttırmamışşş malesef...emre beyyy tese yapmayı önerdiii..bu ayki adetimde tedavi başlayacak amaaa sorun 1 kennn 3 olduuu..(
bu akşam eşim kafayı yicek sandım...
adam işten bi geldi sinir stres sahibi bi şekilde, gelir ayak yine çocuk varmı diye sormuşlar başı ağrımış hemen hergün çocuk varmı diye soruyorlarmış üzülüyor...oda yetmezmiş gibi az önce facesini açtı arkadaşının biri prensesim geldi baba oldum diye yazmış onu görür görmez faceden çıkmış iyce sinir oldu...ne olcak halimiz bilmem
amin cnm.. Allah yardımcımız olsun..kendi stresimiz ayrı eşimizinki ayrı( bugün ben iyiyim o kötü rolleri değiştik galiba )
sen nasılsın cemrem ??
aminnn bu günleri yaradan evlatlarımızla sağlıklı yaşayarak unuttursun
nasıl olayım cnm eh işte eşimin akrabası 2 kişi evlenmişti birinin haberini alıp hazmedene kadar
öbürününhaberini aldım ya ne kısmet ya
biri evleneli 4 ay oluyo diğeri 2 buçuk ay veeeeeeeeeelerrrrrrrrrrrr
rabbim bizleride acaba ne zaman güldürecek:26:
böle cnm kendimi avutmaya çalışıyorum ...........
tşk ederim cnm güzel dileğin için ama malesef benim tedavim yine bitti..pazar günü yumurta toplamam oldu 2 folikül toplandı ama ikiside boş çıktı...beni yarı yolda bırakdılar yine yumurtalarım ;( (kelimelerin bittiiği andı benim için o gün )
hayırlısıyla şimdi yeni tedavim için yol almaya bakıyorum) aklımda bi dr vardı onunla görüşüp tedaviye onda başlamak istiyorum inş. bu sefer olur bi kaç hafta geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın inş. iyisindir kendine iyi bak cnm görüşürüz..
merhaba kızlarr desteğinize ihtiyacım varr ..ağlaaa ağlaaa helakk oldumm bugunn.. pskolojik olarak yıkıldım resmennn ..bu kelimeleri yazarken bilee göz yaşlarıma engel olamıyorum..
Merveciğim geçmiş olsun.Ben de hala tık yok sen niye bu kadar kötü oldun şekerr.Tahliller bitsin dr a gitcm kalp atışlarını duymak için inşallh.Demetçiğim Rabbim yardımcın olsun.Bnm aktardan bahsetmiştim ya o söylemişti,bana gelen herkes bir şekilde hamile kaldı,bir tek spermi olmayan bir adam varmış ona 6 ay kür uygulamış o daAllah ın izniyle çocuk sahibi omuş karısı.istersen tlini sana veririm.bnde 3 ay sonra hamile oldum.Yumurtam kalitesizdi 2 side tuttu çok şükür
kızlar bu arada bir kez daha haturlatayım, kediyle benim bahsettiğim aktar aynı. bu adam bayağa popüler galiba yaw. bana da telde spermi olmayan adamın olayını söylemişti geçen hafta. etrafımda da var bu adamın yardımıyla çocuk sahibi olmuş insanlar.
yok canım web sitesi yok ama hakkında çıkan gazete haberleri ve video var.
Bitki dünyası, en zengin eczane
Dr Cevat Dalgin - YouTube
hayırlı olsun senin de canımbende bu ayki adetimdee tedaviye başlayacağımm kısmet olursa.. hangi hastanede tedavi oluyorsun canım.
cnm aynı sorunları bende yaşadım fazlasıyla, seni gayet iyi anlıyorum zmnla inş. herşey yoluna girer desemde zor valla bu işler..bende polip var dediler laparoskopi historoskopi oldum polip yerine miyom aldılar yapışıklık varmış onu açtılar ayrıca rahimde terslik varmış en önemliside rezev azlığı çekiyorum. bundan dolayıda tedavilerim hiç başarılı geçmiyor ayrıca kan pıhtılaşması sorunumda var yani yok yok bendede.... sorun 1 ken kaç oldu sayamıyorum artık...Allahıma şükür sperm çıktı diye seviniyorum ama elde sperm var yumurta yok yada sorun çok....tesedende korkma benim eşiminde tesede bulundu inş. sizinde tesede çıkar sperminiz..
hadi inş normal yoldan kavuşursun bebeğine cnm benimcumamız mübarek olsun canlarım Allahım bu mübarek gün ve saatlerde açılan ellerimizi geri çevirmesin inşallah
bugün dr.a gittim kızlar tedavi öncesi muayene etmek istedi dr.
çok şükür bir problem yok ve 1 tane yumurtam olgunlaşmış
dr. çatlatma iğnesi yaptı içerde çatlamayıp kalabilir dedi
o yüzden çatlatalım dedi
normal şekilde ilişkiye devam edin dedi belki Rabbim bir mucize yaratır
ve normal yoldan olur bebişimiz
hayırlısı Allahtan
olmazsa eğer adetin ilk günü gel dedi
değişik ilaç uygulucakmış
nasipse görelim bakalım ne olacak.
merhabalar..eşim sperm testini yeniledi.morfoloji yine sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?